Bosniacum Lilium je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.
Nisam siguran je li Sarajevo zaista ovako dobro ili je Levski toliko loš,Maribor mi se čini jačom ekipom.
Sviđa mi se što Husejnović trči,pomaže u defanzivi a Suljić nastavlja da oponaša Robbena sa namještanjem lopte na šut u bilo kojoj situaciji,i ne pomišlja da pokuša asistirati ili centrirati,nije ni čudo da nema mjesta u mladoj reprezentaciji.
jesi ga ti gledao u proljetnom dijelu sezone? Da nije bilo Huseinovica, ne bi bilo ni Europe

Ja sam samo rekao da je i dalje primjetan višak kilograma kod njega,a smiješno mi kako Marjan ismijava igrača Levskog zbog toga dok njega ne spominje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.