Hoš da prođem kroz tebe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Boze sacuvaj. Pa nije Ibrahimovic trazio da ide iz Milana, cak naprotiv. Ibrahimovic je morao otici iz Milana i ako mu se nije islo jer ga je Milan prodao. Mogao je reci necu da idem. Al' koja je to budala da ostane u sredini koja ga nece. I u koji klub je to Ibrahimovic otisao zbog para osim iz Ajaxa u Juventus (Malme-Ajax ne racunam) sto je sasvim normalno? Nije to odlazak samo zbog para nego i zbog karijere. Zar je trebao ostati u Ajaxu? Iz Juventusa otisao u Inter jer nije htjeo da igra u 2. ligi sto je, po meni, sasvim normalno. Mlad, tek sazreo u vrsnog napadaca treba da usporava svoju karijeru u 2. ligi zbog necije zajebancije. Pa nije lud. Iz Intera je otisao u Barcu za mozda i manju platu. Iz Barce je dosao (morao) u Milan za istu platu i ako mu je City nudio vecu platu. I sad iz Milana ide (mora) u PSG za vecu platu. Pa sto da ne iskoristi situaciju. Sta je trebao? Da u PSG prihvati platu istu kao i u Milanu i da placa 75% poreza sto bi znacilo da godisnje zaradjuje oko 3 mil. eura a u Milanu zaradjivao 9 mil. neto. Pa eto, bili ti to uradio? Otrcana prica o Ibrahimovicu placeniku je totalno neumjesna i neargumentovana.sonik24 je napisao/la:kako mi je smjesan ovaj ibrahimovic, pazi ti njegove izjave, dosao sam ovdje da bi stvarao historiju zajedno sa ovim klubom, da, to je to, zelim da budem dio tima koji ce stvarati historiju i mislim da je to veliki korak sto sam dosao ovdjejarane reci doso sam zbog para sta bolan nebio lazes samog sebe i nas... tako bi isto reko da je neki Šeik kupio FK Butmir isto bi prico, ko sto je i Etto preso u Anzhi radi ljubavi valjda, iz Evrope odose u Kinu (Drogba) isto sve radi ljubavi prema klubu kojem neznaju ni ime izgovoriti...
Hoš da prođem kroz tebe
Pa jarane nigdje on nije rekao da je dosao iz ljubavi jel tako? Dosao je da se opari i da ispise historiju tako sto ce sa PSGeom osvojit koju titulu a PSG se definitivno nije proslavio po tom pitanju od vremena postanka pa do danas. Moje licno misljnje je to da je on skontao da Milan nema snage za nesto vise u Evropi a to je njemu san tj. da osvoji ligu prvaka i procjenio je da su mu vece sanse za BOLJI REZULTAT U EVROPI (ne osvajanje barem ne jos) sa PSGom. Naravno necemo zaboravit da je para uradila svoje.sonik24 je napisao/la:kako mi je smjesan ovaj ibrahimovic, pazi ti njegove izjave, dosao sam ovdje da bi stvarao historiju zajedno sa ovim klubom, da, to je to, zelim da budem dio tima koji ce stvarati historiju i mislim da je to veliki korak sto sam dosao ovdjejarane reci doso sam zbog para sta bolan nebio lazes samog sebe i nas... tako bi isto reko da je neki Šeik kupio FK Butmir isto bi prico, ko sto je i Etto preso u Anzhi radi ljubavi valjda, iz Evrope odose u Kinu (Drogba) isto sve radi ljubavi prema klubu kojem neznaju ni ime izgovoriti...
Hoš da prođem kroz tebe
Pa, po imenima su tu negdje, ne bih se usudio govoriti ni da su bolji, ni da nisu (još kada uzmemo u obzir da im prelazni rok još uvijek nije gotov), ali ono što znam je da će im, baš kao i Građanima trebati određeno vrijeme da se uigraju na timskom nivou, što je logično s obzirom na niz novih zvijezda što su doveli u igrački kadar.M4kaveli je napisao/la:Jel ovaj PSG postao jaci od Citya il se meni cini .. sta vi mislite ?
Racunam samo prvih 11, ne i klupu jer je City ipak duze pod vodstvom šeika
Sad si se sam provalio.IlPrincipino je napisao/la:a koliko oni imaju igrača iz njihove škole...![]()
![]()
ko ih šiša..Leo i Carlo dovode igrače iz Serie A kako ne bi morali učiti francuski...
Hm, pa to i nije istina. Da, veći je od Cityja, Anzhija i Malage, ali nikako jedan od najvećih klubova u Evropi. Da ne bi bilo zabune, nisam od onih koji "pametuju" o ulascima Arapa, Rusa i Amera u fudbal, ovo napisah čisto sa sportskog aspekta. PSG je 5. klub u Francuskoj (Marseille, Bordeaux, Lyon, St. Etienne), te kao takav nikako ne može biti etiketiran kao "jedan od najvećih u Evropi". Jedino ukoliko se ne uzima 100 najboljih. E, u tom bismo slučaju našli mjesto za pariški klub.Axl je napisao/la:Mnogi forumaši porede PSG sa "novopridošlim" klubovima; Anzhi, City, Malaga.![]()
Šta reći nakon toga? Paris je u prošlom mileniju bio jedan od najvećih klubova u Europi, te u svojim vitrinama imaju niz velikih trofeja. Djeluje mi komično kada pročitam razne nebuloze vezane za ovaj veliki klub. Istina, u posljednjih par sezona su jako opali, al' pod vodstvom Leonarda & Carla uvjeren sam u neka bolja vremena.
Silva, Veratti, Ibrahimović, Lavezzi - pojačanja po mjeri, svi ljubitelji Calcia znaju kakvu reputaciju imaju navedeni igrači u Italiji, te zapravo vrlo dobro znaju kako će sa ovim odlascima Serie A jako opasti.
Ovo stvarno niko ne zna ?neo je napisao/la:Hajde da upitam ovde, pa mozda neko i odgovoriSta znaci porez od 75% na placu koja prelazi 1 milion godisnje ? Da li to znaci da ce mu uzimati 750.000 od ukupne plate na godisnjem nivou, sto je vrlo vjerovatno, ili da ce se citav iznos place oporezivati sa 75% ? :S
Bice sad hejbet ljudi sa tim dugovjecnim simpatijama prema PSG-u koje su kao tek sada isplivale na povrsinuZenichanin je napisao/la:Ja sam oduvijek imao neke potajne simpatije prema PSG-u
Na znam sta ima tu cudno. Ako sam volio da gledam Ibrine majstorije i u Ajaxu, i u Juveu, i u Interu, i u Barci, i u Milanu zasto ne bih gledao i u PSG. Normalno je da i simpatisem i pratim rezultate kluba u kojem on igra. A tu je i Silva meni izuzetno drag igrac. Mnogi od nas su upravo i postali navijaci nekog kluba zbog nekog fudbalera. Sin Costacurte je bio vatreni navijac Intera pa je poceo da navija za Milan zbog Ibrahimovica. Navijam za Milan i dalje naravno ali sada mi je drag i PSG. Navijacu za PSG kad igra protiv bilo kojeg drugog kluba osim Milana.aless je napisao/la:Bice sad hejbet ljudi sa tim dugovjecnim simpatijama prema PSG-u koje su kao tek sada isplivale na povrsinuZenichanin je napisao/la:Ja sam oduvijek imao neke potajne simpatije prema PSG-u![]()
To je "sindrom Man City"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.