40 % da neće, 100 % da hoće.Emir ZENICA je napisao/la:odlicno buraz,odlicno ! Samo da ne ostane na ovom*p!p!t@* je napisao/la: Eh kako bi ovo bilo lijepo...

40 % da neće, 100 % da hoće.Emir ZENICA je napisao/la:odlicno buraz,odlicno ! Samo da ne ostane na ovom*p!p!t@* je napisao/la: Eh kako bi ovo bilo lijepo...
haha vjerovatno ce tako biti.Al hajd znaj,eben je ovaj Huso*p!p!t@* je napisao/la: 40 % da neće, 100 % da hoće.
Sto se tice kapaciteta sada se nece povecavati nadam se u skorije vrijeme da se i to doci na red.underPFC je napisao/la:Lepo će ovo u Zenici bit.
Da li će se kapacitet povećavati? (ako ste već pisali,oprostite)
To je nesto slicno ovome:Emir ZENICA je napisao/la:Na Bilinom polju je u toku postavljanje mreza na koje ce biti polozeno ukupno 32 kilometra kabla koji ce sluziti za zagrijavanje terena.
Ma hajd' jedno po jedno, bitno je da se radi, gradi..U svakom slučaju odličan će ovo teren biti.Emir ZENICA je napisao/la:Ma to je to,vjerovatno![]()
Ne bi trebalo kasniti sa radovima jer rade cijeli dan i cijelu noc.Samo nek rade.Nove klupe,sredit semafor,ozvucenje nove mreze vjerovatno na tribinama.
Sto se prosirivanja tice,sad za sad nece,vjerovatno kad se zavrsi GGM,a koliko sam cuo (a i pisalo se ovdje) Itc je kupio zgradu iza juga,tako da se mogu dogovoriti sve.E sad koliko je to tacno i koliko je moguce vidjet cemo![]()
Naravno,korak po korak.Odlican teren ce biti,slazem se.Samo bi volio da se gradi i u Sarajevu kako Kosevo (stolice) tako i Grbavica (tribine) naravno i Mostar,ajd valjda cemo i to docekatvoltron30 je napisao/la:
Ma hajd' jedno po jedno, bitno je da se radi, gradi..U svakom slučaju odličan će ovo teren biti.
Ma vjeruj mi, nakon onog sinoć..ja bih stavio moratorij od 10 godina na kotrljanje lopte u ovoj zemlji.Emir ZENICA je napisao/la:Naravno,korak po korak.Odlican teren ce biti,slazem se.Samo bi volio da se gradi i u Sarajevu kako Kosevo (stolice) tako i Grbavica (tribine) naravno i Mostar,ajd valjda cemo i to docekatvoltron30 je napisao/la:
Ma hajd' jedno po jedno, bitno je da se radi, gradi..U svakom slučaju odličan će ovo teren biti.
Ma dobro nama da nema reprezentacije mi bi vjerovatno i sad imali stolice samo na zapadu i istoku i to bez naslonjaca a jug i sjever samo betonvoltron30 je napisao/la:
Ma vjeruj mi, nakon onog sinoć..ja bih stavio moratorij od 10 godina na kotrljanje lopte u ovoj zemlji.Tako da više i ne razmišljam o novom stadionu.
Ma ne samo Sarajevu, nego i Tuzli, Mostaru itd, itd..ali to je već neka druga priča, otišli bi u domenu maštanja.Emir ZENICA je napisao/la:Ma dobro nama da nema reprezentacije mi bi vjerovatno i sad imali stolice samo na zapadu i istoku i to bez naslonjaca a jug i sjever samo betonvoltron30 je napisao/la:
Ma vjeruj mi, nakon onog sinoć..ja bih stavio moratorij od 10 godina na kotrljanje lopte u ovoj zemlji.Tako da više i ne razmišljam o novom stadionu.
![]()
Al jbg,sta da ti kazem,biti ce to sve uredu (ovo te tjesim,tesko mi napisat da ce te ispast
) Uglavnom,treba Sarajevu dobar stadion (sredjen)
Pa dobro evo u Tuzli se nesto gradi,zato je nisam ni spomenuo,Mostar naravno treba to sam rekao i jedan i drugi stadion srediti.Samo se u Sarajevu nista ne radivoltron30 je napisao/la:
Ma ne samo Sarajevu, nego i Tuzli, Mostaru itd, itd..ali to je već neka druga priča, otišli bi u domenu maštanja.
Glavni i odgovorni,licno dole radim (unosim sljunakharry_90 je napisao/la:Ja mislim da je Emir glavni sto se tice izvodjenja radova na BP,samo nece to da prizna![]()
Hos u BMW ,aaaa ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.