FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj ovoga ,cuj SANPION e SANPION i forum i sve neka ide u onu stvar ...
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
- SarajlijaTM
tebe su izgleda bas presolili,nemoj puno druze,samo umjereno,ne valja za bubregeUl9MajTuzla je napisao/la:Drugovi sramota je sto ste sanpioni !!!
bez obzira koje druga liga il sesnaesta....sramota ste za naciju !!!
necete da shvatite da ste se obrukali,pred narodom..neprsite se jadni ste i vi i nasa liga

Nemojte ba ljudi vidite da decko ima problema .Medolin,sanpioni .Izvinjavam se nisam znao.Ako napise jo s nesto ne bi me cudilo da izgleda ovakoBLU SKY je napisao/la:Cuj ko nam kaze, pa bolan vi se evo godinama sramotite po premijer ligi primite 6 ,7 komada od Zrinjskog na svom terenu mene bi bilo stid ista pisati jos docekuju igrace poslije poraza od slavije ko da su titulu osvojili koji ste vi levatiUl9MajTuzla je napisao/la:pa bolje da se nesramotimo ko zeljeznicar,odete na pripreme u medolin i ljudi vas prepariraju![]()
![]()
a euro takmicenja..gluho bilo i zalosno za Bosnu i H.
-**** ti Zeljo femiliju,ti si nas metno u fedracisku ligu ,a sad se blaniras po evropi.

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Mene samo zanima čija je bila IDEJA da se prekine saradnja sa Macronom i da sad nose onu bruku i sramotu od dresova tj Patrick, pa ono su ubjedljivo najgori dresovi na Balkanu a i šire.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Evo malo sinocne atmosfere.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma kakve veze ima Sloboda sada sa ovom blamazom Zeljeznicara protiv Maribora,teba biti realan i sagledati stvari objektivno,kakvu satisfakciju ima Zeljo u nastupima u Evropi ako ce u istoj od jenog Maribora biti onako ponizen?
Ma nije ni taj poraz rezultatski tako strasan vec nacin na koji su izgubili utakmicu u Sloveniji,pa izgledali su ko amaterski klub a ne sampion kakve takve nase BiH lige,jadno su odigrali i zaista nikada slabija prestava Zelje.
Manijacima svaka cast u onolikom broju pojaviti se bilo gdje na gostovanju je za svaku pohvalu.
Ma nije ni taj poraz rezultatski tako strasan vec nacin na koji su izgubili utakmicu u Sloveniji,pa izgledali su ko amaterski klub a ne sampion kakve takve nase BiH lige,jadno su odigrali i zaista nikada slabija prestava Zelje.
Manijacima svaka cast u onolikom broju pojaviti se bilo gdje na gostovanju je za svaku pohvalu.
Kako gori kad smo vas dobili 2 x i to po 4:0 ?Ul9MajTuzla je napisao/la:eto vi ste sampioni u BiH...I sta sad?????
odete do Slovenije i naprave ljudi dramu od vas... i vi neki sampioni, cega?
neka ste sarajlije nista protiv normalno da cu navijat za vas pa bilo gdje da igrate na strani,mislim van Bosne !
a vi gori od slobode..sramota...![]()
Upravi treba dati vremena do kraja jesenjeg dijela, ako nastave kako su navikli onda brate mili malo popricati s njima, nek i krv potekne ako treba. Adila i Svraku prodati(ako su jos zagrijani za njih) jer nam nisu potrebni u ovoj nasoj ligi, a u evropskom takmicenju nema nikakve koristi od njih.
NO PYRO NO PARTY
Nisu ono dresovi, ono su obicne bijele majce sa pijace na Grbavici 1 samo je grb prisiven naknadno.
-
- Kontakt:
dobro doktore nisam vas prepoznao...
Medolin sam naveo onako jer je mizeran,bez obzira dali ste bili na pripremama ili ne,al gdje god se pripremate ljudi vas prepariraju dobro,kao sto vec imamo u prilozenom 4 : 1 (hahahahaaha)
a to sanpioni sto sam pogrijesio za jedno slovo koje je svega udaljeno pola mm od M..
izvini i zato DOKTORE!!!!
al eto nek ste vi odigrali 4:1..to je sad najvaznije !!!
nije ovo N,ili famozni medolin !!

Medolin sam naveo onako jer je mizeran,bez obzira dali ste bili na pripremama ili ne,al gdje god se pripremate ljudi vas prepariraju dobro,kao sto vec imamo u prilozenom 4 : 1 (hahahahaaha)
a to sanpioni sto sam pogrijesio za jedno slovo koje je svega udaljeno pola mm od M..
nije ovo N,ili famozni medolin !!

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nema Sloboda nikakve veze nego imaju nekakvi navijači Slobode koji ovdje ulijeću k'o padobranci, provociraju, i sasvim je normalno da bude neka reakcija.silver78 je napisao/la:Ma kakve veze ima Sloboda sada sa ovom blamazom Zeljeznicara protiv Maribora,teba biti realan i sagledati stvari objektivno,kakvu satisfakciju ima Zeljo u nastupima u Evropi ako ce u istoj od jenog Maribora biti onako ponizen?
Ovo mi izgleda isto kao da neki čovjek izgubi posao i onda mu se smije prosijak beskućnik.
- ZlatnaDolina
ne ginu ti BanovićiUl9MajTuzla je napisao/la:dobro doktore nisam vas prepoznao...
nije ovo N,ili famozni medolin !!![]()
![]()
![]()

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
-
- Kontakt:
pa valjda bi im to bio imperativ da zapnu i probaju nešto napraviti, imam neki osjećaj da će ovo biti slično kao rukometna reprezentacija protiv Njemačke ali sa sretnim krajem, Željo će proći, zapamtiteHenderson je napisao/la:E koji bi to tek crnjak bio da sutra izvučemo Helsingborga, a da mi ispadnemo od Maribora ( ako već nismo ispali ).
-
- Kontakt:
po meni vecerasnji poraz je jos jedan poraz koji bi manje zabrinjavao da su ostale stvari kako treba u klubu , sta mene najvise brine , brine me to sto cemo nakon ere Amara podvuci crtu i pitati se sta je uradjeno u klubu i koji je napredak napravljen , u cemu ... svaki klub treba da se gradi od temelja prema krovu sto kod nas nije slucaj , kako ja to gledam recimo ovako , ja bih vise volio da se u klubu radi na ovom principu , formiranje uprave pod time mislim stavljanje na pozicije ljudi za tu struku bilo to marketing , trener , psiholog itd ali znaci strucne osobe iz tog kadra , dalje ulaganje u omladinski pogon taj Butmir koji se spominjao formiranje najjace skole fudbala koja ce biti baza za nove talente koje cemo dobiti za 4 5 god postaviti strucne trenere da rade s tom djecom , ozbiljan klub mora imati teretanu koja je osnova svakog sporta , uzeti 200 000 uloziti prostore imamo na sjevernoj tribini (tih 200 000 ulozio si za narednih 10 godina si miran sto se teretane tice ) , napravis teretanu koja ce ti biti baza fizicke spreme pa kad dodje taj Kerla , Bogicevic ili peti deseti koji nema znanje tehnicko ali ima snagu pa otrese u duelu njihovog igraca a ne ko jucer gdje je igrac vise maneken nego sportista , fan shop je uradjen kako je uradjen ne moze se reci da nije moglo duplo bolje znaci i tu se zadovoljavamo s minimumom ( prica tipa dobro je imamo mi i Sarajevo ostali nemaju nikako ) , psiholog , trener za fizicku spremu , skauti itd itd puno je toga jos ... ovo sve sto sam napisao treba biti osnovica temelja koji ce se napraviti , tek kad ovo napravis znas da imas poslozen i organizovan klub e tek tad onda ides u izgradnju tima i trazenje rezultata kad znas da imas stratesku podrsku iza sebe gdje sve funkcionise ... najvise me je strah da ce proci vrijeme Amar ce otici mi cemo podvuci crtu i reci gdje smo bili sta smo napredovali za ovih 10 godina i shvatimo da stojimo u mjestu ... iskreno se nadam da grijesim i da ce klub krenuti u ovom mom smjeru organizacionom koji sam naveo
-
- Kontakt:
uredu drugovi,zeljini puleni,nezelim da vas provociram,al sto je sramota sramota je..
a i dresovi su vam katasrofa,s hametove pijace??
a i poceli ste pisat papak,ovako onako..bezkucnik..hvala vam od srca !!
Lp
a i dresovi su vam katasrofa,s hametove pijace??

Lp
A šta tebe boli briga kao tuzlaka za Željine blamaže po evropi.silver78 je napisao/la:Ma kakve veze ima Sloboda sada sa ovom blamazom Zeljeznicara protiv Maribora,teba biti realan i sagledati stvari objektivno,kakvu satisfakciju ima Zeljo u nastupima u Evropi ako ce u istoj od jenog Maribora biti onako ponizen?
Gledaj svoj oronuli klubić kojeg ce ponižavati Grude u federcijskoj ligi kako tone i propada, pa žali Slobodu - a ne šampiona države

Željo vas je prekucao i ponizio i u Sarajevu i u Tuzli i vi kao aktuelni drugoligaši imate imate najmanje prava nekome soliti pamet.
Hajde prebacite se na podforum o drugoj ligi, i ne javljate se ovdje sa ciljem spamanja teme. Niste nikome zanimljivi osim možda onom Soku koji ce vas voditi po 276 put.
Svi smo se prije tekme brinuli za Zolinu poziciju,jer za tu poziciju je potrebna doza drskosti koju je Zola sinoć itekako pokazao da ima.Pokazao je da ima muda za razliku od nekih igrača sinoć.Vjerujem da je Zola trenutno najvredniji Željin eksponat i ovog malog ako ne prodamo bar za milion eura nekad u budućnosti,ja ne vidim kako ćemo dalje napredovati.A što se tiče ovih "scouta",nek nađu Bogijevu zamjenu,ja bih onda prvi volio da ga prodamo.Ne smijete zaboravit koliko nas je puta vadio ove sezone i borio se kao lav! BOGI OSTANI!
- SarajlijaTM
druze,ti ne provociras,ti ispoljavas svoje frustracije i pri tom zabavljas ljude.Ul9MajTuzla je napisao/la:uredu drugovi,zeljini puleni,nezelim da vas provociram,al sto je sramota sramota je..
a i dresovi su vam katasrofa,s hametove pijace??![]()
Lp
okreni se ti cvajti i ne ofiraj se...
-
- Kontakt:
a jesi ti zapeo za cvajtu brate,ko muha na g....
haman ti nije jasno da navijam za Maribor
nemogu da svarim nikako o cemu pricas,pisem ti iz slovenije..CVAJTANE !!
hahahahahahaa
haman ti nije jasno da navijam za Maribor

nemogu da svarim nikako o cemu pricas,pisem ti iz slovenije..CVAJTANE !!
hahahahahahaa
Michael Ngoo was on the mark as Liverpool Reserves beat USA U20s 4-2 on Thursday afternoon.
In an exciting friendly encounter at the Academy, Rodolfo Borrell's young side played some superb football and will be delighted with this victory.
Conor Coady played his first game since returning from England U19 duty in the European Championships, and Toni Silva was again on top form after returning from his loan spell with Northampton Town last season.
Joining Ngoo on the mark were Silva, Bosnian youngster Armin Hodzic and Marc Pelosi.
Armin već postigao pogodak za Liverpool i to protiv USA U-20.
In an exciting friendly encounter at the Academy, Rodolfo Borrell's young side played some superb football and will be delighted with this victory.
Conor Coady played his first game since returning from England U19 duty in the European Championships, and Toni Silva was again on top form after returning from his loan spell with Northampton Town last season.
Joining Ngoo on the mark were Silva, Bosnian youngster Armin Hodzic and Marc Pelosi.
Armin već postigao pogodak za Liverpool i to protiv USA U-20.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- nero.piroman
- Kontakt:
KATASTROFALAN poraz Želje s obzirom koji je bio rezultat na poluvremenu, al ipak vjerujem da se na dobro popunjenom Koševu može proći dalje, al treba napasti od prve minute i agresivno pa šta bude, jer se nema šta izgubiti i uz malo sreće izboriti prolaz
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.