a koga bi to ti doveo a da je dobar i bolji od njega, a da je sto tako slobodan igrac jer mi jos uvijek nazalost samo takve mozemo dovoditiNEZALAGANJE je napisao/la:Dovoljno receno,nema kvalitet,a nije mlad da napreduje....Dovidjenja uz zahvalnicu za sve...Ja ne vidim pljuvanje tu..Rios je napisao/la:Druze vjerujem da si ljut na njega,ali ne treba sad pljuvati po Bogiju niti ga tjerati..Nije on sinoc nista namjerno napravio..Da nema kvalitet za ozbiljnih protivnika nema,ali u nasoj ligi je i vise nego dobar..ZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- ZlatnaDolina
Dovoljno receno,nema kvalitet,a nije mlad da napreduje....Dovidjenja uz zahvalnicu za sve...Ja ne vidim pljuvanje tu..[/quote]NEZALAGANJE je napisao/la:Rios je napisao/la:Druze vjerujem da si ljut na njega,ali ne treba sad pljuvati po Bogiju niti ga tjerati..Nije on sinoc nista namjerno napravio..Da nema kvalitet za ozbiljnih protivnika nema,ali u nasoj ligi je i vise nego dobar..ZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
to je to

BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 19 jul 2012, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- SarajlijaTM
Ista situacija druze,al necu biti kao oni,tj kao njihovi pojedinci,seljadija koja im kvari prosjek,necu jer ja volim zelju,a u evropi navijam za sarajevske ekipe i bih ekipe opcenito.England je napisao/la:Šta će oni ...komunistička tvorevina, fujripper je napisao/la:Mile mi majke, nikad nisam želio nekom našem klubu neki potop ili bruku, cak ni onim iz BL ili širokog, pogotovu to ne komšijama.
Ali ovdje se pojedinci maksimalno trude i daju sve od sebe sa svojim pisanjem da veceras navijam za bugare i da im želim sve najgore. Eto dokle pojedinci dovode covjeka![]()
![]()
Stvarno bi moderacija mogla poceti cistiti pojedince odavde.
sinoc gledam tekmu sa dva pitara,al bas pitara,gore se nerviraju nego ja,a par su.pcica,sto ocima nisu vidjeli utakmicu osim derbija,salju sms-ove i gledaju s trebicama i nasladjuju se u svom jadnom zivotu bez radosti
poruka komsijama:sretno veceras i ocistite smece iz svojih redova
- inacefindecko
- Kontakt:
joj, tek sad kako dođoh, odspavah i sad počeo sam kontat nešto.. pa koji smo mi jadovi, ne klub, nego država, liga, sve živo.. fale pare, srce ne može nadoknaditi uvijek kvalitet..
-
- Kontakt:
e sad mi je tacno jos gore nego je sinoc bilo,ovdje jedino sto je andrleht pojaka ekipa,eto sta se desi kad mi glumimo p...e ne mozemo rizikovati i dovesti 2-3 pojacanja FUJbarbarez je napisao/la:Nositelji: Anderlecht (Bel), BATE Borisov (Bje) ili Vardar (Mak), Dudelange (Luks) ili Salzbourg (Aut), Cluj (Rum), New Saints (Wal) ili Helsingsborg (Šve)
Ne-nositelji: Skënderbeu (Alb) ili Debrecen (Mađ), Maribor (Slo) ili Željezničar (BiH), Slovan Liberec (Češ) ili Shakhter Karagandy (Kaz), Budućnost Podgorica (Crna Gora) ili Slask Wroclaw (Polj), Shamrock Rovers (Irs) ili Ekranas (Lit)
Evo uz malo srece i neke druge stvari moglo se napraviti dosta toga.Evo koga se moglo izvuci da smo odigrali jucer bolje i prosli.
Ne bi me cudilo da ovaj Maribor zavrsi u grunoj fazi.Mi se ne bi mogli plasirati, cini mi se kakvi smo baksuzi, u grupnu fazu ni kad bi svi ostali odustali od takmicenja.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
I onda ostati sa dva stopera jel? Neka ga jos ovu sezonu u PL,a onda traziti kvalitetno rjesenje..Jednostavno nije prakticno tjerati igrace pet do dvanaest..Treba malo misliti i na predstojecu sezonu,jer samo nam uspijeh u domacim takmicenjima garantuje sansu da sljedece godine napravimo jaci tim i bolje rezultate,inace nam ne gine stagnacija uz tendenciju nazadovanja,a to ne zelimo..NEZALAGANJE je napisao/la:Dovoljno receno,nema kvalitet,a nije mlad da napreduje....Dovidjenja uz zahvalnicu za sve...Ja ne vidim pljuvanje tu..Rios je napisao/la:Druze vjerujem da si ljut na njega,ali ne treba sad pljuvati po Bogiju niti ga tjerati..Nije on sinoc nista namjerno napravio..Da nema kvalitet za ozbiljnih protivnika nema,ali u nasoj ligi je i vise nego dobar..ZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
onoliko jos niko nije zasroKeenan.- je napisao/la:Cuj Bogicevicu odlazi![]()
![]()
![]()
.
Tako su trebali i navijaci Barcelone Messiju jer nije dao gol protiv Chelsea u 2 tekme i jer je pogodio 218318371 stativa/precki te promasio penal?
Ne gleda se igrac na osnovu 1 utakmice...zasro jest, ali i dalje nam treba.
Valjao nam je Bogi dok su se uzimale titule i kupovi, jelde. Niko tad ni rijeci protiv njega.
Sad odjednom ne valja nakon jedne loše tekme i odmah povici Bogičeviću odlazi
Ma bravo majstori.
Sad odjednom ne valja nakon jedne loše tekme i odmah povici Bogičeviću odlazi

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Da smo u stanju dovesti boljeg štopera ja bih prvi bio za to da ga pustimo, ali nismo u stanju i bolje bi nam bilo da se malo resetujemo. Takva razmišljanja su otjerala i Amara prvi put, pa smo onda vidjeli šta znači biti klub na kantonalnom nivou, bukvalno smo bili seljački klub u svakom smislu te riječi, da se niko ne uvrijedi. U 90+ godina tradicije smo 4 godine bili na nivou Hrida. Htjeli smo hljeba preko pogače prije 7-8 godina i dobili smo jedno veliko ništa jer nismo u stanju da prihvatimo činjenicu da se ne može preko noći do uspjeha. Dobro neko reče, ovaj Maribor sistematično radi 20 godina da bi sad bio u poziciji da odigra loše i strpa nam 4 gola, to ne ide preko noći. Ako Bogičević ode neće doći Ferdinand.
-
- Kontakt:
A što bi to Bogi trebao otići ? Zar je on jedini krivac za poraz ? Zar on jedini nije kako to neki vole reći za Želje ?
Gdje je bilo 90% našeg tima sinoć ? Jesu li na teren poslali svoje dvojnike , i to veoma loše dvojnike ?
I na kraju je li Bogi sam došao u Želju, je li se sam stavio u prvi tim , je li sam rekao: "Skrivio sam penal, psihički sam na dnu, ali ko mi šta može igrati ću svih 90 minnuta ??? Ako okrenemo priču ovako onda se većini priča ne sviđa.
Lakše se obrušiti na jednu osobu nego priznati da su sinoć gotovo svi bili krivi. I igrači i trener . Možda ne svi podjednako, ali svatko od njih snosi svoj dio krivice.
Napravili ste tragediju od utakmice a život ide dalje, fudbal će se igrati i sutra i za godinu i za pet, a hoćemo li biti bolji od ovoga što trenutno jesmo pokazati će vrijeme.
Gdje je bilo 90% našeg tima sinoć ? Jesu li na teren poslali svoje dvojnike , i to veoma loše dvojnike ?
I na kraju je li Bogi sam došao u Želju, je li se sam stavio u prvi tim , je li sam rekao: "Skrivio sam penal, psihički sam na dnu, ali ko mi šta može igrati ću svih 90 minnuta ??? Ako okrenemo priču ovako onda se većini priča ne sviđa.
Lakše se obrušiti na jednu osobu nego priznati da su sinoć gotovo svi bili krivi. I igrači i trener . Možda ne svi podjednako, ali svatko od njih snosi svoj dio krivice.
Napravili ste tragediju od utakmice a život ide dalje, fudbal će se igrati i sutra i za godinu i za pet, a hoćemo li biti bolji od ovoga što trenutno jesmo pokazati će vrijeme.
Ne gleda se igrac na osnovu 1 utakmice...zasro jest, ali i dalje nam treba.[/quote]
onoliko jos niko nije zasro[/quote]
jug-ono.....
ti si inace jedan veliki fudbalski strucnjak !!!
onoliko jos niko nije zasro[/quote]
jug-ono.....
ti si inace jedan veliki fudbalski strucnjak !!!
Da nismo tada bili ovakvi kakvi smo sada ( nista pametni ljudi nisu ) i otjerali Amara imali bi ekipu koja bi se mogla nositi sa mariborom.Potrebne su godine.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Da smo u stanju dovesti boljeg štopera ja bih prvi bio za to da ga pustimo, ali nismo u stanju i bolje bi nam bilo da se malo resetujemo. Takva razmišljanja su otjerala i Amara prvi put, pa smo onda vidjeli šta znači biti klub na kantonalnom nivou, bukvalno smo bili seljački klub u svakom smislu te riječi, da se niko ne uvrijedi. U 90+ godina tradicije smo 4 godine bili na nivou Hrida. Htjeli smo hljeba preko pogače prije 7-8 godina i dobili smo jedno veliko ništa jer nismo u stanju da prihvatimo činjenicu da se ne može preko noći do uspjeha. Dobro neko reče, ovaj Maribor sistematično radi 20 godina da bi sad bio u poziciji da odigra loše i strpa nam 4 gola, to ne ide preko noći. Ako Bogičević ode neće doći Ferdinand.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ali ima jedan fenomen. Svi su vidjeli kako je Bogi loš ( i jest bio, svi smo vidjeli) a niko da vidi da je npr. i Zeba bio isto nevidljiv na terenu. Naš najbolji igrac se nije ni vidio sinoc
. Ali niko nece napisati Zeba odlazi !! nakon jedne loše tekme. Kao i ostatak ekipa koji je bio preloš u drugom pol.
Malo je raja licemjerna, ne malo vec podobro.

Malo je raja licemjerna, ne malo vec podobro.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 19 jul 2012, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
istu stvar kontam,gle finih nosioca,old school je napisao/la:e sad mi je tacno jos gore nego je sinoc bilo,ovdje jedino sto je andrleht pojaka ekipa,eto sta se desi kad mi glumimo p...e ne mozemo rizikovati i dovesti 2-3 pojacanja FUJbarbarez je napisao/la:Nositelji: Anderlecht (Bel), BATE Borisov (Bje) ili Vardar (Mak), Dudelange (Luks) ili Salzbourg (Aut), Cluj (Rum), New Saints (Wal) ili Helsingsborg (Šve)
Ne-nositelji: Skënderbeu (Alb) ili Debrecen (Mađ), Maribor (Slo) ili Željezničar (BiH), Slovan Liberec (Češ) ili Shakhter Karagandy (Kaz), Budućnost Podgorica (Crna Gora) ili Slask Wroclaw (Polj), Shamrock Rovers (Irs) ili Ekranas (Lit)
Evo uz malo srece i neke druge stvari moglo se napraviti dosta toga.Evo koga se moglo izvuci da smo odigrali jucer bolje i prosli.
Ne bi me cudilo da ovaj Maribor zavrsi u grunoj fazi.Mi se ne bi mogli plasirati, cini mi se kakvi smo baksuzi, u grupnu fazu ni kad bi svi ostali odustali od takmicenja.
pa majka mu stara,boli i danas,ne prestaje,al ne zato sto smo losiji,nego zato sto slovenci nisu bolji,mi i nas mentalitet...
a ovo za jadranka,sto ga tjeraju pojedinci,jadranka treba malo na klupu,ne otjerati,a cutuka i velibora malo u igru.vasilic je uvjek manje gresaka pravio od jadranka.neka malo nek se susi,pa nek skonta da ne igra ime koje zaradio do sad.
a ono za bekrica ako je tacno,pa mi fkt vise nemamo koga u ekipi da udje i napravi haos... jbm mu i pare,kad nista ne radimo s njima...
i jos nesto,derbi je bio jaca utakmica od ove sinocnje,pitari su bolje djelovali tada nego ovaj sad maribor,sta bi sa nama od tada i kako njima rivari uvalise 6 komada,boze sacuvaj.a sta ce tek veceras biti...
ovaj pile ima najbolje komentare.. dobro si rekao ako on ode nece doci Ferdinand. Ljudi ne shvataju da da smo u stanju dovoditi bolje igrace da bi sigurno bili bolji pa tako bi neko i umjesto njega mozda bio. i mi svi krivimo odbranu a ne krivimo vezne igrace koji se osim malog Zolotica koji je pokupio more lopti nisu ni vidjeli. Da su oni mozda bili bolji na sredini i odbrani bi bilo lakse. Ako smo se branili trebali smo se onda braniti skroz ali mso nastavili kao i u prvom poluvremenu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Oni za koje ste govorili da su najgori su sinoc bili najbolji, Adilović i Zolotić.
FKŽ !
Upravo tako. Strpljen spasen.pile87 je napisao/la:Da nismo tada bili ovakvi kakvi smo sada ( nista pametni ljudi nisu ) i otjerali Amara imali bi ekipu koja bi se mogla nositi sa mariborom.Potrebne su godine.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Da smo u stanju dovesti boljeg štopera ja bih prvi bio za to da ga pustimo, ali nismo u stanju i bolje bi nam bilo da se malo resetujemo. Takva razmišljanja su otjerala i Amara prvi put, pa smo onda vidjeli šta znači biti klub na kantonalnom nivou, bukvalno smo bili seljački klub u svakom smislu te riječi, da se niko ne uvrijedi. U 90+ godina tradicije smo 4 godine bili na nivou Hrida. Htjeli smo hljeba preko pogače prije 7-8 godina i dobili smo jedno veliko ništa jer nismo u stanju da prihvatimo činjenicu da se ne može preko noći do uspjeha. Dobro neko reče, ovaj Maribor sistematično radi 20 godina da bi sad bio u poziciji da odigra loše i strpa nam 4 gola, to ne ide preko noći. Ako Bogičević ode neće doći Ferdinand.
Mi smo inace poznati kao visokoletaci. Nema kod nas kamen po kamen palaca, mi hocemo palacu gotovu i ne zanima nas kako. Hocemo i tacka.
Pa ne moze tako.
- ZlatnaDolina
Mi smu stanju neke vrste straha, nista se ne smije reci Amaru, ne smije se okriviti neki fudbaler za lošu igru, apsolutno se nista ne smije jer se onda sjetimo perioda od 2003. kada je Amar otjeran i perioda od sedam godina famflanja k..., e da se to ne bi ponovilo šutimo na sve i svašta, jeli iko snosio odgovornost ikada ?? nije !! brukanje sa svim i svacim od sinićnjih dresova do igre i rezultata, pa se vrijedi malo prisjetiti Hapoela i Maccabia jeli tada iko snosio odgovornost ?? nije !! ako vec glumimo da smo sila i velicina od kluba onda se barem malo tako i ponasajmo, za loš rezultat neko mora snositi odgovornost koliko je do Amarove taktike sinoć i neubacivanja Bekrića umjesto Stanića toliko je i do Bogičevića koji je direkt kriv za tri gola, u ovom slučaju kao navijač sigurno ne bi bio lud reći "Amare odlazi" vec normalno "Bogićeviću odlazi", one greske sinoć svugdje bi u svakom klubu bile skupo naplaćene ili otkazom ili suspenzijom, ljudi dragi KLUB je iznad sviju, fudbal je takav danas si bog sutra si niko i nista, Bogičević da nije napravio ona tri zicera mozda bi se u Sarajevo vratili sa nerijesenim rezultatom ili barem porazom od 2:1 ovako sve pada u vodu zbog jednog čovjeka tj. Bogičevića i sva priča tu zavrsava
BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!

BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Eh to je posebna priča, kod nas (inače, ne samo u Želji) kad igrači odu na odmor isto k'o da odu u penziju, toliko se opuste i isključe da ih kasnije niko ne može vratiti. Što je najgore, to nije samo slučaj sa igračima domaće lige, nego i sa našim najboljim igračima koji igraju u svjetskim timovima. Nema od te logike hljeba.SarajlijaTM je napisao/la: i jos nesto,derbi je bio jaca utakmica od ove sinocnje,pitari su bolje djelovali tada nego ovaj sad maribor,sta bi sa nama od tada i kako njima rivari uvalise 6 komada,boze sacuvaj.a sta ce tek veceras biti...
Koji vam je k..... kao da nema revansa.pa nismo izgubili 5-6 razlike pa da se ne moze nadoknaditi.Sinoc smo podbacili,ali onako ne mozemo odigrati 2 utakmice za redom.Mozemo,hocemo i moramo odigrati bolje-Siguran sam da im mozemo uvaliti 3 gola vamo.Da li ce to biti dovoljno za prolaza?Ne znam.Ali jedno znam trebamo pokusati i dati sve od sebe.Pa sta bude.Neka nam zvijezda vodilja bude utakmica rukometne reprezentacije BiH i Njemacke.Gdje bi po mom da je Zetra bila puna da bi prosli dalje.Zato u utorak:
Napunimo Zubanpolje,podrzimo nase momke i posaljimo janeze na skijanje!
Napunimo Zubanpolje,podrzimo nase momke i posaljimo janeze na skijanje!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!