FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: FC Bayern München

Respect

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
omere, kako su igrali sakiri i vajzer?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Obojica igrali po poluvrijeme. Prvi prvo, drugi drugo.secer je napisao/la:omere, kako su igrali sakiri i vajzer?

Saciri je najivse igrao na poziciji desetke, ocigledno da ga Jupp tu planira koristiti, ali o tom potom. Imao je nekoliko solidnih prodora, ubacaka, kao i suteva, barem ono sto sam ja vidio.
Dosta je jak u igri prema ledjima, iako tako zbog njegove visine i ne izgleda. Treba reci da se dobro nadopunjuje sa Robbenom, iako im je ovo prva zajednicka utakmica.
Weiser, kao sto sam sinoc napomenuo me odusevljava. Igrao je na desnom krilu, zamijenio Robbena i pokazao da ce u buducnosti biti velika Bayernova uzdanica. Nije dzaba progasen najvecim talentom Njemackog nogometa.
Tehnika mu je na stvarno zavidnom nivou. Imao je mnogo dobrih dodavanja, cak je bila i poneka asistencija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sva tri gola Robenova ista, k'o kroz indigo papir. Jbg postao je previše predvidiv, neće se ovako nadavati golova tokom sezone.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa nije ni prosle sezone se nadavao tako.Ono "skretanje" ne mogu zaustavit' odbrambeni,vjerovatno zbog velike brzine,ali ga zato odma' na sutu zatvaraju.gorstak je napisao/la:Sva tri gola Robenova ista, k'o kroz indigo papir. Jbg postao je previše predvidiv, neće se ovako nadavati golova tokom sezone.
Jedinog gola na ovakav fazon se sjecam da je dao u utakmici protiv Engleske,kad je Holandija na Wembleyu prijateljsku igrala.
#miasanmia
Davno sam ja rekao da je Roben nazalost procitan igrac
joj ima li sanse da se Enes i uprava smiluju i dovedu nam jedno zucno pojacanje do kraja prelaznog roka
Trebace nam ako kontamo zaustaviti dominaciju Borusije.

Volim te Zeljo!!!
Pozdrav,
ako bi mi neko od vas mogao pomoci i uputiti me koji je najbolji i najsigurniji nacin za ONLINE kupovinu ulaznica za Bundesligu..tacnije licno me interesuje utakmica Bayern-Wolfsburg...koja je generalno procedura oko takve online kupovine, koje linkove bi trebao da pogledam i slicno.
Bio bih vam jako zahvalan, ako neko od vas ima iskustvo sa kupoivinom ulaznica na taj nacin za Bayernove utakmice, pa da me posavjetuje.
Unaprijed HVALA
ako bi mi neko od vas mogao pomoci i uputiti me koji je najbolji i najsigurniji nacin za ONLINE kupovinu ulaznica za Bundesligu..tacnije licno me interesuje utakmica Bayern-Wolfsburg...koja je generalno procedura oko takve online kupovine, koje linkove bi trebao da pogledam i slicno.
Bio bih vam jako zahvalan, ako neko od vas ima iskustvo sa kupoivinom ulaznica na taj nacin za Bayernove utakmice, pa da me posavjetuje.
Unaprijed HVALA

evo imas ovdje da se informises http://www.fcbayern.telekom.de/en/note/faq/00142.php" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad ako kontas ici odmah ih kontaktiraj jer je najvise 20k ulaznica u prodaji jer je 40k vec na godisnjim kartama.
Jbg velika je potraznja i dobitak ulaznice je ravan nekom velikom dobitku na kladionici
Sve u svemu sretno ti
E sad ako kontas ici odmah ih kontaktiraj jer je najvise 20k ulaznica u prodaji jer je 40k vec na godisnjim kartama.
Jbg velika je potraznja i dobitak ulaznice je ravan nekom velikom dobitku na kladionici
Sve u svemu sretno ti

Thomas Müller - Fußballgott
hvala na azurnom odgovorudon_burza je napisao/la:evo imas ovdje da se informises http://www.fcbayern.telekom.de/en/note/faq/00142.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu sretno ti

pozdrav
Ko je ova masina ?
Shakiri ili .. ?
Shakiri ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Zenichanin
- Kontakt:
Robben ide u Milan 

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
od kuda ti to ??
- Zenichanin
- Kontakt:
Milan, Galliani crazy idea: contact with Robbenbadstuber je napisao/la:od kuda ti to ??
i na Milan news ima
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Ne lici mi ovo na Shaqiri-a uostalom pise br 11,ko je 11 u nasem timu??? Sto se tice Robben-a, nemate potrebe vjerovati bilo kakvim medijima,jer to je cista glupost Robben nece napustit Bayern-a ni ove,a ni slijedece sezone sve dok to ne odluce drugacije Hoenes i kompanija...
E sad mene zanima jedna druga stvar,a pitanje je slijedece. Kakva je situacija sa nasim stadionom Allianz Arena??? Ko je vlasnik toga,da li je Allianz osiguranje,grad Minhen,ili smo to mi FC Bayern Munchen?? Znam da je bila ona prica kako je Bayern od 1860 Munhena odkupio 50% njegovog dijela,ali cija je Allianz Arena sad???
E sad mene zanima jedna druga stvar,a pitanje je slijedece. Kakva je situacija sa nasim stadionom Allianz Arena??? Ko je vlasnik toga,da li je Allianz osiguranje,grad Minhen,ili smo to mi FC Bayern Munchen?? Znam da je bila ona prica kako je Bayern od 1860 Munhena odkupio 50% njegovog dijela,ali cija je Allianz Arena sad???
Stern des Südens
- pasha_the_one
- Kontakt:
Masina je Shaqiri, broj 11M4kaveli je napisao/la:Ko je ova masina ?
Shakiri ili .. ?
Vlasnik stadiona je FC Bayern Munchen, kao sto se moze procitati na linku:proFCB je napisao/la: E sad mene zanima jedna druga stvar,a pitanje je slijedece. Kakva je situacija sa nasim stadionom Allianz Arena??? Ko je vlasnik toga,da li je Allianz osiguranje,grad Minhen,ili smo to mi FC Bayern Munchen?? Znam da je bila ona prica kako je Bayern od 1860 Munhena odkupio 50% njegovog dijela,ali cija je Allianz Arena sad???
http://www.fcbayern.telekom.de/en/compa ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Kopirat cu dio teksta koji se odnosi na prava i dionice, nadam se da engleski nije stran.
"Bayern are now the sole shareholders in the Allianz Arena. TSV 1860 Munich, who were originally joint occupants of the stadium, are now tenants up to 30 June 2025."
EDIT: Evo i dodatnih informacija o Allianz Areni
http://www.allianz-arena.de/en/fakten/a ... rmationen/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: pasha_the_one, dana/u 19 jul 2012, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Jeste ovo je Shakiri.Gradjom dosta posjeca na Messija.Ovako omalen , ko zemlja jak i stabilan na nogama.Ako upla bude dobar ko Messi to ce biti hit decenije 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aha znaci Bayern Munchen je 100% vlasnik stadiona na kojem igra. Koje platio izgradnju stadiona,da li posjedujes te informacije,da li je sve Allianz Arena ili ima nekog udjela i Bayern?
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.