tatomirović dupovac torlak belošević
čomor sesar
suljić husejinović haskić
karamatić
(hadžić)
Jedina dvojba tko će početi u napadu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Grdan je napisao/la:adilović
čomor sesar
karamatić
(hadžić)
Jedina dvojba tko će početi u napadu.
Mislim da ce danas Radan poceti umjesto Comora.travnicanin je napisao/la:Grdan je napisao/la:adilović
čomor sesar
karamatić
(hadžić)
Jedina dvojba tko će početi u napadu.
adilović
tatomirović dupovac torlak zlatković
čomor sesar
suljić husejinović karamatić
hadžić
Odbrana ce biti u redu ako pocnu Dupovac,Torlak,Zlatkovic i Tatmomirovic,a moze i Gujic samo da vise ne gledam Tatomirovica na stopeu,a Belog na beku.manchesterunitedfan je napisao/la:Napad je dobar, samo treba mjenjati malo odbranu...
Sretan rodjendan sefu s zeljama da veceras izborimo povoljan rezultat pred revans.
Zato sto su **** ciganska.Bio sam prije mjesec dana tamo u uvjerio se.Go cigan i firaun.Bijeda od ljudi.Na granici otimaju pare,bacaju djecu pod auta da bi ti lovu oduzeli.Murija otima pare,nek se paze majkemi ,nemoj da nasjedaju.ZlatnaDolina je napisao/la:Ovi Bugari se bas nameračili da dodju do navijača Sarajeva, čitam po Bugarskim portalima sta se piše, jad i čemer od spominjanja Srebrenice do Markala![]()
neznam odakle im to, odakle znaju za neke stvari, navijače Sarajeva izvan grada čuva specijalna interventna policija pojačana vojnom policijiom (god njih je to normala), dok se po gradu grupišu vece skupine navijača Levskog koji sa policijom vode pravi rat na ulicama, policija se boji da do utakmice ne dodje to vecih nereda i totalne eskalacije sukoba na ulicama Sofije, p... njih par hiljada nameračili se na grupu od par stotina j.. im mater u svakom smislu
http://www.sports-x.net/p/shedulle.htmlkoalem je napisao/la:Raja molim vas, ikakvih linkova ako nadjete, ostavljajte ovdje. Nisam u BiH, a imam skoro sve nase kanale osim Face tv...
senci-071 je napisao/la:ahmic
Ma ako su Horde znali da moze biti belaja bolje da su sjedili kuci...
A i njihivim zabranit dolazak i eto...
Policija i treba da radi tako...Trebali su pustit da dokrajce Sarajalije..
ispravan potez Policije...
Vec realno ljudi,ja ne ovekujem puno,A ako bude dobro doslo...
Uglavno navijam za Sarajevo i srcem i dusom,bar kada nasi igraju euro tekme...
Sretno veceras...
Kako si bolestan covjekPa valjda se u Evropsku uniju smije;kretati,navijati,izrazavati itd,ili je samo problem sto su im dosli tamo neki Muslimani.