Za njega se može reći da se prvih tristo mačića u vodu bacaju.barbarez je napisao/la:Sta si se nasao pametovati i srati,pricas o nekoj realnosti i otvaranju ociju,a malo prije govoris gledajte veceras sta je ekipa.Toliko od tebe i tvog rezonovanja.Samo nemoj veceras kad vam navale srati i provocirati,onda govoriti kako su pacenici i ostala sranja.Ne kontam majkemi jel to neki razradjen sistem u mozgu,da ces danas doci i srati ovdje,kao otvarati nekom oci a ustvari provocirati,a veceras ces ko **** braniti svoje postenje i priicato o moralnosti i ostalim sranjima.Kako vam ne dojadmi majketi.Imas 300 postova nista pametno napisao nisi.Zabrini se baAlfa_Muzijak je napisao/la:Tako je, po meni udarite, a sto vi pisete neistine i sto vam ne smije niko otvorit oci to je sasvim nebitno. alal vam vera
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mile mi majke, nikad nisam želio nekom našem klubu neki potop ili bruku, cak ni onim iz BL ili širokog, pogotovu to ne komšijama.
Ali ovdje se pojedinci maksimalno trude i daju sve od sebe sa svojim pisanjem da veceras navijam za bugare i da im želim sve najgore. Eto dokle pojedinci dovode covjeka
Stvarno bi moderacija mogla poceti cistiti pojedince odavde.
Ali ovdje se pojedinci maksimalno trude i daju sve od sebe sa svojim pisanjem da veceras navijam za bugare i da im želim sve najgore. Eto dokle pojedinci dovode covjeka

Zadnja izmjena: ripper, dana/u 19 jul 2012, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bekrić nije igrao jer se Amar navodno dogovorio sve sa Žilinom,i ako bi igrao za nas ne bi imao pravo nastupa za njih u ligi prvaka...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Šta će oni ...komunistička tvorevina, fujripper je napisao/la:Mile mi majke, nikad nisam želio nekom našem klubu neki potop ili bruku, cak ni onim iz BL ili širokog, pogotovu to ne komšijama.
Ali ovdje se pojedinci maksimalno trude i daju sve od sebe sa svojim pisanjem da veceras navijam za bugare i da im želim sve najgore. Eto dokle pojedinci dovode covjeka![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Upravu si totalno.Majkemi volim AMara i da Bog da osto 100 godina trener.Ali nekad me nervira sto jede **** u nekim utakmicama,u smislu postavke pojedinih igraca za koje je i sam svijestan da ne mogu.Evo hajde sjetite se proljeca i povratka Bekrica.Koliko je Bekric igrao utakimca od prve minute u gostima.Igro akademik Jamak.DObijali smo pa nije bilo bitno.Ali je sve to doslo do izrazaja protiv Sarajeva.Kad udje Bekric,umjesto invalida ,sve je krenulo bolje.Ne moze ba ljudi nije Zeba ,Messi.Zatvore Messija a ne njega.moras imati jos nekoga ko donosi prevagu.Mozda Bekric nije odbranbeno jak,ali nije ni Zeba i znam da zeli zatvarati rupe,ali brate onda igraj bunker.Pa bolan kad ti onemogucis ljudima da se razmasu i da imaju loptu ,onda nisu ni opasni.Bekric i Zeba to mogu ,ali invalid ne moze niti zna u odbrani,niti zna sta pametno odigrati.Davno je Osim reko da Stanceski i Jamak zvuci Sexy,**** nas ko stigne kad oni igraju.čamac je napisao/la:Dominiramo kod nas i drugo su utakmice za bodove. Ovdje smo bili autsajderi ako ćemo realno. Nije bruka igrati bunker u gostima kad ima revanš i kad vodiš. Nisu ovo 70-ete i onaj Željo i onaj Maribor. Vjeruj mi ne bi mi bilo sekunde krivo da je nas razvalila neka ekipa koja igra, ali ovišupci, još će ispasti da je onaj Milanič nekakav strateg. Igraju ba hinjaka.
Evo svi se slažu da prvo poluvrijeme nisu mogli ništa. U drugom sam Amar kaže da su iz tri šanse dali 4 gola. To me pojede, naivno, amaterski, uzeše nas ko levate zadnje, nismo znali šta da radimo. Hoćemo još da utrpamo daj Bekriju i Bešliju pa udri ili hoćemo da sačuvamo 1:0 ma daj bunker.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- KB-TM87
- Kontakt:
Šteta stvarno, nisam ni gledao utakmicu, pratio na txt-u, ludilo je bilo prvih 45, al onda krah, ali šta je tu je jbg, probati pobjediti u revanšu, i 1-0 je dobro...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ma šta 1-0 treba ići na sve ili ništa.Ne treba se predavati, samo hrabro, borbeno, vidjeli smo kako ne trebamo igrati i eto.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 19 jul 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobre su sanse da se proda i Jamak i Bekric s tim sto cemo uzeti duplo vise para na Jamaku nego na Bekricu ( ovome je obecano da se nece traziti neka velika cifra za njega jer se jednom vec prodao ). I eto ti logike.barbarez je napisao/la:Upravu si totalno.Majkemi volim AMara i da Bog da osto 100 godina trener.Ali nekad me nervira sto jede **** u nekim utakmicama,u smislu postavke pojedinih igraca za koje je i sam svijestan da ne mogu.Evo hajde sjetite se proljeca i povratka Bekrica.Koliko je Bekric igrao utakimca od prve minute u gostima.Igro akademik Jamak.DObijali smo pa nije bilo bitno.Ali je sve to doslo do izrazaja protiv Sarajeva.Kad udje Bekric,umjesto invalida ,sve je krenulo bolje.Ne moze ba ljudi nije Zeba ,Messi.Zatvore Messija a ne njega.moras imati jos nekoga ko donosi prevagu.Mozda Bekric nije odbranbeno jak,ali nije ni Zeba i znam da zeli zatvarati rupe,ali brate onda igraj bunker.Pa bolan kad ti onemogucis ljudima da se razmasu i da imaju loptu ,onda nisu ni opasni.Bekric i Zeba to mogu ,ali invalid ne moze niti zna u odbrani,niti zna sta pametno odigrati.Davno je Osim reko da Stanceski i Jamak zvuci Sexy,**** nas ko stigne kad oni igraju.čamac je napisao/la:Dominiramo kod nas i drugo su utakmice za bodove. Ovdje smo bili autsajderi ako ćemo realno. Nije bruka igrati bunker u gostima kad ima revanš i kad vodiš. Nisu ovo 70-ete i onaj Željo i onaj Maribor. Vjeruj mi ne bi mi bilo sekunde krivo da je nas razvalila neka ekipa koja igra, ali ovišupci, još će ispasti da je onaj Milanič nekakav strateg. Igraju ba hinjaka.
Evo svi se slažu da prvo poluvrijeme nisu mogli ništa. U drugom sam Amar kaže da su iz tri šanse dali 4 gola. To me pojede, naivno, amaterski, uzeše nas ko levate zadnje, nismo znali šta da radimo. Hoćemo još da utrpamo daj Bekriju i Bešliju pa udri ili hoćemo da sačuvamo 1:0 ma daj bunker.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
vala kad su oni nama uvalili 4 gola za jedno poluvrijeme, što mi njima ne bi mogli uvalit 3 gola za 90 minutabagrcavi je napisao/la:Ma šta 1-0 treba ići na sve ili ništa.Ne treba se predavati, samo hrabro, borbeno, vidjeli smo kako ne trebamo igrati i eto.

Odlazi Safete.
Za Bekrica bi mi bilo zao,a samo me zanima kakva ce budala kupiti ovog drugog.Ali hajde i da je tako pile ,opet to nije uredu da se tako stvari postavljaju.Rezultat naseg kluba je u prvom planu,zasto trpiti nekog ,zato sto ga zelis prodati,zasto ekipa da trpi.Danas meni jaran pitar nesto govori,ma meni je sve ovo nesto cudno Sarajevo odigra na onoliko puno golova,Zeljo iz 2 u 1.Kaze mafijaska su to posla.Ja se ne bi vodio sa tim,ali eto kad cujem ovakv stvari,nista onda nije nemoguce.**** ga cast svima ali nije to uredu.Mozda ce Zeljo uzeti pare,za kloca,ali **** ga ne bi trebao rezultat da dolazi u pitanje u bilo kom mecu.Navijaci to gledaju malo drugacije.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 19 jul 2012, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
- sef_mafije
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:vala kad su oni nama uvalili 4 gola za jedno poluvrijeme, što mi njima ne bi mogli uvalit 3 gola za 90 minutabagrcavi je napisao/la:Ma šta 1-0 treba ići na sve ili ništa.Ne treba se predavati, samo hrabro, borbeno, vidjeli smo kako ne trebamo igrati i eto.
jest, a da oni ne uvale ni jedan

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Armageddon2012
- Kontakt:
PostPostao/la fczeljo dana 19 jul 2012, 15:40
Nametnuo je on njima dosta toga, ali se neke stvari uče od malih nogu. Ne možeš ti stići nešto što je propalo sa 11-12 godina. Ako neko nije imao treninge kako treba između 10-15.godine, ne možeš ti puno od njega napraviti. Posebno je teško navike promjeniti.
Kad sam već počeo da pišem, onda da nastavim sa svojim viđenjem utakmice:
Da imamo ozbiljniju ligu, mislim da bi nam Maribor zabio maksimalno 1 gol. Naša odbrana nije imala ovakvih grešaka čitavu sezonu, zato što nije imala priliku da igra ni sa jednom ozbiljnijom ekipom (takmičarsku utakmicu). Da je sreće pa da smo imali 2-3 jake ekipe, onda bi mogli uočiti i ispravljati ove greške.
Sjetio sam se derbija na Koševu, jedino tada smo protiv sebe imali Saida Husejnovića, koji nam je nespreman pravio dosta problema.
Također, ne možeš ni trku puno popraviti kad ti je u BiH i ovo više nego dovoljno. Ima još dosta stvari koje su rutina i koje je teško ispraviti na treningu ili na domaćim utakmicama. Npr vidite da smo često imali rizična dodavanja, jer se naši polako dodaju - navikli da im niko u BiH to ne može presjeći. Da odigramo 10 ovakvih tekmi u sezoni, navikli bi se i naši na brža dodavanja, bržu igru, više trke. Samim tim bi podigli kvalitet, a i tu bi se isfiltriralo na koga se može računati a na koga ne.
Na kraju, mi se u domaćem prvenstvu bavimo stvarima koje su nerelevantne za evropu - ko će ti suditi, hoće li pošteno suditi, hoće li te prebiti na gostovanju i sl. Pa sastav određujemo na način da gledamo ko može izdržati više batina. Jbo to u evropi. Vidi se da Maribor o takvim stvarima ne razmišlja, nego razmišljaju kako što kvalitetnije organizovati stvari na terenu. I šta onda na kraju očekivati? Moramo ubrzati i još više raditi. Ne mislim da je sve propalo, može nam uletiti finih lopti i na Koševu, ali je evidentno da su ljudi puno bolji i profesionalniji.
Također se i mi gledaoci, simpatizeri i navijači moramo educirati. Sve nam se svodi na politiku, euforiju, nacionalizam i slične gluposti koje u evropi ne postoje. Liga će nam i dalje brojati 16 klubova, puno više nego slovenska (iako imaju 5 puta više para, a manju zemlju i manje troškove), pola klubova u ligi se raspada i igraju samo zahvaljujući siledžijama u ekipi koji će polomit svakog talenta. To se ni u naredne 3 godine neće promjeniti, jer nam nacionalne gazda tako kroje sudbinu. Ja sam tu pesimističan za neki značajniji pomak u kvalitetu.
I ovo svo sjebavanje i tragično shvatanje sinoćnje utakmice je bezzze. Izgubili, pa bože moj. Možemo li Slovencima u bilo kojem aspektu života na njihovom terenu zabiti gol (figurativno rečeno)? Od stare slave se ne živi. Ovo je sport i utakmica, mi smo počeli ozbiljnije raditi tek nakon dolaska AO (ozbiljnije, ne ozbiljno). Svaki naš igrač bi se mjenjao da ide igrati u Sloveniji. U kakvim uslovima živimo i radimo, ja sam prezadovoljan sa osvojenom duplom krunom. Nadam se da ćemo odbraniti šampionsku titulu, a za uspjeh u evropi treba da se više snažnijih faktora angažira u nešto dužem periodu.
Kako je AO rekao, u našoj ligi je dovoljno jedan pojedinac da se napravi razlika. U evropi treba puno više
na ovom forumu me oduvijek fasciniralo kako fantastični postovi,poput ovog,prođu nezapaženo,a kakav publicitet navuku neki idiotski postovi kao oni juče o partizanu i divljenju na "odgovor" istom...
majstore,svaka čast za post!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nositelji: Anderlecht (Bel), BATE Borisov (Bje) ili Vardar (Mak), Dudelange (Luks) ili Salzbourg (Aut), Cluj (Rum), New Saints (Wal) ili Helsingsborg (Šve)
Ne-nositelji: Skënderbeu (Alb) ili Debrecen (Mađ), Maribor (Slo) ili Željezničar (BiH), Slovan Liberec (Češ) ili Shakhter Karagandy (Kaz), Budućnost Podgorica (Crna Gora) ili Slask Wroclaw (Polj), Shamrock Rovers (Irs) ili Ekranas (Lit)
Evo uz malo srece i neke druge stvari moglo se napraviti dosta toga.Evo koga se moglo izvuci da smo odigrali jucer bolje i prosli.
Ne bi me cudilo da ovaj Maribor zavrsi u grunoj fazi.Mi se ne bi mogli plasirati, cini mi se kakvi smo baksuzi, u grupnu fazu ni kad bi svi ostali odustali od takmicenja.
Ne-nositelji: Skënderbeu (Alb) ili Debrecen (Mađ), Maribor (Slo) ili Željezničar (BiH), Slovan Liberec (Češ) ili Shakhter Karagandy (Kaz), Budućnost Podgorica (Crna Gora) ili Slask Wroclaw (Polj), Shamrock Rovers (Irs) ili Ekranas (Lit)
Evo uz malo srece i neke druge stvari moglo se napraviti dosta toga.Evo koga se moglo izvuci da smo odigrali jucer bolje i prosli.
Ne bi me cudilo da ovaj Maribor zavrsi u grunoj fazi.Mi se ne bi mogli plasirati, cini mi se kakvi smo baksuzi, u grupnu fazu ni kad bi svi ostali odustali od takmicenja.
VOLIM TE ZELJO
- ZlatnaDolina
BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Druze vjerujem da si ljut na njega,ali ne treba sad pljuvati po Bogiju niti ga tjerati..Nije on sinoc nista namjerno napravio..Da nema kvalitet za ozbiljnih protivnika nema,ali u nasoj ligi je i vise nego dobar..ZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
mi se izmedju koljemo u ligi al razumijem kad ima sukoba relacija siroki -sarajevo -borac-sarajevo-borac-zeljo-siroki -zeljo- itd al kad idemo u evropu trebamo se ujediniti i pokazat tim p e d e r i m a da znamo i da mozemo !! jel valja nama opet skupa igrati sretno sarajevu i sirokom
Ocjena na pripremama je da Jamak ima mjesta u prvih 11 i da je nekoliko utakmica bio najbolji u prosloj sezoni.barbarez je napisao/la:Za Bekrica bi mi bilo zao,a samo me zanima kakva ce budala kupiti ovog drugog.Ali hajde i da je tako pile ,opet to nije uredu da se tako stvari postavljaju.Rezultat naseg kluba je u prvom planu,zasto trpiti nekog ,zato sto ga zelis prodati,zasto ekipa da trpi.Danas meni jaran pitar nesto govori,ma meni je sve ovo nesto cudno Sarajevo odigra na onoliko puno golova,Zeljo iz 2 u 1.Kaze mafijaska su to posla.Ja se ne bi vodio sa tim,ali eto kad cujem ovakv stvari,nista onda nije nemoguce.**** ga cast svima ali nije to uredu.Mozda ce Zeljo uzeti pare,za kloca,ali **** ga ne bi trebao rezultat da dolazi u pitanje u bilo kom mecu.Navijaci to gledaju malo drugacije.
helem to je struka i u to se ne treba mjesati.Ono sto mi navijaci mozemo kritikovati su igraci koji su se krili od lopte, koji su se toliko prepali da su im se noge oduzele a kakvih je bilo Jamak je i ko probao nesto.
Nije meni krivo sto smo izgubili, maribor je bolja ekipa.Nije mi krivo ni sto je 4-1, krivo mi sto ne ginu na terenu.mogu da razumijem da je neko tehnicki bolji od tebe i formaciski bolje stoji na terenu, moze da je i brzi od tebe sve to moze ali ne mogu da shvatim da nema borbe i da se useres ko malo dijete.Situacija je ovakva igraci od kojih se ocekivalo da bi mogli podleci pritisku nisu billi losi: Antolovic, Adilovic i Zola.Oni koji su trebali da nose igru prije svega Svraka, Bogi i Zeba ko da nikad lopte sutnuli nisu.
Po meni nema te formacije i taktike koju mozes postaviti kada igrac kao sto je bio slucaj sa Bogicevicem juce, pogrijesi onako par puta, ja nit sam strucnjak nit ikoji vrag al sam vidio da nemoze covjek da se nosi sa njihovim napadacima.Po meni je sudjenje bilo regularno druga stvar sto smo mi naucili na nasu ligu gdje prodje bez kartona prigovor sudiji i progleda se kroz prste pokoji jaci start.
Misljenja sam da nam treba neki stoper za evropu mislim za iducu godinu al dok dodje stoper otice veznjak ili npadaac i onda idemo u krug.Jednostavno ne treba srkletit daleko smo mi od toga da se plasiramo u neko takmicenje tipa EL ali smo bolji nego je to bio slucaj prije tri godine.Trebace nam jos najmanje tri godine da budemo na nekom vecem nivou nego sto smo sad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dovoljno receno,nema kvalitet,a nije mlad da napreduje....Dovidjenja uz zahvalnicu za sve...Ja ne vidim pljuvanje tu..Rios je napisao/la:Druze vjerujem da si ljut na njega,ali ne treba sad pljuvati po Bogiju niti ga tjerati..Nije on sinoc nista namjerno napravio..Da nema kvalitet za ozbiljnih protivnika nema,ali u nasoj ligi je i vise nego dobar..ZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
ja nezz sta je s vama do juce smo ga svi hvalili a sad nakon jedne utakmice odlazi... zato nam je i Amar otisao prvi put jer smo nafurani i odma odlazi ovaj odlazi onaj... Shvatite da nemamo para da dovedemo boljeg i on je najbolji kojeg trenutno imamo na toj poziciji... uostalom tu je veliki strucnjak Sir Amar Osim da odlucuje a ne miZlatnaDolina je napisao/la:BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Cuj Bogicevicu odlazi
.
Tako su trebali i navijaci Barcelone Messiju jer nije dao gol protiv Chelsea u 2 tekme i jer je pogodio 218318371 stativa/precki te promasio penal?
Ne gleda se igrac na osnovu 1 utakmice...zasro jest, ali i dalje nam treba.

Tako su trebali i navijaci Barcelone Messiju jer nije dao gol protiv Chelsea u 2 tekme i jer je pogodio 218318371 stativa/precki te promasio penal?
Ne gleda se igrac na osnovu 1 utakmice...zasro jest, ali i dalje nam treba.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.