FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ripper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ripper » 19 jul 2012, 15:11

Željo je najveci BH klub i kao takav logicno je da ima i najviše dušmana, zato manite se rasprave sa hejterima i dušmanima koji likuju nad svakim našim porazom (a to docekaju u evropi jer u prvenstvu i kupu im gazimo njihove omanje klubove, obaramo rekorde i nabijamo ostalima komplekse).

Nego, svi na koševo u revanšu :!: to nam je preće.... nema veze, možemo izgubiti sa 5-0 opet, ali idemo gore sa nadom da cemo mi njih pobjediti 5-0.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 19 jul 2012, 15:12

Ovog Alfu ne citirajte bezveze, to je troll internacionalnog karaktera.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 jul 2012, 15:14

Debila svakavih majko moja,ovako nama i treba.Navijaci (ova djeca po forumima) raduju se kad Zeljo ili Sarajevo izgubi,zavisno za koji tim navijaju.Ja simpatisem Sarajevo od malih nogu,al sinoc mi je bilo pravo drago kad je Zeljo vodio,zao mi je sto je izgubio.Bolje da prodju Zeljo i Sarajevo,pa da vam u grad dodju i neki turisti,suparnicki navijaci,neko ce i zaraditi,a i da se skupljaju poeni za nase klubove na rang listama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2012, 15:15

Alfa ti si se dokazao nedavno, ne znam kako se jednostavno nisi odjavio sa foruma zauvijek i rijesio sebe muka... :mrgreen:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 jul 2012, 15:17

samir_tm87 je napisao/la:bilo nas je i na ostalim tribinama klocu -.- veceras aBd 5:0 !
ako vas je bilo 3000 na ulicama Maribora, to ne znači da vas je bilo i 3000 na tribinama. to vam je i Marjan rekao na početku utakmice,nešto tipa "neko(nisam zapamtio ime) mu je potvrdio da je 3000 Manijaka na ULICAMA Maribora". čisto sumnjam da su svi dobili ulaznice

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 19 jul 2012, 15:18

Tako je, po meni udarite :D , a sto vi pisete neistine i sto vam ne smije niko otvorit oci to je sasvim nebitno. alal vam vera :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 19 jul 2012, 15:19

Alfa_Muzijak je napisao/la:Tako je, po meni udarite :D , a sto vi pisete neistine i sto vam ne smije niko otvorit oci to je sasvim nebitno. alal vam vera :D
Koji te manijak napastovo pa tako seres o njima? Ajd priznaj, jel neki sa foruma? :lol:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 19 jul 2012, 15:20

Alfa_Muzijak je napisao/la:Tako je, po meni udarite :D , a sto vi pisete neistine i sto vam ne smije niko otvorit oci to je sasvim nebitno. alal vam vera :D
Primili ste vi 6 komada od tog istog Maribora i hajd sad razguli

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 19 jul 2012, 15:21

Mogu navijači drugih klubova ismijavati i provocirati nije problem, ali ako smo mi kao klub No.1 u drzavi, ako smo najorganizovaniji, sa najvecim budzetom u BIH, sa najboljim igracima, duplom krunom itd. tako prosli, neka se zapitaju onda gdje se oni nalaze i kako bi oni prosli na nasem mjestu, ismijavaju i provociraju oni navijači čiji klub nikada Evrope nije vidio i navijači kojima je pojam Evropa misaona imenica, maloprije gledam oficijelnu fb. stranicu jednog bh. kluba gdje admin. te stranice sinoć bukvalno txt. prenosio utakmicu Maribor - Željo i gdje se raduje svakom golu Maribora uz prateće pogrdne komentare na račun Manijaka i Želje :mrgreen: mislim da to dovoljno govori ....

BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 jul 2012, 15:28

Amar_TM87 je napisao/la:
Koji te manijak napastovo pa tako seres o njima? Ajd priznaj, jel neki sa foruma? :lol:

jeste jeste :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 15:28

čamac je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@camac prijatelju,puno te postujem kao forumasa,ali bolan o kakvoj taktici pricas kad nam igraci ne mogu hodati? Ubili nas ljudi trkom i kaznili sve nase greske...Jesi li svjestan da mi,od sretnog gola,nismo vise 'pogledali' na njihov gol!?I za kraj,evo ti citat legende,koji si,siguran sam,vec cuo..." onclick="window.open(this.href);return false;
Možda me nisi razumio. Ne pričam ni o kakvoj našoj taktici već tvrdim da je za nas bio idealan travnički bunker kad već vodimo 1:0, ima revanš i kao što kažeš igrači nam ne mogu hodati. Ja ne mogu, ubij me, da prihvatim činjenicu da su bolji od nas tri razlike. Razvalili su nas ni krivi ni dužni k'o zadnje amatere.
Ako si na to mislio onda ok,ali ne mozemo ni to igrati,jer citavu sezonu kod nas mi kao dominiramo...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 19 jul 2012, 15:29

[youtube][/youtube]
Ko misli da nas nije bilo na drugim tribinama, evo mu klip.. -.-

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 19 jul 2012, 15:30

NEZALAGANJE je napisao/la:
čamac je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@camac prijatelju,puno te postujem kao forumasa,ali bolan o kakvoj taktici pricas kad nam igraci ne mogu hodati? Ubili nas ljudi trkom i kaznili sve nase greske...Jesi li svjestan da mi,od sretnog gola,nismo vise 'pogledali' na njihov gol!?I za kraj,evo ti citat legende,koji si,siguran sam,vec cuo..." onclick="window.open(this.href);return false;
Možda me nisi razumio. Ne pričam ni o kakvoj našoj taktici već tvrdim da je za nas bio idealan travnički bunker kad već vodimo 1:0, ima revanš i kao što kažeš igrači nam ne mogu hodati. Ja ne mogu, ubij me, da prihvatim činjenicu da su bolji od nas tri razlike. Razvalili su nas ni krivi ni dužni k'o zadnje amatere.
Ako si na to mislio onda ok,ali ne mozemo ni to igrati,jer citavu sezonu kod nas mi kao dominiramo...
ljudi vjerujte da nismo mi toliko losiji,ni fizicki niti ne znam kako drugi,ali jesmo u jednom segmentu PSIHICKI!ako sef to uspije da sredi cudo se moze desit :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 15:34

@twist Zaista je besmisleno traziti razloge i pitati se jesu li oni toliko bolji ili nisu...Mi vec 3 godine primamo ovakve lekcije kao sinoc,a zna se kako se naziva onaj koji ne uci iz svojih gresaka. ;)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 jul 2012, 15:37

Dominiramo kod nas i drugo su utakmice za bodove. Ovdje smo bili autsajderi ako ćemo realno. Nije bruka igrati bunker u gostima kad ima revanš i kad vodiš. Nisu ovo 70-ete i onaj Željo i onaj Maribor. Vjeruj mi ne bi mi bilo sekunde krivo da je nas razvalila neka ekipa koja igra, ali ovi :shock: šupci, još će ispasti da je onaj Milanič nekakav strateg. Igraju ba hinjaka.
Evo svi se slažu da prvo poluvrijeme nisu mogli ništa. U drugom sam Amar kaže da su iz tri šanse dali 4 gola. To me pojede, naivno, amaterski, uzeše nas ko levate zadnje, nismo znali šta da radimo. Hoćemo još da utrpamo daj Bekriju i Bešliju pa udri ili hoćemo da sačuvamo 1:0 ma daj bunker.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 jul 2012, 15:40

twisttm87 je napisao/la:ma treba sef pokusat igracima nametnut koliko god je moguce mentalitet svaba da se ne odustaje do zadnje sekunde,moguce je zasto nije moguce,sta je sve Chelsea uradio i preokrenuo u LP pa na kraju su osvojili,zasto?JER NISU ODUSTALI..sad ce mnogi reci cuj CHelsea,nismo mi Chelsea,pa nismo ali psiha je cudo i ako sef uspije nametnut psihu igracima do utorka sve se moze promijenit ako Bog da :) kako su oni nama 4 za poluvrijeme mozemo i mi njima 3 za 2 poluvremena :)
Nametnuo je on njima dosta toga, ali se neke stvari uče od malih nogu. Ne možeš ti stići nešto što je propalo sa 11-12 godina. Ako neko nije imao treninge kako treba između 10-15.godine, ne možeš ti puno od njega napraviti. Posebno je teško navike promjeniti.

Kad sam već počeo da pišem, onda da nastavim sa svojim viđenjem utakmice:

Da imamo ozbiljniju ligu, mislim da bi nam Maribor zabio maksimalno 1 gol. Naša odbrana nije imala ovakvih grešaka čitavu sezonu, zato što nije imala priliku da igra ni sa jednom ozbiljnijom ekipom (takmičarsku utakmicu). Da je sreće pa da smo imali 2-3 jake ekipe, onda bi mogli uočiti i ispravljati ove greške.

Sjetio sam se derbija na Koševu, jedino tada smo protiv sebe imali Saida Husejnovića, koji nam je nespreman pravio dosta problema.

Također, ne možeš ni trku puno popraviti kad ti je u BiH i ovo više nego dovoljno. Ima još dosta stvari koje su rutina i koje je teško ispraviti na treningu ili na domaćim utakmicama. Npr vidite da smo često imali rizična dodavanja, jer se naši polako dodaju - navikli da im niko u BiH to ne može presjeći. Da odigramo 10 ovakvih tekmi u sezoni, navikli bi se i naši na brža dodavanja, bržu igru, više trke. Samim tim bi podigli kvalitet, a i tu bi se isfiltriralo na koga se može računati a na koga ne.

Na kraju, mi se u domaćem prvenstvu bavimo stvarima koje su nerelevantne za evropu - ko će ti suditi, hoće li pošteno suditi, hoće li te prebiti na gostovanju i sl. Pa sastav određujemo na način da gledamo ko može izdržati više batina. Jbo to u evropi. Vidi se da Maribor o takvim stvarima ne razmišlja, nego razmišljaju kako što kvalitetnije organizovati stvari na terenu. I šta onda na kraju očekivati? Moramo ubrzati i još više raditi. Ne mislim da je sve propalo, može nam uletiti finih lopti i na Koševu, ali je evidentno da su ljudi puno bolji i profesionalniji.

Također se i mi gledaoci, simpatizeri i navijači moramo educirati. Sve nam se svodi na politiku, euforiju, nacionalizam i slične gluposti koje u evropi ne postoje. Liga će nam i dalje brojati 16 klubova, puno više nego slovenska (iako imaju 5 puta više para, a manju zemlju i manje troškove), pola klubova u ligi se raspada i igraju samo zahvaljujući siledžijama u ekipi koji će polomit svakog talenta. To se ni u naredne 3 godine neće promjeniti, jer nam nacionalne gazda tako kroje sudbinu. Ja sam tu pesimističan za neki značajniji pomak u kvalitetu.

I ovo svo sjebavanje i tragično shvatanje sinoćnje utakmice je bezzze. Izgubili, pa bože moj. Možemo li Slovencima u bilo kojem aspektu života na njihovom terenu zabiti gol (figurativno rečeno)? Od stare slave se ne živi. Ovo je sport i utakmica, mi smo počeli ozbiljnije raditi tek nakon dolaska AO (ozbiljnije, ne ozbiljno). Svaki naš igrač bi se mjenjao da ide igrati u Sloveniji. U kakvim uslovima živimo i radimo, ja sam prezadovoljan sa osvojenom duplom krunom. Nadam se da ćemo odbraniti šampionsku titulu, a za uspjeh u evropi treba da se više snažnijih faktora angažira u nešto dužem periodu.

Kako je AO rekao, u našoj ligi je dovoljno jedan pojedinac da se napravi razlika. U evropi treba puno više.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 19 jul 2012, 15:40

NEZALAGANJE je napisao/la:@twist Zaista je besmisleno traziti razloge i pitati se jesu li oni toliko bolji ili nisu...Mi vec 3 godine primamo ovakve lekcije kao sinoc,a zna se kako se naziva onaj koji ne uci iz svojih gresaka. ;)
Kakva je razlika izmedju ekipe koje je primila prosle godine od Maccabia osam komada ??? nikakava apsolutno nikakava osim sto nema Markovića samo, ne uće se lekcije igraci se i dalje boje, Kvesić se usrao u prvom poluvremenu, panično i sa strahom izbijali lopte ono ni na sta nije ličilo, prvo poluvrijeme nas je sreca pratila i nista vise, strah, panika, bez samopoštovanja, bez vjere u sebe itd. nije stvar kvaliteta i bespotrebno je raspravljati o tome koliko do ovih drugih, na to dodaj da nema vise smisla pričati da su ciljevi "za godinu dvije" grupna faza lige evrope ili to bože grupna faza lige prvaka, sve pada u vodu sa ovakvim pristupom igri ....

BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 19 jul 2012, 15:42

Sta si se nasao pametovati i srati,pricas o nekoj realnosti i otvaranju ociju,a malo prije govoris gledajte veceras sta je ekipa.Toliko od tebe i tvog rezonovanja.Samo nemoj veceras kad vam navale srati i provocirati,onda govoriti kako su pacenici i ostala sranja.Ne kontam majkemi jel to neki razradjen sistem u mozgu,da ces danas doci i srati ovdje,kao otvarati nekom oci a ustvari provocirati,a veceras ces ko **** braniti svoje postenje i priicato o moralnosti i ostalim sranjima.Kako vam ne dojadmi majketi.Imas 300 postova nista pametno napisao nisi.Zabrini se ba
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 15:46

ZlatnaDolina je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@twist Zaista je besmisleno traziti razloge i pitati se jesu li oni toliko bolji ili nisu...Mi vec 3 godine primamo ovakve lekcije kao sinoc,a zna se kako se naziva onaj koji ne uci iz svojih gresaka. ;)
Kakva je razlika izmedju ekipe koje je primila prosle godine od Maccabia osam komada ??? nikakava apsolutno nikakava osim sto nema Markovića samo, ne uće se lekcije igraci se i dalje boje, Kvesić se usrao u prvom poluvremenu, panično i sa strahom izbijali lopte ono ni na sta nije ličilo, prvo poluvrijeme nas je sreca pratila i nista vise, strah, panika, bez samopoštovanja, bez vjere u sebe itd. nije stvar kvaliteta i bespotrebno je raspravljati o tome koliko do ovih drugih, na to dodaj da nema vise smisla pričati da su ciljevi "za godinu dvije" grupna faza lige evrope ili to bože grupna faza lige prvaka, sve pada u vodu sa ovakvim pristupom igri ....

BOGIČEVIĆU ODLAZI !!!
Pa to i ja kazem,da se lekcije nisu naucile,a skoro svi igraci su tu...Samo glup i naivan covjek ne nauci iz svojih gresaka,a izgleda da nam je ekipa puna takvih...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 15:48

čamac je napisao/la:Dominiramo kod nas i drugo su utakmice za bodove. Ovdje smo bili autsajderi ako ćemo realno. Nije bruka igrati bunker u gostima kad ima revanš i kad vodiš. Nisu ovo 70-ete i onaj Željo i onaj Maribor. Vjeruj mi ne bi mi bilo sekunde krivo da je nas razvalila neka ekipa koja igra, ali ovi :shock: šupci, još će ispasti da je onaj Milanič nekakav strateg. Igraju ba hinjaka.
Evo svi se slažu da prvo poluvrijeme nisu mogli ništa. U drugom sam Amar kaže da su iz tri šanse dali 4 gola. To me pojede, naivno, amaterski, uzeše nas ko levate zadnje, nismo znali šta da radimo. Hoćemo još da utrpamo daj Bekriju i Bešliju pa udri ili hoćemo da sačuvamo 1:0 ma daj bunker.
Razumijem ja tebe,ali treba se znati braniti i to je umjetnost,barem za mene...Ne mozes tek tako to ukljuciti i iskljuciti,a nisi cijelu godinu tako igrao,mada sam ,ako i ti,misljenja da se to moralo uraditi nakon sto se desio preokret...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.