FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 19 jul 2012, 13:10

Rooney88 je napisao/la:Jel` moze neko postaviti clip prvog poluvremena utakmice. Drugo vec imam pa tekmu da na miru pregledam u detalje.
Pregladaj 10 stranica ,ima postavljeno vec
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jul 2012, 13:12

barbarez je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Jel` moze neko postaviti clip prvog poluvremena utakmice. Drugo vec imam pa tekmu da na miru pregledam u detalje.
Pregladaj 10 stranica ,ima postavljeno vec
Nasao sam buraz 2. poluvrijeme al` nikako prvo, ili sam ga preskocio ili je neko obirsao post. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 jul 2012, 13:13

Nemam snage, utučen sam da pišem sve detalje, a i raja je već manje više sve rekla. Ja hoću samo da naglasim nešto što nije popularno jer ispade odmah da si pljuvač, ali na greškama i kritikama se uči a to je da su Amara slovenci naguzili pravo. Isto tako kako on naguzi trenere većine naših ekipa tako su i njega sinoć.

Gledao sam dvije utakmice Maribora (Lokomotiva i Olimpija) i moglo se zaključiti slijedeće: Maribor igra hinjski. Njih su evropske utakmice naučile ili bolje rečeno primorale da igraju tako jer ne možeš drugačije sa boljim od sebe ili počesto ni sa jednakim sebi (kao što smo mi trebali biti sinoć samo da se malo pametnije odigralo). Šta Maribor radi? Oni uopšte ne pokušavaju (osim kad je protivnik skroz loš) da grade neke akcije što bi se reklo od početka niti imaju nekog specijalnog srednjeg reda. Koncentrisani su samo na protivnikove greške i onda kad krenu 3 na 3 ili 4 na 4 i slično uništavaju jednostavnom realizacijom jer su to strašno uigrali. Kad ih protivnik provali (ako ih prethodno zbog svoje eventualne snage taj protivnik ne razvali) oni su nemoćni i samo mogu davati evrogolove kao Olimpiji i Lokomotivi ili koristiti poklone kao onaj bespotrebni penal sinoć. Poenta ove priče je da je Amar koji je na poluvremenu imao sve (i rezultat i nemoćnog protivnika koji je dvaput prišao golu i to jednom što Ćola nema snage da nabije loptu) trebao maksimalno odigrati travnički bunker kao nikad za ove tri godine i samo nabijati lopte (jer u većini slučajeva ja nabio loptu Adiloviću ja nikome isto ti je) jer mi igre što je on sam i priznao nismo ni imali. Kad već Bekrića nije stavio da igra i kad je Zebu već praktično sklonio iz igre (postavljajući ga lijevo) i bilo kakve mogućnosti da šta uradi jer lopta do njeg nije mogla ni doći (što znači u startu je Amar odust'o od igre protiv slovenaca) onda je brate trebao izvesti i Adilovića i Selimovića, uvesti Vasilića i Ćutuka i odigrati klasični bunker. Garantujem da Maribor ne bi dao gol osim sa 30 metara. E sad da dadnu 4 euro gola za 45 minuta previše je.
Šta smo ovako imali? Ušli smo u drugo poluvrijeme da ustvari ne znamo šta hoćemo. Niti smo čuvali rezultat niti smo igrali. Slovenci nas navlačili, puštali da pređemo centar, krali lopte i laganim strašno uigranim polukontrama pored naše razrijeđene, spore i neiugrane odbrane k'o na treningu pogađali.
Amar je ovo klasičnim bunkerom kad već nije htio da igra i kad je vidio da nam igrači nemaju snage za igru, mogao jednostavno riješiti. Nije bruka igrati bunker pogotovo kad si dao go, a ima revanš. Mene više od rezultata pojede činjenica što su Amara skijaši tako jednostavno naguzili obzirom na njegovu inteligenciju i zapaženje detalja igre koji mnogi ne vide. Mariborski hinjaluk je toliko očigledan ko ih je jednom gled'o. Ne kažem da nemaju generalno kvalitetnije i spremnije igrače, ali za tri razlike nisu bolji ni od pola naše lige, a ne od Želje.

Igrači su nam nespremni za ne povjerovati, ali eto valjda prva zvanična utakmica pa nisu dosegli optimalnu takmičarsku spremu. Da smo sa odigrali 80% trke (u smislu da si vazda protivničkom igraču na vratu da ne može da primi loptu) kao što znali protiv pitara na Grbavici, Širokog i Borca ma nema šanse da bi doživili onakav debakl. Već u prvom poluvremenu se vidjelo da to nije to.

Dalje, smatram da je loša procjena bila ne pokušati se pojačati (pa tamam se i zadužili) jer mislim da se ovaj Maribor mogao itekako proći. Malo kvalitetnija i pametnija ekipa će ih razvaliti pravo.

Ne mogu više pisati mrsko mi. Ali poenta je da su Amara naguzili pravo i nadam se da će(mo) kao što je sam rekao iz ovog našto naučiti. Amar izanaliziraj ovu tekmu jer nisu bolji tri razlike nema šanse.
Da ne zaboravim. Ovo što Maribor igra ubilo se za gostovanja i bojim se da bi nas na Koševu tek mogli razvaliti. Mi ćemo morati krenuti jer se nema šta čekati. Ubit će nas onim uigranim polukontrama nakon što nam uzmu loptu. Ako već ne vjerujemo u prolaz, a sumnjam da iko od igrača u to više vjeruje obzirom na naš luzerski mentalitet, možda odigrati hinjski na neriješeno ili kakvu minimalnu pobjedu radi koeficijenta jer valjda je vrijeme da makar jednu ne izgubimo u ovim predkolima LP-a.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 19 jul 2012, 13:16

iskratel je napisao/la:
magija je napisao/la:Jel skinut trans violama, posto se pojavila slika :lol:
Ovo je transparent NK Maribora, koji su po cijelom stadionu, isto ko i sponzori, na dohvatu ruku svakome, koji je u prvom redu.
Momci su vam uzeli onu veliku zastavu sto vam je trebala biti koreo, prijetili im drotovi da ce ih izbaciti sa stadiona i morali vratiti..Ovo prvo :lol:

Ne znam..U meni jos uvijek ima nesto sto se nada da cemo proci .. Nmg da vjerujem koliko su pali u 2.-om .. Bogicevic mi nije jasan sinoc bio, Zolotic mali igra (Y), gdje je Bekric bio ne znam..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 19 jul 2012, 13:17

[youtube][/youtube] evo drug
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 19 jul 2012, 13:18

I poslije svega nas narod nikad pameti doci nece, mi da smo 6-1 izgubili govorili bi pa sta 5-0 dobijemo i idemo dalje, jednostavno preoptimisticni smo i to nam je velika mana. Ne kazem ja da se trebamo predati al 3-0 pa 3 gola ni za 3 utakmice ne mogu ovi nasi dati al sve to jos gore je ne primiti ni jedan... Vidjeli ste i sami kako smo jednostavne golove da ne kazem smijesne primali kerla je dobar al bogicevic jamak i ostali nisu dorasli ovakvim utakmicama jednostavno su spremni samo za kozare i leotara, treba biti realan ja cu prvi doci i navijati za zelju, i kad nas je hapoel 5-0 dobio ja sam opet na kosevo isao.. al sanse za prolaz su nam 5 %... i to da nam se sve potrefi kako treba... oni onakvi nasi igraci sve i da povedu 2-0 (sto je nemoguce) odma bi se ufurali i povukli i primili bi go... znaci najveci nam je problem u glavama (psiholoskI) svih ekipa pa i reprezentacije...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 jul 2012, 13:18

Ljudi nemojte zaboraviti da mi lako padamo u te sportske "depresije" ali zato jako lako se dizemo iz tog u stanje potpune euforije.Pa ako Zeljo kojim slucajem povode u 1pol.(ako su mogli u dezeli mogu i na kosevu) atmosfera ce se drasticno promjeniti na terenu i uz dodatni pritisak sa tribina moglo bi tu svasta da bude.Razumijem da treba biti "realan" i da su ljudi spremniji itd.bla bla bla ali prije utakmice na kosevu to sigurno ne treba barem ne sad,vec bas mislim da treba stvoriti euforiju pokrenuti narod napraviti nezapamcenu atmosferu i izbaciti ljubicaste janeze.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jul 2012, 13:18

@barbarez Hvala brate, car si! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 jul 2012, 13:19

Razbojnik je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Što je nekada bilo nezamislivo da Slovenci pobijede klubove za BiH sada je to realnost i to realnost sa 3 gola razlike. Ovo dosta govori o našoj ligi i igračima koje mi nekada previše dižemo.
Zolotića sam prvi put gledao i momak je mogu sigurno reći najbolji igrač Želje u ovom trenutku.
Zajko Zeba je sinoć potvrdio zašto nije uspio u Evropi i zašto je igrač za male utakmice u domenu naše lige. Zašto Bekrić nije igrao meni nije jasno, osim ako nije neka povreda ili sl.
Sve u svemu bolna noć za kompletan BiH fudbal kada smo dočekali da nas Slovenci deru.
Ako nisi prespavao zadnjih 15 godina, onda bi morao znati da su Slovenici igrali i skupinu lige prvaka, skupinu europa lige, i europsko i svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom.

Pricas kao da su nekakva Malta. :roll:
Meni je isto jako žalosno da neki mezga i koji ku.rac zabija, smješno , mali je metar jagodica bobica, ali nikada nisam ni imao visoko mišljenje o Bogičeviću, e tu se možemo vratiti na 15 godina, on stvarno igra kako se igralo prije 15, povuci i udari, više gleda igrača od lopte.Stvarno si vidi da su u BiH ne ulaže i ne radi kako treba.Ovo za Zebu se ne slažem, nije odigrao ništa iz taktičkih razloga, a i Amar je sinoć katastrofalno vodio utakmicu, nikad lošije, nije ritam mogo promijeniti, nije inzistirao na posjedu lopte, Bogičević je kendavao loptu, nedopustivo.I puno veći klubovi izgube utakmicu kad stoper vodi igru, a za to su vezni igrači bili alibi, osim Zole, koji je i igrao pa je i griješio, ovih drugih kao da nije bilo, Stanića sramota uvesti u takvoj utakmici, gdje je Željo po meni najjači totalno zakazali -vezni red.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 19 jul 2012, 13:20

Previse pametujete. Da je ostalo 3:1 pa i nekako bi mogli ovo stici, ali 4:1 nema sanse, pogotovo ako budemo napadali a oni isli na kontre ( a sinoc smo vidjeli koliko smo "trkacki" spremna ekipa).
FK Željezničar
Chelsea FC

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 jul 2012, 13:22

čamac je napisao/la:Nemam snage, utučen sam da pišem sve detalje, a i raja je već manje više sve rekla. Ja hoću samo da naglasim nešto što nije popularno jer ispade odmah da si pljuvač, ali na greškama i kritikama se uči a to je da su Amara slovenci naguzili pravo. Isto tako kako on naguzi trenere većine naših ekipa tako su i njega sinoć.

Gledao sam dvije utakmice Maribora (Lokomotiva i Olimpija) i moglo se zaključiti slijedeće: Maribor igra hinjski. Njih su evropske utakmice naučile ili bolje rečeno primorale da igraju tako jer ne možeš drugačije sa boljim od sebe ili počesto ni sa jednakim sebi (kao što smo mi trebali biti sinoć samo da se malo pametnije odigralo). Šta Maribor radi? Oni uopšte ne pokušavaju (osim kad je protivnik skroz loš) da grade neke akcije što bi se reklo od početka niti imaju nekog specijalnog srednjeg reda. Koncentrisani su samo na protivnikove greške i onda kad krenu 3 na 3 ili 4 na 4 i slično uništavaju jednostavnom realizacijom jer su to strašno uigrali. Kad ih protivnik provali (ako ih prethodno zbog svoje eventualne snage taj protivnik ne razvali) oni su nemoćni i samo mogu davati evrogolove kao Olimpiji i Lokomotivi ili koristiti poklone kao onaj bespotrebni penal sinoć. Poenta ove priče je da je Amar koji je na poluvremenu imao sve (i rezultat i nemoćnog protivnika koji je dvaput prišao golu i to jednom što Ćola nema snage da nabije loptu) trebao maksimalno odigrati travnički bunker kao nikad za ove tri godine i samo nabijati lopte (jer u većini slučajeva ja nabio loptu Adiloviću ja nikome isto ti je) jer mi igre što je on sam i priznao nismo ni imali. Kad već Bekrića nije stavio da igra i kad je Zebu već praktično sklonio iz igre (postavljajući ga lijevo) i bilo kakve mogućnosti da šta uradi jer lopta do njeg nije mogla ni doći (što znači u startu je Amar odust'o od igre protiv slovenaca) onda je brate trebao izvesti i Adilovića i Selimovića, uvesti Vasilića i Ćutuka i odigrati klasični bunker. Garantujem da Maribor ne bi dao gol osim sa 30 metara. E sad da dadnu 4 euro gola za 45 minuta previše je.
Šta smo ovako imali? Ušli smo u drugo poluvrijeme da ustvari ne znamo šta hoćemo. Niti smo čuvali rezultat niti smo igrali. Slovenci nas navlačili, puštali da pređemo centar, krali lopte i laganim strašno uigranim polukontrama pored naše razrijeđene, spore i neiugrane odbrane k'o na treningu pogađali.
Amar je ovo klasičnim bunkerom kad već nije htio da igra i kad je vidio da nam igrači nemaju snage za igru, mogao jednostavno riješiti. Nije bruka igrati bunker pogotovo kad si dao go, a ima revanš. Mene više od rezultata pojede činjenica što su Amara skijaši tako jednostavno naguzili obzirom na njegovu inteligenciju i zapaženje detalja igre koji mnogi ne vide. Mariborski hinjaluk je toliko očigledan ko ih je jednom gled'o. Ne kažem da nemaju generalno kvalitetnije i spremnije igrače, ali za tri razlike nisu bolji ni od pola naše lige, a ne od Želje.

Igrači su nam nespremni za ne povjerovati, ali eto valjda prva zvanična utakmica pa nisu dosegli optimalnu takmičarsku spremu. Da smo sa odigrali 80% trke (u smislu da si vazda protivničkom igraču na vratu da ne može da primi loptu) kao što znali protiv pitara na Grbavici, Širokog i Borca ma nema šanse da bi doživili onakav debakl. Već u prvom poluvremenu se vidjelo da to nije to.

Dalje, smatram da je loša procjena bila ne pokušati se pojačati (pa tamam se i zadužili) jer mislim da se ovaj Maribor mogao itekako proći. Malo kvalitetnija i pametnija ekipa će ih razvaliti pravo.

Ne mogu više pisati mrsko mi. Ali poenta je da su Amara naguzili pravo i nadam se da će(mo) kao što je sam rekao iz ovog našto naučiti. Amar izanaliziraj ovu tekmu jer nisu bolji tri razlike nema šanse.
Da ne zaboravim. Ovo što Maribor igra ubilo se za gostovanja i bojim se da bi nas na Koševu tek mogli razvaliti. Mi ćemo morati krenuti jer se nema šta čekati. Ubit će nas onim uigranim polukontrama nakon što nam uzmu loptu. Ako već ne vjerujemo u prolaz, a sumnjam da iko od igrača u to više vjeruje obzirom na naš luzerski mentalitet, možda odigrati hinjski na neriješeno ili kakvu minimalnu pobjedu radi koeficijenta jer valjda je vrijeme da makar jednu ne izgubimo u ovim predkolima LP-a.
Slažem se, hinje uvijek šutiraju tamo gdje golman ne može odbraniti umjesto da prebace loptu preko tribine. Mislim da bi trebalo uputiti žalbu Uefi zbog toga, ovako više ne ide. :lol:

Koju si ti utakmicu momčino gledao da mi je znati?? Ako je neko igrao hinjski i kukavički, to je Željo.Maribor je bolji bio u svim segmentima igre. ljudi uopste nisu cuvali rezultat nego su igrali da daju što više golova.i to im se itekako isplatilo

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 jul 2012, 13:24

Ima sanse, treba samo zabit gol na vrijeme i malo sreće i čudo, živim za to čudo i bit će.
slavimo ovdje za 7 dana
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 19 jul 2012, 13:26

Nase klubove treba uigravati za cattanacio i cekati priliku iz prekida. Igraci nisu fizicki spremni za trku po terenu, nemaju ideje... Sinoc dva pasa nisu povezali, a nece ni pitari. Iz godine u godinu ista prica s tim da mi osvajamo domace trofeje. Mada ne znam koliki je to uspjeh bez iskoraka u Europi.

Opet ponavljam podhitno se trebaju dovesti tamnoputi igraci ili Argentinci. Najbolji pokazatelj su Dialiba i Nijema. Ljudi su igrali kao da su se rodili sa Zeljom, za svaku loptu ginuli gubio/vodio. A ovi nasi cim protivnik uveze 10 pasova oni se predaju.

Sto se tice revansa uz posteno sudjenje ja se nadam u Borcev scenario protiv Makabija.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 jul 2012, 13:26

The 200 Newcastle fans were drowned out by 35,000 Bosnians in a tie which had almost become a symbol of national pride. Zeljeznicar had not conceded a goal in almost eight hours of Champions League football, but they should have been one down after five minutes when Lua Lua headed wide from a great position.

Kad se sjetim ovih vremena i sile sarajevske
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 19 jul 2012, 13:28

maximusdecimus je napisao/la:
čamac je napisao/la:Nemam snage, utučen sam da pišem sve detalje, a i raja je već manje više sve rekla. Ja hoću samo da naglasim nešto što nije popularno jer ispade odmah da si pljuvač, ali na greškama i kritikama se uči a to je da su Amara slovenci naguzili pravo. Isto tako kako on naguzi trenere većine naših ekipa tako su i njega sinoć.

Slažem se, hinje uvijek šutiraju tamo gdje golman ne može odbraniti umjesto da prebace loptu preko tribine. Mislim da bi trebalo uputiti žalbu Uefi zbog toga, ovako više ne ide. :lol:

Koju si ti utakmicu momčino gledao da mi je znati?? Ako je neko igrao hinjski i kukavički, to je Željo.Maribor je bolji bio u svim segmentima igre. ljudi uopste nisu cuvali rezultat nego su igrali da daju što više golova.i to im se itekako isplatilo
Prijatelju da ja tebe pitam nesto, jel tesko dominirati kad druga ekipa i ne igra, jel tesko dominirati kad druga ekipa nemoze sastaviti dva pasa, kad imaju toliko nesigurnih i isforsiranih lopti. Željo sinoć nije igrao, ali šta meni nije jasno i nikako nemogu to da shvati. 90% naših ekipa uzimajucii u obzir reprezentaciju ispada radi ovog istog problema. Strah, psihicki iznjeti utakmicu, euforija pa pad.. Vidjeli ste sinoc zutih kartona, ocit primjer psihicki nestabilne i isfrustrirane ekipe.. (mada ni sudija nije cvjecka bio, al smo samo napravili sebi dodatna dvva zuta..)..

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 19 jul 2012, 13:29

Najludji smo narod na svijetu, i kad nas granatiraju i bombarduju, i kad nas trpaju po 4,5,6-0 i kad nam repka izvuce portugala svjetsku velesilu mi u svemu vidimo prolaz i opstanak i ne predajemo se :D, to je nekada dobra stvar al fakat znamo pretjerat... jel vi mislite da maribor nece igrati na kosevu ili da ce poslati b tim... Pa isti ce igraci doci i opet ce nas ubit nogama u glavu jer su bolji i spremniji od nas... al otici trebamo i moramo i navijati svih 90 minuta....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 19 jul 2012, 13:35

Amar_TM87 je napisao/la:
iskratel je napisao/la:
magija je napisao/la:Jel skinut trans violama, posto se pojavila slika :lol:
Ovo je transparent NK Maribora, koji su po cijelom stadionu, isto ko i sponzori, na dohvatu ruku svakome, koji je u prvom redu.
Momci su vam uzeli onu veliku zastavu sto vam je trebala biti koreo, prijetili im drotovi da ce ih izbaciti sa stadiona i morali vratiti..Ovo prvo :lol:

Ne znam..U meni jos uvijek ima nesto sto se nada da cemo proci .. Nmg da vjerujem koliko su pali u 2.-om .. Bogicevic mi nije jasan sinoc bio, Zolotic mali igra (Y), gdje je Bekric bio ne znam..
Što pišeš laži? Koja svrha toga? Več bile laži prije utakmice, da če bit 3.000 ljudi na stadionu i da su dobili karte od Slovenaca i da če klub vas pustit što nemate karte, da se popuni i slično. I šta je bilo od toga? Ništa. Oni koji su dobili karte, znači na severu su bili, oni koji su bili u onom sektoru od 200 navijača su bili i to je sve. Ona velika zastava što su uzeli je uvjek tamo gdje je tampon cona. Znači nije težko uzet, ako nema nikog tamo.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 19 jul 2012, 13:40

Ljudi hajmo realno, nemojte dizati nikakvu euforiju, makar jednom u zivotu... pomirimo se stim da smo ispali i manje cemo se razočarati... da vam naprojim neka (portugal 2x, euforija usijanje, protiv srbije u BG, protiv danske na kosevu za direktan odlazak na prvenstvo, bezbroj puta rukomet kosarka.... i jako friško jucer Maribor.. Navedite jednom kad smo prosli???

zato nemojmo se furati, pomirimo se da smo ispali manje cemo se razočarati,,, o onom drugom necemo ni govoriti....

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 19 jul 2012, 13:40

iskratel je napisao/la:
Što pišeš laži? Koja svrha toga? Več bile laži prije utakmice, da če bit 3.000 ljudi na stadionu i da su dobili karte od Slovenaca i da če klub vas pustit što nemate karte, da se popuni i slično. I šta je bilo od toga? Ništa. Oni koji su dobili karte, znači na severu su bili, oni koji su bili u onom sektoru od 200 navijača su bili i to je sve. Ona velika zastava što su uzeli je uvjek tamo gdje je tampon cona. Znači nije težko uzet, ako nema nikog tamo.
Saberi se ba.. E cuj tampon :lol:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 jul 2012, 13:43

ninox je napisao/la:
Prijatelju da ja tebe pitam nesto, jel tesko dominirati kad druga ekipa i ne igra, jel tesko dominirati kad druga ekipa nemoze sastaviti dva pasa, kad imaju toliko nesigurnih i isforsiranih lopti. Željo sinoć nije igrao, ali šta meni nije jasno i nikako nemogu to da shvati. 90% naših ekipa uzimajucii u obzir reprezentaciju ispada radi ovog istog problema. Strah, psihicki iznjeti utakmicu, euforija pa pad.. Vidjeli ste sinoc zutih kartona, ocit primjer psihicki nestabilne i isfrustrirane ekipe.. (mada ni sudija nije cvjecka bio, al smo samo napravili sebi dodatna dvva zuta..)..
Možda nisu igrali i sastavili dva pasa zato što im Maribor nije dao. Mozda su bili nesigurni zato sto su ih Slovenci pritiskali od prve minuta. Zasto uvijek kada protivnik da gol našim klubovima i pobijedi svi ovdje pričaju kako je to samo zbog naših grešaka, a kad ga mi uvalimo onda je to akcija iz fudbalskih udžbenika? Daj malo realnosti, Maribor je sinoć nadigrao Želju i to ne zbog Željinih grešaka već zato što su puno bolje igrali. Možete vi ovdje kriviti Bogicevica, Osima ili cak kao sto su neki krivili Antolovica :lol: (valjda je covjek trebao poskidati sve zicere),praviti igrice tipa "Zabij ga Mariboru" :mrgreen: (koja arogancija,hebote), opet ostaje istina da je Maribor kvalitetniji za klasu od Želje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.