bh obraz ne mogu sad ocistiti ni dvocifrene pobjede nad barcelonom ili realom...Hase10 je napisao/la:sretno, makar vi opravdajte bh obraz.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bh obraz ne mogu sad ocistiti ni dvocifrene pobjede nad barcelonom ili realom...Hase10 je napisao/la:sretno, makar vi opravdajte bh obraz.
Nemoj te kopirati pjesmeKonfucije je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koliko sam upućen Behar TV nekad reemituje program FACE TV-a pa je moguće i da će večeras...ahmic je napisao/la:na kojim tv ce biti prijenos,osim face tv... ?
Nova Tv (Bugarska)ahmic je napisao/la:na kojim tv ce biti prijenos,osim face tv... ?
Na Hellas satu 39°E ali kodirana je irdetu 2 tako da je nemoguće otključati, ali imaš na 23,5° E mislim da možeš gledati ako imaš CS..ahmic je napisao/la:ta novva je na kojem satelitu?
A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme
Komsije, uvijek ste igrali iznad ocekivanja u Europi samo iz razloga sto niste puno ocekivali (a kada puno ocekujete desi vam se ono ko nama sinoc), tako da realno mozete do iznenadjenja iako vas handri mentalitet kao i nas a to je "kad smo primili 1 gol sto ne bi jos 4, svakako cemo ispast".formance je napisao/la:A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme![]()
Prijeratna orginalna pjesma HZ-a.
" onclick="window.open(this.href);return false;
1.35
Zato momčino prestani sa glupostima.
Inače, kad vidim šta se desilo Želji sinoć, ne mogu a da se ne zapitam kako ćemo mi proći ?! Realno je očekivati poraz od 3+ gola razlike, ali imam neki osjećaj da će nas naši momci večeras obradovati, kako igrom tako i rezultatom. Ostaje nam da se nadamo i dobro psihički pripremimo, jer očekuje nas mentalna tortura večeras. Idemo Saraj'vo !
Na ovom klipu što si postavio pjevate "u boj u boj za narod svoj"formance je napisao/la:A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme![]()
Prijeratna orginalna pjesma HZ-a.
" onclick="window.open(this.href);return false;
1.35
Zato momčino prestani sa glupostima.
Inače, kad vidim šta se desilo Želji sinoć, ne mogu a da se ne zapitam kako ćemo mi proći ?! Realno je očekivati poraz od 3+ gola razlike, ali imam neki osjećaj da će nas naši momci večeras obradovati, kako igrom tako i rezultatom. Ostaje nam da se nadamo i dobro psihički pripremimo, jer očekuje nas mentalna tortura večeras. Idemo Saraj'vo !
PS: Zašto se ne mogu prijaviti na forum preko Opere ?
Naš problem je luzerski mentalitet, jer realno gledajući ne vjerujemo u svoje kvalitete protiv europskih timova. U čemu se ogledaju ti kvaliteti je druga stvar, međutim, oni su u svakom slučaju nadopunjuju fantastičnom fizičkom spremom. Mi nemamo ni jedno ni drugo, a ako i imamo prvo, nemamo ovo drugo. Fizička sprema je prije svega ono na šta se naši klubovi moraju bazirati, jer ako već ne znaju igrati lopte (a nakon sinoćnjeg meča uvjerio sam se da ne znaju) onda bar mogu trčati i boriti se. To je ionako sve što očekujemo od njih, borba i srce na teren, jer bez ulaganja i riskiranja nema ni profita, a svi mi bi se očito hebali a da nam ne uđe.Keenan.- je napisao/la:Komsije, uvijek ste igrali iznad ocekivanja u Europi samo iz razloga sto niste puno ocekivali (a kada puno ocekujete desi vam se ono ko nama sinoc), tako da realno mozete do iznenadjenja iako vas handri mentalitet kao i nas a to je "kad smo primili 1 gol sto ne bi jos 4, svakako cemo ispast".
Sretno vam .