NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Livnjaci ja planiram doci u Livno prvo kolo, ali izgleda prije da cu morati produziti do Tomislavgrada. Inace kad klub udje u visi rang takmicenja svi se maksimalno trude da se stvore sto bolji uvijeti, ali kod vas je nazalost obrnuto. Do pocetka prvenstva je manje od mjesec dana, a tribine ni na vidiku. Ima li naznaka kakvih da ce krenuti na bolje?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zasad nema ništa, mada su, a pisao je ovdje i korisnik plavobijeli, vođeni neki razgovori s predstavnicima MZ kojoj stadion pripada - jasno je da klub sam ne može puno tu napraviti, stadion je u vlasništvu grada. Meni je, iskreno, jako žao da je to tako kako je, ali yebat ga.
Iskreno se nadam da će Sila nebeska, kao i ostali, dolaziti u Livno, a ne u Tomislavgrad.
Iskreno se nadam da će Sila nebeska, kao i ostali, dolaziti u Livno, a ne u Tomislavgrad.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglav - Branitelj 2-3 (0-2)
Branitelj iskoristio sve prilike, Troglav nije bio na nivou. Svi golovi gostiju odlični, 10-ka dao gol iz slobodnjaka, jedan od dva Brazilca sprašio loptu u rašlje, kao i drugi igrač pred kraj za 2-3.
Troglav mora bolje, a vjerujem i da hoće u nastavku priprema.
Branitelj iskoristio sve prilike, Troglav nije bio na nivou. Svi golovi gostiju odlični, 10-ka dao gol iz slobodnjaka, jedan od dva Brazilca sprašio loptu u rašlje, kao i drugi igrač pred kraj za 2-3.
Troglav mora bolje, a vjerujem i da hoće u nastavku priprema.
Hayley <3
Ko je za nas?
Evo vidim sam, Kaic i Radic
Nisam u Livnu, pa nisam mogo bit, kolko je ljudi bilo?
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
branitelj odličan,troglav po meni u fazama isto tako iako danas srednji red debelo zakazao.Crni i Ćosić moraju puno više da bi rasteretili zadnju liniju koja je po meni bila solidna.Bilo je grešaka al gledajuć ekipu kojpoj se treba još priključiti mihaljević,perajica,milak i semren bit će jako dobra.Treneru skidam kapu i želim mu da istraje,jer da je Dalić ostao doveo bi barem 5 igrača van Livna i plakao bi da mu uprava kupi koju tekmu.Meni je ovo danas bilo za početak jako dobro i daje mi nade,a posebno bi pohvalio ove mlade dečke u drugom dijelu.
A gdje se stalo sa tribinom, nisam u toku 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima te li sastav troglava i ko je za nas dao dva gola ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima sastav Troglava na http://www.nk-troglav.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, sastava gostiju nema... golove za njih dali igrač s brojem 10, jedan od Brazilaca, i jedan junior.
Hayley <3
Al mi nije jasno zasto toliki nagradni fond stavljaju za taj turnir, pa bolje da su smanjili nagrade, ali naglasili da pokušavaju nešto skupit, da bi Livno gledalo 1. ligu FBiH... čak mi nije jasno kako mogu zaradit od toga, treba platit suce, ljude šta čitaju (čitaj: Prasko
), skupljače lopti, tamo još par ljudi ima, pa nagrade, zar se isplati to održavat??

- badblueboylivno
- Kontakt:
Općina pokriva to, ne brini, svake godine je Općina glavni sponzor, koja pokriva suce, fond i to i svake godine je isti fond. 
Klubu bi, pretpostavljam, trebala ići sva zarada od ulaznica, a može se skupiti lijep iznos.

Klubu bi, pretpostavljam, trebala ići sva zarada od ulaznica, a može se skupiti lijep iznos.
Hayley <3
Aha, ajd onda je drugacija situacija
Slazem se, od ulaznica se moze dosta zaradit, samo pitanje je stignemo li sagradit tu tribinu, KAD bi se pocela gradit >.<

Slazem se, od ulaznica se moze dosta zaradit, samo pitanje je stignemo li sagradit tu tribinu, KAD bi se pocela gradit >.<
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma samo da je počet graditi što prije, neće smetati da to traje do trećeg-četvrtog kola. Bio bih zadovoljan kad bi se to napravilo do kraja rujna, samo da se uradi.
Hayley <3
-
- Kontakt:
kakvi ulaznica u Livnu kada bude 100 ljudi to je usjeh hajmo postenoHans je napisao/la:Aha, ajd onda je drugacija situacija![]()
Sta je sa jozom vukadinom cujem da je povrijedio zglob,jel istina ?
na turniru samo 100 ljudi uspijeh???gerijatrija je napisao/la:kakvi ulaznica u Livnu kada bude 100 ljudi to je usjeh hajmo postenoHans je napisao/la:Aha, ajd onda je drugacija situacija![]()

- badblueboylivno
- Kontakt:
Izašao je sredinom drugog poluvremena zbog ozljede, ne znam kakve je prirode.xxl je napisao/la:Sta je sa jozom vukadinom cujem da je povrijedio zglob,jel istina ?
Nego, jesi li ti navijač Troglava ili ne, jer vidim da su ti svi postovi na temi Jedinstva?

Što se tiče turnira, tijekom cijelog trajanja natjecanja je stadion pun, igra se navečer, centar grada, a voli se mali nogomet.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.