HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 18 jul 2012, 23:50

bekicamir je napisao/la:Jure9 Sto ti nije normalno?! :?
Stvarno jure u cemu je problem ?? :roll:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 jul 2012, 23:54

starmo94 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Jure9 Sto ti nije normalno?! :?
Stvarno jure u cemu je problem ?? :roll:
Vjerovatno je i ovaj sa Sirokog pa mu smeta moj potpis i ove migracije sto su nastale poslije rata! :lol:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 jul 2012, 23:55

A ovaj broj 9 sigurno oznacava njegov broj godina ili mozda njegov IQ :D

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 jul 2012, 00:00

starmo94 je napisao/la:A ovaj broj 9 sigurno oznacava njegov broj godina ili mozda njegov IQ :D
A takvi su kakvi su,stas im!
Nego sto je nama sa Bibicem,malo nam i Amer i Elvis poceli glumiti zvijedze pa izgleda da ce ih Peric na hladjenje poslati,ne znaju oni s kim imaju posla,pojest ce ih Dragan! :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 19 jul 2012, 00:06

bekicamir je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:A ovaj broj 9 sigurno oznacava njegov broj godina ili mozda njegov IQ :D
A takvi su kakvi su,stas im!
Nego sto je nama sa Bibicem,malo nam i Amer i Elvis poceli glumiti zvijedze pa izgleda da ce ih Peric na hladjenje poslati,ne znaju oni s kim imaju posla,pojest ce ih Dragan! :D
Ma nece im Peric to dopustit, on je strasno strog trener i nece se dobro provest kod njega budu li se umislili i ne trudili.
Za Amera me i ne cudi on odavno glumi neku zvijezdu, a za Bibica ne znam ,mislim da je dobar momak i da ne pokusava glumit neku "facu"...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jul 2012, 10:57

markic i sunjic su vec odavno potencijal za repku,al jbga. nema ih ko progurat..
bibic mali trazio da igra u prvoj postavi,i zato se razilaze
bekic ima ponudu moldea,da dodje ali samo uz slobodne papire ,pa sada sere trazi raskid ugovora,imaju momci potencial,ali ako glumite zvijezde,lagano iz kluba obojica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 19 jul 2012, 11:55

Rosas7 je napisao/la:markic i sunjic su vec odavno potencijal za repku,al jbga. nema ih ko progurat..
bibic mali trazio da igra u prvoj postavi,i zato se razilaze
bekic ima ponudu moldea,da dodje ali samo uz slobodne papire ,pa sada sere trazi raskid ugovora,imaju momci potencial,ali ako glumite zvijezde,lagano iz kluba obojica
Perić treba , a siguran sam i da hoće , pokazati svima a ne samo ovoj dvojici tko je gazda u svlačionici i čija je posljednja :x :x .Reda mora biti i Zrinja ne smije biti talac nijednog igrača,trenera ,predsjednika kluba itd. ma kako se oni zvali i šta radili.Jedino tako se može naprijed.Taman da je Messi mora znati da je on tu radi kluba a ne klub radi njega.Ako mu se ne sviđa treba mu pokazati vrata iz svetinje ali bez papira pa nek se hlade."Zrinjski je život i više od toga"
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 19 jul 2012, 18:08

Kad će se više znati za Markića . eh kad bi legle neke pare od toga i još da Modrić ode u taj mrtvi real konačno

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 20 jul 2012, 09:09

Ne treba nikome dozvoljavati da se nesto dize iznad kluba,ali isto tako ja mislim da svaki igrac ima pravo da zna kakve trener ima planove sa njim.Evo npr. Bekic i Bibic, Bekic nam je ostao duzan jer Zrinjski je od njega napravio igraca,i ne treba mu dati papire ako mi necemo nesto zaraditi nema teoretske sanse,njemu je moze se reci zagarantirano mjesto u prvom timu iako ga svojim igrama u drugoj polovici sezone nije uopce zasluzio ni on a i neki ostali od kojih se mnogo očekivalo prije svega mislim na Marijanoviča koji je bio neprepoznatljiv (a vidim da je i u ovim pripremama totalno indisponiran i nezainteresiran tako da neznam sta će sa njim biti).
Bibic je dosao u Zrinjski besplatno i imao je neki amaterski ugovor koji mu je istekao,po meni je pokazao da je igrač za premier lige i nadao sam se kada prodje ove pripreme da će biti još bolji,prva pripremna utakmica protiv Brotnja solidno je odigrao mislim da je bio među najboljima. Međutim on nije u Perićevim planovima za prvi tim, i momak je to shvatio i budući da ima slobodne papire mislim da je njegovo pravo da se pokupi i da nađe ekipu gdje će više igrati,jer je on u godinama kada mu samo utakmice mogu pomoći da se proda i da napravi neku karijeru.Mislim da smo ga trebali zadržati pod svaku cijenu jer nemamo takvog igrača(posebno kada je Marijanović totalno van forme zadnjih 6 mjeseci),ali to je odluka trenera i treba je postovati jer ipak trener na kraju donosi odluke a i snosi posljedice,jer ako Zrinja ne ispuni ocekivanja u prvom dijelu sezone ja mislim da Perić i njegov "stručni?" stožer neće Božića dočekati na našoj klupi.
Zrinjski je život i više od toga.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 20 jul 2012, 13:31

Hrvoje Miličević: Zrinjski se može nadigravati sa svima

Hrvoje Miličević jedan je od najboljih mladih igrača na našim prostorima, a njegove dobre igre donijele su mu poziv u mladu reprezentaciju Hrvatske.
Hrvoje se prije nekoliko dana vratio sa Europskog prvenstva gdje je branio boje mladih Vatrenih, a sada je već na pripremama sa svojim Zrinjskim.

Kako si doživio svoj nastup na Europskom prvenstvu, da li je Hrvatska mogla više i da li trebao dobiti malo veću minutažu?

Drago mi je sto sam bio dio te priče, doživio sam jedno veliko iskustvo i mislim da smo mogli puno više napraviti pogotovo protiv Engleske gdje smo cijelu utakmicu držali pod kontrolom, ali eto na kraju je izboreno svjetsko prvensvo što nam je i bio nas cilj prije odlaska na euro. Što se mene tiče mislim da sam trebao dobiti veću minutažu, ali trener je taj koji o tome odlučuje a ne ja.

Nakon kratkog odmora priključio si se pripremama Zrinjskog, pa kako ti se čini današnja ekipa?

Da priključio sam se u utorak pripremama Zrinjskog. Atmosfera u momčadi je odlična, radi se dobro i pripremamo se prema planu stručnog stožera. Došlo je par iskusnijih igrača i mislim da je to dobar potez jer smo mlada momčad.

Evo imali smo priliku pratiti BH momčadi u Europi, pa što misliš o konkurentima Zrinjskog za vrh tablice?

Sigurno da su to jako dobre momčadi pogotovo Željezničar bez obzira što je izgubio s 4-1 u Mariboru. Naravno tu su i Sarajevo i Široki koji se dosta pojačao ove sezone, ali mi se nikoga ne bojimo i mislim da se sa svakim možemo nadigravati.

Koja je momčad Zrinjskog kvalitetnija, ova današnja ili ona iz prošlog prvenstva?

To je teško reći, malo nam je nedostajalo da izorimo Europu i mislim da je rezultat toga mlada momčad i nedostatak iskustva. Nadam se da ćemo ove sezone napraviti korak dalje i izboriti toliko željeni nastup u Europi.

Znači li to da navijači konačno mogu očekivati da se Zrinjski plasira u Europu, i mogu li se nadati napadu na naslov prvaka?

Mislim da se mogu nadati ali mi ćemo ići utakmicu po utakmicu, te pokušati izboriti Europu što je i krajnji cilj, a zašto ne i naslov prvaka jer sa svakim klubom se možemo nadigravati.

Kako si ti zadovoljan svojom formom?

Malo me poremetilo ovo Europsko prvenstvo jer sam propustio 4 tjedna priprema, Pokušat cu to nekako nadoknaditi i biti u dobroj fizičkoj pripremljenosti do početka natjecanja.

Kakvi su ti planovi za dalje, pojavile se se neke špekulacije da ćeš čak napustiti Zrinjski?

Imam sa Zrinjskim još ugovor na godinu i pol, a iz kluba nisu dolazile nikave informacije u vezi ponuda pa tako da ništa ne znam o tome. Zasad sam ovdje i želim se samo posvetiti Zrinjskom.

Toliko za sada od momka pred kojim je sjajna karijera, i za koga će se još puno čuti na našim prostorima, a i puno šire.

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 20 jul 2012, 16:07

Bibić u Gošku

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 20 jul 2012, 16:09

skinjzri je napisao/la:Bibić u Gošku
Steta dobro igra momak, ali ako se umislio kao sto pricaju i bolje da je otisao..

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 20 jul 2012, 16:24

starmo94 je napisao/la:
skinjzri je napisao/la:Bibić u Gošku
Steta dobro igra momak, ali ako se umislio kao sto pricaju i bolje da je otisao..
I ja mislim da je šteta ali ako je digao nos onda je bolje da ide.Samo sad mi nije jasno je li bio potpisao ugovor sa Zrinjskim a koliko se sjećam negdje sam pročitao da je potpisao.Pa sad nije mi jasno je li ga klub pustio,dao ga na posudbu ili nešto treće.Nije Perić takav čovjek da će nekoga samo tako otpisati bez ozbiljnijeg razloga.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 21 jul 2012, 00:23

Danas u 18 olimpik pripremna..

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 21 jul 2012, 09:48

bezze je napisao/la:Danas u 18 olimpik pripremna..
18:30..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 jul 2012, 10:48

starmo94 je napisao/la:
bezze je napisao/la:Danas u 18 olimpik pripremna..
18:30..
e bas cu doci da vidim,kako igraju nasi puleni :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 21 jul 2012, 12:47

Mogla bi se pogledati tekma.Poslije prijateljskih se može procjenjivati forma pojedinaca ali što se ekipe tiče to će se tek vidjeti u službenim utakmicama,pa ćemo danas vidjeti kako je tko odradio i podnio pripreme.Imali šta novo za Markića.Jel prošao probu?

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 21 jul 2012, 13:47

HŠK Zrinjski: Najjači protivnici s razlogom na kraju

Jučerašnjim poslijepodnevnim treningom nogometaši Zrinjskog zaključili su i svoj drugi boravak na Kupresu, gdje su se, nakon šest dana u prošlom tjednu, ovog puta zadržali četiri dana.
Time su Dragan Perić i njegovi igrači iza sebe ostavili i drugi dio priprema, jer ono što ih čeka do početka sezone i prvenstvene premijere u Trebinju možemo okarakterizirati kao završni. Taj posljednji dio otvorit će današnjom provjerom protiv Olimpica (18.30, Mostar), a iako se radi tek o četvrtom ogledu u pripremama (Brotnjo 4:0, Kupres 2:1, GOŠK 1:0), utakmica protiv sarajevskog premierligaša bit će ujedno i pretposljednja provjera u pripremama, jer će Plemići do gostovanja u Trebinju igrati još samo protiv Sarajeva (29.7.).

- Radi se o optimalnom broju utakmica prema našem planu i programu. Na startu priprema smo odigrali i jednu kvalitetnu trening utakmicu između sebe, nakon toga su slijedile dvije provjere protiv niželigaša Brotnja i Kupresa, zatim smo igrali protiv premierligaša GOŠK-a, dok smo dvije najjače provjere s razlogom ostavili za kraj, izjavio je trener Zrinjskog Dragan Perić.
U prethodnim provjerama stručni stožer je praktički koristio sve igrače koje je imao na raspolaganju, dok će danas protiv Olimpica u kombinacijama biti samo osamnaest igrača.

- Ne radi se o prvenstvenom ogledu, ali ulazimo u završni dio priprema i logično da u njemu sužavamo kadar. Kako sam već rekao, provjere protiv Olimpica i Sarajeva smo s razlogom ostavili za kraj, jer želimo da nam ti protivnici daju odgovore na čemu moramo raditi do početka sezone, odnosno koje nedostatke moramo ispraviti. Dosad smo odradili sve što je bilo planirano, srećom nije bilo ni puno problema s ozljedama, tako da sam s te strane zadovoljan, dodao je Perić.
Simpatizere Zrinjskog najviše zanima hoće li do početka sezone biti još promjena u momčadi, iako su iste moguće i nakon službenog početka sezone. Štoviše, Zrinjski je prošlog ljeta više igrača doveo nakon početka prvenstva (Žuržinov, Lamešić, Jackson, Žižović), nego tijekom službenog trajanja ljetnog prijelaznog roka (Marjanović, Bekić, Živko).
- O tome sam već govorio. Za dolazak kvalitetnog igrača uvijek smo otvoreni, a dok god traje prijelazni rok, mogući su i odlasci, zaključio je Perić.

Dva poraza od Olimpica

Olimpic je definitivno protivnik koji se može okarakterizirati kao pravi test vrijednosti za ovog ljeta redizajnirani Zrinjski. U prošloj sezoni Vukovi su završili za jednu poziciju bolje plasirani od mostarskog kluba, a zanimljivo da je Olimpic jedini klub koji je bio bolji od Zrinjskog u obje prvenstvene utakmice - Pod Bijelim brijegom je bilo 4:2, dok je na Otoci sarajevski klub slavio s uvjerljivih 3:0.

Čekaju se vijesti o Markiću

U svom drugom boravku na Kupresu Plemići su radili bez Tonija Markića, koji se priključio pripremama uglednog Wolfsburga. Njemački klub nije objavio nikakvu službenu informaciju o 21-godišnjem defanzivcu, iako su tamošnji mediji pisali da je Markić u redove Vukova stigao na probu, zbog čega ovog igrača još uvijek ne možemo karakterizirati "bivšim" igračem Zrinjskog.

Igra i Miličević

U današnjoj provjeri protiv Olimpica napokon bi trebao zaigrati i Hrvoje Miličević, koji je zbog nastupa na U19 Europskom prvenstvu u dresu Hrvatske propustio prva tri tjedna priprema, a samim tim i sve prethodne kontrolne utakmice.
- On se u utorak normalno uključio u trenažni proces. Istina, propustio je dosta treninga, ali obzirom da u tom razdoblju nije mirovao, jasno da nije u nikakvom posebnom zaostatku, izjavio je Perić.

Eto ne zna se jos nista o Markicu..

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 21 jul 2012, 18:00

Kako je Dragan danas "oprao" ovoga umisljenog Elvisa Bibica,u VL izjavio kako mu se Bibic nije niti javio sms-om da kaze da odlazi iz kluba,preko svog menadzera Marica komunicirao sa Pericem i trazio da iga 70% utakmica u narednoj sezoni,sto mu Peric nije garantirao i porucio mu da se mora izboriti za svoje mjesto u prvih 11. radom i samo radom,na kraju kralj izjavi dok sam ja u Zrinjskom trener nece mi mendazeri sklapati momcad niti ce se plakati za igracima kao sto je Bibic,nije to neka klasa da se povlaci po medijima toliko!
Sto prije se rijesiti umisljenih likova koji zele karijeru napraviti preko noci!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 21 jul 2012, 18:46

bekicamir je napisao/la:Kako je Dragan danas "oprao" ovoga umisljenog Elvisa Bibica,u VL izjavio kako mu se Bibic nije niti javio sms-om da kaze da odlazi iz kluba,preko svog menadzera Marica komunicirao sa Pericem i trazio da iga 70% utakmica u narednoj sezoni,sto mu Peric nije garantirao i porucio mu da se mora izboriti za svoje mjesto u prvih 11. radom i samo radom,na kraju kralj izjavi dok sam ja u Zrinjskom trener nece mi mendazeri sklapati momcad niti ce se plakati za igracima kao sto je Bibic,nije to neka klasa da se povlaci po medijima toliko!
Sto prije se rijesiti umisljenih likova koji zele karijeru napraviti preko noci!
Ako je ovo istina odmah i njemu i menadžeru i svim sličnima pokazati izlazna vrata :evil: :evil:.Ranije sam negdje napisao i opet ponavljam da ni Mesiju ne bi smjelo biti zagarantovano da će odigrati i jednu utakmicu ako to nije zaslužio radom i zalaganjem za sveti dres.Podrška Periću i samo neka nastavi jer ovakav stav će kad tad donijeti rezultate.Što se tiče menadžera svakom koji pretjerano u prvi plan stavlja svoju zaradu ispred interesa kluba treba se zahvaliti na suradnji.Razumjem ja da je to posao ali pretjerivanje sa nekim ultimatima i nerealnim zahtjevima treba srezati u korjenu i zabraniti im bilo kakve kontakte sa klubom i igračima.Nažalost imam neodgodive obveze slijedećih par sati pa molim one koji su na tekmi da napišu jedno malo opširnije izvješće.Posebno me interesuje koliko će ljudi biti na ovoj pripremnoj tekmi!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.