FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bekicamir
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bekicamir » 18 jul 2012, 23:35

Gdje je Sulejman Smajic?

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 23:36

Na pravom si tragu ;) Ja svakako idem na utakmicu,šta fali.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 23:36

Ma raja svi na kosevo u inat svima
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 18 jul 2012, 23:36

Sad bi fora bilo napraviti doček, ma jok...čeku! :mrgreen: pa ih odmah pod oružanom pratnjom spremit' na Igman na trening do uzvratne tekme da ne vide ni grada, ni familija, uzeti mobilne, pa da ubijaju na terenu do konačnih 3:0 jedino tako možeš nešto ovdje, kakva svijest i motivi, represija! E onda bih rado pojeo ovaj svoj 21" monitor pred njima, ako prodju.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nanek

Post Postao/la nanek » 18 jul 2012, 23:37

Zasto Amare Stanic? Zasto Amare igrac kao sto je Bekric sjedi na klupi 90 minuta ? Zasto ? Eto samo me to interesuje !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 jul 2012, 23:38

nanek je napisao/la:Zasto Amare Stanic? Zasto Amare igrac kao sto je Bekric sjedi na klupi 90 minuta ? Zasto ? Eto samo me to interesuje !
hajde to i moze proci,ali zasto je bekove gura unutra prema zadnjim veznim i time samim potpisao 2 gola :(
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 18 jul 2012, 23:39

Samo to ču da kažem. Odlično navijanje sa vaše strane. Dugo več prošlo, kako neka dobra navijačka grupa protivničkog tima bila na ovom stadionu. Čista petica.
Vidimo se u Sarajevu.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 jul 2012, 23:40

bekicamir je napisao/la:Gdje je Sulejman Smajic?

Povrijeđen. Počinje sa treninzima tek za mjesec.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2012, 23:40

iskratel je napisao/la:Samo to ču da kažem. Odlično navijanje sa vaše strane. Dugo več prošlo, kako neka dobra navijačka grupa protivničkog tima bila na ovom stadionu. Čista petica.
Vidimo se u Sarajevu.
Dobro došli i čestitke na fer igri i poštenoj pobjedi.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jul 2012, 23:41

nanek je napisao/la:Zasto Amare Stanic? Zasto Amare igrac kao sto je Bekric sjedi na klupi 90 minuta ? Zasto ? Eto samo me to interesuje !
Hajd ohladi, šta si navro na Amara?

Amar nikom ne treba polagati račune za sve što radi u Želji. Ih da je sreće pa da su u klubu svi profesionalni kao Amar

Bolje mi je svake godine slaviti neki trofej i gledati Želju u Europi kako se bruka, nego kako se bori za opstanak u jednoj od najjadnijih liga svijeta.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 jul 2012, 23:41

Ne trebaju pitari šarati i lupati onaj tramvaj, mi ćemo ga uništiti :lol: , i neko kaže ne treba kritikovati i pljuvati po igračima i taktici, za ovo neko mora odgovarati, pokazati sad imalo ozbiljnosti i otjerati par glumaca i cirkus igrača u ćumez gdje im je i mjesto.

Kvesić, Svraka reprezentativci, mrš!
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 18 jul 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 jul 2012, 23:42

exbabilon je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:Ja mislim da ni Papac ni Lulic a pogotovo Salihovic nemaju mjesta na lijevom beku pored Kvesica. :mrgreen:
I eno se stadion pravi, iduće smo godine u grupnoj fazi, a za par mjeseci ćemo igrače počet prodavat za par miliona eura. Da ne zaboravim trening kamp i prosječnu posjetu od 15 000.
Znam da provociras, al imas potpuno pravo. :(
Svugdje u svijetu da bi se napravio poslovni uspjeh,moras da ulozis i to da ulozis s rizikom...Mi evo vec 2. godinu igramo 'na sigurno' bez pravog pojacanja u bilo kojem segmentu kluba i to nam se obija o glavu...Vec sam pomenuo da mnogo volim Zelju,ali nedam vise ni marke,dok se gospoda ne udostoji,kesira lovu i privuce me ponovo na stadion...Domace titule me vise ne zanimaju,a ni tu ne znamo oraganizovati proslavu...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2012, 23:43

barbarez je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:]

Medju njima su, a napadac nije, ma fujjj, a saznat ce i sef sa to, to ti Aco garantuje :lol:
Šmekeru :mrgreen:
Aco ako preneses i ako ih amar oguli pogotovo ovu dvojicu prvih,castim i tebe i sefa.
Ma to treba opalit po džepu da valja. Ustvari i to je kratkog vijeka. Dok ih ne počnu navijači šamarat kad ih vide poslije 12 u kafandžugi ništa. Većina njih je nafurana stoka, bez ikakvog poštovanja prema klubu i navijačima u koje se po novinama kunu. Tako ej u svakom našem klubu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jul 2012, 23:45

Ova utakmica je nazalost pokazala tri cinjenice i to:

- da je ovoj ekipi limit nasa liga
- da je Amar Osim limitiran trener u Evropskim okvirima
- da bez ulaganja mi u Evropi necemo napraviti iskorak

Sada je najvaznije da se ekipa na psiholoskom planu pripremi za nasu ligu i naredne godine pokusati sa minimalno tri kvalitetna pojacanja napraviti taj iskorak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2012, 23:45

Izvini Aco stvarno, ali ja ne mogu da vjerujem kakvi debili pišu na ovoj našoj temi.Mamlazi se sad pokušavaju npraviti pametni a ne ide im nikako.Izgubili smo, ljuti smo, je.bi ga tako je.Treba još rada prije svega na prihičkoj bazi.Zabijemo jedan gol iz ničega, odmah počinju priče kako smo najbolji, primimo golove od ekipe koja objektivno nije ništa pokazala, i javljaju se razni stručnjaci koji bi napravili drugačiju formaciju, igrače postavili drugačije, izmjene bi uveli ranije :?
PLJUVAČI SU SE VRATILI.KAD VIDIM KAKVI MALOMNICI PLJUJU PO ČOVJEKU KOJI NAM JE SAM DONIO TROFEJA KOLIKO NEKI KLUBOVI NISU OSVOJILI ZA 50 ILI VIŠE GODINA POSTOJANJA, STID ME BUDE ŠTO ŽIVIM U ISTOM GRADU SA NJIMA.
Aco izvini, moro sam.
DRUG NEBI TI PUNCA

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 18 jul 2012, 23:45

Neki su smiješni da ne kažem dvolični jer kad dobijamo utakmice, kad osvajamo trofeje onda se nikako ili sporadično , tek kroz nekakvu zezanciju spominju oni što puše ko turci, obilaze kafane i razno-razne klubove kao da to rade od "juče".
Po ovome kako ih je 99% igralo nakon izjednačujućeg gola biti će da su svi bili po nekakvim kafanama i svadbama.

I za kraj : Jadno je kako nekoga možete jedan dan dizati u nebesa a drugi ga dan tjerati iz kluba. Dobro je da vas se ništa ne pita !

ekyy
Kontakt:

Post Postao/la ekyy » 18 jul 2012, 23:46

mamaSmurf je napisao/la:Što prije shvatimo da smo autsajderi u svim sferama života i da je svaki uspjeh eksces a ne pravilo,biće nam lakše.Treba se osvrnuti oko sebe i vidjeti gdje ,nažalost, živimo i sve će biti jasno.Država nam je jedan provizorij,a hoćemo da su nam klubovi uređeni i konkurentni.Dobro je da ikako opstaju u kakvim uslovima rade. Nema ništa dok se druge stvari ne riješe.I dok nam ne perovri nafaka :)
sve receno
Potp :!: s
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 23:48

Čuj ovog Nezalaganje,treba da ga privuku na stadion...Pa,bolan, kad je Željo bio najgori,ja nisam mogla da ne odem na utakmicu.Sve neki crv u meni radi.Dođeš na stadion,toliko ima gledalaca da sve u glavu znaš, na ulici ih prepoznaješ. Tako će biti dok sam živa,a valjda ću dočekati još bolja vremena od ovih sada.Samo ljubav me privlači na onaj razvaljeni stadion.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 23:49

slika
SVI NA KOSEVO U INAT SVIMA
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2012, 23:50

zar se ne igra u utorak ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Kajkutenjoyer, kontra, Pact1921, Sarun i 45 gostiju.