FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 23:27

VanBasten je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Evo Aco pomenuo si 2 igraca,ja cu ti navesti 5 njih od koji garantujem da je jedan sigurno mozda cak i 2.
ZNaci Stanic,Jamak,Svraka,Adilovic i ma ne mogu 5 naci,eto 4 .Garantovano je neko od ovih profrsionalaca bio medju tim sto dernece do 6.
Medju njima su, a napadac nije, ma fujjj, a saznat ce i sef sa to, to ti Aco garantuje :lol:
Šmekeru :mrgreen:
Aco ako preneses i ako ih amar oguli pogotovo ovu dvojicu prvih,castim i tebe i sefa.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 jul 2012, 23:27

Ipak ste ostvarili napredak,dali ste go u gostima. ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 jul 2012, 23:27

Iznenadjujuce visok poraz,amaterski odigrana utakmica,sa dosta pogresnih pass lopti,dosta pogresnih procjena odbrane Želje i dosta bačenih lopti u bunar..Mislim da Željo je trebo u 2pol. parkirat autobus igraca pred svoj go i nabijat lopte bolje bi prosli nego ovako..Koliko je neiskustvo pojedinih igraca svjedoce i naivni prekrsaji u zoni suta te penal odnosno veliki broj zutih kartona od cega najmanje 3 su dobijena nakon bespotrebnih protesta igraca..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 jul 2012, 23:27

što Aršavin nije dobio ni minute? To bi ja želio da mi neko objasni...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 jul 2012, 23:28

Zeljo je svetinja bio,sada je i ostace zauvjek bez obzira na uspjehe, neuspjehe pobjede ili poraze jer je sve to normalno.Ali brate pun mi je vise klinac Amarovih izjava tipa losi smo,imali smo srece,lose smo odigrali,Marboru ne trebaju pokloni da da go ili bili smo umorni,pa covjece priznaj barem nekad da si i ti nekad lose odredio sastav,postavio losu taktiku,nisi izveo momka poslije par gresaka i kada psihicki padne(kao Bogicevica veceras kojem nista ne zamjeram,jer i mnogo kvalitetniji igraci koji igraju u ligama petice dozive isto).Amare hvala ti stvarno za titule i ostalo i nemam nista protiv da budes trener Zelje i sto godina i da dalje osvajamo sa tobom titule u nasoj avliji ali brate nece ti kruna sa glave pasti da ponekad priznas da u nekom porazu ima i tvojih gresaka,za mene licno najveca trenutna je sto na klupi drziz Bekrica koji znanjem i kvalitetom mora biti standardan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 jul 2012, 23:28

ZlatnaDolina je napisao/la:Sve kad se sabere i oduzme hladne glave helem jedno veliko razočarenje ne zbog visokog poraza koliko zbog stanja psihe pojedinih igraca i samog pristupa pojedinih igraca prvenstveno Bogičevića.
Sve je bilo i vise nego dobro od zajebancija po gradu, raspoloženja medju rajom, cugom i svemu ostaloma onda vec poznato razočarenje kao bh. praksa u dijelu sporta.

Možemo mi pričati o nekim velikim ciljevima u Evropi, o nekoj organizovanosti i svemu ostalom da smo klub No.1 u BIH, da smo najorganizovaniji klub u državi, neprikosnoveni, sa najvecim budžetom itd., najboljim timom, igracima itd. ali za 90% ekipa koje su nastupile u kvalifkacijama u LP. smo obični amateri, koja je razlika izmedju ekipe koja je nastupila i obrukala se prosle godine protiv Maccabija i ove danas !? apsolutno nikakava, svi su igraci isti izuzev Bekrića, ostalo sve isto mozda smo ovaj put mogli a nismo jer nismo znali, pripreme nam UEFA plaća, dresovi obična krpa katastrofa hajmo reci, jednostavno sve kad se pogleda dobri smo mi, i vise nego dobri ali samo u okvirima BIH i nigdje vise i nigdje drugo.

Jednostavno možemo pričati priče za malu djecu očekivati neki iskorak u Evropi i nadati se, i nadati se i nadati se ... ali kada primimo četiri komada protiv ekipe koja je u rangu sa nama po kvalitetu i uzmemo li u obzir da smo imali najvise sansi u zadnjih desetak godina igrajuci sa Mariborom proci dalje, jer nam “jednostavno odgovaraju” e onda sve pada u vodu i postane glupost, ismijavanje i brukanje, zadnje tri godine se samo brukamo, u tri utakmice primimo 18.golova i damo samo jedan, onda bolje nista očekivati i prepustiti mjesto u Evropi nekome drugome, nisu se naučile lekcije od Hapoela, Maccabia ove godine od Maribora slijedece vec bog zna od koga. Nemože se nista očekivati vise kada dovodiš igrace za nula maraka, igrace koji su slobodni, ili igrace koje se vrate u klub jer su nekada eto igrali dobro u klubu sve do kada se to ne promijeni bit će ovako i desavat ce se Hapoel,Maccabi,Maribor itd.

Bogičeviću bi jednostavno najpametnije bilo dati mu direktni otkaz, najbolje bi bilo i pozitivno bi uticalo na druge igrace da vide malo i da se zapitaju “Bože jesam li ja slijedeci ??” da se ne lažemo Bogi je odigrao par dobrih utakmica, bio standardan ali na nekome se moraju koplja slomiti, od četiri gola čovjek je kriv za tri !!! moze se pričati i raspravljati jeli bio penal ili nije ali svejedno je sviran je kako da god okrenes j... mu mater.

Nakon utakmice Sarajeva i Hiberniasa na Malti na temi komšija sam pisao kako se igraci Sarajeva nalaze u teskoj psiholoskoj situaciji, da četiri primljena gola od amatera nije do kvaliteta koliko do psiholoskog stanja igraca, ista priča sada i sa nama, vodili, kontrolisali prvo poluvrijeme, stvarali šanse a onda u drugom klasični potop poznat svim Bosancima i Hercegovcima, ista situacija sa reprezenteacijom svakom od fudbala do rukometa i košarke, jednostavno prokleti u svemu, neka vrsta straha, bez samopoštovanja, nekog kompleksa jednostavno poznato svima nama.

Od ove utakmice ne vrijedi vise spominjati da je cilj kluba (od 2009. ista priča) “za par godina” grupna faza Evropske lige ili kako Žujo rece “Uz malo srece i grupne faze lige prvaka” jer jednostavno mi za toga nismo sa ovim igracima i sa ovim stanjem psiholoskog stanja igraca, neka klub brate mili digne kredit od 2.-3 miliona maraka i od toga neka dovedu 4.-5.plačena pojačanja i tek onda bi ta priča imala mjesta a ovako ništa, bacanje je prašine u oči i pričanje priča samo da bi se bolje i veće osjećali.

Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
Sve mi se cini da si ti ovo dzaba piso.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2012, 23:28

Evo kontam citavo vrijeme i nikako mi nije jasno sto nije igrao Bekric...zatvoren ti glavni igrac,mozak ekipe ..citavu utakmicu lopte ne moze da primi..a ostatak veznog reda je samo za trcanje,akciju nmg ni u snovima napraviti..i bas kontam taman ce sad Bekric uci,i malo ce rasteretiti Zebu jer bi onda morali obratiti janezi paznju na jos jednog majstora...kad ono BUMMM stanic.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 jul 2012, 23:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Zao mi je zbog nase lige i drzave sto necemo imat predstavnika u LP, al ovo je realnost nasa, jos neki dan kad procita da je Adilovic izjavio kako Maribor nije ni real ni barcalona, tipicno balkansko sa primjesama bosanskog razmisljanja, on je trebo uci u utakmicu kao da igra protiv reala i barce zajedno
Adil je uz Zola veceras i jedini tako usao u utakmicu:)
Nisam gledo utakmicu, samo citiram sta je izjavio, dzaba od njih dvoijce kad ekipa nije usla kako treba... jbg svi smo se potajno nadali da cete uspjet(mada to neki nece priznat) al eto sta je tu je jbg.. glavu gore

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jul 2012, 23:29

Šteta...

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 18 jul 2012, 23:29

anonimni je napisao/la:
almirr je napisao/la:nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi................. :?
fali nam i Demir s Puma trenerkom, pripremama u Njemačkoj... :lol: :lol: al' i meni to fali sad pomalo, samo da vidim koliko bi pravih navijača bilo, a ne ovih što odlaze na utakmice i pišu da su Željovci samo kad ide...
i ja sam razocaran porazom al bratev ovako pljuvat po igracima nakon svega me nervira pravo
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

nanek

Post Postao/la nanek » 18 jul 2012, 23:29

Sta ono glumi onaj najplaceniji igrac premijer lige nakon tekme ? Ako je neko primjetio?

A mozda i nije, jer se taj isti nije svakako primjetio u utakmici !
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 18 jul 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2012, 23:30

Konfucije je napisao/la:Ja mislim da ni Papac ni Lulic a pogotovo Salihovic nemaju mjesta na lijevom beku pored Kvesica. :mrgreen:
I eno se stadion pravi, iduće smo godine u grupnoj fazi, a za par mjeseci ćemo igrače počet prodavat za par miliona eura. Da ne zaboravim trening kamp i prosječnu posjetu od 15 000.
Znam da provociras, al imas potpuno pravo. :(
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 23:31

Samo mi nije jasno zasto Bekrić nije dobio priliku pa kod 3:1 jedino logicno rijesenje je bio Bekrić a ne Stanić koji proslu sezonu nije odigrao 3 utakmice kako treba
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2012, 23:32

almirr je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
almirr je napisao/la:nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi................. :?
fali nam i Demir s Puma trenerkom, pripremama u Njemačkoj... :lol: :lol: al' i meni to fali sad pomalo, samo da vidim koliko bi pravih navijača bilo, a ne ovih što odlaze na utakmice i pišu da su Željovci samo kad ide...
i ja sam razocaran porazom al bratev ovako pljuvat po igracima nakon svega me nervira pravo
i to, ok, loša je partija večeras bila, ustvari, grozna (bar 2. poluvrijeme), al' ista ekipa je nama prošlu sezonu podarila dosta radosti i rekorda, no dobro, naš mentalitet je takav i kraj... SVI NA AFH U UTORAK !!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 23:32

Yebiga, prevelike greške za nešto više.

Nije nemoguće ovo nadoknaditi, ali jako teško, primit će gol da ga yebeš.
Hayley <3

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 18 jul 2012, 23:33

Maribor je iskusna ekipa, svake godine u europi..

Kaznjavaju svaku gresku i to je to. Ne odigraju nista posebno, a zabiju 4 gola...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 23:33

corleone87 je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto Bekrić nije dobio priliku pa kod 3:1 jedino logicno rijesenje je bio Bekrić a ne Stanić koji proslu sezonu nije odigrao 3 utakmice kako treba
Pa nećemo sve adute otkrivati pred revanš.Treba ovim varljivo visokim rezultatom opustiti protivnika,da ne shvati šta ga čeka u uzvratnoj utakmici. :lol: :lol: :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2012, 23:35

mamaSmurf je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto Bekrić nije dobio priliku pa kod 3:1 jedino logicno rijesenje je bio Bekrić a ne Stanić koji proslu sezonu nije odigrao 3 utakmice kako treba
Pa nećemo sve adute otkrivati pred revanš.Treba ovim varljivo visokim rezultatom opustiti protivnika,da ne shvati šta ga čeka u uzvratnoj utakmici. :lol: :lol: :lol:

Nešto kontam, trebali smo im pustit još dva komada da se ono baš opuste i onda na Koševu rutinski 5:0. Vidjelo se koliko smo bolji, sad samo to na Koševu potvrdit. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 23:35

aleksandar_veliki je napisao/la:barbarez, budi siguran da cu prenijeti. Zasto? Da se sefu uvucem u supak, a je.be mi se za sefa, prenijet cu jer je to bruka jer zbog takvih se ovo desava, a za takve momci trose usparanu lovu za pet dana u Neumu. Kojih prci vise
Ma brate nek pricaju sta hoce.Treba supke srediti.Ja sam godinama pricao o toj klapi sta i kako rade pred vazne tekme.Meni neko kaze ti ljubomoran na njih.Bolan ja sam u Zelji vise proveo i volim ga vise nego Sto ce Stanic i kompanija ikada.Zato i necu da ljudi koji toliko vole taj klub trose se i daju do maksimuma ,da bi to grupica foliranata kvarila godinama.Vjerujte mi njima je Zeljo vise pokrice da se kurce nego sto ista kvalitetno mogu ponuditi tom klubu i navijacima.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2012, 23:35

Bilo šta napisati poslije ovoga nekako nema smisla. Ne ide mi u glavu da ovako lako gubimo. Al' ako ništa drugo, sada nam je jasno u kakvoj šugavoj ligi mi igramo. Ovo je direktan produkt toga da čim naletimo na nekog jačeg mi se pogubimo, jer jednostavno igrači nam nisu naučeni da ih neko tako lako može izigrati, pretrčati, pritiskati..Jednostavno u našoj ligi mi to ne doživljavamo, jer su protivnici (bez uvrede prema drugim ekipama ali to je realno) goli **** i sad je već postala hronična boljka da se blamiramo protiv prosječnih ekipa iz drugih zemalja, jer smo mi malo bolji **** u BiH, i kao takvi smo topovsko meso kada odemo u Evropu ili Aziju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ejnur, Levin i 59 gostiju.