HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
imali ikakve fajde od ovog, ili je i ovaj Toni mudohvatac ??
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
HŠK Zrinjski: Markić na probi u Njemačkoj, Arapović i Čilić u Belgiji?
Nogometaši HŠK Zrinjski od jučer su ponovo na Kupresu, gdje će boraviti na mini pripremama do petka.
Među putnicima na Kupres nije bilo pouzdanog stopera Tonija Markića koji navodno treba obaviti liječnički pregled prije prelaska u njemački Wolsburg.
Osim Markića među Plemićima više nema ni talenitiranih nogometaša iz omladinske škole Arapovića i Čilića koji su karijeru izgleda odlučili nastaviti u Belgiji, u klubu Zulte Waragem. Na Kupres nije otišao niti Elvis Bibić, a momčadi se priključio Hrvoje Miličević.
Slijedeću provjeru Plemići imaju u subotu na stadionu pod Bijelim Brijegom, a protivnik će im biti momčad Olimpica.
Za ove mlađe momke je bolje da negdje igraju nego da ovdje sjede na klupi.U ovom Waregemu je i Lendrić (u 4 tekme za belgijance zabio 6 golova).Šta je sa Bibićem?Neće valjda njega slati negdje na posudbu,nije mi logično ali ....Tko će igrati umjesti Tonija , sad nam fali jedan dobar stoper.Valjda će bar uzeti neku lovu za Markića,mislim da smo imali ugovor još godinu dana sa njim.
Nogometaši HŠK Zrinjski od jučer su ponovo na Kupresu, gdje će boraviti na mini pripremama do petka.
Među putnicima na Kupres nije bilo pouzdanog stopera Tonija Markića koji navodno treba obaviti liječnički pregled prije prelaska u njemački Wolsburg.
Osim Markića među Plemićima više nema ni talenitiranih nogometaša iz omladinske škole Arapovića i Čilića koji su karijeru izgleda odlučili nastaviti u Belgiji, u klubu Zulte Waragem. Na Kupres nije otišao niti Elvis Bibić, a momčadi se priključio Hrvoje Miličević.
Slijedeću provjeru Plemići imaju u subotu na stadionu pod Bijelim Brijegom, a protivnik će im biti momčad Olimpica.
Za ove mlađe momke je bolje da negdje igraju nego da ovdje sjede na klupi.U ovom Waregemu je i Lendrić (u 4 tekme za belgijance zabio 6 golova).Šta je sa Bibićem?Neće valjda njega slati negdje na posudbu,nije mi logično ali ....Tko će igrati umjesti Tonija , sad nam fali jedan dobar stoper.Valjda će bar uzeti neku lovu za Markića,mislim da smo imali ugovor još godinu dana sa njim.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
strasni stoperbordo_Sarajevo je napisao/la:imali ikakve fajde od ovog, ili je i ovaj Toni mudohvatac ??

na markicu se trebaju uzeti dobre pare posto on ima jos godinu i pol ugovora.
dvojica nasih juniora talentiranih odlaze u belgiju,sramota,to moramo zaustaviti
iz godine u godinu najbolji odlaze
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
lijepo je procitati vijest da jedan igrac iz nase lige prelazi u bundes ligu.bice para sigurnio 200 000 eurica 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da barastra1922 je napisao/la:lijepo je procitati vijest da jedan igrac iz nase lige prelazi u bundes ligu.bice para sigurnio 200 000 eurica

Markic odlazi najvjerovatnije dok ce ga zamjeniti Dilaver Zrnanovic!
-
- Kontakt:
Ako Markić ode u Wolsburg, to bi bilo extra, sigurno dobro obeštećenje a zna se i kako Magaht voli igrače sa naših prostora i kako ih poslije dobro prodata, mali će za godinu biti stoper za reprezentacijubekicamir je napisao/la:Markic odlazi najvjerovatnije dok ce ga zamjeniti Dilaver Zrnanovic!
Samo koje reprezentacijetravnicanin je napisao/la:Ako Markić ode u Wolsburg, to bi bilo extra, sigurno dobro obeštećenje a zna se i kako Magaht voli igrače sa naših prostora i kako ih poslije dobro prodata, mali će za godinu biti stoper za reprezentacijubekicamir je napisao/la:Markic odlazi najvjerovatnije dok ce ga zamjeniti Dilaver Zrnanovic!

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
momak igra za našu mladu, a igrati će i za Aadnanhz je napisao/la:Samo koje reprezentacijetravnicanin je napisao/la:Ako Markić ode u Wolsburg, to bi bilo extra, sigurno dobro obeštećenje a zna se i kako Magaht voli igrače sa naših prostora i kako ih poslije dobro prodata, mali će za godinu biti stoper za reprezentacijubekicamir je napisao/la:Markic odlazi najvjerovatnije dok ce ga zamjeniti Dilaver Zrnanovic!
evo reću nešto da nemoj se ljutiti ...adnanhz je napisao/la:Samo koje reprezentacijetravnicanin je napisao/la:Ako Markić ode u Wolsburg, to bi bilo extra, sigurno dobro obeštećenje a zna se i kako Magaht voli igrače sa naših prostora i kako ih poslije dobro prodata, mali će za godinu biti stoper za reprezentacijubekicamir je napisao/la:Markic odlazi najvjerovatnije dok ce ga zamjeniti Dilaver Zrnanovic!
nije toliko dobar da igra za Hrvatsku , pa će igrati za BiH

[quote="skinjzri"
evo reću nešto da nemoj se ljutiti ...
[/quote]
Mozda vam sad nije dobar al ako se pokaze u wolsburgu (ako zaigra za njih) et odma hrvata i poziva i odletit ce on ko mnogi tako

Mozda vam sad nije dobar al ako se pokaze u wolsburgu (ako zaigra za njih) et odma hrvata i poziva i odletit ce on ko mnogi tako

Mi se ne furamo mi smo furka.
Mozda vam sad nije dobar al ako se pokaze u wolsburgu (ako zaigra za njih) et odma hrvata i poziva i odletit ce on ko mnogi takoadnanhz je napisao/la:[quote="skinjzri"

Pa sta si ti mislio ?
Toni Markic je iz Ljubuskog i covjek bi vjerovatno igrao za BiH da ga se pozove u A selekciju isto kao sto bi i Toni Sunjic iz Zorye koji je Shevchenka strpao u mali dzep lani i oduzeo Dinamo K . sampion Ukrajinski u predzadnjem kolu.
Ali takvi tipovi igrace ne mogu doci pored Mrvavaca,Zahirovica,Jahica, i ostalih p.m sto ih Susic po dijaspori nalazi!
Ali takvi tipovi igrace ne mogu doci pored Mrvavaca,Zahirovica,Jahica, i ostalih p.m sto ih Susic po dijaspori nalazi!
Zanimljivo je da je Toni Šunjić ,koji je realno dosta bolji od Markića, nikad nije dobio poziv za A selekciju iako je igrao (i to uvijek vrlo dobro) za mlađe uzraste a u mladoj reprezentaciji je skoro uvijek bio među najbolje ocjenjenim.Siguran sam da je otišao iz nekog drugog kluba (da nekažem iz sarajevskih klubova) da bi davno završio u reprezentaciji pa bar u nekim prijateljskim mečevima.Gledao sam ga neki dan u ukrainskom prvenstvu (njegov klub "Zorya" je dobio 2-0) stvarno momak igra na nivou igrača koji imaju 10-ak godina iskustva u nekim jakim ligama.E sad kad se zna kakve probleme BiH reprezentacija ima sa obrambenim igračima onda stvarno čudi zašto nije dobio priliku da se dokaže ponavljam bar u nekim prijateljskim tekmama.I onda se čude kad igrač ode u Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Od Mravca je i Torlak bolji,ali taj lik se vise i ne poziva u reprezentaciju.Jahic je isto teska talasika,ali je Zahirovic dobar igrac i pred njim je svijetla buducnost.Razmisli zasto selektor zaobilazi igrace Sarajeva??Comor nije neki igrac,ali kad vidim da mu igra onaj Colic iz Zelje koji ne moze igraca iz druge lige centar cuvati mislim da mi imamo Maicona u svojim redovima.Suljic stalno igra dobro pa ga nema na spisku.Bukvic brani jednom u petnaest kola,a Fejzic svako kolo pa opet ovaj prvi golman repke,a Fejzica ni na spisku.Bilbija nije u prvih 18 u Vojvodini,ali kapiten nasim mladim igracima.Poziva Kenu Handzica,a frajer isto ni blizu prave postave.Jagodic ima cudne odluke,kao i Karacic koji forsira igrace iz Sirokog i Dinama,pa nije mi jasno kako on to razmislja da ako je iz Dinama da odmah zna i igrati.Nisu samo igraci Zrinjskog zapostavljeni vec i ostalih klubova.Poziv se dobija po principu odakle je selektor i odakle su pomocnici...bekicamir je napisao/la:Toni Markic je iz Ljubuskog i covjek bi vjerovatno igrao za BiH da ga se pozove u A selekciju isto kao sto bi i Toni Sunjic iz Zorye koji je Shevchenka strpao u mali dzep lani i oduzeo Dinamo K . sampion Ukrajinski u predzadnjem kolu.
acovic1 je napisao/la:Zanimljivo je da je Toni Šunjić ,koji je realno dosta bolji od Markića, nikad nije dobio poziv za A selekciju iako je igrao (i to uvijek vrlo dobro) za mlađe uzraste a u mladoj reprezentaciji je skoro uvijek bio među najbolje ocjenjenim.Siguran sam da je otišao iz nekog drugog kluba (da nekažem iz sarajevskih klubova) da bi davno završio u reprezentaciji pa bar u nekim prijateljskim mečevima.Gledao sam ga neki dan u ukrainskom prvenstvu (njegov klub "Zorya" je dobio 2-0) stvarno momak igra na nivou igrača koji imaju 10-ak godina iskustva u nekim jakim ligama.E sad kad se zna kakve probleme BiH reprezentacija ima sa obrambenim igračima onda stvarno čudi zašto nije dobio priliku da se dokaže ponavljam bar u nekim prijateljskim tekmama.I onda se čude kad igrač ode u Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju.
Sunjic ce ako ovako nastavi osigurati sebi bogatu karijeru a momak i jeste kao stjena,odbrana sa njim lani i bez njega na proljece je sve govorila,cak je i Dzidic pored njega djelovao kao igrac!

AMIRE nisi normalanbekicamir je napisao/la:acovic1 je napisao/la:Zanimljivo je da je Toni Šunjić ,koji je realno dosta bolji od Markića, nikad nije dobio poziv za A selekciju iako je igrao (i to uvijek vrlo dobro) za mlađe uzraste a u mladoj reprezentaciji je skoro uvijek bio među najbolje ocjenjenim.Siguran sam da je otišao iz nekog drugog kluba (da nekažem iz sarajevskih klubova) da bi davno završio u reprezentaciji pa bar u nekim prijateljskim mečevima.Gledao sam ga neki dan u ukrainskom prvenstvu (njegov klub "Zorya" je dobio 2-0) stvarno momak igra na nivou igrača koji imaju 10-ak godina iskustva u nekim jakim ligama.E sad kad se zna kakve probleme BiH reprezentacija ima sa obrambenim igračima onda stvarno čudi zašto nije dobio priliku da se dokaže ponavljam bar u nekim prijateljskim tekmama.I onda se čude kad igrač ode u Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju.
Sunjic ce ako ovako nastavi osigurati sebi bogatu karijeru a momak i jeste kao stjena,odbrana sa njim lani i bez njega na proljece je sve govorila,cak je i Dzidic pored njega djelovao kao igrac!
Jure9 Sto ti nije normalno?! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.