FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mamaSmurf
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 22:51

nanek je napisao/la:Mene je Amar razocarao pa vi kako hocete :(
Pa uvijek imaš Real Madrid, navijaj za njega :evil:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 18 jul 2012, 22:52

Felixxx je napisao/la:
JoeCelt je napisao/la:Maribor - Zeljo 1.poluvrijeme

[youtube][/youtube]
IMA LI NEKO DA POSTAVI I DRUGO POLUVRIJEME UTAKMICE(nisam bio u mogucnosti gledati)!!!
ma bolje ti je ne gledaj :(

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 jul 2012, 22:53

rossoner je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam zavrsio sa nasom ligom...Idem 'spavati' jedno 10 god,mozda se tad vratim...Znam ja nas ,ebo ti nas...
Definitvno. Rekao sam da se veceras lome koplja, i slomiše se, ali u tri pm. Je b o ovo i nerviranje... čemu sve ?!
Ma covjece,ode mi zdravlje...Volim Zelju vise od zivota,ali nema,ne ide,ni trunku sanse mi taj isti Zeljo ne pruza...Ne mogu,strah me za zivot,bez zezanja...

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 18 jul 2012, 22:54

Naši igrači još samo da nauče precizno dodavati, primati loptu i koju akciju da naprave u toku igre protiv rivala i biće dobro u Evropi, a za naše kramp lige im je dovoljno da ne znaju ništa od gore navedenog.
A i Osim je rekao da imamo 30% šansi protiv Maribora, znači 70% je bilo na strani Slovenaca. Možda se preračunao malo u granicama tolerancije, naše šanse su bile 20%. Znajući sve to i nisam očekivao bolji rezultat. Kad za 6 dana završimo ovaj izlet u Evropu, ponovo za crtaću tablu i hajm'o BiH liga, sa pjesmom "trpaj te levate".
Svim našim navijačima večeras sretan put u povratku, sa što manje cimanja, oni su danas bili onaj bolji dio BH fudbala.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 18 jul 2012, 22:54

Ma neću da nas pravdam al stvarno nismo imali ni sreće. Penal nije bio i još da primimo go u 93 minuti baš užas. Da je makar ostalo 3 1 pa i to nebi bilo realno zbog penala a ovako... Vidilo se za bogija pri kraju prošle sezone da je otežo i da to nije to i po meni bi puno bolje odigrao vasiljić mjasto njega. Tek sad se vidi koliko su nam važni igrači bili gušo i nijema a nažalost nismo doveli a mogli smo nikakve zamjene i to je to.Bez obzira na sve moramo nastaviti davati podršku amaru jer ipak realno maribor vrijedi duplo više od nas a što smo baksuzi - baksuzi valjda če se nekad kolo sreće okrenuti.

redbull
Kontakt:

Post Postao/la redbull » 18 jul 2012, 22:54

Navijac sam Zelje, volim taj klub ali rijetko kada idem na utakmice,jer zivim u Zavidovicima.Prije da sam simpatizer.Svaka Zeljina pobjeda me razveseli.Nakon ovoga veceras,mogu da placem zbog nase lige,ali iskreno....Zeljo je najdominantniji klub u BiH i gledati ga u usporedbi sa nasim "cobanskim" klubovima je smijesno...kada dodje tabadzije iz jedne od najjacih liga :roll: Slovenije, cuveni Maribor,klub sa velikom historijom :roll: jedan od najperspektvnijih klubova u Europi :roll: i svrsi Zelji po faci onda mi se place kada vidim kakvi su nam to ostali klubovi u ligi i zasto nam je liga kur.ac ! SRAMOTA da klub koji kara sve domace klubove redovno pusi kurc.inu u europi...da ne ispadnem licemjer,ja navijam za Zelju ali ovo je BRUKA !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2012, 22:55

Hypnose je napisao/la:Sta dozivih, da mi ponosni Bosanci postanemo topovsko meso Slovencima....
Veceras nije bilo dobrih osim uvijek vjernih i najboljih Manijaka.... Ona grupa momaka je nadjacala cijeli stadion....
E o njima treba pricati a ne o ovim nasim bezglavasima....
Koliko god cijenio i branio Osima proteklih god. na ovom forumu veceras sam mu barem 2 puta opsovao sto ne izbaci Adilovica koji bez obzira na gol i borbu je uprospastio bezbroj napada svoj nonsalancijom i neznanjem a dr. razlog je ne ubacivanje Bekrica koji je najbolji igrac Zelje al' ga nesto Osim ne mirise... Uredu u periodu Januar-Juni nije bio spreman al' je sad prosao pripreme i sigurno puca od snage i zelje da se dokaze....
Da je ostalo 3:1 vjerovatno bi prosli dalje a ovako pa skoro i da ne postoje sanse za to....
Sto se tice sera.tora sa strane: ''Samo se zapitajte, ako smo mi ovakvi, kakvi ste onda vi?''
Pa navijači su već godinama jedino što vrijedi u našem klupskom fudbalu. Jedini segment u kojem pariramo ostatku Evrope.

Glede provokacija, jbg. Neko ne vidi besmisao u raspravi čiji je klub manja/veća k.arina.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 jul 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2012, 22:55

Smanjiti ligu, podhitno
FKŽ !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jul 2012, 22:56

Ma nama fali muda ( izvinite na izrazu ). U prvom poluvremenu smo mogli dati bar jos jedan gol , da smo napali jer je Maribor bio ocajan, a kada smo primili gol u 47' znalo se kako ce zavrsiti. Sada je najlakse pljuvati po Amaru i igracima , a kada smo osvajali duplu krunu hvalili ste ih. Kako vas nije stid ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jul 2012, 22:57

Necu da se rugam, to je osobina malih ljudi i sitnih dusa. Iskreno, nadao sam se da ce Zeljo napraviti neki iskorak u Evropi, medjutim, zaebao sam se. Zeljo je dominantan u B i H - činjenica, ali za Evropu mu treba jos mnogo mnogo....
Pisao sam nekada negdje, ne znam vec gdje, da se ovaj Zeljo ovakav kakav je jedva uklapa u srednjo evropske jace ekipe, a tu spada i Maribor.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 jul 2012, 22:57

Je bi ga ovdje je Zeljo sam sebe dobio :roll: .Po meni Maribor nije ni malo bolji od Zelje(cak mislim da je zeljo jaci barem za 30%,ali ovo veceras drugo poluvrijeme je katastrofa).Ja pripisujem Amaru najvecu gresku jer se povuko a vidilo se da Zeljo moze igrati sa njima.Da su zapeli malo jace(a mogli su gledajuci prvo poluvrijeme)i zabili drugi gol oni bi se raspali.Ovako Amar postavio defanzivnu taktiku u drugom poluvremenu,oni su napadali i u takvoj igri zeljini igraci prave nepotrebne zute(neki su bili bezveze)i odmah moras paziti kako ulazis u duele,tj igras sa opterecenjem.Amar umjesto da izvadi nekoga sa zutim kartonom,on vadi Selimovica koji je bio najagilniji u napadu do tada.I nekako su mi igraci Zelje u drugom poluvremenu igrali bez nekog zara(isto ko da igraju prijateljsku).
Tesko ,ali moze se proci(ne treba nikad gubiti nadu,rezultat 4:1 je skoro isto ko i 2:0 jer te pobjeda od 3:0 vodi u sljedece kolo.Ako Zeljo bude igro kako zna igrati i uz malo srece mogo bi ih proci,ne treba se predavati.Nisu oni ni blizu tako jaki kako ih ovdje neko opisuje jer su pobjedili vise zaslugom slabe igre Zelje nego nekom njihovom dobrom igrom ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 jul 2012, 22:57

GaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore od svega sljedeće sezone ćemo u ovoj našoj ligi opet osvojiti Duplu krunu i kantati sve redom.

I onda dođu pojedini biseri i ismijavaju Želju, a mi ovakvi im redovno uvaljujemo po 4 i više komada.

Kad se sjetim titula svog kluba i kupova,te onda ljeto i prizemljavanje od euro profi klubova koji daju razloga dusmanima da provociraju a isti ti dusmani gledaju u ledja tvom klubu godinam u ovoj jadnoj ligi,e pa zamislite tek sto bi se tim amaterima dogodilo van BiH kad klubovi poput Zelje,Sarajeva,Sirokog,Borca i Zrinjskog se redovno tamo sramote!
To je nasa realnost!
Od europe ne treba nista niti ocekivati,ako sto dobro dodje -dobro doslo!

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 18 jul 2012, 22:57

Ma poraz ni prvi a ni zadnji.Iz njega treba izvući pouke i nastaviti dalje. Nisu oni toliko bolji nego imaju mnogo zrelijih i boljih utakmica u nogama i svaku našu grešku su iskoristili što razlikuje dobre od loših ekipa tj iskusnije od neiskusnijih.. A mi kao ekipa trebamo razmisljati o buducnosti jer nije smak svijeta, a do lige ima jos skoro mjesec.Znaci samo hrabro jer nam je ovaj Željo puno pružio u zadnje vrijeme i sad treba pokazati velicinu i napuniti kosevo i pokazati seljacima iz slo kako se voli svoj klub. U krajnjem slucju treba impokusat poderat guzove na kosevu i dostojanstveno se ako ništa oprostiti od Europe a onda lagano u nove pobjede! A bilo kakvo omalovazavanje bilo koga u klubu ne ide i ne treba da bude odlika nijednog zaljubljenika plave boje, jer na muci se poznaju junaci......

I kako kazu biće željo opet sampion.........................................

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2012, 22:58

GaziHusrevbeg je napisao/la:A Boga mi nismo toliko bili loši koliko rezultat pokazuje. Svaki gol su dali nakon naše greške, nisu ni akcije kako treba imali.
ja svašta čovjek može pročitati ,pa neće maribor dati gol poslije greške leotara .Jednostavno ljudi bolji i tačka .Istina da antolović nije kriv ni za jedan gol ali ako želiš proći ekipe kao što je maribor mora i golman skinuti par zicera .To je ono iskustvo igranja evropskih utakmica ko je na strani na maribora ,onaj penal nas je dotukao samo tako .Kad Bogičević koji je jedan od najiskusnijih igrača po godinama napravi onaj penal šta očekivati od zoletića koji ima 19 godina.**** treba imati i malo sreče ,kod rezultata 2-1 ona bešlijina prođe pola metra pored stative i za 20 sekundi mi primamo gol ni iz čega.Šta reći čuda se dešavaju jedan rani gol na koševu do 15 minute bih moglo zakuhati tekmu ,možda je nerealno ali nada umire posljednja .prošle godine dinamo malmo u zagrebu 4-1 pa ih vile nosale zadnjih 10 minuta u švedskoj .Kako se maribor sve otvorilo u ovoj tekmi možda se i nama otvori na koševu .

Rios

Post Postao/la Rios » 18 jul 2012, 22:58

Apelujem na sve Zeljovce da ne repliciraju provokatorima jer im tako dajemo znacaj koji oni ne zasluzuju nikako..Samo ignore lagano.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 jul 2012, 22:59

Evo realno nema se sta u evropi trazit i džaba se svi nasi navijaci svih klubova u drzavi nerviraju jer nam je cijeli fudbal ****.Zeljo kao naj organizovani klub da najvecim budžetom nemoze da izdvoji pa ni 200 000 KM za transfere čeka da sta besplatno dovede.A za najboljeg strijelca nase lige dobije ponudu od 200 000 eura.Dok nas neki klub iz drzave svjedno koji nebude mogao izdvojit recimo za transfere barem milion i za taj milion kupit 3 istinskih pojacanja mozda cak i cetvoricu. A da najvece zvijezde nebude mogao prodavati za barem3,4 miliona nema ni jedan klub iz BiH sta trazit u evropi.Mi iskreni ljubitalji fudbala samo se tjesimo da imamo profesionalnu ligu u drzavi pa jucer amateri iz Luksemburga dobise Salzburg pa sramota je reci da imamo profesionalnu ligu

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 18 jul 2012, 22:59

E hajte sada svi po Amaru, bravo NAVIJAČI BRAVO !

I DA GUBIŠ 10:0 S' JUGA BI SE PJESMA ČULA !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 23:00

droba je napisao/la:Ma poraz ni prvi a ni zadnji.Iz njega treba izvući pouke i nastaviti dalje. Nisu oni toliko bolji nego imaju mnogo zrelijih i boljih utakmica u nogama i svaku našu grešku su iskoristili što razlikuje dobre od loših ekipa tj iskusnije od neiskusnijih.. A mi kao ekipa trebamo razmisljati o buducnosti jer nije smak svijeta, a do lige ima jos skoro mjesec.Znaci samo hrabro jer nam je ovaj Željo puno pružio u zadnje vrijeme i sad treba pokazati velicinu i napuniti kosevo i pokazati seljacima iz slo kako se voli svoj klub. U krajnjem slucju treba impokusat poderat guzove na kosevu i dostojanstveno se ako ništa oprostiti od Europe a onda lagano u nove pobjede! A bilo kakvo omalovazavanje bilo koga u klubu ne ide i ne treba da bude odlika nijednog zaljubljenika plave boje, jer na muci se poznaju junaci......

I kako kazu biće željo opet sampion.........................................
Upravo tako!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 jul 2012, 23:00

Sa jednim napadacem niste mogli vise bar je to moje vidjenje ove utakmice,Adilovic nije mogao sam protiv trojice veza nula osim zolotica,bokovi suplji pogotovo kvesic a golman...ne znam da je bilo sta odbranio osim slobodnjaka u sudijskom vremenu prvog poluvremena.Mislim a ne bih volio da bude tako da i u uzvratu nece biti nista bolje.
Jedini krivac za ovu blamazu je Osim i po meni veceras vrlo losi Zeba ipak mnogo srece u uzvratu i da ce casno oprostite od LP.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 jul 2012, 23:00

realnost nase lige i naseg fudbala :) dno dna :) volim Zelju ali ovo vcrs ocaj :) jbt to kad mi primimo od Maribora 4,Sarajevo od maltezana nekih 4,Borac ispadne od do neki dan drugoligas Crne Gore,ne omalozavam te klubove,vec to je realnost nasih klubova,mi smo jaki ali u okvirima ove drzave,dalje samo popunjavamo mjesta koja fale u kvalifikacijama :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.