FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Osima ja volim i voljet cu ga bez obzira na sve. On je zasluzan za osvajanje duple krune, ali ga smatram krivcem za danasnji poraz. Pobjedu jesu zasluzili, ali ne sa ovolikom gol razlikom. Dok je bilo 3:1 samo sam govorio u sebi samo da nam ne dadnu jos jedan. Cestitke Manijacima! MOLIM VAS SVI NA KOSEVO. NAPUNIMO JUG, NAPUNIMO ISTOK. MOLIM VAS, MOLIM VAS, MOLIM VAS. BICE TESKO, AL MOZEMO PROC. I DA NE PRODJEMO NIJE SMAK SVIJETA!!
I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA
MI TE VOLIMOO, MI TE VOLIMOO
I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA
MI TE VOLIMOO, MI TE VOLIMOO
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- ultra_CImanija
"NA MUCI SE JUNACI POZNAJU", kaze nas narod tj. na velikim utakmicama se vidi ko je igrac a ko nije, lako je igrat protiv, kozare, leotara, slobode i dr.... trpat to.... Bogicevic je r.i.naka od igraca... frajer se okrenu, samo se okrenu i izbaci ga bez ikakvog driblinga, penal nebi dijete napravilo od 5 godina na onakav nacin... Poslije svega treba samo reci da su jedino vrijedno pomena naseg ZELJE MANIJACI, a da su nam igraci veliki AMATERI iz amaterske lige... onako 4 gola primit za 45 minuta, nebi raja na terminu....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
-
- Kontakt:
KAd se samo sjetim kad je onaj svabo dao igracima po 10 Eura na kafu i natocio gorivo u autobus da nas pocasti. To smo izgleda zaboravili?mamaSmurf je napisao/la:Ne odgovarajte ovom levatu, već ko zna koji put peca i trola.bezeee je napisao/la:Ma ti mozes srat na Amara kolko oces al iste te pare je on i napravio. Da nema njega i dalje bi isli u Njemacku i igrali protiv amaterskih ekipa a evropu bi samo tu i vidjeli.igman je napisao/la:Osim veli da nas je umor savladaoJao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!
@igman dobro skontali smo da mrzis Želju , Adilovica , Osima i da nemas pojma o fudbalu . Hajd sad nas postedi svojih nebuloznih komentara molim te !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
e ovo se sad tek vidi sta je nasa liga sramota jedino sto je pozitivno je to neka im se vratilo za leotar sto su prodali utakmicu ma ima ljudi boga a i rugali ste se za prijateljsku utakmicu sarajevo za 6 3
Samo Sarajevo
bravo,ako ne riskiras i ne profitiras-a mi hocemo da se hebemo a da nam ne udze-e ne ideold school je napisao/la:Malo me nervira ova Osimova prica nekad,cuj umorni kako cemo biti umorni tek pripreme zavrsilieh sad da se osvrnem na igru malo,znaci daBogda nam Osim bio na klupi jos sto godina ali zamjeram njemu i upravi ovo:sto nismo rizikovali i doveli 2-3 pojacanja prosli bi glat ove,nisu oni nesto posebno naprotiv mi smo sami sebi zabili golove,zatim zamjeram Osimu stavljanje Vasilica i Bekirca na klupu,a pogrijesio je i sa bekovima jer ih je gurao vise u vezu,a samim time su ostali bokovi prazni i onda su nas busili kako su stigli..Ne mozemo se vise vaditi na price Izrael daleko i tako to,ne nego smo mi nazalost kanta za evrope,to jest kanta za napucavanje jos cemo se mi godina i godina nagledati ovako neceg slicnog ako ne pocnemo ulagati u igracki kadar malo bolje..i ja sam bio optimista,ali ovo te vrati u realnost i skontas gdje zivis,gdje igras glupu ligu,do tad ostaje nam nada za pobjedom na kosevu makar 1:0 reda radi dalje sigurno ne mozemo..sto neko rece do sljedece godine i novih "uzbudenja"...a vidjecemo sutra i komsije(nije provokacija) ali oni ce proci kao mi sa litexom,zivi bili pa vidjeli ovo sve pokazuje jacinu nase lige i onda se bunimo na one liste ifhs kako se vec zove...
VOLIM TE ZELJO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A vidio si šta se dešavalo kad bi se otvorili, malo smo se otvorili i zabili su nam iz šale 3. i 4. gol.TeaM87 je napisao/la:Previse smo se povukli, nikog nije naprijed bilo
Ja sam odmah napisao, Amar je trebao odmah na početku drugog nastaviti isto kao u prvom, ako je znao da će se igrači umoriti, trebao ih je povući u defanzivu i čekati kontru jer smo imali pozitivan rezultat, a ne ovako, otvorio se bez potrebe, Zeba izgubio na centru loptu, sredina prazna i bum 1:1.
Koliko god je savršeno postavio ekipu u prvom poluvremenu, Amar je sve usrao u drugom. Imali smo aktivan rezultat, trebali samo se nastaviti braniti pa šta bude bude...
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Moze li se ijedna utakmica prokometarisati na normalan nacin i realno.Prvo poluvrijeme dobro odigrali dali zbog naseg kvaliteta ili nas je Maribor podcjenio ni sam neznam,drugo katastrofa narocito odbrana i rezultat jest visok ali mozda najzad otvori oci svima.Jesmo jaki za ovu nasu ligu ali Evropa je nesto drugo,ipak i cuda su moguca to se vise puta pokazalo i znam da je tesko ali zasto i nebi i neko cudo napravili u revansu.Sto se tice Bogicevica vise mi kriv Amar nego on,svaki iole ozbiljniji trener bi ga izveo nakon druge greske jer je covjek psihicki pao.Momak je odigrao mnostvo dobrih utakmica i ako nije imao svoj dan na treneru je da reaguje na vrijeme.I za kraj nije mi jasno zasto nasjedate na ove provokatore i snjima se prepucavate,najbolji smo u nasoj avliji(pl BiH) i ako misle da bi bolje odigrali u Evropi prvo neka je izbore.Isto tako nema potrebe da nakon nase lose igre i poraza pojedinci pocnu spominjati komsije i njihovu utakmicu protiv Maltezana i spominjati golove koje su primili.Ovo je nasa tema i jedina stvar o kojoj treba da pisemo je Zeljo,njegove igre i rezultati.Iako je objektivno Evropa misaona imenica za nas ja vjerujem da smo u stanju dati tri komada u revansu i proci Maribor,nada posljednja umire.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Verovatno prvi put u životu odgledao tekmu Želje u celosti.
Previsok poraz, Maribor je bio bolji za minimalnu pobedu,ovo je previše....
Nadao sam se da će ostat onih 1-3,siguran sam da bi Željo itekako bio u igri....
Manijaci kao što sam i očekivao odlični....
Onaj komentator niđe veze,stavio sam na mute posle 10 minuta....
p.s. ne tugujte to je sport,prepevajte onu Grobara " I kad dođe nevolja i kad dođe tuga,uvek će te bodriti ....... sa juga"
Nadao sam se da će ostat onih 1-3,siguran sam da bi Željo itekako bio u igri....
p.s. ne tugujte to je sport,prepevajte onu Grobara " I kad dođe nevolja i kad dođe tuga,uvek će te bodriti ....... sa juga"

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
ne javljam se nesto cesto, ali veceras me utakmica bas dotakla. Zasto? Igra Zeljo u Evropi pa me i mora dotaci. Jest, al ova me je posebno dotakla. Zasto? Jer je pokazala realno stanje. Cega? Kapitala. I drzave. Moze Zeljo imat tradiciju koju ima, ljude koje zive za njega, kao sto nikad niti jedan mariborcanin nece imati prema svom klubu... Zeljo nema pare!!! A dok god budemo nacija kakva jesmo (BH), tako ce i ostati. Nazalost. Imacemo samo uspomene i ljubav.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Veceras s ovim porazom izgubljeno je preko milion eura!aleksandar_veliki je napisao/la:Vidi pasa za tvoju informaciju za pripreme u Austriji nije potrosena ni marka, hajmo sad dalje.bezeee je napisao/la:Ma ti mozes srat na Amara kolko oces al iste te pare je on i napravio. Da nema njega i dalje bi isli u Njemacku i igrali protiv amaterskih ekipa a evropu bi samo tu i vidjeli.igman je napisao/la:Osim veli da nas je umor savladaoJao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!
Sta dozivih, da mi ponosni Bosanci postanemo topovsko meso Slovencima....
Veceras nije bilo dobrih osim uvijek vjernih i najboljih Manijaka.... Ona grupa momaka je nadjacala cijeli stadion....
E o njima treba pricati a ne o ovim nasim bezglavasima....
Koliko god cijenio i branio Osima proteklih god. na ovom forumu veceras sam mu barem 2 puta opsovao sto ne izbaci Adilovica koji bez obzira na gol i borbu je uprospastio bezbroj napada svoj nonsalancijom i neznanjem a dr. razlog je ne ubacivanje Bekrica koji je najbolji igrac Zelje al' ga nesto Osim ne mirise... Uredu u periodu Januar-Juni nije bio spreman al' je sad prosao pripreme i sigurno puca od snage i zelje da se dokaze....
Da je ostalo 3:1 vjerovatno bi prosli dalje a ovako pa skoro i da ne postoje sanse za to....
Sto se tice sera.tora sa strane: ''Samo se zapitajte, ako smo mi ovakvi, kakvi ste onda vi?''
Veceras nije bilo dobrih osim uvijek vjernih i najboljih Manijaka.... Ona grupa momaka je nadjacala cijeli stadion....
E o njima treba pricati a ne o ovim nasim bezglavasima....
Koliko god cijenio i branio Osima proteklih god. na ovom forumu veceras sam mu barem 2 puta opsovao sto ne izbaci Adilovica koji bez obzira na gol i borbu je uprospastio bezbroj napada svoj nonsalancijom i neznanjem a dr. razlog je ne ubacivanje Bekrica koji je najbolji igrac Zelje al' ga nesto Osim ne mirise... Uredu u periodu Januar-Juni nije bio spreman al' je sad prosao pripreme i sigurno puca od snage i zelje da se dokaze....
Da je ostalo 3:1 vjerovatno bi prosli dalje a ovako pa skoro i da ne postoje sanse za to....
Sto se tice sera.tora sa strane: ''Samo se zapitajte, ako smo mi ovakvi, kakvi ste onda vi?''
IMA LI NEKO DA POSTAVI I DRUGO POLUVRIJEME UTAKMICE(nisam bio u mogucnosti gledati)!!!JoeCelt je napisao/la:Maribor - Zeljo 1.poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Utakmica ko utakmica je veoma GLUPA, sudija na njihovoj strani, nije zbog penala ono i jest i nije za penala, on je odlucio da jeste, ali kako marjan kaze kada igrac dobije zuti karton on vise ne igra kako je igrao bez tog kartona, ne moze ici jako u duel..... a mi smo dobili 6 kartona. Nemate pravo da pljujete na igrače jer osvojili smo sve sto smo mogli osvojiti, nismo se ni smjeli nadati da cemo deklasirati Slovence. Oni su duplo jača ekipa sa daleko većim uspjesima u zadnjih nekoliko godina....
Ovdje je jedino Amar malo pogrijesio sto nije kod njihovog 2 gola izbacio bogija. Kvesić veoma loše odigrano, puno se prepao, valjda nece na kosevu biti tako, ali sve ovo ne znaci da sad vi poslije svega sto smo uspjeli u protekloj godini morate pljuvati po igracima i Osimu
Po meni je najbolji bio Zolotić, svaku loptu koju je mogao presjeci on je presjekao, momak je svoj posao uradio kako treba...
Ovdje je jedino Amar malo pogrijesio sto nije kod njihovog 2 gola izbacio bogija. Kvesić veoma loše odigrano, puno se prepao, valjda nece na kosevu biti tako, ali sve ovo ne znaci da sad vi poslije svega sto smo uspjeli u protekloj godini morate pljuvati po igracima i Osimu
Po meni je najbolji bio Zolotić, svaku loptu koju je mogao presjeci on je presjekao, momak je svoj posao uradio kako treba...
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Jesi dobar ti ? Kakvih bolan milion eura ?Veceras s ovim porazom izgubljeno je preko milion eura!

ZELJEZNICAR 1921!
Neka,mozemo mi i svoju.underPFC je napisao/la:Verovatno prvi put u životu odgledao tekmu Želje u celosti.
Kad dodju teski dani
I kad ti lose krene
Digni pogled ka tribini
Ugledat ces tamo mene
Dok drugi traze mane
I seru sa druge strane
S Juga se pjesma ori
Bori se Željo bori
Kad Stane srce moje
I Bog mi sklopi oci
Zakucat ce bar jos jednom
I s neba cu za te doci
Dozivjeti mozda necu
Da prodjes u finale
I da Velikog reala
Pobjedis na penale!
@Felixxx
Stas djabe gledati, neces imat nista za vidjet..
Stas djabe gledati, neces imat nista za vidjet..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, ZeljeznicarUberAlles i 15 gostiju.