FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2012, 22:39

e svasta procita covjek...cuj otpustiti Bogicevica..ja budalastina...a do juce mogao u svim repkama igrat...
Bogicevic je odlican igrac ljudi..jeste veceras bio los i ksotao je Zelju dosta..al onaj ga je penal ubio u pojam...i tada je psihicki pao ,a do tada je odigrao dosta dobro..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jul 2012, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jul 2012, 22:39

igman je napisao/la:
FCZ Stari Grad je napisao/la:zasto Bekric nije igrao?
To pitanje postavi Osimu strucnjaku.
ti siš'o s igmana i piskaras po forumu protiv osima, e bravo majstore, svaka ti cast
**** ti internet i ko ti ga uvede

pripreme nisu bile 200 000 nego dzaba
Za zivot cijeli!

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 18 jul 2012, 22:39

bezeee je napisao/la:
igman je napisao/la:Osim veli da nas je umor savladao :D Jao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!
Ma ti mozes srat na Amara kolko oces al iste te pare je on i napravio. Da nema njega i dalje bi isli u Njemacku i igrali protiv amaterskih ekipa a evropu bi samo tu i vidjeli. ;)
Postali smo sinonim za "kantanje" sa gospodinom Osimom!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jul 2012, 22:39

Takticka varka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2012, 22:40

moj osvrt na vecerasnju utakmicu
prvo poluvrijeme se dobro drzali,eh u drugom vec smo pali nakon ranog gola
bogicevic nakon onakvih gresaka je trebao da bude izveden od strane amara
bocni zakazali u svim segmentima igre
mali zola jedino je on igrao u veznom redu ostali nista
zeba nikako ne moze da igra na strani jer je on organizator igre treba da bude u sredini
adilovic perfektno odradio posao
golman sve uredu samo 4 gol je njegov jer mu kerla vraca loptu i otvara mu se na
stranu on umjesto da mu opet vrati loptu on izbija traljavo,oni uzimaju loptu i daju gol :S
MANIJACI veceras perfektniii !
a poruka za pitare kad stignete 15 bodova onda se javiteee !

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 18 jul 2012, 22:40

Ja bi sad potpiso da FK Sarajevo sutra od Levskog izgubi 4-1. Pa sarajevo ima slabiju odbranu od Željine (Maribor-sarajevo 6-3), a ima težeg protivnika Levskog. Ovaj Maribor nije ništa specijalno pokazo (rasprodali najbolje igrače od prošle sezone), tako da je i razumljiva njihova loša igra večeras. Zolotić odličan prvo poluvrijeme, drugo 0,kao i ostatak ekipe (jedino su Antolović i Kerla nešto pokušavali)- nezamjerite moje mišljenje :)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 22:40

bezeee je napisao/la:
igman je napisao/la:Osim veli da nas je umor savladao :D Jao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!
Ma ti mozes srat na Amara kolko oces al iste te pare je on i napravio. Da nema njega i dalje bi isli u Njemacku i igrali protiv amaterskih ekipa a evropu bi samo tu i vidjeli. ;)
Ne odgovarajte ovom levatu, već ko zna koji put peca i trola.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 18 jul 2012, 22:40

barbarez je napisao/la:Nemam namjeru podgrijavati ovo razocarenje,ali ja sam totalno suprotnog misljenja u vezi Adlovica.Cinjenica je da se borio,cinjenica je da je zabio,ali bi iskreno volio da malo skontate neke stvari.Sto malo ne poslusate pamente ljude,evo recimo Tarika, sta je rekao za Adlovica,ma slabo je to .Evo hajde da mu se cijeni ova 2 faktora koja sam naveo,ali ljudi dragi,jedno 15 puta se odlicno zagradi i onda treba teravija da prodje dok smiri loptu.Ljudi ba pola onih akcija, da je smirio loptu i odigrao povratnu ili na strranu ,bilo bi opasno po njihov gol.Nemojte pricati bio je sam ,jest bio sam,ali ga niko nije cuvao u tim situacijama od jednog igraca i njegov zadatak je da se zagradi i smiri jebnu loptu i odigra ili povratnu ili nesto.**** ga zato nam se i desavaju ovakve stvari sto se zadovoljimo tim sto se borio,**** te nije boks,daj malo mozga,malo tehnike.Ubio nas je nas mentalite glupi,onda **** pipkanje lopte kod dodavanja,ne kontam nikako ono,da nema pasa kako treba normalnog,sve nesto igraju ko na socceru ,nesta pipkaju,nesta spicem odigravaju.Najgore mi je sto me opali euforija,i onda zaboravim koliko stvarno pojedinci ne mogu.Ne znam cemu se nadam,cudu nekom,a znam da ne mogu.Svaka nama cast na svmu sto smo odradili,ali za nesto vise pojedini igraci ne mogu,pa da im je trener Murinho a ne Amar Osim.Onaj Zola moze ,onaj mali ce biti igracina.Svaka mu cast,bio Tito za sve nase igrace veceras.Krivo mi je sto su igrali pojedini konji limitirani,a imas neke ljude koji su puno kreativniji i znaju puno vise.**** ti fudbal,kad se ja nadam da ce me obradovat Jamak i Stanic.Mozda ce mnogim izgledati ruzno i da pljujem,jesam malo ljut,ali mi je krivo kako uprskamo super situaciju koju imamo.Ubi to jebote.
POTPIS
VOLIM TE ZELJO

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 jul 2012, 22:40

Pa do jucer sta hvalili tog istog Bogicevica da je ubjedljivo najjaci igrac u odbrani u nasoj ligi, a sad vec ga svi tjeraju iz kluba ...

Lik nije kriv sto je sudija tako procjenio situaciju oko penala, koji po meni nije bio...

Onaj drugi ili treci gol koji je vec bio ono je on kriv 100 %

I jos .. ovaj golman iako nije kriv ni za jedan gol, rupa je teska vidi se to na njemu

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jul 2012, 22:41

A što je najgore od svega sljedeće sezone ćemo u ovoj našoj ligi opet osvojiti Duplu krunu i kantati sve redom.

I onda dođu pojedini biseri i ismijavaju Želju, a mi ovakvi im redovno uvaljujemo po 4 i više komada.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 jul 2012, 22:41

Malo me nervira ova Osimova prica nekad,cuj umorni kako cemo biti umorni tek pripreme zavrsili :o eh sad da se osvrnem na igru malo,znaci daBogda nam Osim bio na klupi jos sto godina ali zamjeram njemu i upravi ovo:sto nismo rizikovali i doveli 2-3 pojacanja prosli bi glat ove,nisu oni nesto posebno naprotiv mi smo sami sebi zabili golove,zatim zamjeram Osimu stavljanje Vasilica i Bekirca na klupu,a pogrijesio je i sa bekovima jer ih je gurao vise u vezu,a samim time su ostali bokovi prazni i onda su nas busili kako su stigli..Ne mozemo se vise vaditi na price Izrael daleko i tako to,ne nego smo mi nazalost kanta za evrope,to jest kanta za napucavanje jos cemo se mi godina i godina nagledati ovako neceg slicnog ako ne pocnemo ulagati u igracki kadar malo bolje..i ja sam bio optimista,ali ovo te vrati u realnost i skontas gdje zivis,gdje igras glupu ligu,do tad ostaje nam nada za pobjedom na kosevu makar 1:0 reda radi dalje sigurno ne mozemo..sto neko rece do sljedece godine i novih "uzbudenja"...a vidjecemo sutra i komsije(nije provokacija) ali oni ce proci kao mi sa litexom,zivi bili pa vidjeli ovo sve pokazuje jacinu nase lige i onda se bunimo na one liste ifhs kako se vec zove... :oops:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2012, 22:42

arelinho je napisao/la:moj osvrt na vecerasnju utakmicu
prvo poluvrijeme se dobro drzali,eh u drugom vec smo pali nakon ranog gola
bogicevic nakon onakvih gresaka je trebao da bude izveden od strane amara
bocni zakazali u svim segmentima igre
mali zola jedino je on igrao u veznom redu ostali nista
zeba nikako ne moze da igra na strani jer je on organizator igre treba da bude u sredini
adilovic perfektno odradio posao
golman sve uredu samo 4 gol je njegov jer mu kerla vraca loptu i otvara mu se na
stranu on umjesto da mu opet vrati loptu on izbija traljavo,oni uzimaju loptu i daju gol :S
MANIJACI veceras perfektniii !
a poruka za pitare kad stignete 15 bodova onda se javiteee !
ja nisam vidjeo nijednog pitara da likuje...ti svoju krivicu svaljuj na igrace i na Amara ,a ne na pitare...
nismo mi krivi za losu igru vaseg tima...vi ste od nas dosta bolji trenutno i to zna i ptica na grani..al da vam to bude jedini uspjeh,a pricaju vam o Evropskom Zelji..de Bgt ne budite budale.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 18 jul 2012, 22:42

Ma ne treba sada cmizdriti, traziti krivca, cinjenica da mi jos nismo zreli za nekog ozbiljnog fudbala, sto prije to prihvatimo bice svima lakse. Jedino mozemo ponekad bljesnuti i uraditi nesto uz neku srecu i to je to, al nekog prevelikog kvaliteta nema, jbg, to je tako i jos dugo ce biti, nazalost. Maribor i kad je stao napadati dadnu nam gol. Ponavlja se isto, svaki put, nema trke, borbenosti do kraja. Al et ljudski se nadati necemu u revansu, ako se ne bude moglo proc, makar pokusati pobijediti, ako nista zbog ovih navijaca sto su otisli u Maribor, zasluzili su , svaka im cast.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 18 jul 2012, 22:43

Narin je napisao/la:
neno je napisao/la:jeli igrao ZEBA veceras :oops:
Isto se može reci i za Svraku.Kontao sam da bi on mogao biti prevaga,ali nista,slabo..
njega sam i vidio koji put ali ovog prvog nikako :oops:
VOLIM TE ZELJO

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 18 jul 2012, 22:43

Puno je razloga za ovaj rezultat....Neki igraci nisu bili psiholoski u ovoj utakmici....Sudija je drugo poluvrijeme sudio domacinski i jako bitan momenat je onaj penal...Niti jedan snimak nije fino pokazao....negdje se cini da je Bogicevic povukao igraca, dok opet ne mogu da se otmem dojmu da se levat jednostavno zabio u Bogicevica..
Kerla klasicni cistac, odigrao korektnu utakmicu...Bekova, nigdje.....ZOLOTIC ZOLOTIC ZOLOTIC!!! Potencijal samo takav, aferim momcino!!! Zebe nigdje nije bilo, al opet niko nije ni pokusao da mu omoguci malo prostora, da ga malo trzne... Adilovic se borio, pokusavao, al nije on kalibar igraca koji ce sam iznijeti napad, a cijelu utakmicu je bio sam...Previse lopti su Kerla i Bogicevic nabijali na njega nereznoski....
Maribor nije neka aman ekipa, vidjelo se da im Zeljo moze parirati, al su dovoljno dobri da prihvate ponudjeno... Imali su i previse "vjetra u ledja"...
Ono sto me je negativno iznenadilo je to da Amar nije imamo nikakav odgovor na razvoj situacije...Odlicno je postavio taktiku na pocetku, ali dobar trener pravovremeno reaguje, a Amar to nije pokazao veceras.. Po meni je veceras i on dobrano kriv...
Ima jos 90 minuta na Kosevu, sto vise ljudi, puna podrska pravih Manijaka, pa i uz podrsku iskrenih komsija koji nikad nece zeljet da komsiji crkne krava! Sretno u revansu!

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 18 jul 2012, 22:43

igman je napisao/la:
To pitanje postavi Osimu strucnjaku.
Preokrenuo je derbi, i mislim da je to jedina zamjerka, jer bi se trkacki mogao nositi sa igracima Maribora.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jul 2012, 22:43

bezeee je napisao/la:
Bolje da Europe nikako i ne vidimo ako ćemo se svake godine blamirati.Pod palicom Osima Željo je u tri utakmice primio 15 golova.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 jul 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 18 jul 2012, 22:43

GaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore od svega sljedeće sezone ćemo u ovoj našoj ligi opet osvojiti Duplu krunu i kantati sve redom.

I onda dođu pojedini biseri i ismijavaju Želju, a mi ovakvi im redovno uvaljujemo po 4 i više komada.
....i onda izadjemo u Evropu i onda nas redovno kantaju i tako sve u krug!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jul 2012, 22:44

propuh je napisao/la:
Buu je napisao/la:
SaltBoY je napisao/la:Veselo veselo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zamisli sad kakvi ste tek vi
Jel se ti tjesis ili sta li kakve iko ima veze s ovom sramotom :roll:
A jbt kad covjek mora biti direktan. Da ti prevedem.
Mi dominirali u ovoj ligi sa istom ovom ekipom koja je popusila, i koja ce opet dominirati u ovoj ligi. Sad zamisli kakva je to liga u kojoj klub kao Željo koji se prosetao ovom ligom popusi od Janeza 4:1. To nije tjesenje to je velika sjebada.
NO PYRO NO PARTY

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 jul 2012, 22:44

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam zavrsio sa nasom ligom...Idem 'spavati' jedno 10 god,mozda se tad vratim...Znam ja nas ,ebo ti nas...
Definitvno. Rekao sam da se veceras lome koplja, i slomiše se, ali u tri pm. Je b o ovo i nerviranje... čemu sve ?!
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.