NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Nije ga bilo na treningu juce' .
-
- Kontakt:
heheh...ma ne sikiraj se...**** alju,vjeruj u ono sta ti ja napisem...aljo je poceo zajebavati,nema ga nikako na stadionu,nema informacije tacne
-
- Kontakt:
Vise mene ima na stadionu nego njega
Svaki trening sam ja tamo , Skibe nije bilo mozda se je tek danas prikljucio ekipi . Treninzi su u 19:00 . Ako ko ima detaljniji izvjestaj nek napise

Taj sahinovic je iz juniora nije skiba.mlito glup si haha
-
- Kontakt:
Sahinovic DAMIR i Benjamin Dizdaric ce potpisati za Jedinstvo . Predsjednik licno zvao Halilovica da se vrati . Sa Skibom imamo 3 lijeva beka . Previse igraca ima , vrijeme je da se zahvali nekima .
ma Sanid dodje pa ponovo ode ... uvijek ista prica sa njim..kenanSN1996 je napisao/la:Sahinovic DAMIR i Benjamin Dizdaric ce potpisati za Jedinstvo . Predsjednik licno zvao Halilovica da se vrati . Sa Skibom imamo 3 lijeva beka . Previse igraca ima , vrijeme je da se zahvali nekima .
-
- Kontakt:
Znam stari treba ga tjerati sto dalje od kluba ali ako nam moze pomoci BUJRUM . Sutra je pauza sa treninzima a onda u subotu protiv Hrv. Dragovoljca u 18:00 kod nas
Na probi dva napadača: Dženis Tartić (Australija) i Aldin Bunić ( FC Gratkorn, Austrija). Nermin Gosto (Orašje) i Mirza Muftić (Zvijezda) nisu zadovoljili stručni štab, te su danas napustili klub.
Gdje to pise ?
-
- Kontakt:
150 put pitate i napisacu jos jednom ZVANICNA PREZENTACIJA NK JEDINSTVO objavljuje ove 100% provjerene informacije . Od tamo uzimamo sve novosti
sad sam nasao.jel ovo to:::: https://www.facebook.com/jedinstvoofficial" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Jeste to je . Ovaj mali Aldin je iz Otoke , igrao je i za Slogu . Kad vidim ovo ... Igrao za Slogu , otisao igrati za nizeligasa u Austriji i sad dosao ovamo ... Sta reci drugo nego da je otpad
xxl je napisao/la:Gdje to pise ?
Jel ti se praviš glup, ili zajebavaš nekog..????
Stotinu puta ti ljud rekli ovdje , na stranici biscani.net,... i ti uvjek pitaš za stranicu.
De ako je ne možeš zapamtiti stavi je u bookmarks
Ukucao sam biscani.net i nema nikakvih vijesti o Jedinstvu
Pa idi na stranicu nkjedinstva ,kakvi biscani kakav fejsbuk
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
xxl je napisao/la:Ukucao sam biscani.net i nema nikakvih vijesti o Jedinstvu
Ne znam koliko ti je godina ali koga god zanima Jedinstva zna gdje će nači informacije i zna za stranicu Jedinstva i za forum.
Jedinstvo - Hrvatski Dragovoljac 1:0 (Mirvić)
Sastav: Harbaš, Kovačević, Hodžić, Čizmić, Trejić, Nuhanović, Handžić, Mujezinović, Čahtarević, Abdić, Bešić. Još su igrali: Alijagić, Kečanović, Sejdić, Nuspahić, Perišić, Drljača, Jušić, Stupac, Sefić.
Sastav: Harbaš, Kovačević, Hodžić, Čizmić, Trejić, Nuhanović, Handžić, Mujezinović, Čahtarević, Abdić, Bešić. Još su igrali: Alijagić, Kečanović, Sejdić, Nuspahić, Perišić, Drljača, Jušić, Stupac, Sefić.
-
- Kontakt:
Nasi prefino igraju . Arnes , Endi , Mujezinovic ... Krivo mi je samo sto momak koji je bio na 3-4 treninga igra ispred igraca koji je sve i jedan trening na pripremama odradio . Ali tu mu je i otac , lako cete znati ko je on . Treba nam dobar napadac . Mirva igrao 15ak min zabio fin gol i izisao vani . Sve u svemu lijep nogomet od strane igraca Jedinstva
Druze,ono ako je tebi prefin nogomet onda ti potpisujes borbu za osptanak,a ne za Premijer ligu. Nemoj sam sebe zavaravati ili forumase ovdje.kenanSN1996 je napisao/la:Nasi prefino igraju . Arnes , Endi , Mujezinovic ... Krivo mi je samo sto momak koji je bio na 3-4 treninga igra ispred igraca koji je sve i jedan trening na pripremama odradio . Ali tu mu je i otac , lako cete znati ko je on . Treba nam dobar napadac . Mirva igrao 15ak min zabio fin gol i izisao vani . Sve u svemu lijep nogomet od strane igraca Jedinstva
Igrali protiv juniora Hrvatskog Dragovoljca,gdje je najstariji igrac 93 ili 94 godiste,a to je napisao i jedan kolega na sluzbenom forumu Jedinstva i pobijedili samo 1-0. Ne znam sta je tebi tu lijep nogomet,mozda dodavanje i kombinatorika,ali golovi i ono zbog cega se igra nogomet nedostje i protiv djece.
Licno sam gledao utakmicu u Bihacu,pa ne mozes reci da nisam upucen,a i ima mogucnost da ostanete bez Endija.
FKKrajina je napisao/la:Druze,ono ako je tebi prefin nogomet onda ti potpisujes borbu za osptanak,a ne za Premijer ligu. Nemoj sam sebe zavaravati ili forumase ovdje.kenanSN1996 je napisao/la:Nasi prefino igraju . Arnes , Endi , Mujezinovic ... Krivo mi je samo sto momak koji je bio na 3-4 treninga igra ispred igraca koji je sve i jedan trening na pripremama odradio . Ali tu mu je i otac , lako cete znati ko je on . Treba nam dobar napadac . Mirva igrao 15ak min zabio fin gol i izisao vani . Sve u svemu lijep nogomet od strane igraca Jedinstva
Igrali protiv juniora Hrvatskog Dragovoljca,gdje je najstariji igrac 93 ili 94 godiste,a to je napisao i jedan kolega na sluzbenom forumu Jedinstva i pobijedili samo 1-0. Ne znam sta je tebi tu lijep nogomet,mozda dodavanje i kombinatorika,ali golovi i ono zbog cega se igra nogomet nedostje i protiv djece.
Licno sam gledao utakmicu u Bihacu,pa ne mozes reci da nisam upucen,a i ima mogucnost da ostanete bez Endija.
SVAKA TI CAST NEKA NEKO VIDI STO I JA,JA SAM IH GLEDAO U NOVOM TO JE UZAS I ZALOSNO JE TO I SAMO SE ZAVARAVAJU A OVI STO FALE NEK SE OSTAVE OVOG FORUMA I PODRZAVALJANJA OVAKVOG JEDINSTVA,,UZAS IGRATE I UZAS IMAMO IGRACE OSIM NJIH PAR STO SE VIDI ALI TREBA JEDNO 3-4 IGRACA ZA OPSTANAK A ZA PREMIJER LIGU 6-7 KVALITETNI IGRACA....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.