FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo pred tekmu sa Mariborom
[youtube][/youtube]
Uskoro i 1. poluvrijeme na mom YT kanalu!!!!
[youtube][/youtube]
Uskoro i 1. poluvrijeme na mom YT kanalu!!!!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Moderator
- Kontakt:
sanjao sam sva 3 bodaaaaaaaaaaa pa pa paranojaaaaa

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SarajlijaTM
Bombarder iz zenice
pa nek ga sad pape ne zove u repku,eto igra u evropi i igrace jos tekmi sigurno

pa nek ga sad pape ne zove u repku,eto igra u evropi i igrace jos tekmi sigurno
Ljudi ovo je odlicno, kao sto sam to i nekoliko puta dosad napominjao, Zeba se ne moze primjetiti u velikim utakmicama jer igra po strani, a njemu tu u ovakvim utakmicama najmanje odgovara, krilni igraci su dosta brzi, jos na njemu uvijek dvojica, ne moze povuci, jednostavno protiv malih ekipa to ide, ali cim dodje neka veca utakmica to se primjeti. Jos i u defanzivi ne moze odigrati dobro, jer je trkacki puno slabiji od ostalih igraca, na ovoj strani protiv jacih ekipa, sve njegove prednosti padaju u vodu, a nedostaci isplivaju na povrsinu, Zebu treba vadit, ili ga prebaciti u sredinu, ovako je beskoristan. Sve u svemu rezultatom mozemo biti prezadovoljni. . . Sve me nesto podsjeca na onu godinu kad smo igrali protiv Newkastla. . . Zeljeznicar ale !
Treba Jamak vani, Zeba na centralnog, Bešo lijevojuveboy je napisao/la:Ljudi ovo je odlicno, kao sto sam to i nekoliko puta dosad napominjao, Zeba se ne moze primjetiti u velikim utakmicama jer igra po strani, a njemu tu u ovakvim utakmicama najmanje odgovara, krilni igraci su dosta brzi, jos na njemu uvijek dvojica, ne moze povuci, jednostavno protiv malih ekipa to ide, ali cim dodje neka veca utakmica to se primjeti. Jos i u defanzivi ne moze odigrati dobro, jer je trkacki puno slabiji od ostalih igraca, na ovoj strani protiv jacih ekipa, sve njegove prednosti padaju u vodu, a nedostaci isplivaju na povrsinu, Zebu treba vadit, ili ga prebaciti u sredinu, ovako je beskoristan. Sve u svemu rezultatom mozemo biti prezadovoljni. . . Sve me nesto podsjeca na onu godinu kad smo igrali protiv Newkastla. . . Zeljeznicar ale !
FKŽ !
Ocekujem Bekrića umjesto Jamaka.
dobro nije zolotić toliko toliko toliko fantastičan a nije ni kvesić toliko loš 2-3 puta su ubacili preko njega i šta sad
Bravo PLAVI, samo da pobjedite bice to odlicno! Nadam se bar jos jednom golu, pa da se sve rijesi veceras 

- fanatic1991
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Eh, umrtviti utakmicu prvih 15 minuta sad u drugom i onda lagano...
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja upravo to Zajko se puno troši u odbrani pokriva rupe koje pravi Kvesić i onda, nema ko Adiloviću dati loptualeksandar_veliki je napisao/la:
Zeba je u defanzivi odigrao dosta dobro, dosta bolje od Kvesica zbog cije slabe igre Zajko vise provodi na nasoj polovici.

Evo počinje Sretno Željo

Sad polahko smiriti i onda nek sjevne jedna kontra i 2:0 i tu je i kraj nadanja Slovencima

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ove viole imaju 4 pjesme, stim da je u to ubrajano i ''Maribor, Maribor'' te uzvikivanje svog imena ''viole viole'' 
Hoćemo BEKRIĆA!!!!!

Hoćemo BEKRIĆA!!!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
stekaju mi linkovi, sta je sad ovo, kako kod Vas ?????????????
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
1 1juveboy je napisao/la:stekaju mi linkovi, sta je sad ovo, kako kod Vas ?????????????

Pa gdje gledaju 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
GOOOOOOOOOL,ne sikirajte se slab je maribor dobicete vi ove levate

- fanatic1991
- Kontakt:
**** ti sunce bozije i mezge i prasnikare i sve ove janeze berice i hljebove mrsssss
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.