RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dobro je bilo svecano 90 godina , al ne kontam ni da spomenu Adisa Obada fuj -.- .. koji je toliko dao Velezu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
iskreno stid me bilo sto sam veceras bio na musali....
velez volim vise nego ista zivot bi za njega dao al tanovicu umir **** ti mater....
stidi se
koliko god mi mrzili samira cemalovica piku mislim da se on trebao veceras spomenut a o adisu obadu da ne gvoorimo....
spominju se campara cehajic remetic
stvarno gadi mi se ovo......
nema vahe nema brata mu nema sergeja nema tuce......
sramota.
velez volim vise nego ista zivot bi za njega dao al tanovicu umir **** ti mater....
stidi se
koliko god mi mrzili samira cemalovica piku mislim da se on trebao veceras spomenut a o adisu obadu da ne gvoorimo....
sramota.
VELEZDOGROBA je napisao/la:iskreno stid me bilo sto sam veceras bio na musali....
stidi se
sramota.
Ne treba ni Piku branit , zna se da je i on krao od Veleza , zbog njega i njegovih je bio Bojkot , al evo kako izgleda i ovi su nastavili tim putem -.-

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
ADIS OBAD
ADIS OBAD
NEK TE STID TANA!
ADIS OBAD
NEK TE STID TANA!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sretan vam rodjendan dragi Rodjeni 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
rivali jesmo al ista nas zemlja hercegova veže pa iskrene čestitke,nek vam je sa srećom 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hvala sb citizen,hvala i svima ostalima.
Lijepa proslava sinoć,kakva i dolikuje jednom klubu kao što je Velež.
Sve je to izgledalo lijepo,dobar izbor pjevača(naši,ne neki polovnjači turbofolka),autobus,vatromet,mnoštvo ljudi,dobri gosti...
Što se tiče nepozivanja Vahe,Obada i nekih drugih velikih igrača koje je Velež dao,ne bih danas da kvarim atmosferu...ali u budućnosti će se morati malo poričate o tome.
Zna se s kime.
Lijepa proslava sinoć,kakva i dolikuje jednom klubu kao što je Velež.
Sve je to izgledalo lijepo,dobar izbor pjevača(naši,ne neki polovnjači turbofolka),autobus,vatromet,mnoštvo ljudi,dobri gosti...
Što se tiče nepozivanja Vahe,Obada i nekih drugih velikih igrača koje je Velež dao,ne bih danas da kvarim atmosferu...ali u budućnosti će se morati malo poričate o tome.
Zna se s kime.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
sb citizen je napisao/la:rivali jesmo al ista nas zemlja hercegova veže pa iskrene čestitke,nek vam je sa srećom
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
bordo_Sarajevo je napisao/la:Sretan vam rodjendan dragi Rodjeni
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
bilo je nekih grešaka u organizaciji, ali bilo je dobrih stvari. poziv nekim igračima bi bio mač sa dvije oštrice, ali milim da su ih ipak trebali zvati. obad je sigurno trebao biti pozvan, bez obzira na njegov odnos sa svima u veležu. klub i historija je trebala biti ispred nekih ličnih animoziteta. druga stvar, nije tana velež. ima dosta ljudi u predsjedništvu i upravi, sponzori, stručni štab, itd... svi oni donose odluke, i dobre i loše. ovdje je postalo uobičajeno da se uvijek po jednom čovjeku udara ako se nešto loše desi, a ako ispadne pokoja dobra stvar, onda se to nikome ne pripisuje. kao sama se od sebe desila, sponzori, ugovori, izgradnja, vraćanje dugova, organizacija... velež nikad nije organizovanije izgledao, gdje svako zna koji mu je zadatak i niko se ne miješa gdje mu nije mjesto. nema mešetarenja igračima, novi sponzor, autobus, čujem da ima neki dogovor da se napravi teren sa umjetnom travom, prave se sobe na stadionu za igrače.
da se razumijemo, ja pratim informacije isto kao svi, ali pamtim i reagujem i na one dobre i pripisujem ih upravi i svim ljudima u i oko veleža, a ne samo tani. isto tako loše stvari, kojih nesumnljivo ima (a i pomalo bi dosadno bilo da ih nema) ne pripisujem samo tani, nego svima.
mislim da velež danas liči na pravi klub i da se ide dobrim putem.
da se razumijemo, ja pratim informacije isto kao svi, ali pamtim i reagujem i na one dobre i pripisujem ih upravi i svim ljudima u i oko veleža, a ne samo tani. isto tako loše stvari, kojih nesumnljivo ima (a i pomalo bi dosadno bilo da ih nema) ne pripisujem samo tani, nego svima.
mislim da velež danas liči na pravi klub i da se ide dobrim putem.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sretan rodjendan Velezu i jedan ne mali jubilej, od povoljnih i nepovoljnih, dobrih i losih vremena, da ne ostane samo ime koristeno u povijesno-politicke svrhe, nego i nesto sto je nekad bio.
Hercegovina ueber alles!
Hercegovina ueber alles!
...Život za Široki...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hvala i onima koji su međuvremenu čestitali.
Ne moramo se voliti,ne treba na tribinama da se grlimo,pogotovo ne na silu,ali možemo ljudski poštivati jedni druge.
Hvala Bogu,evo Velež ide pravim putem,uprava će mijenjati još dosta puta...ali treba mlađim naraštajima ostaviti jedan zdravi klub.Velež se otrgnuo od tih jeftinih političkih poltrona koji su preko njega gradili svoje političke karijere.Rješili smo(koliko-toliko)i tribine,nema crvenih zastava koje nisu Veležove već nekih evro-azijskih zemalja,nema uvredljivih skandiranja.Ima svega toga još ali je došlo do podnošljive granice.Teško je do kraja sve to iskorijeniti jer i danas ima ljudi koji dolaze na Veležove utakmice,ne da bi podržali svoj klub,nego da bi vrijeđali i omalovažavali onaj drugi.Ali,to je svedeno na minimum,na šačicu ljudi,koji nisu vrijedni spomena.
Kada sam vidio novi dres sa logom HEPOK-a,srce mi je bilo kao Hum.
To je to,sinonim Hercegovine,najbolja reklama.Ono po čemu se Hercegovina poznaje...svi smo mi hepokovci
Neka nam još dugo živi naš RSD Velež!
Ne moramo se voliti,ne treba na tribinama da se grlimo,pogotovo ne na silu,ali možemo ljudski poštivati jedni druge.
Hvala Bogu,evo Velež ide pravim putem,uprava će mijenjati još dosta puta...ali treba mlađim naraštajima ostaviti jedan zdravi klub.Velež se otrgnuo od tih jeftinih političkih poltrona koji su preko njega gradili svoje političke karijere.Rješili smo(koliko-toliko)i tribine,nema crvenih zastava koje nisu Veležove već nekih evro-azijskih zemalja,nema uvredljivih skandiranja.Ima svega toga još ali je došlo do podnošljive granice.Teško je do kraja sve to iskorijeniti jer i danas ima ljudi koji dolaze na Veležove utakmice,ne da bi podržali svoj klub,nego da bi vrijeđali i omalovažavali onaj drugi.Ali,to je svedeno na minimum,na šačicu ljudi,koji nisu vrijedni spomena.
Kada sam vidio novi dres sa logom HEPOK-a,srce mi je bilo kao Hum.
To je to,sinonim Hercegovine,najbolja reklama.Ono po čemu se Hercegovina poznaje...svi smo mi hepokovci

Neka nam još dugo živi naš RSD Velež!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
@ŠB bravo momak tako se to radi.ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretan rodjendan Velezu i jedan ne mali jubilej, od povoljnih i nepovoljnih, dobrih i losih vremena, da ne ostane samo ime koristeno u povijesno-politicke svrhe, nego i nesto sto je nekad bio.
Hercegovina ueber alles!

Da su bogdom svi tako kao ti mozda se i varam..

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-
- Kontakt:
Interesantno je pogledati komentare i skontati tolike mane Mostara... Cudo je da imamo kluba ikako.
1) proslava
2) predstavljanje igraca
3) poznate licnosti iz svijeta muzike - eno ih vazda na TVu
4) autobus ko jedinstven primjer ovakog poklona
5) kako je autobus ofarban
6) dolazak envera marica, bake sliskovica i mnostva, mnostva drugih Velezovih igraca
7) vatromet
I na kraju svega toga GLAVNE RIJECI su "fuj", "**** mater", "gade mi se ti i ti" - i sve to radi propusta koji, istina jesu propusti, ali sram nek je svakog kome je ocigledni cilj unistavanja svega pozitovnog i omalovazavanja 99.9% svih DOBRIH I LIJEPIH stvari koje su se desile te noci.
Jeste greska sto je Vahi poslan poziv tek u petak i to na Mostarsku adresu, i jeste greska ne spomenuti Adisa Obada koji mozda i jeste jedan od 25 najvecih Velezovaca - ali ignorisati toliko pozitivnog i samo hrakat na 2 greske bez spominjanja toliko toga pozitivnog - pa kako vas nije stid?
1) proslava
2) predstavljanje igraca
6) dolazak envera marica, bake sliskovica i mnostva, mnostva drugih Velezovih igraca
7) vatromet
I na kraju svega toga GLAVNE RIJECI su "fuj", "**** mater", "gade mi se ti i ti" - i sve to radi propusta koji, istina jesu propusti, ali sram nek je svakog kome je ocigledni cilj unistavanja svega pozitovnog i omalovazavanja 99.9% svih DOBRIH I LIJEPIH stvari koje su se desile te noci.
Jeste greska sto je Vahi poslan poziv tek u petak i to na Mostarsku adresu, i jeste greska ne spomenuti Adisa Obada koji mozda i jeste jedan od 25 najvecih Velezovaca - ali ignorisati toliko pozitivnog i samo hrakat na 2 greske bez spominjanja toliko toga pozitivnog - pa kako vas nije stid?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
adis obad je zaduzio dosta velez ali dok je tanovic u velezu nece se Adis spominjati a ni drugi koji su svojim igrama zasluzili.Sinoc su pomenuti slabiji igraci sa klupe,vajuci klupu pa ih je lakse bilo zapaziti.
Fuj nek je na sramotu onih koji ne cijene rad
-
- Kontakt:
Nebitni su i Obad i Tanovic - eto ih tamo nek se kace dokle hoce - ali zasto pored toliko DOBRIH stvari sinoc od naroda, do tima, do autobusa, do Velezih legendi, do vatrometa vas nekoliko vidi samo nedostatak Adisa Obada?remistarmo je napisao/la:adis obad je zaduzio dosta velez ali dok je tanovic u velezu nece se Adis spominjati a ni drugi koji su svojim igrama zasluzili.Sinoc su pomenuti slabiji igraci sa klupe,vajuci klupu pa ih je lakse bilo zapaziti.
Ne kazem da Tanovicevo tvrdoglavo negiranje Obada nije glupost, ali upravo ovakvi Velezovi kvazi-navijaci koji samo traze dlaku u jajetu u svakoj utakmici, u svakoj sezoni, na svakim pripremama, u svakom momentu, pa cak i na proslavi Velezovog 90tog rodjendana - jesu GLAVNI razlog zasto je Velez u konstantnoj krizi.
Ne kazem da je u redu to sto je Obad izostavljen, ili to sto je Vahi poslana pozivnica na Mostarsku adresu i to prekasno, ali kad vidim koliko se uradilo sinoc i sta se uradilo i koliko se postiglo - ZGADI MI SE procitat toliko smrada i pitam se da li ovaj narod i zasluzuje bolji Velez?
Ko ce ugodit rulji kojoj i rundava p...ka smeta?
Svi bi nesto kritikovali - a broj clanskih kartica u FK Velezu prosle godine je bio ispod 100.
-
- Kontakt:
A Adis Obad jeste zasluzio i SPOMENIK u Vrapcicima, a ne samo cestitku i zahvalu. Ipak, Velezova 90-godisnja obljetnica je vaznija i od njega i od Tanovica zajedno pa na kvadrat - i umanjivati bitnost i velicinu ovog dogadjaja zato sto se Obad zamjerio Tani a Tana Obadu je nesto sto moze uraditi samo neko ko samo mrzi Velez i zeli mu zlo. Mrzili ili volili Sedina Tanovica, on jeste trenutni direktor kluba - i to je tako. Mrzili ili volili Dzafica on jeste trenutni trener kluba - i to je tako - a ako si navijac onda podrzi klub onakav kakav jeste trenutno i cekaj da ga neko drugi vodi (jer kad tad promjene se moraju desiti) ili to ili izaberi novi klub pa podrzi njega.
I kako to da neki dan bilo 10 komentara kritike kad je Velez izgubio protiv Bosne 0-1 igrajuci sa 10 igraca nakon crvenog kartona, a samo dan kasnije 0 komentara za 6-1 pobjedu protiv Ilijasa (koji nije nimalo bolja ni gora ekipa od Bosne)? Eto primjera koliko je vama tesko pohvalit uspjeh a vam se lako posrat na neuspjeh.
Davno je receno: u Mostaru se sve prasta, samo dobro ne. I o tome se ovdje radi - a ne o Tani i Obadu, jer njih dvojica u ovom svemu su najmanje bitni. Ovo je problem koji nas vuce nazad vec odavno.
I kako to da neki dan bilo 10 komentara kritike kad je Velez izgubio protiv Bosne 0-1 igrajuci sa 10 igraca nakon crvenog kartona, a samo dan kasnije 0 komentara za 6-1 pobjedu protiv Ilijasa (koji nije nimalo bolja ni gora ekipa od Bosne)? Eto primjera koliko je vama tesko pohvalit uspjeh a vam se lako posrat na neuspjeh.
Davno je receno: u Mostaru se sve prasta, samo dobro ne. I o tome se ovdje radi - a ne o Tani i Obadu, jer njih dvojica u ovom svemu su najmanje bitni. Ovo je problem koji nas vuce nazad vec odavno.
Rođeni sretan vam rođendan voljenog kluba i da u skorije vrijeme osvojite neki trofej 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Interesantno je pogledati komentare i skontati tolike mane Mostara... Cudo je da imamo kluba ikako.
1) proslava
2) predstavljanje igraca
7) vatromet
Pun je raji k.u.r.a.c i te priče više, bar onima koji nešto kontaju.Pogledaj samo Zvijezdu Gradačac, ljudi su od ništa napravili klub koji je za Velež sad veliki klub.Mi imamo jedan od 3 najveća brenda u sportu u BiH, samo su potrebne dobre i poštene namjene uz malo znanja (najbolji primjer Osim i Željo) da se klub digne i postavi na zdrave noge i naravno da vodi glavnu ulogu u našem fudbalu uz Želju i Sarajevo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sretan rođendan Veležu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB