Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
kad je utakmica protiv Sarajeva?
11.10.2009. godineTRIP je napisao/la:kad je utakmica protiv Sarajeva?
Pozdrav
TRIP je napisao/la:Izvini jarane ali Olimpik nikada nije imao navijače, a pogotovo ne neku ozbiljniju i organizovanu navijačku grupu. Sve što je Olimpik imao je u pojedinim trenucima uspjeha publiku od maksimalno 1000 ljudi.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam samo realan i ne mrzim Olimpik. Iako navijam za Želju drago mi je kad vukovi pobjede, čak sam i bio na onoj utakmici protiv Leotara i platio tih **** 5km za ulaz. Kažeš kako Everton ima navijače pored Liverpoola? Pa Everton je stariji klub od Liverpoola i tada je bio mnogo uspješniji od svojih rivala, ali razlika u godinama između ova dva kluba i nije velika pa nije ni čudo što u milionskom gradu poput Liverpoola mogu napuniti svoje stadione koji primaju 40 i kusur hiljada gledaoca. Ista stvar je i u beogradu, a ovdje je situacija malo drugačija. Kako da očekuješ da klub koji je nastao 1993 ima neke navijače kada je do tada tradicija "Vječitog derbija" bila stara skoro 50 godina. Sarajevo i Željo su afirmirani klubovi sa tradicijom, hiljade velikih utakmica, evropskih nastupa i uspjeha su iza njih i logično je da neko ko prati fudbal u Sarajevu (pa i šire) da se opredjeljuje za plavo ili bordo. Eto zbog čega Olimpik nema i ne može imati navijači, ali nemoj se sekirati, imaće ih Olimpik nekad, to je klub koji se još uvijek stvara, tek je sad kako treba počeo sa radom (ipak je više od 95% ljudi na ovom forumu starije od olimpika).
Olimpik ima budućnost, napreduju ali da bi imali zagarantovan uspjeh moraju prestati biti opštinski klub i prestati biti privatna prćija Nijaza Gracića. Iako klub nije njegovo vlasništvo on se tako ponaša, otjera 15 igrača koji su izborili povratak među najbolje i umjesto njih dovede neke protuhe većinom iz srbije.
I ne znam šta se neko ima žaliti na rezultate Olimpika u ovih 7 kola. Uz utakmicu manje imaju bodova ko Željo i 2 boda više od Sarajeva koje ima također tu utakmicu manje upravo sa Olimpikom. Preglupo ih je bilo najavljivati kao borce za titulu, jer ipak kada se uđe u najjaču ligu u državi onda se prvo gleda opstanak.
Karte - pa mogle bi koju marku biti jeftinije i nadam se da hoće kad se vrate na Otoku, jer klubu treba sad para da plati najam za Grbavicu.
Olimpik nije opstinski klub jer Opstina Novi Grad sa Damirom Hadjicem na celu nije dala za tri godine nijednu jedinu marku klubu,uglavnom sve se usmjerava prema RK Bosna i ZKK Zeljeznicar.Sa dna 2 lige FBIH Olimpik je povukao Gracic Nijaz svojim sredstvima i on puni kasu Olimpika 100 %,sve je ovo njegova zasluga.Imate slicne klubove kao Vrbanjusa,Bosna,Orlic i uradite isto dovedite ih do PL.Gracic je to uradio i istina da je on jedini koji je stvarni vlasnik fudbalskog tima.Olimpik vise nece biti nikada nista drugo nego ovo sto je sada.
sretno vukovi
ma treba volja,dosta truda,napora i svega ostaloga za navijacku grupu,treba se tu skupit neko jezgro od 10-15 ljudi i od toga sve pocet 

Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"
http://www.****/cms/index.php?id=0,619,0,0,1,0
Pozdrav
Pozdrav
ne mogu da vjerujem...maltasa je napisao/la:Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"
Pozdrav
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ukradoste ga Borcu , to je dokaz da uprava Olimpika ima ozbiljne namjere u PL ...Spalević i Rajović napadački tandem ...jak nema šta ...eto Olimpika u vrh lige za par kola ...maltasa je napisao/la:Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"
Pozdrav
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Na papiru su ubjedljivo najjaci,a evo izgleda da ce im s Glavasem puno bolji bit,,ako dobiju u zaostaloj tekmi Sarajevo ocekujem ih medju top 3 kluba na krajumostar_mo je napisao/la:ukradoste ga Borcu , to je dokaz da uprava Olimpika ima ozbiljne namjere u PL ...Spalević i Rajović napadački tandem ...jak nema šta ...eto Olimpika u vrh lige za par kola ...maltasa je napisao/la:Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"
Pozdrav
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ima se moze se
neka aferim dobar tandem Rajovic-Spalevic iza njih Mihrijin mali ,iduce godine ce pucati na visoko,ovo je debitanska sezona mislim da ove sezone nece nesto ozbiljno postici mada ni to nije iskljuceno,mada prema igracima koje imaju definitivno zasluzuju neki visok plasman...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma nek je otisao,vidi se da ga zanimaju samo pare!takvi smradovi nam ne trebaju u timu!joj ovdje neki pricaju citavo vrijeme,olimpik jedan od kandidata za ispadanje,a sad doveli jednog igraca i odma kao ce biti u vrhu tabele???pa ne stvara se tako ekipa...je bo ih i spalevic i kolarov i ovaj sad.kad nemaju mentalitet.
Treci put castimo
Zoran Rajović potpisao za Olimpik svaka cast dobiliste dobrog igraca olipik je bolji od zelje
i sarajeva

tatamata je napisao/la:ma nek je otisao,vidi se da ga zanimaju samo pare!takvi smradovi nam ne trebaju u timu!joj ovdje neki pricaju citavo vrijeme,olimpik jedan od kandidata za ispadanje,a sad doveli jednog igraca i odma kao ce biti u vrhu tabele???pa ne stvara se tako ekipa...je bo ih i spalevic i kolarov i ovaj sad.kad nemaju mentalitet.
Boli majstore ,imaju oni mentalitet a i karakter.
Jest vala,zato su u vrhu tabele,i u vrhu bih fudbala!herbion je napisao/la:tatamata je napisao/la:ma nek je otisao,vidi se da ga zanimaju samo pare!takvi smradovi nam ne trebaju u timu!joj ovdje neki pricaju citavo vrijeme,olimpik jedan od kandidata za ispadanje,a sad doveli jednog igraca i odma kao ce biti u vrhu tabele???pa ne stvara se tako ekipa...je bo ih i spalevic i kolarov i ovaj sad.kad nemaju mentalitet.
Boli majstore ,imaju oni mentalitet a i karakter.
Treci put castimo
da li je tacan info da ce olimpik domace utakmice protiv sarajeva i zeljeznicara igrati na bilinom polju ?
molim samo kompetetne upucene i sigurne da odgovore na ovo pitanje !?
Naravno ako ih ima...
Naravno ako ih ima...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
neće, to je šuplju neko prosuo. Dogovoreno je na Grbavici da igraju do kraja polusezone, a onda se vraćaju na Otoku koja bi trebala biti završena do decembraavenija je napisao/la:da li je tacan info da ce olimpik domace utakmice protiv sarajeva i zeljeznicara igrati na bilinom polju ?
Naravno ako ih ima...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Milion stadiona od koja samo dva zadovoljavaju uslove igranja u PL 

010 ISN'T JUST A CODE
- antipolitikaa
- Kontakt:
Sta je digla drka oko Rajovica kao da je pojacanje?Ljudi moji nije to onaj isti Zoran Rajovic koji je od ljubimca publike u Mostaru dosao do takve slave da su svi jedva cekali da ga se rijese,covjek nije imao inspiracije igrati u Zrinjskom kamoli ce u Olimpiku kad je se vratio iz Izraela u nasu ligu,em sto je dobio jedno 10kila ,em sto nije prosao pripreme sa Olimpikom,em sto nije u formi ama bas nikakvoj,lani je igrao u Hajduku iz kule i postigao par golova meni se cini pet komada,od Rajovica je ostalo samo ime,a dobro se sjecam kad je igrao u Gacku i gostovala mu ekipa pod bijelim brijegom,covjek cuda radio,dribla,puca,akcije ovo ono i izlazi pred kraj utakmice,citav stadion se digne na noge i pozdravi ga pljesom!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Rajovic nikada spremniji i mrsaviji.antipolitikaa je napisao/la:Sta je digla drka oko Rajovica kao da je pojacanje?Ljudi moji nije to onaj isti Zoran Rajovic koji je od ljubimca publike u Mostaru dosao do takve slave da su svi jedva cekali da ga se rijese,covjek nije imao inspiracije igrati u Zrinjskom kamoli ce u Olimpiku kad je se vratio iz Izraela u nasu ligu,em sto je dobio jedno 10kila ,em sto nije prosao pripreme sa Olimpikom,em sto nije u formi ama bas nikakvoj,lani je igrao u Hajduku iz kule i postigao par golova meni se cini pet komada,od Rajovica je ostalo samo ime,a dobro se sjecam kad je igrao u Gacku i gostovala mu ekipa pod bijelim brijegom,covjek cuda radio,dribla,puca,akcije ovo ono i izlazi pred kraj utakmice,citav stadion se digne na noge i pozdravi ga pljesom!

Stadion ce napravit kad na vrbi zasvrbi,odnosno nikad.Ali ako ga naprave svaka im cast!!!!TRIP je napisao/la:neće, to je šuplju neko prosuo. Dogovoreno je na Grbavici da igraju do kraja polusezone, a onda se vraćaju na Otoku koja bi trebala biti završena do decembraavenija je napisao/la:da li je tacan info da ce olimpik domace utakmice protiv sarajeva i zeljeznicara igrati na bilinom polju ?
Naravno ako ih ima...

Nazalost ali si u pravu jer Damir Hadjic samo supljira i nema velike zelje da investira u stadion a krenuce sa sitnim radovima pred izbore da biracima najvece Opstine zamaze oci.nane58 je napisao/la:Stadion ce napravit kad na vrbi zasvrbi,odnosno nikad.Ali ako ga naprave svaka im cast!!!!TRIP je napisao/la:neće, to je šuplju neko prosuo. Dogovoreno je na Grbavici da igraju do kraja polusezone, a onda se vraćaju na Otoku koja bi trebala biti završena do decembraavenija je napisao/la:da li je tacan info da ce olimpik domace utakmice protiv sarajeva i zeljeznicara igrati na bilinom polju ?
Naravno ako ih ima...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.