Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma daće vjerovatno kantonalnim televizijama da prenose, tako je i TV1 prošle godine radioBelminM23 je napisao/la: Evo izgleda promijenili su ono sto je prije pisalodat ce nekoj televiziji da prenosi
inace ovako je pisalo kod sarajeva jucer al kod zelje nije
Nego dali zna neko zbog cega mi je los signal na Face TV na Eutelu a na ostalim programima na Eutelu je sve kako treba
ima da grmi veceras nego treba ovom pasi reci da je naopako obuko majcuenelinho je napisao/la:![]()
tako, a ne k'o neki s kladioničarskog pdf-alegenda reala je napisao/la: A o večerašnjoj utakmici, ja sam uvjeren u dobar rezultat Želja, ni sekunde ne sumnjam u Amara i momke, čak sam ih podržo i na kladionici
88% sa 46%-49% zavisi kako kad al nista se nevidi samo neke kocke tamo vamo mrdaju selegenda reala je napisao/la:Ma daće vjerovatno kantonalnim televizijama da prenose, tako je i TV1 prošle godine radioBelminM23 je napisao/la: Evo izgleda promijenili su ono sto je prije pisalodat ce nekoj televiziji da prenosi
inace ovako je pisalo kod sarajeva jucer al kod zelje nije
Nego dali zna neko zbog cega mi je los signal na Face TV na Eutelu a na ostalim programima na Eutelu je sve kako trebada bi svi mogli gledati
Eutel je inače malo slabiji sa signalom, ali može se to podesiti, malo antenu podigni ili spusti, nekoliko milimetara i popraviće se vjerovatno, ako ne možeš gledati
Kvalitet oko 50% ti je sasvim dovoljan za gledanje, kod mene je 62%
![]()
A o večerašnjoj utakmici, ja sam uvjeren u dobar rezultat Želja, ni sekunde ne sumnjam u Amara i momke, čak sam ih podržo i na kladionici
Ovo bi trebalo biti smijesno ili nesto na taj fazoniskratel je napisao/la:5. dio
" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha pa haj da je smjesno makar, al ovo vala...Amar_TM87 je napisao/la:Ovo bi trebalo biti smijesno ili nesto na taj fazoniskratel je napisao/la:5. dio
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Vama slovencima izgleda glava sluzi samo da vam kisa nebi u stomak upadala
Gdje se navijači (Manijaci) trenutno nalaze, koliko su udaljeni od stadiona? Mislim da ih možemo pratiti preko ovih kamera po gradu.Kad će se otvoriti kapije LJV???Tomaz je napisao/la:Jedan mali updatebio sam malo prije u centru grada. Ima jedno 300 pristojno razpolozenih vasih navijaca koji kruze po centru i pjevaju pesme... Ne prave probleme is sve je bas ok,malo smo popricali bas onako kao vi ovde na forumu optimisticki ocekuju utakmicu..... Vidio sam i kolonu vasih avtobusa iz Sarajeva, tako, da su i oni stigli sad je pitanje gdje ce biti do utakmice jer ne vjerujem bas da ce jih pustiti da se slobodno setaju... Dakle oko 800 do 900 vasih je ovde.... A vecina ovih i ima karte.... Svi ostali koji jos dodju ako dodju oni ce ispratiti utakmicu u nekim lokalima ili ispred stadiona... Stadion je razprodat ima jos koja karta u onim naslabijim djelovima sasvim dole ili u cosku nekom. Polako se pocnijemo okupljati i mi tako, da bas je dobra energija u gradu... Nadam se da ce ostati tako do kraja..
U 18:30.MU'MIN T.M. je napisao/la:Gdje se navijači (Manijaci) trenutno nalaze, koliko su udaljeni od stadiona? Mislim da ih možemo pratiti preko ovih kamera po gradu.Kad će se otvoriti kapije LJV???Tomaz je napisao/la:Jedan mali updatebio sam malo prije u centru grada. Ima jedno 300 pristojno razpolozenih vasih navijaca koji kruze po centru i pjevaju pesme... Ne prave probleme is sve je bas ok,malo smo popricali bas onako kao vi ovde na forumu optimisticki ocekuju utakmicu..... Vidio sam i kolonu vasih avtobusa iz Sarajeva, tako, da su i oni stigli sad je pitanje gdje ce biti do utakmice jer ne vjerujem bas da ce jih pustiti da se slobodno setaju... Dakle oko 800 do 900 vasih je ovde.... A vecina ovih i ima karte.... Svi ostali koji jos dodju ako dodju oni ce ispratiti utakmicu u nekim lokalima ili ispred stadiona... Stadion je razprodat ima jos koja karta u onim naslabijim djelovima sasvim dole ili u cosku nekom. Polako se pocnijemo okupljati i mi tako, da bas je dobra energija u gradu... Nadam se da ce ostati tako do kraja..
Meni ovo više liči na debilizam nego na humor. A pogotovu ovaj što pričaAmar_TM87 je napisao/la:Ovo bi trebalo biti smijesno ili nesto na taj fazoniskratel je napisao/la:5. dio
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Vama slovencima izgleda glava sluzi samo da vam kisa nebi u stomak upadala
" onclick="window.open(this.href);return false;ennis je napisao/la:Ima li ko info oko ustupanja prenosa kantonalnim Tv(konkretno televiziji Tuzlanskog kantona)
U 18:30.[/quote]iskratel je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.