FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

enelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la enelinho » 18 jul 2012, 14:16

8-)
slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2012, 14:23

BelminM23 je napisao/la: Evo izgleda promijenili su ono sto je prije pisalo :) dat ce nekoj televiziji da prenosi :)
inace ovako je pisalo kod sarajeva jucer al kod zelje nije :)
Nego dali zna neko zbog cega mi je los signal na Face TV na Eutelu a na ostalim programima na Eutelu je sve kako treba :)
Ma daće vjerovatno kantonalnim televizijama da prenose, tako je i TV1 prošle godine radio ;) da bi svi mogli gledati ;) Eutel je inače malo slabiji sa signalom, ali može se to podesiti, malo antenu podigni ili spusti, nekoliko milimetara i popraviće se vjerovatno, ako ne možeš gledati ;) Kvalitet oko 50% ti je sasvim dovoljan za gledanje, kod mene je 62% ;)

A o večerašnjoj utakmici, ja sam uvjeren u dobar rezultat Želja, ni sekunde ne sumnjam u Amara i momke, čak sam ih podržo i na kladionici ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 jul 2012, 14:24

6,15 kvota na nas :? ocigledno da smatraju da smo dosta slabiji,veceras cemo dokazat suprotno ako Bog da :D ja sam 2 odigrao pa sta Bog da,ali svi dobro znamo...cuva Bog Zelju svog!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 14:24

enelinho je napisao/la:8-)
slika
ima da grmi veceras nego treba ovom pasi reci da je naopako obuko majcu :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 18 jul 2012, 14:26

Violama nema ni traga u rodjenom gradu,na šta su spali..
Ori se pjesma trgovima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2012, 14:26

legenda reala je napisao/la: A o večerašnjoj utakmici, ja sam uvjeren u dobar rezultat Želja, ni sekunde ne sumnjam u Amara i momke, čak sam ih podržo i na kladionici ;)
tako, a ne k'o neki s kladioničarskog pdf-a :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 jul 2012, 14:28

Oko 70% stadiona će biti naši navijači, raja iz Slovenija koja navija za Želju sve pokupovala...info iz Slovenije.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jul 2012, 14:30

legenda reala je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la: Evo izgleda promijenili su ono sto je prije pisalo :) dat ce nekoj televiziji da prenosi :)
inace ovako je pisalo kod sarajeva jucer al kod zelje nije :)
Nego dali zna neko zbog cega mi je los signal na Face TV na Eutelu a na ostalim programima na Eutelu je sve kako treba :)
Ma daće vjerovatno kantonalnim televizijama da prenose, tako je i TV1 prošle godine radio ;) da bi svi mogli gledati ;) Eutel je inače malo slabiji sa signalom, ali može se to podesiti, malo antenu podigni ili spusti, nekoliko milimetara i popraviće se vjerovatno, ako ne možeš gledati ;) Kvalitet oko 50% ti je sasvim dovoljan za gledanje, kod mene je 62% ;)

A o večerašnjoj utakmici, ja sam uvjeren u dobar rezultat Želja, ni sekunde ne sumnjam u Amara i momke, čak sam ih podržo i na kladionici ;)
88% sa 46%-49% zavisi kako kad al nista se nevidi samo neke kocke tamo vamo mrdaju se :) malo nekad uspijem zapazit da nesto ima :(

edit:evo sad sam je par puta sakom udario u antenu i slika je dosla hehe valjda se nepokvari al ak se pokvari ponovo na terasu i malo udarit :P
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 18 jul 2012, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Tomaz
Kontakt:

Post Postao/la Tomaz » 18 jul 2012, 14:32

Jedan mali update ;) bio sam malo prije u centru grada. Ima jedno 300 pristojno razpolozenih vasih navijaca koji kruze po centru i pjevaju pesme... Ne prave probleme is sve je bas ok,malo smo popricali bas onako kao vi ovde na forumu optimisticki ocekuju utakmicu..... Vidio sam i kolonu vasih avtobusa iz Sarajeva, tako, da su i oni stigli sad je pitanje gdje ce biti do utakmice jer ne vjerujem bas da ce jih pustiti da se slobodno setaju... Dakle oko 800 do 900 vasih je ovde.... A vecina ovih i ima karte.... Svi ostali koji jos dodju ako dodju oni ce ispratiti utakmicu u nekim lokalima ili ispred stadiona... Stadion je razprodat ima jos koja karta u onim naslabijim djelovima sasvim dole ili u cosku nekom. Polako se pocnijemo okupljati i mi tako, da bas je dobra energija u gradu... Nadam se da ce ostati tako do kraja..

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 18 jul 2012, 14:34

iskratel je napisao/la:5. dio

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo bi trebalo biti smijesno ili nesto na taj fazon :(
Vama slovencima izgleda glava sluzi samo da vam kisa nebi u stomak upadala :?

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 18 jul 2012, 14:36

http://www.najdi.si/novica/Zurnal24.si/ ... f1d1ba3f83" onclick="window.open(this.href);return false;

A sada pažljivo pročitat onaj dio, kako se može proči na stadion.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jul 2012, 14:37

Amar_TM87 je napisao/la:

Haha pa haj da je smjesno makar, al ovo vala... :lol: :?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 jul 2012, 14:38

Tomaz je napisao/la:Jedan mali update ;) bio sam malo prije u centru grada. Ima jedno 300 pristojno razpolozenih vasih navijaca koji kruze po centru i pjevaju pesme... Ne prave probleme is sve je bas ok,malo smo popricali bas onako kao vi ovde na forumu optimisticki ocekuju utakmicu..... Vidio sam i kolonu vasih avtobusa iz Sarajeva, tako, da su i oni stigli sad je pitanje gdje ce biti do utakmice jer ne vjerujem bas da ce jih pustiti da se slobodno setaju... Dakle oko 800 do 900 vasih je ovde.... A vecina ovih i ima karte.... Svi ostali koji jos dodju ako dodju oni ce ispratiti utakmicu u nekim lokalima ili ispred stadiona... Stadion je razprodat ima jos koja karta u onim naslabijim djelovima sasvim dole ili u cosku nekom. Polako se pocnijemo okupljati i mi tako, da bas je dobra energija u gradu... Nadam se da ce ostati tako do kraja..
Gdje se navijači (Manijaci) trenutno nalaze, koliko su udaljeni od stadiona? Mislim da ih možemo pratiti preko ovih kamera po gradu.Kad će se otvoriti kapije LJV???
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jul 2012, 14:39

Sretno komsije! Nakantajte ih :)
4.10.2009.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 18 jul 2012, 14:41

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Tomaz je napisao/la:Jedan mali update ;) bio sam malo prije u centru grada. Ima jedno 300 pristojno razpolozenih vasih navijaca koji kruze po centru i pjevaju pesme... Ne prave probleme is sve je bas ok,malo smo popricali bas onako kao vi ovde na forumu optimisticki ocekuju utakmicu..... Vidio sam i kolonu vasih avtobusa iz Sarajeva, tako, da su i oni stigli sad je pitanje gdje ce biti do utakmice jer ne vjerujem bas da ce jih pustiti da se slobodno setaju... Dakle oko 800 do 900 vasih je ovde.... A vecina ovih i ima karte.... Svi ostali koji jos dodju ako dodju oni ce ispratiti utakmicu u nekim lokalima ili ispred stadiona... Stadion je razprodat ima jos koja karta u onim naslabijim djelovima sasvim dole ili u cosku nekom. Polako se pocnijemo okupljati i mi tako, da bas je dobra energija u gradu... Nadam se da ce ostati tako do kraja..
Gdje se navijači (Manijaci) trenutno nalaze, koliko su udaljeni od stadiona? Mislim da ih možemo pratiti preko ovih kamera po gradu.Kad će se otvoriti kapije LJV???
U 18:30.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 jul 2012, 14:48

Amar_TM87 je napisao/la:

Meni ovo više liči na debilizam nego na humor. A pogotovu ovaj što priča :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 18 jul 2012, 14:54

Humor im je , nedo Bog nikome, eto kakav im je humor, ako budu igrali veceras kao sto im je humor potrazite onda slobodno protivnke za zelju u trecem kolu :D
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 jul 2012, 14:56

Ima li ko info oko ustupanja prenosa kantonalnim Tv(konkretno televiziji Tuzlanskog kantona)
SLOBODA NAVIJAČIMA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jul 2012, 14:57

ennis je napisao/la:Ima li ko info oko ustupanja prenosa kantonalnim Tv(konkretno televiziji Tuzlanskog kantona)

Ovjdeimas dobar stream, tako da ne moras cekati hoce li neko prenositi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 18 jul 2012, 14:58

iskratel je napisao/la:
U 18:30.[/quote]

@iskratel hajd ti nama živio! koje se pive piju u mariboru?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.