FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 jul 2012, 12:47

iskratel je napisao/la:5. dio

" onclick="window.open(this.href);return false;
bez zajebancije sad, jel ovo za vas humor ?

ovo je onako :

[youtube][/youtube]
dobra glava :mrgreen:
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 18 jul 2012, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 jul 2012, 12:48

RedDevilS je napisao/la: Bitno je da ti komso polozis ispit i onda kad bi dobili a aBd hocete i onda ces biti sretan sta ce ti bolja sreca od toga. ;) :P SRETNO!
Hvala. ;)
Osim - drugo ime za Želju !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jul 2012, 12:49

Bio sam miran cijelo vrijeme,ali jutros me je bas spucalo.Hiljade misli se roje u meni,stvarno je tesko iscekivati svaku Zeljinu tekmu,a ove evropske pogotovo.Ponosan sam na veliki broj navijaca koji je otisao tamo da podrzi svetinju.To ce igracima mnogo znaci.Garant je toga da ce igraci pred njima i uz njihovu pjesmu dati 120 % od sebe.
Svi smo u neizvjesnosti kako ce to sve izgledati na terenu,da li ce sve dobro proci po nas.I to je ona fudbalska prica,ona draz koju plava boja naseg dresa donosi.Poslije niza neuspjesnih godina,konacno smo se poceli osjecati kao pravi,navijacki,neizvjesno i punog srca.Velicanstveno.

Ostavice nasi srce na terenu,to je bar sigurno.Toga se najmanje bojim.U stvari se onda kada je tako i ne bojim nicega.Ako nas pobijede to ce znaciti da su bolji uz svu nasu borbenost.A sa druge strane mozemo puno dobiti.Pokusace nasi da prevazidju ovog protivnika.
Bice zanimljivo koju i kakvu igracku formaciju ce nas slavljenik Amar Osim danas probati.Nikad Amar nije srljao,pretpostavljam da ce vezni red biti zbijen.Tu ce se voditi prava bitka,vidjelo se da su slovenci opasni sa suteva sa distance.To se mora po svaku cijenu zaustaviti.Strah me kartona,bice jako bitno za tok utakmice ako nasa odbrana i zadnji vezni red ne dobije kartone u prvih pola sata utakmice.

Igracki gledano,sve mi izgleda super sa nase strane,s tim sto gledajuci onako iz profila,dva mjesta u timu su mi na posebnom oprezu.Antolovic kao golman,kazu da je uradio izvanredne pripreme,medjutim osjetljivo mjesto golmanske pozicije i njegov prvi zvanicni susret za nas tim bi od njega kao golmana mogao napraviti dva scenarija veceras.Tragicara ili heroja.Nadam se da ce njegova zelja biti jaca od treme i da ce uspjeti dokazati da je golman za evropske ekipe.

Druga pozicija je osjetljivi zadnji vezni igrac koji ce igrati uz Svraku.Tu Amar svasta moze izmajmunisati.Da li ce postaviti klasicnog zadnjeg veznog Zolotica ili ce ekipu malo pogurati znalcima koji ce spustati loptu na zemlju i ubiti brzu igru,a to je vezano za Jamaka ili Bekrica.Zola je neiskusan mladi i talentovani igrac.Veliki je rizik stavljanje njega,ali opet,ili je igrac ili nije,ovo su utakmice koje ga mogu dignuti u visine,bas kao i Antolovica.Nesumnjivo je da ce ako zaigra,mali Zola poginuti na terenu.Strah me je kartona za njega u nekoj ranoj fazi,jer mladi igrac moze imati gresku na terenu zbog neiskustva pa da bude primoran da reaguje startovima koje su u evropi kaznjavaju jako lako,vidjeli smo primjere u utakmicama Borca.Jamak i Bekric su opet iskusniji ali nisu klasicni zadnji veznjaci,oni ce da igraju lopte i da iskustvom imaju kretanje na terenu koje bi pomoglo i Svraki,ali je cinjenica da ce onda Svraka biti taj koji ce da pogine u defanzivi.

Sretno plavi momci,bitno je da se ne prepadnete ,vec odigrajte hrabro,borbeno i za dres plave svetinje,za brojnu armiju navijaca,fanaticno.Niko onda nece zamjeriti ni na cemu.Bicemo ponosni.Ucinite nas ponosnim.SRETNO !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 18 jul 2012, 12:50

Izgleda sa su ovo na trgu momci koji su stigli iz Austrije,ima ih 200-250.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 18 jul 2012, 13:03

ja sam vam raja uvijek bio pasivni forumas, cesto sam tu, citam, kupim informacije, smijem se glupostima.Mislim znate kako to ide :)

Ali ovo danas, ja se moram javiti tek onako da pozdravim, podrzim bracu da prodju najbolje sto mogu.
P.S Nesto mi klecaju koljena, srce ubrzano kuca, znojim se havarija. Ima li neko isti problem? :)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 jul 2012, 13:06

kao da vec gledam, bit ce nesto provikantno za Srebrenicu, neki osjecaj, nadam se da nisam u pravu :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 13:08

Sretno večeras, dragi Sarajlije! slikaslika
Hayley <3

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 jul 2012, 13:10

bordo_Sarajevo je napisao/la:kao da vec gledam, bit ce nesto provikantno za Srebrenicu, neki osjecaj, nadam se da nisam u pravu :?
Bit će prekid 100% ako pocnu sta...

jeznijanez
Kontakt:

Post Postao/la jeznijanez » 18 jul 2012, 13:10

bordo_Sarajevo je napisao/la:kao da vec gledam, bit ce nesto provikantno za Srebrenicu, neki osjecaj, nadam se da nisam u pravu :?
ne bo

except if you'll be asking for it

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jul 2012, 13:13

justFlowFKZ je napisao/la:ja sam vam raja uvijek bio pasivni forumas, cesto sam tu, citam, kupim informacije, smijem se glupostima.Mislim znate kako to ide :)

Ali ovo danas, ja se moram javiti tek onako da pozdravim, podrzim bracu da prodju najbolje sto mogu.
P.S Nesto mi klecaju koljena, srce ubrzano kuca, znojim se havarija. Ima li neko isti problem? :)
Ima, ima :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 13:16

evo na grajsko trgu raje prolazi
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jul 2012, 13:23

jeznijanez je napisao/la:asking for it
zbogom.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2012, 13:25

slika grajski trg
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 jul 2012, 13:25

Jao brace manijaka na trgu 8-)
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 18 jul 2012, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 jul 2012, 13:26

Sretno Želji veceras ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 jul 2012, 13:29

http://prntscr.com/ca7ca" onclick="window.open(this.href);return false;

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 18 jul 2012, 13:30

slika
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 18 jul 2012, 13:31

slika

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 18 jul 2012, 13:32

fcz je napisao/la:slika
:shock:
FK Željezničar
Chelsea FC

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 jul 2012, 13:33

Evo ih sad na glavnom trgu :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.