FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo i ja gledam mariborske webcamove... Jesu li vaši stigli uopće?
JEsu stgli su kriju se nemaju muda da izadju, jel ti lakse sad ?Edol je napisao/la:Evo i ja gledam mariborske webcamove... Jesu li vaši stigli uopće?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
http://www.facetv.ba/face-tv/pronaite-f ... -face.html" onclick="window.open(this.href);return false;tepsija je napisao/la:Ima li neko informaciju dali će biti na kablovskoj Eronet Home TV?
Probaj se pronaći tu

edit. u najgorem slučaju i ako nemaš na toj kablovskoj, bice stream
🔵⚪
Joj polahko mi je cir poceo radit
... a to znaci da se utakmica blizi...
Da li je istina da 3000 navijaca ide u Maribor,ipak je 600 bilo predvidjeno i po koji navijac na mjestima za domacine ?!
ZELJEZNICAR ALE ZELJEZNICAR ALE

Da li je istina da 3000 navijaca ide u Maribor,ipak je 600 bilo predvidjeno i po koji navijac na mjestima za domacine ?!
pa samo 300 navijaca je krenulo iz austrijeredbull je napisao/la:Joj polahko mi je cir poceo radit... a to znaci da se utakmica blizi...
Ako si nadrkan ne istresaj se na mene, već čašu vode, udahni malo zraka, pa polako.admirone je napisao/la:JEsu stgli su kriju se nemaju muda da izadju, jel ti lakse sad ?Edol je napisao/la:Evo i ja gledam mariborske webcamove... Jesu li vaši stigli uopće?

Pitam kad stižu, je l' to neki problem, neka provokacija, ne kontam? Nikakvu lošu namjeru nisam imao, htio sam malo gledati dešavanja na trgu pa da znam kad se može očekivati šta zanimljivo.
A uostalom, tema nije za navijače Željezničara, već o Željezničaru, tako da imam pravo ovdje pisati koliko i ti.
Večeras se lome koplja... Uzalud moja nadanja da ću se večeras naći na stadionu, imam super važan ispit. Večeras ćemo da vidimo da li je prošla godina bila samo dokaz da je naša liga presmiješna ili je Željo zaista sila kojoj se ne mogu približiti. Ja samo vjerujem u svoj jedini san do sada kada su u pitanju utakmice - dajemo gol na vrijeme i čuvamo rezon do kraja utakmice. Veliko slavlje na kraju sa navijačima. Jednostanvo ne mogu da dočekam. Ne mogu ni da učim. Jednostavno da hoće početi samo ona emisija u 7 i 15, sve bi ne kako lakše bilo. Večeras će plava srca da se raduju, nadam se.
Sretan rođendan Amaru i veliku sreću nama večeras !
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
neredbull je napisao/la: Da li je istina da 3000 navijaca ide u Maribor,
za sad niti enega še nisem videl kje v mariboru
Bitno je da ti komso polozis ispit i onda kad bi dobili a aBd hocete i onda ces biti sretan sta ce ti bolja sreca od toga.rossoner je napisao/la:Večeras se lome koplja... Uzalud moja nadanja da ću se večeras naći na stadionu, imam super važan ispit. Večeras ćemo da vidimo da li je prošla godina bila samo dokaz da je naša liga presmiješna ili je Željo zaista sila kojoj se ne mogu približiti. Ja samo vjerujem u svoj jedini san do sada kada su u pitanju utakmice - dajemo gol na vrijeme i čuvamo rezon do kraja utakmice. Veliko slavlje na kraju sa navijačima. Jednostanvo ne mogu da dočekam. Ne mogu ni da učim. Jednostavno da hoće početi samo ona emisija u 7 i 15, sve bi ne kako lakše bilo. Večeras će plava srca da se raduju, nadam se.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo i nama su prebacili na kablovsku Face tv 
mislim da bi do večeras svi trebali imat na kablovskoj taj program

mislim da bi do večeras svi trebali imat na kablovskoj taj program

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 18 jul 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jeznijanez,
Budi fin, mozda medju Manijacima prepoznas tatu nakon tekme.
tetraGEN,
Ti ces izgleda navijati Aj Majiboj.
Bez sekiracije komsije bice bar 1:1 da nam pripazite koeficijent, a ni 2 nije iskljucena. Sretno.
Budi fin, mozda medju Manijacima prepoznas tatu nakon tekme.
tetraGEN,
Ti ces izgleda navijati Aj Majiboj.
Bez sekiracije komsije bice bar 1:1 da nam pripazite koeficijent, a ni 2 nije iskljucena. Sretno.
izgleda da ce biti na grajskom trgu evo murije tamo
Daj link, molim tearelinho je napisao/la:izgleda da ce biti na grajskom trgu evo murije tamo

http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GrajskiTrg.htmenelinho je napisao/la:Daj link, molim tearelinho je napisao/la:izgleda da ce biti na grajskom trgu evo murije tamo
- corleone87
- Kontakt:
http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GlavniTrg.htm" onclick="window.open(this.href);return false; stizu na glavni trg
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Meni se zaledila slika. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
evo ih na glavnom trgu stigli su !
misljenja sam da se ljoze moze nadigravati s janezima,itekako,pod uslovom naravno da se prikaze igra koja je bila temelj u minuloj sezoni PL..s druge strane kako neko rece vidjece se veceras koliko je ta igra kroz PL adekvatna za evropske nastupe,i koliko je sama nasa liga cirkus,a mislim da je veoma neprofesionalna i mahalaska,po principu "ja tebi ti meni",i jos mnogo slicnih primjera.........PORED SVEGA MISLIM DA LJOZE PROLAZI 100% I SA PORAZOM VECERAS OD JEDNOG GOLA RAZLIKE....KOMSINICE NEK VAM JE HAIRLI I SA SRECOM
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
5. dio
" onclick="window.open(this.href);return false;
- corleone87
- Kontakt:
eto i 6 dio upravo na glavnom trgu odi uzivo da vidisiskratel je napisao/la:5. dio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.