A mnogo ste glupi
R ijeci su suvisne
I slova su previse
B ojite se
O psada počinje
R ijeke plavih dolaze !!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesutetrahidrokanabinol je napisao/la:Jesu stigli ovi vaši u Maribor![]()
Ovi sa ss.ba puno nerealni čuj 3000
3:0 mogoče 3:1AboveTheLaw je napisao/la:vidit ces ti kako veceras ide šoping u Mariborujeznijanez je napisao/la:kako ide šoping u grazu? je fino?
Neće tebi admin pomoć, psiholog je za ovakve slučajeve....Azzurri je napisao/la:tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta nam je balkanaca za ovu godinuunderPFC je napisao/la:Hajde pobedite ih pa da gledamo Željo-PFC u trećem kolu
Zato sto ste nastali pod imperativom udbasa (tajna sluzba Jugoslavije) i s namjerom je izabrano ime Partizan kako bi se klub mogao populizirati u ostalim krajevima srbije. Sve su pare iz tadasnje drzave ulagane u vas tim jer ste imali i najveci lobi u savezu s toga i danas imate najvise para poslije Dinama. Ali glavni i osnovni razlog zasto ne zelimo Partizan u trecem pretkolu je taj da srblje smrdi sto je i naucno dokazano. Ne znam kako bi igraci izdrzali 180 minuta protiv vasih.......
PS. Kad ste dolazili 2005. na Kosevo onaj pe.der sa sesirom vam vodio navijanje, a bilo vas 150.Dok su nasi gore popunili sektor za gostujuce navijace. MUDA, ono sto ni kroz historiju niste imali, a nemate ni sada.
Admine kada me budes banovao uzmi u obzir da ovaj padobranac dolazi s namjerom da provocira na svim temama. Vjerovatno je i u Laktase stigao internet.
corleone87 je napisao/la:haj razligujeznijanez je napisao/la:kako ide šoping u grazu? je fino?
Face TV prenosi, ako imas kablovsku HS ili MojuTV imas taj kanal.Amar TM'87 je napisao/la:nisam bio tu 10ak dana samo da pitam jel ovo nema prenosa na bht?
Moguce je Janze, ali moguce je i 0:1 ili 1:2jeznijanez je napisao/la:3:0 mogoče 3:1AboveTheLaw je napisao/la:vidit ces ti kako veceras ide šoping u Mariborujeznijanez je napisao/la:kako ide šoping u grazu? je fino?
Pa ne mozes ih ni vidjeti s prozora, ugasi komp i potrazi ljude. Pozdravi ih od mene.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa gdje je sakrila murija ove vaše nema ih ni na jednom ovom trgu
hvala brateenelinho je napisao/la:Face TV prenosi, ako imas kablovsku HS ili MojuTV imas taj kanal.Amar TM'87 je napisao/la:nisam bio tu 10ak dana samo da pitam jel ovo nema prenosa na bht?
a bgm i 0:2SamoZeljo je napisao/la:Moguce je Janze, ali moguce je i 0:1 ili 1:2jeznijanez je napisao/la:3:0 mogoče 3:1AboveTheLaw je napisao/la: vidit ces ti kako veceras ide šoping u Mariboru
Izadji slobodno nece ti niko nistaRooney88 je napisao/la:Pa ne mozes ih ni vidjeti s prozora, ugasi komp i potrazi ljude. Pozdravi ih od mene.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa gdje je sakrila murija ove vaše nema ih ni na jednom ovom trgu
Nista burazeru, od 19:00 ja mislim imas specijalnu emisiju prije utakmice.Amar TM'87 je napisao/la:hvala brateenelinho je napisao/la:Face TV prenosi, ako imas kablovsku HS ili MojuTV imas taj kanal.Amar TM'87 je napisao/la:nisam bio tu 10ak dana samo da pitam jel ovo nema prenosa na bht?
SRETNO NAM DANAS! I SEFU SRETAN RODJENDAN!
Naslijedio je od predaka da bjezi i da se sakriva.enelinho je napisao/la:Izadji slobodno nece ti niko nistaRooney88 je napisao/la:Pa ne mozes ih ni vidjeti s prozora, ugasi komp i potrazi ljude. Pozdravi ih od mene.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa gdje je sakrila murija ove vaše nema ih ni na jednom ovom trgu
http://4.bp.****/-rMQo1fJ8E2o/T ... 1%255D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;tetrahidrokanabinol je napisao/la:Kad zapjevam "Samo Borac Banja luka ulicama odzvanja"![]()
Sretno večeras ma da vam ne dajem neke velike šanse to sam rekao još prije .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.