FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bekric ili Jamak ? Ja mislim da je to jedina dilema za veceras oko sastava. Sta vi mislite ko bi trebao igrati ?
Mislim da Zolotic nece poceti od prve minute jer mu fali dosta iskustva a ovo je velika utakmica za nas. Treba se znati nositi sa pritiskom u ovakvim utakmicama.
Mislim da Zolotic nece poceti od prve minute jer mu fali dosta iskustva a ovo je velika utakmica za nas. Treba se znati nositi sa pritiskom u ovakvim utakmicama.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Danas Zelji sretno i da dobijete ljubicice,a Osimu sretan rodjendan
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Zola i Bekric pocinju,ZZtop10 je napisao/la:Bekric ili Jamak ? Ja mislim da je to jedina dilema za veceras oko sastava. Sta vi mislite ko bi trebao igrati ?
sredina Svrale-Zola a ispred njih Zeba Bekrija i Vernes ostalo se zna

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Armageddon2012
- Kontakt:
Srecno Zeljeznicaru.
Strah me Antolovica...
Strah me Antolovica...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- corleone87
- Kontakt:
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=40350" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Upravo tako, ali ovdje pojedini toliko zrace gluposcu da je to nevjerovatno.admin je napisao/la:Ovo je tema o Želji, ne o Partizanu.
Eto vezano za temu, Slovenci su ovo sve dobro odradili oko ulaznica. Mogli su nam ustupiti tribinu uz dogovor dvaju uprava, medjutim tada bi bilo vise nasih navijaca nego njihovih. Veceras samo u kost, ako vec ne mozemo pobjediti neka jednog janeza posaljemo u prijevremenu penziju.
Ljudi jel` zna neko imal` gdje na radiju tekma? Neki od nas su toliki pehovi da ih je druga smjena danas zapala na poslu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Aj kiksaRooney88 je napisao/la:Ljudi jel` zna neko imal` gdje na radiju tekma? Neki od nas su toliki pehovi da ih je druga smjena danas zapala na poslu.

Znam kad je Sarajevo protiv Hiberniasa (ili kako vec) javljali su promjene rezultata na radiu ali nisam siguran koja stranica, tip sa **** glasom nekako.enelinho je napisao/la:Aj kiksaRooney88 je napisao/la:Ljudi jel` zna neko imal` gdje na radiju tekma? Neki od nas su toliki pehovi da ih je druga smjena danas zapala na poslu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Hvala majstore, i mene ja malo strah Antolovica, posebno iz razloga sto je odbrana sa Gusom znala kako ko dise, ali valjda Marjan uspije odrzati Gusin nivo.Armageddon2012 je napisao/la:Srecno Zeljeznicaru.
Strah me Antolovica...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma BekrićZZtop10 je napisao/la:Bekric ili Jamak ? Ja mislim da je to jedina dilema za veceras oko sastava. Sta vi mislite ko bi trebao igrati ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Vidim jutros Joshida i još jedan igrač Želje trče Velikom alejom ka Vrelu Bosne. Svaka čast na profesionalizmu. 

ZA SVE TI HVALA AMARE !Semper je napisao/la:Vidim jutros Joshida i još jedan igrač Želje trče Velikom alejom ka Vrelu Bosne. Svaka čast na profesionalizmu.

- corleone87
- Kontakt:
Yoshida ce biti novi NyemaSemper je napisao/la:Vidim jutros Joshida i još jedan igrač Želje trče Velikom alejom ka Vrelu Bosne. Svaka čast na profesionalizmu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Amare, sretan rođendan !
EDIT: Prodajem sivu majicu kratkih rukava veličina L "Nikom te ne damo".
Zainteresovani na PP.
EDIT: Prodajem sivu majicu kratkih rukava veličina L "Nikom te ne damo".
Zainteresovani na PP.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 18 jul 2012, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Samo nek momci večeras odigraju čvrsto, muški, sa srcem, neki ne podlegnu pritisku i kako god završilo za takvu im igru treba čestitati.
- Armageddon2012
- Kontakt:
bice on odlican golman od sredine sezone prema kraju,to vam je pravi potez.....bhsport je napisao/la:Hvala majstore, i mene ja malo strah Antolovica, posebno iz razloga sto je odbrana sa Gusom znala kako ko dise, ali valjda Marjan uspije odrzati Gusin nivo.Armageddon2012 je napisao/la:Srecno Zeljeznicaru.
Strah me Antolovica...
ali veceras me nije strah njegovog neznanja,vec momak jednostavno nema utakmice,nema sigurnost,hoda kao po staklu ili jajima,cacka loptu....jednostavno,fali mu rutine i utakmica,primjetan je strah od kiksa i samo da on odigra kako treba veceras,za ostale igrace Zeljeznicara sam siguran da ce dati 101% i izvuci odlican rezultat pred revans.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
kako ide šoping u grazu? je fino?

- corleone87
- Kontakt:
haj razligujeznijanez je napisao/la:kako ide šoping u grazu? je fino?
-
- Kontakt:
vidit ces ti kako veceras ide šoping u Mariborujeznijanez je napisao/la:kako ide šoping u grazu? je fino?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.