Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Nemojte jesti ****,ovo su izjave tih truhla iz tog projekta derbi kola,sacekajmo da neko iz fkSarajevo istupi u javnost u vezi toga,a sto pametnjakovici sa bht nisu prenosili nijednu utakmicu Saraejva u evropi,e zato im i netreba dati prenose sa koseva,ko ih ****...
Razlog za ovakvo ponasanje uprave Sarajeva je samo jedan!!Nisu to stimaljke sa sudijama,jer to ova uprava sve i da hoce nije sposobna uraditi.Kao sto rekoh samo je jedan razlog a to je SJEVER!!!Ono sto ce grmiti sa sjevera u subotu nije za siroke narodne mase i zato nema tv prenosa!!UPRAVA NAPOLJE!!!
Pa ja koliko znam i europske utakmice nije dala uprava da se prenosi
- TheManiacs
- Kontakt:
robijasi racunaj te da ste izgubilii...! vidi te sta vam rade
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Svi koji cete gledati derbi utakmicu borac-seljo znajte da ce te vidjeti samo bunker selje i izlezavanje po terenu njihovih igraca 

ultra@rajvosa je napisao/la:Svi koji cete gledati derbi utakmicu borac-seljo znajte da ce te vidjeti samo bunker selje i izlezavanje po terenu njihovih igraca
steta sto necemo gledati sarajevo i vas 2000 takvih kao sto si ti na tribinama, zeljo nije igrao bunker u zenici niti u gradaccu, niti u lukavici, izuzimam travnik s obzirom na okolnosti, i ti si nasao da pricas kako ce zeljo igrati bunker....pitam te sta je sarajevo igralo protiv modrice i leotara.....
"TV prenos susreta između Sarajeva i Čelika je otkazan. Ukoliko do sutra ne dođe do nekog novog zaokreta, što poznavajući dosadašnju siuaciju i ne bi bilo čudno, gledaoci BHT1 u direktnom prenosu gledaće ultrazanimljivi susret Borac – Željezničar. Pa zaključite sami ko je na gubitku."
Je li ovo neka ironija, šta li? Šta si htio da kažeš, Haračiću, kakvi su to epiteti? Kakogod, gledaoci sigurno nisu na gubitku!
Je li ovo neka ironija, šta li? Šta si htio da kažeš, Haračiću, kakvi su to epiteti? Kakogod, gledaoci sigurno nisu na gubitku!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Sumnjivo mi je ovo,,vidjecete kad Celik dobije ko onda Zeljo nas kad nismo dali da se prenosi,,kakva slucajnost

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
borac-zeljo je glavna utakmica 8 kola kakv sarajevo celik neznase koje veci propalitet a zeljo kao i borac juri za sto vecim uspjehom
znaći počelo je...još malo i ovaj projekt koji je bio možemo reći najsvijetlija točka u nekih 10 mjeseci u Premier ligi polako se gasi...najzanimljivije je da sve više "velikih" klubova tipa Čelik pa Sarajevo evo otkazuje i ne da da se prijenos vrši na njihovim domačim utakmicama...što reći sada...o čemu razmišljati, ko je u pravu ,a tko je kriv...ma ko da je i bitno...svatko svoje goni-...tako nam je bilo i dosad izgfleda da mora i odsad..nije mi jasno u čem je problem...zar nije svima u interesu da se prenosi...svi kazu kod nas se moze igrat, mi smo posteni..a kad tamo malo zagustilo s rezultatima pa nedamo mi sad prijenos...ko koga **** ovdje...gdje vodi sve ovo?...što je Premier liga?..tko igra nogomet u BiH? kome ga igra? za šta ga igra koji ****?FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
nemogu se oteti dojmu da svi "ljubitelji nogometa" u BiH koji su po klubovima i takovim institucijama su zapravo neki ljudi koji nikad s loptom sastanak imali nisu i da im je nogomet na zadnjoj stranici časopisa "Teen"...
ko su najveće budale ovdje? po svemu izgleda mi ovdje, ja ti, svi mi koji se svaki tjedan spremamo na utkamicu, koji isčekujemo naš klub na terenu, na evo još koji dan možda na tv-u...mi smo budale koji pišemo ovdje, svađamo se jedni s drugima, slavimo, tugujemo..u najmanju ruku trudimo se i mozemo slobodno reci da je ovdje započeo projekt "derbi kola"...na ovom forumu... isad nam ga netko hoce da ugasi..žalosno..
evo ja osobno znam da Široki Brijeg daje besplatno prijenose! zar tako "mali" Široki je u stanju u cilju poboljšanja kvalitete nogometa dati besplatne prijenose i uvijek a "veliki" ne..vidjeli smo svi koji su "veliki" i koji su raspravljali ovoliko daju onoliko daju za prijenos...zar vam gospodo nije glavni cilj kvalitet i nogomet,a ne 5000KM ili 7500marka i 50 pfeninga..jeble vas pare sve po redu...**** vas savez...**** se svi odreda...**** se sto necete da odete, **** se sto nam rusite i ovo malo sto imamo, **** se sto vam nije stalo a nama je, **** se jos jednom onako radi fore, **** se svi skupa zajedno odjednom i na kraju od.je.bite...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa barem ce imati priliku da gledajuultra@rajvosa je napisao/la:Svi koji cete gledati derbi utakmicu borac-seljo znajte da ce te vidjeti samo bunker selje i izlezavanje po terenu njihovih igraca

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ebi ga treba ih shvatiti, igraci imaju tremu kad ih snimaju pa zbog toga slabije igrajujocker123 je napisao/la:pa barem ce imati priliku da gledajuultra@rajvosa je napisao/la:Svi koji cete gledati derbi utakmicu borac-seljo znajte da ce te vidjeti samo bunker selje i izlezavanje po terenu njihovih igraca.Nije uprava Borca kao uprava Sarajeva da im smetaju kamere na terenu

Na stranici derbi-kola pise da prenose Borac-Zeljo samo da ne promjene sutra nesto.
AMAR OSIM!
Stvarno sramota za FK Sarajevo da uprava takav odnos ima prema direktnim prenosima utakmica , pa trebaju HZ zapaliti upravu covjece i sve ih protjerati ...brukaju klub .., dovode ga u rang sa seoskim klubovima...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- ultra manijak
- Kontakt:
svaka castKevin je napisao/la:znaći počelo je...još malo i ovaj projekt koji je bio možemo reći najsvijetlija točka u nekih 10 mjeseci u Premier ligi polako se gasi...najzanimljivije je da sve više "velikih" klubova tipa Čelik pa Sarajevo evo otkazuje i ne da da se prijenos vrši na njihovim domačim utakmicama...što reći sada...o čemu razmišljati, ko je u pravu ,a tko je kriv...ma ko da je i bitno...svatko svoje goni-...tako nam je bilo i dosad izgfleda da mora i odsad..nije mi jasno u čem je problem...zar nije svima u interesu da se prenosi...svi kazu kod nas se moze igrat, mi smo posteni..a kad tamo malo zagustilo s rezultatima pa nedamo mi sad prijenos...ko koga **** ovdje...gdje vodi sve ovo?...što je Premier liga?..tko igra nogomet u BiH? kome ga igra? za šta ga igra koji ****?FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
nemogu se oteti dojmu da svi "ljubitelji nogometa" u BiH koji su po klubovima i takovim institucijama su zapravo neki ljudi koji nikad s loptom sastanak imali nisu i da im je nogomet na zadnjoj stranici časopisa "Teen"...
ko su najveće budale ovdje? po svemu izgleda mi ovdje, ja ti, svi mi koji se svaki tjedan spremamo na utkamicu, koji isčekujemo naš klub na terenu, na evo još koji dan možda na tv-u...mi smo budale koji pišemo ovdje, svađamo se jedni s drugima, slavimo, tugujemo..u najmanju ruku trudimo se i mozemo slobodno reci da je ovdje započeo projekt "derbi kola"...na ovom forumu... isad nam ga netko hoce da ugasi..žalosno..
evo ja osobno znam da Široki Brijeg daje besplatno prijenose! zar tako "mali" Široki je u stanju u cilju poboljšanja kvalitete nogometa dati besplatne prijenose i uvijek a "veliki" ne..vidjeli smo svi koji su "veliki" i koji su raspravljali ovoliko daju onoliko daju za prijenos...zar vam gospodo nije glavni cilj kvalitet i nogomet,a ne 5000KM ili 7500marka i 50 pfeninga..jeble vas pare sve po redu...**** vas savez...**** se svi odreda...**** se sto necete da odete, **** se sto nam rusite i ovo malo sto imamo, **** se sto vam nije stalo a nama je, **** se jos jednom onako radi fore, **** se svi skupa zajedno odjednom i na kraju od.je.bite...

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
JAoooo sta nam rade sarajlice, struka zahtijeva da kamere ne budu na terenu,
, pa rec te otvoreno dali smo sudiji para i celiku malo ionako jadnici se jedva cupaju. ojjjjjjjjjjjjj boze i lige nase smliga.

Samo mi nesto nije jasno u vezi Sarajeva,Kako se mogla prenosit utakmica Sarajevo Sloboda na kosevu u 1 kolu,a sad nemoze Sarajevo Celik...izgleda da tad nije bilo kamera na ATLETSKOJ STAZI.

Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
Kevin je napisao/la:znaći počelo je...još malo i ovaj projekt koji je bio možemo reći najsvijetlija točka u nekih 10 mjeseci u Premier ligi polako se gasi...najzanimljivije je da sve više "velikih" klubova tipa Čelik pa Sarajevo evo otkazuje i ne da da se prijenos vrši na njihovim domačim utakmicama...što reći sada...o čemu razmišljati, ko je u pravu ,a tko je kriv...ma ko da je i bitno...svatko svoje goni-...tako nam je bilo i dosad izgfleda da mora i odsad..nije mi jasno u čem je problem...zar nije svima u interesu da se prenosi...svi kazu kod nas se moze igrat, mi smo posteni..a kad tamo malo zagustilo s rezultatima pa nedamo mi sad prijenos...ko koga **** ovdje...gdje vodi sve ovo?...što je Premier liga?..tko igra nogomet u BiH? kome ga igra? za šta ga igra koji ****?FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
Odlican post.
Utakmica između Borca i Željezničara igra se u subotu s početkom u 19.00 sati uz direktan prijenos na BHT1. Glavni sudac je Marinko Jelić iz Širokog Brijega.
Evo, već su neki klubovi počeli da ruše projekat DERBI KOLA. Na moju žalost kao velikog navijača sarajeva među tim klubovima je i sarajevo. I onda se žale kao liga ne napreduje. BEZ TV NEMA LIGE, to svima mora biti jasno. Svaka čast za borac, zrinjski što bez problema dozvoljavju prenose. A ljudi iz najpopularnijeg kluba u BiH su protiv, AFERIM.