FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iskratel je poprilično korektan, i ako vam smeta ne morate pljuvati kad god se javi... Nije neka provokacija ako je napisao da je stadion rasprodan, uostalom mislim da je to informacija koja zanima većinu ovdje.
Sretno vam sutra ! Svi govore o tome Mariboru koda je....
Mogli bi ih odma gore iznenadit prije ćete gore uzet neki bod pa i sva 3 nego kući dobit.
2:2 gore u Sarajevu 0:0
. Ta jedan je Zajko Zeba
Mogli bi ih odma gore iznenadit prije ćete gore uzet neki bod pa i sva 3 nego kući dobit.
2:2 gore u Sarajevu 0:0

Koliko nebuloza u zadnjih mjesec dana na ovoj temi. Od dizajna dresova pa do Slovenackih bisera
Imamo osjecaj da ste se vi navijaci previse prepali kako primice dan utakmice. Bojim se da ce se to prenijeti i na igrace. Nije Maribor Barcelona a nije ni lagan protivnik. Protivnik po mjeri Zelji da bi se popeli na sledecu stepenicu.
Vjerujem da ce Osim mladji pametno igrati bunker i preko Brkovica , Bekrica i Selimovica na kontre. Mislim tako imate najvise sanse. Bitno je samo da ne dozvolite golijadu i glupe golove prvih 20 min.
Najvise me kod vas brine Bogicevic jer mislim da je strasno velika rupa u odbrani pogotovo kada vam sada nema vise Nyeme. Pozitiva vam je i ovaj novi golman , trebat ce vam. Velika steta sto ne igrate na Grbavici u tom slucaju bi bio skoro siguran u vas prolaz.
Puno srece sutra , BH fudbal treba dobar rezultat cisto da se dokaze da je ova liga u laganom usponu.

Imamo osjecaj da ste se vi navijaci previse prepali kako primice dan utakmice. Bojim se da ce se to prenijeti i na igrace. Nije Maribor Barcelona a nije ni lagan protivnik. Protivnik po mjeri Zelji da bi se popeli na sledecu stepenicu.
Vjerujem da ce Osim mladji pametno igrati bunker i preko Brkovica , Bekrica i Selimovica na kontre. Mislim tako imate najvise sanse. Bitno je samo da ne dozvolite golijadu i glupe golove prvih 20 min.
Najvise me kod vas brine Bogicevic jer mislim da je strasno velika rupa u odbrani pogotovo kada vam sada nema vise Nyeme. Pozitiva vam je i ovaj novi golman , trebat ce vam. Velika steta sto ne igrate na Grbavici u tom slucaju bi bio skoro siguran u vas prolaz.
Puno srece sutra , BH fudbal treba dobar rezultat cisto da se dokaze da je ova liga u laganom usponu.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 jul 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
bice gusto, ali vjerujem u pobjedu u mariboru... ne bi bio prvi put... a ni posljedni... samo naprijed plavi!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
veceras definitivno nema spavanja....vjerujem u Amara i da se svi zajedno radujemo na kosevu!
SAMO HRABRO I PONOSNO!!!
SAMO HRABRO I PONOSNO!!!
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
- corleone87
- Kontakt:
pa kad Dudelangea moze dobiti Salzburg sto mi ne bi Maribor samo se treba hrabro postaviti od pocetka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sretan rođendan Amaru Osimu i da dobije najljepši mogući poklon od igrača: pobjedu u Mariboru !!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hajde pobedite ih pa da gledamo Željo-PFC u trećem kolu 

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
[youtube][/youtube]
za @iskratel-a
PS:pogledaj i prethodnu

PS:pogledaj i prethodnu
Dosta nam je balkanaca za ovu godinuunderPFC je napisao/la:Hajde pobedite ih pa da gledamo Željo-PFC u trećem kolu

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
Zašto ...malta071 je napisao/la:Dosta nam je balkanaca za ovu godinuunderPFC je napisao/la:Hajde pobedite ih pa da gledamo Željo-PFC u trećem kolu
Bojite se dolaska Grobara u Sarajevo ?
- corleone87
- Kontakt:
http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GlavniTrg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Maribor cijeli bice plavo bijeli
Maribor cijeli bice plavo bijeli
Zato sto ste nastali pod imperativom udbasa (tajna sluzba Jugoslavije) i s namjerom je izabrano ime Partizan kako bi se klub mogao populizirati u ostalim krajevima srbije. Sve su pare iz tadasnje drzave ulagane u vas tim jer ste imali i najveci lobi u savezu s toga i danas imate najvise para poslije Dinama. Ali glavni i osnovni razlog zasto ne zelimo Partizan u trecem pretkolu je taj da srblje smrdi sto je i naucno dokazano. Ne znam kako bi igraci izdrzali 180 minuta protiv vasih.......tetrahidrokanabinol je napisao/la:Zašto ...malta071 je napisao/la:Dosta nam je balkanaca za ovu godinuunderPFC je napisao/la:Hajde pobedite ih pa da gledamo Željo-PFC u trećem kolu
Bojite se dolaska Grobara u Sarajevo ?
PS. Kad ste dolazili 2005. na Kosevo onaj pe.der sa sesirom vam vodio navijanje, a bilo vas 150.

Admine kada me budes banovao uzmi u obzir da ovaj padobranac dolazi s namjerom da provocira na svim temama. Vjerovatno je i u Laktase stigao internet.
-
- Kontakt:
BRAĆA SU KRENULA !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
Svaka čast majstore sve si rek'o, nikad muda nisu imali i nikad neće ni imati. Admine ako budeš banovao mene, zato što djelim mišljenje sa ovim forumašem, onda banuj cijeli forum jer vjerujem da 90% foruma ima isto mišljenje kao i mi. PozdravAzzurri je napisao/la: Zato sto ste nastali pod imperativom udbasa (tajna sluzba Jugoslavije) i s namjerom je izabrano ime Partizan kako bi se klub mogao populizirati u ostalim krajevima srbije. Sve su pare iz tadasnje drzave ulagane u vas tim jer ste imali i najveci lobi u savezu s toga i danas imate najvise para poslije Dinama. Ali glavni i osnovni razlog zasto ne zelimo Partizan u trecem pretkolu je taj da srblje smrdi sto je i naucno dokazano. Ne znam kako bi igraci izdrzali 180 minuta protiv vasih.......
PS. Kad ste dolazili 2005. na Kosevo onaj pe.der sa sesirom vam vodio navijanje, a bilo vas 150.Dok su nasi gore popunili sektor za gostujuce navijace. MUDA, ono sto ni kroz historiju niste imali, a nemate ni sada.
Admine kada me budes banovao uzmi u obzir da ovaj padobranac dolazi s namjerom da provocira na svim temama. Vjerovatno je i u Laktase stigao internet.
- vendeta1921
- Kontakt:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:BRAĆA SU KRENULA !
Da nam osvjetlaju obraz aBd kao i igraci na terenu

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Sa fb stranice na.danasnji.****:
Na današnji dan, prije 45 godina, rođen je Amar Osim - najbolji bh. trener u sezoni 2011/2012., a ujedno i najtrofejniji trener Premijer Lige BiH. Zanimljivo, Amar Osim slavi 45. rođendan na dan kada njegova ekipa igra jedan od najvažnijih mečeva u posljednjih nekoliko godina (Drugo pretkolo LP: Maribor - Željezničar). Želimo mu sretan rođendan i mnogo uspjeha njemu i njegovoj ekipi u evropskim nastupima, ali i u budućnosti.
Tekst mozete procitat' na ovom linku: http://tinyurl.com/7khkyr5" onclick="window.open(this.href);return false;
Na današnji dan, prije 45 godina, rođen je Amar Osim - najbolji bh. trener u sezoni 2011/2012., a ujedno i najtrofejniji trener Premijer Lige BiH. Zanimljivo, Amar Osim slavi 45. rođendan na dan kada njegova ekipa igra jedan od najvažnijih mečeva u posljednjih nekoliko godina (Drugo pretkolo LP: Maribor - Željezničar). Želimo mu sretan rođendan i mnogo uspjeha njemu i njegovoj ekipi u evropskim nastupima, ali i u budućnosti.
Tekst mozete procitat' na ovom linku: http://tinyurl.com/7khkyr5" onclick="window.open(this.href);return false;
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretno Željo!anonimni je napisao/la:Sretan rođendan Amaru Osimu i da dobije najljepši mogući poklon od igrača: pobjedu u Mariboru !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.