Je li toliki problem pogledati samo jednu stranicu unazadbubakar je napisao/la:molim vas ljudi hoce li neko staviti neku stream, nisam u BiH,
MOLIM VAS KO BOGA!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Je li toliki problem pogledati samo jednu stranicu unazadbubakar je napisao/la:molim vas ljudi hoce li neko staviti neku stream, nisam u BiH,
MOLIM VAS KO BOGA!
diego_TM je napisao/la:Je li toliki problem pogledati samo jednu stranicu unazadbubakar je napisao/la:molim vas ljudi hoce li neko staviti neku stream, nisam u BiH,
MOLIM VAS KO BOGA!
manijakocm je napisao/la:mustuluk je napisao/la:manijakocm je napisao/la:Ako nije sramota ,ugleda neki dan link za stream tekma Zelje pa ga sad stvarno ne mogu da nadjem pa ako bi neko mogao da mi ga send,bio bih zahvalan !![]()
![]()
ev pasa imas ovdje
http://zeljeznicarfk.****/2000/07/face-tv.html
za mastuluka si!
Elegant je napisao/la:http://facetv.ba/face-tv/pronaite-face- ... t-16a.htmlVedad87 je napisao/la:Da li mi moze neko reci, kako bih mogao naci face tv na satelitskojNisam bas vjest sa satelitom pa sto prostijim rjecnikom hehe
hvala unaprijed
Ni ja...storm_raider je napisao/la:Zasto ne bi smio doci u Sarajevo? Nisam upucen.
Valjda ostao dužan lihvarima.rossoner je napisao/la:Ni ja...storm_raider je napisao/la:Zasto ne bi smio doci u Sarajevo? Nisam upucen.
a šta drugo piše u tekstu nego da se govori da je odbrana slaba, a da on to ne bi tako rekao.iskratel je napisao/la:Očito vaši novinari trebaju nekog prevođača, jer ovo trener Milanič za odbranu Željezničara nije rekao.Zel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."
Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu!
A ovdje i sama videokonferenca, pa možete sami pogledat. Novinari pitali njega ako zbilja odbrana slaba, kako se govori. A Milanič nije ništa rekao oko obrane Željezničara.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dio gdje je pitanje o odbrani Željezničara 2:26
"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba. Ljudi u fudbalu više vole kada se zabijaju golovi, izdvajaju lijepe poteze, a na odbrambenim igračima se lome kola, bez obzira na sve one dobre stvari koje urade tokom utakmice. Čak i za nas kažu da nam je odbrana najtanji dio tima, iako ja mislim da smo u tom segmentu sasvim solidni", govorio je Milanič.
Svi kockari gube sve kasnije il prebagrcavi je napisao/la:Priča se da je osto dužan dosta para nekim žestokim momcima i da se zato i ispalio iz Sarajeva.
Milanič nije ni rekao, da je odbrana Željezničara slaba ni da se govori o tome. Tekst ne valja, pa onda zbunjava ljude. I ispadne dvoje. Da je Milanič rekao, da odbrana slaba. A drugo, da je Milanič rekao, da kako se govori o Željezničaru, često se ističe, da je odbrana slaba. Ni prvo, ni drugi nije tačno.admin je napisao/la:a šta drugo piše u tekstu nego da se govori da je odbrana slaba, a da on to ne bi tako rekao.iskratel je napisao/la:Očito vaši novinari trebaju nekog prevođača, jer ovo trener Milanič za odbranu Željezničara nije rekao.Zel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."
Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu!
A ovdje i sama videokonferenca, pa možete sami pogledat. Novinari pitali njega ako zbilja odbrana slaba, kako se govori. A Milanič nije ništa rekao oko obrane Željezničara.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dio gdje je pitanje o odbrani Željezničara 2:26
"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba. Ljudi u fudbalu više vole kada se zabijaju golovi, izdvajaju lijepe poteze, a na odbrambenim igračima se lome kola, bez obzira na sve one dobre stvari koje urade tokom utakmice. Čak i za nas kažu da nam je odbrana najtanji dio tima, iako ja mislim da smo u tom segmentu sasvim solidni", govorio je Milanič.
Ko se govori o ekipi Željezničarja, se pogosto omenja, da je obramba šibka. Ljudje v nogometu pač imajo raje tiste, ki zabijajo gole, izvajajo lepše poteze, branilci pa so po eni napaki grajani. Ne glede na to, ali so pred tem deset zadev dobro opravili. Tudi za nas so rekli, da je obramba slabši del ekipe, čeprav smo v branjenju zelo solidni.
Možemo o tome do utakmice, ali bezveze. Greška je kod naših novinara, odnosno ljudi, koji su zaduženi za web stranicu. A i greška vaših novinara koja nije pogledala video konferenciju i onda ispadne kako ispadne. Znači netočno.admin je napisao/la:Objavljeno na zvaničnoj stranici NK Maribora. Znači, ovi tvoji lažu narod![]()
U biti, mislim da ti ne razumiješ poentu napisanog, a ne da to ima neke veze sa prevodom ili novinarima.
@iskratel Admin u svojoj replici na tvoj post nije ni rekao da su to riječi vašeg trenera jer on to zaista nije ni izjavio, a novinari ko novinari, i vaši i naši....iskratel je napisao/la:Možemo o tome do utakmice, ali bezveze. Greška je kod naših novinara, odnosno ljudi, koji su zaduženi za web stranicu. A i greška vaših novinara koja nije pogledala video konferenciju i onda ispadne kako ispadne. Znači netočno.admin je napisao/la:Objavljeno na zvaničnoj stranici NK Maribora. Znači, ovi tvoji lažu narod![]()
U biti, mislim da ti ne razumiješ poentu napisanog, a ne da to ima neke veze sa prevodom ili novinarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.