ma sto se mene tice, hebe mi se za city i psg i chelsea, i njihovu filozofiju fudbala, i ovog sto rade... al govorim da je arsenal zadrzao neke od igraca da bi mogli biti ono sto je sad barselona...
e sad je pitanje smatrate li barselonu konkurentnu ovim klubovima gore spomenutim... ako smo vec znali da je wenger uradio sve to, uveo kroifovski stil igre, i bla bla bla, i gubimo titule i vazne igrace, pa zasto onda ne napraviti ekipu koja ce harati za 10 godina... sto se mene tice ja bi sve ulozio u takvo nesto..
mislim ko se od vas sjeca kad je barselona jednu sezonu zavrsila kao 7-plasirana??? rijetko ko, posebno ovi mladji, a i tada su imali rivalda, overmarsa, i sijaset dobrih igraca, ali bili su 7... eh o tome se radi, profa bi, a i uprava, trebali malo da zaustave prodaju i od ovih igraca naprave nesto sto ce u narednih 10 godina poceti donositi trofeje, moze city sve da kupi, sve igrace svijeta, al time se ne kupuje kolektiv, time se kupuje individualni kvaltiet, i barsa i ovakva kakva je i dalje ce im biti konkuretna...
ovo sto mi radimo, najbolje se dokazuje na primjeru jos jednog kluba, a to je Valencia, oni su od nas prepisali ovaj sistem, i pogledajte samo koliko je dobrih igraca otislo iz valensije, i postalo igracine. barselona sve pojacanja normalnih sto je dovela dovela je iz sevilje i valensije.. mislim to nesto govori.. . al oni imaju okosnicu od 6 igraca, koji igraju zajedno jos od pionirskog uzrasta, i to je to, to je recept za uspijeh valjda..
i da, da napomenem, ne kazem ja da bi nam sadasnji adebajor, ili torue, ili gliši, mogli biti od koristi, nego znam da bi nam bili od koristi da su ostali sa nama onda kad su prelazili, jer tada su bili gotovo na vrhuncu karijere... al eto..

Arsenal, Profa i Titi zakletva...