Hajmo razguli odavde...Luka je napisao/la:[quote="10doro10 pa de kad vec uzimas u svoje rijeci Gradinu pogledaj malo ko pise na cijem forumu,i ko komentarise upravu ,trenere , igrace gradine,i ko zapocinje neke rasprave na nasem forumu..ja et nisam mislio pisat na ovom forumu vise, al et kad vec trazis da ti neko odgovori..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Mislim da nema potrebe da idete na temu Gradine i pisete ista o njima sta vas boli qrac sta oni i kako oni pa onda dolaze neki kreteni vamo i da me nerviraju
10doro10 je napisao/la:ljudi upišite se za školovanje za trenera ili menadžera ili manadžment zvijezdi svega toga treba,još ako ko zna šutnuti loptu a da pritom zna koja mu je jača noga odmah kod Zorana na trening...čast nekim pojedincima ali većina vas je dosta solidnog znanja o svemu tak da možete konkurisati za ovih nekoliko pozicija samo vam trebaju ćage...pustite ba ljude nek rade svoj posao,i vi radite nešto i siguran sam da ne volite da vam se neko miješa u to vaše...samo blebećete de malo se organizujte vezano za navijače ako ste neki fanovi kluba dajte podršku RD-u a ne da njih 10-15 te istih stalno navijaju,otiđite među njih pa navijajte,otiđite kupite sezonsku ulaznicu,stavite reklamu na stadion pomozite nekako a ne trlababala samo...jos iza tih nekakvih imena se skrivate,smiješno...a usput komšije naše pronaći će se sami,vodite ba brigu o svom klubu i pustite nas mi znamo šta radimo samo polako vrijeme će pokazati,jedni bolje nek se brinu kad će zaigrati na svom stadionu,a drugi da pokrenu klub kojeg su uništili...trenutno Zvijezda je najjači brend na kantonu sad se širimo dalje vi ste samo slučajni prolaznici...ZVIJEZDA U VENAMA i kao što piše ne ovaj ili onaj nego Nermin Huseinbašić Doro pozzz dobroj raji

ma nema vi ste uvijek bili zajebani nema staLuka je napisao/la:[quote="10doro10 pa de kad vec uzimas u svoje rijeci Gradinu pogledaj malo ko pise na cijem forumu,i ko komentarise upravu ,trenere , igrace gradine,i ko zapocinje neke rasprave na nasem forumu..ja et nisam mislio pisat na ovom forumu vise, al et kad vec trazis da ti neko odgovori..

- admir_ze1982
- Kontakt:
sa modricom igrate sutra u pola 7
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
elemental je napisao/la:ako nemas nista pametno napisati razguli sa temeBenjo_AFC86 je napisao/la:Turnir neki igrate u Modriči ili sa Maximom?

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
UPRAVA RADI ODLICAN POSAO! KOD NJIH CE SE KALITI TALENTI IZ HERECGOVINE, TO CE BITI JEDNA VRSTA ZVIJEZDINE FILIJALE! CESTITAM!

NK Zvijezda i FK Iskra potpisali ugovor o sportskoj saradnji
Čelnici NK Zvijezda Gradačac i FK Iskra Stolac potpisali su ugovor o sportskoj saradnji.
Najmlađe selekcije FK Iskra Stolac već nekoliko dana nalaze se u Gradačcu, a pored druženja sa svojim vršnjacima iz Gradačca su obavili i nekoliko zajedničkih treninga.
Ovom prilikom premijerligaš iz Gradačca donirao je kompletnu opremu za sve kategorije svojim prijateljima iz Stoca, što je svakako gest vrijedan svake pohvale.

Čelnici NK Zvijezda Gradačac i FK Iskra Stolac potpisali su ugovor o sportskoj saradnji.
Najmlađe selekcije FK Iskra Stolac već nekoliko dana nalaze se u Gradačcu, a pored druženja sa svojim vršnjacima iz Gradačca su obavili i nekoliko zajedničkih treninga.
Ovom prilikom premijerligaš iz Gradačca donirao je kompletnu opremu za sve kategorije svojim prijateljima iz Stoca, što je svakako gest vrijedan svake pohvale.
-
- Kontakt:
Je li neko prati treninge, kakav je status Dejana Kojica iz Kozare i ostalih sto su na probi?
Je li neko novi dosao?
Je li neko novi dosao?
Jel sutra konacno utakmica u Modrici u 7 jel to tacno zna li neko?
hocel ovi nasi objavit ista na ovoj nasoj stranici...nista nema ni kada je tekma s modricom,turnir nista nema u p.m 

vidi se da nasi rade na duge staze...svaka cast sve je za pohvaluBosanski zmaj je napisao/la:UPRAVA RADI ODLICAN POSAO! KOD NJIH CE SE KALITI TALENTI IZ HERECGOVINE, TO CE BITI JEDNA VRSTA ZVIJEZDINE FILIJALE! CESTITAM!

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
samo da nije nista opasno u vezi pandzenedžad je napisao/la:
Pandza je danas bio na treningu mislim loza ga malo zeza nije nista opasno a Prljaca ide u Omladinac najvjerovatnije
Znali neko ukoliko je sutra tacno tekma....
@moranjak
18:30 h
hvalasony_91 je napisao/la:@moranjak
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
mislim da ove godine necemo imat juniora,prema tome i seniori ce biti izbaceni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.