Sjecam se sad gola u Torinu slobodni sa nekih 45-50 metara i neki pokusaj centarsuta i lopta oskoci 3-4 metra pred Bufonom i ode u gol

I za gol u Minhenu je Gigi kriv

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kobasicar vam je isti onaj sto je dobio na lutriji,ali zaboravio uplatiti listic.I tako godinama.Saurman je napisao/la:Sammer izjavio da Bayern još nije završio sa pojačanjima za novu sezonu, dok Jupp i dalje želi vidjeti Martineza u dresu Bayerna.
IlPrincipe je napisao/la:Moja kreacija http://9gag.com/gag/4781801" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda se dogovorimo pa zemimo im jednu od zvijezda. Moj pik je Hamsik.Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti meč protiv Napolija.
Nemoj Hamšika života ti, da si rekao Cavani ehh.Omerbavarac je napisao/la:Mozda se dogovorimo pa zemimo im jednu od zvijezda. Moj pik je Hamsik.Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti meč protiv Napolija.
Rek'o bih ja Cavani, ali sta mi vrijedi kad znam da ne traze napadaca. Imamo mi svog Cavanija, trpa on maximalno.Saurman je napisao/la: Nemoj Hamšika života ti, da si rekao Cavani ehh.
bracinho je napisao/la:Al Jazeera Sport : Steven Gerrard Close To Sign With FC Bayern ??????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.