FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

iskratel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iskratel » 16 jul 2012, 15:38

Neču, da kažem da si glup, ali nepismen stvarno jesi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2012, 15:42

iskratel je napisao/la:Neču, da kažem da si glup, ali nepismen stvarno jesi.
treba stvarno uvesti personalizaciju na ovom forumu, dati vam jedan acc a ako hoćete da se registrujete morate imati BH IP adresu :mrgreen: pametnice.
DRUG NEBI TI PUNCA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 jul 2012, 15:42

Neuki...nemaš pravo vrjeđati, pirane ću ti na piranski poslati...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 16 jul 2012, 15:44

toliko si mi interesantan i drag postao da bi volio da odemo na pivo zajedno kad dodjem u srijedu u maribor

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 16 jul 2012, 15:45

materazzi je napisao/la:
toliko si mi interesantan i drag postao da bi volio da odemo na pivo zajedno kad dodjem u srijedu u maribor
Može, častim.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 15:47

Koji je tvoj cilj rasprave na ovom forumu?? nema nikakve logike, pišeš gluposti, pišes o kartama, o navijacima, NK Mariboru itd. tema je FK Željezničar, razumijes ?? malo si nekulturan za Slovenca :mrgreen: da ne uzmem neku drugu grublju rijec, s... bezveze, kvaris i prljaš temu, zamolio bih te ili da pišeš o Želji i predstojecoj utakmici ili da se ostaviš svega, način na koji pišeš je provokacija i trolanje teme i nista vise, nadam se da ce te admin. upozoriti ili malo poslati u Banoviće da vidis kako je ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 16 jul 2012, 15:48

Može, častim.[/quote]

Počastiću i ja onu vašu Mateju kad dođe u SA ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 16 jul 2012, 15:53

ZlatnaDolina je napisao/la:
Koji je tvoj cilj rasprave na ovom forumu?? nema nikakve logike, pišeš gluposti, pišes o kartama, o navijacima, NK Mariboru itd. tema je FK Željezničar, razumijes ?? malo si nekulturan za Slovenca :mrgreen: da ne uzmem neku drugu grublju rijec, s... bezveze, kvaris i prljaš temu, zamolio bih te ili da pišeš o Želji i predstojecoj utakmici ili da se ostaviš svega, način na koji pišeš je provokacija i trolanje teme i nista vise, nadam se da ce te admin. upozoriti ili malo poslati u Banoviće da vidis kako je ;)

Tebi samo smeta što sam Slovenac i ništa drugo. Ja sam se regovao ovdje da iznosim činjenice, onako prijateljski u vezi karata i namještaja vaših navijača i sličano za utakmicu Maribor-Željezničar. Znači ima veze sa temom Željezničar. Ali ti si se regovao, da repliciraš svaki moj post ili post bilokojeg Slovenca, zato što ti ovo smeta da smo ovdje. A posebito to, što ja ispravim greške u vezi karata i slično i smeta ti to.
Znači koji je tebi cilj razprave ovdje na forumu? Neki veliki navijač Željezničara koji želi da priča ovdje nisi. Sve indikuje, i datum registracije i kome odgovaraš. Ja, ne vrijeđam nikog. Zašto bi. Ti kako si se regovao ovdje, imaš podpis što si misliš o Slovencima. Praviš se glupim i namjerno ne kontaš stvari koje napišem ja, ili neki drugi Slovenac ovdje. E sad, možda je i riječ o nepismenoščoj.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 jul 2012, 15:56

iskratel je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:

Tebi samo smeta što sam Slovenac i ništa drugo. Ja sam se regovao ovdje da iznosim činjenice, onako prijateljski u vezi karata i namještaja vaših navijača i sličano za utakmicu Maribor-Željezničar. Znači ima veze sa temom Željezničar. Ali ti si se regovao, da repliciraš svaki moj post ili post bilokojeg Slovenca, zato što ti ovo smeta da smo ovdje. A posebito to, što ja ispravim greške u vezi karata i slično i smeta ti to.
Znači koji je tebi cilj razprave ovdje na forumu? Neki veliki navijač Željezničara koji želi da priča ovdje nisi. Sve indikuje, i datum registracije i kome odgovaraš. Ja, ne vrijeđam nikog. Zašto bi. Ti kako si se regovao ovdje, imaš podpis što si misliš o Slovencima. Praviš se glupim i namjerno ne kontaš stvari koje napišem ja, ili neki drugi Slovenac ovdje. E sad, možda je i riječ o nepismenoščoj.
haj sto se pravis pametan ali sto si nepismen za ne povjerovati :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 16 jul 2012, 16:09

Cao raja.Jel ima neko da prati juniore Želje i da nam nabaci info o igračima?Sad je stigao moj zemljak pa dijete od 17 god u velikom gradu bez roditelja znate kako je to?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jul 2012, 16:15

Slovenac, fol je u tome što se stiče utisak da je ovo tvoje pisanje o kartama i je.b.en.oj personalizaciji smišljeno i zlurado, a ne informativno. Stiče se dojam da je vama drago što će se ista sprovesti i što recimo niste ništa učinili da je ne bude i da svi navijači Želje ma odakle oni bili prisustvuju prije svega sportskoj manifastaciji. Iz tvojih postova se vidi da ste sve podredili tome da što manje Željovaca dođe na utakmicu i da nije pravila UEFA-e ne bi nam dali ni tih pišljivih 600 karata.
Željo i Maribor su klubovi koji bi trebali da imaju normalne odnose i to je trebalo da se prenese i na tribine. Naši su vam nudili praktično koliko hoćete karata za revanš uz dogovor da nam date dodatnih karata jer veliko je interesovanje među Željovcima što je i razumljivo obzirom da imamo neuporedivo više navijača od vas. Međutim, vi ste sve to sa jedne visine i ufuranosti odbili i pored toga što se lahko može desiti da stadion ne bude pun. Ni prenos ne date samo ne bi li natjerali vaše "skijaše" da dođu na utakmicu. ne bi me čudilo da i na dan utakmice počnete karte besplatno dijeliti. Sramota je to od vas čak bi se i "neprijateljski" klubovi (velika četvorka yu fudbala) po ovom pitanju korektnije i bolje prema nama ponjeli od vas kao "prijateljskog" kluba.
Na kraju, kao cilj te personalizacije (ustvari njen cilj je da spriječi Željovce da dođu u velikom broju) je kao trebao da bude da se spriječe neredi oko i na samom stadionu. Bojim se da ćete personalizacijom tek izazvati nerede kako na samim granicama, tako i na stadionu i oko njega jer masa Željovaca će krenuti i stići do Maribora bez obzira da li će moći gledati utakmicu. Ne treba biti puno pametan i zaključiti da bi moglo biti svega, a vi ćete naravno lakonski uptužiti "zaostale" bosance i omogućiti policiji da se iživljava nad njima. Sramota je to. I pored vašeg je.bavanj.a u zdrav mozak vi ne možete shvatiti kako je moguće da i pored svih sr.anja koje ste nam pripremili i o kojima nas kao "kulturno" unaprijed informišete, Željovci dolaze bez obzira ušli na stadion ili ne. Ne možete vi to shvatiti (tu ljubav i privrženost klubu evo već preko 90 godina) jer ste mali klub i nikakvi navijači bez obzira na vaše pare, organizaciju, uspjehe, Evropu itd.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 16:19

Željezničar će imati veliku podršku u Mariboru

Sarajevski plavi će na stadionu Ljudski vrt, kapaciteta 13.000 mjesta, imati značajnu podršku svojih navijača sa tribina.

Naime, iako su slovenački domaćini za gostujuće navijače odredili svega šestotinjak ulaznica, prema informacijama koje dolaze iz Slovenije, veliki broj navijača Željezničara iz Slovenije, Austrije i Njemačke došao je do ulaznica za ovu utakmicu, pa se očekuje da na tribinama Ljudskog vrta bude oko 2.000 simpatizera kluba sa Grbavice.

Utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Maribora i Željezničara igra se na stadionu Ljudski vrt u Mariboru u srijedu 18. jula sa početkom u 20 sati.

Pametnom dosta :D 8-)
1921'
UEFA = MAFIJA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 jul 2012, 16:33

Ovdje pričamo o Željezničaru i to je to.
ne diskutujemo o tome ko je pametan, a ko pismen.

Slovenci, ukoliko imate šta reći vezano za temu, dobrodošli ste. Ukoliko nemate, suzdržite se komentara i prepucavanja sa navijačima.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 jul 2012, 17:31

Sretno svima koji idu na utakmicu..

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 16 jul 2012, 18:46

jedva cekam da pocne pa da zagalamim i dalje i dalje trpaj te levate :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2012, 19:35

Daj ba ljudi gori ste i vi od ovih što provociraju, ignor i vozdra...

Nego šta mislite vi, jesmo li bolji od ove generacije: Kenan Hasagić, Sanel Jahić, Adin Mulaosmanovic, Edis Mulalic, Haris Alihodzić, Almir Gredić, Denis Karic, Sead Seferovic, Sanjin Mešić, Almir Cosic, Jure Guvo...?

Sigurno nismo na svakoj poziciji ali mislim da se smijem usuditi i reći da je sadašnja generacija ukupno gledajući možda čak i bolja od ove a svi znamo šta su ovi momci napravili.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 19:41

Žvaka je napisao/la:Daj ba ljudi gori ste i vi od ovih što provociraju, ignor i vozdra...

Nego šta mislite vi, jesmo li bolji od ove generacije: Kenan Hasagić, Sanel Jahić, Adin Mulaosmanovic, Edis Mulalic, Haris Alihodzić, Almir Gredić, Denis Karic, Sead Seferovic, Sanjin Mešić, Almir Cosic, Jure Guvo...?

Sigurno nismo na svakoj poziciji ali mislim da se smijem usuditi i reći da je sadašnja generacija ukupno gledajući možda čak i bolja od ove a svi znamo šta su ovi momci napravili.
Tesko je reci, ta generacija je ostala upečatljiva kao i uspjesi tih godina, medjutim ako ova generacija prodje Maribor sigurno je da ce ponoviti isti rezultat kao i pomenuta generacija, ali meni opet nekako ovi stari su No.1 :D
1921'
UEFA = MAFIJA

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 19:47

Koja glupost, Slovenački humor :mrgreen: zahebancija na racun Bosanaca objavljena na oficijelnoj fb. stranici
NK Maribor, očito ne biraju ni način ni sredstva
http://soundcloud.com/amplio/nk-maribor ... r-zgodba-1
1921'
UEFA = MAFIJA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 jul 2012, 19:49

Žvaka je napisao/la:Daj ba ljudi gori ste i vi od ovih što provociraju, ignor i vozdra...

Sadasnja generacija: Antolovic, B.Colic, Bogicevic, Kerla, Kvesic, Zolotic, Bekric, Svraka, Zeba, Beslija i Adilovic.

Pa ko voli da uporedi nek napravi analizu pojedinacno po pozicijama i igracima ;)

Realno odbrana je tu negdje, vezni red je sad jaci, a napad je prije bio bolji.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 16 jul 2012, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 19:49

iskratel je napisao/la:Jedna od reklama Radia City (isto tako sponzor NK Maribor) " onclick="window.open(this.href);return false;
Tako če do početka susreta biti 6 ovih kako da kažem, smiješnih anekdota ili prigodi. Pa ako želi neko slušat, evo.
poleti, poleti objaviti na nasem forumu samo par minuta nakon sto su postavili i ne reci onda da ne provociras i da trolas temu :? :twisted:
1921'
UEFA = MAFIJA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.