FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 16 jul 2012, 13:01

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:ziv bio znas li ista drugo pisati osm i kartama i personalizaciji jel igrate fudbal ili peronalizirate.Navijaca i govana.
Ih, kakav si ti. Covjek dodje da se druzi a ti ga napadas. FUJ!
Upravu je pile! Spamaju non- stop po temi. Napisali vec 100 istih postova o kartama. Nek odu na voj forum pa nek pricaju kolko hoce
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2012, 13:10

Ultras1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:ziv bio znas li ista drugo pisati osm i kartama i personalizaciji jel igrate fudbal ili peronalizirate.Navijaca i govana.
Upravu je pile! Spamaju non- stop po temi. Napisali vec 100 istih postova o kartama. Nek odu na voj forum pa nek pricaju kolko hoce
:mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 jul 2012, 13:12

Tomaz je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:[]

Janez, jeli se ovo prodaje jos karata za gostujuce ili za domace navijace ?

Zaradi povečanega zanimanja, ki je vladalo v petek in v soboto, je s ponedeljkom odprto dodatno prodajno mesto: vstopnice za tekmo NK Maribor - FK Željezničar (Ljudski vrt, sreda, 20.00) lahko ob Vijol'čni bajti kupite tudi pri stadionu - na južni ploščadi, na blagajni A, ki bo odprta med 10. in 17. uro. Po nižji ceni so na voljo le še dva dni!
Posle ovolikih diskusija jos jedan put ;) Vi ste svoje karte mogli kupiti u Sarajevu ovo je otvoreno dodatno prodajno mjesto za domače navijače jer kao što sam prije napisao navika je ljudi da kupuju karte dva dana prije utakmice pa se več u subutu čekalo po jedan sat za karte a danas je još veča gužva, pošto to u klubu znaju onda obično otvore dodatno prodajno mjesto. Na tom mjestu možeš da kupiš karte sa slovenačkim pasošom najviše za tri osobe. Za sve osobe ti treba sa sobom zvanični dokumenat i onda ti prodavačica izpuni kartu sa prezimenima koja su upisana na dokumentima. Ja imam godinšnju kartu pa kupujem karte več 20 godina i došao sam po dve karte i nije htela da mi proda drugu kartu jer nisam imao sa sobom kopije ili originala dokumenta od žene. I još jedan put kako god se vama smešno čuje personalizacija ova **** znači baš to, da ti čovjek na ulazu pogleda dokumenat i kartu i ako je isto onda možeš da udješ. Možda če se neko provuči na neko tudje ime ali večina takvih ako če jih biti če ostati pred stadionom. Isto tako vam savjetujem, da dodjete na stadion malo prije jer zbog personalizacije može se gladko dogoditi da udjes tek kada je vec pola sata utakmice prošlo....To pričam za one na zapadu i koji dodjete sa kolima, a vi koji dodjete organizovano sa busevima nemate se koga bojati ;) jer čete imati pratnju od granice pa do stadiona i natrag... ;) za vas neče biti ni personalizacije tako striktne, jer če vas dovesti pred ulaz i pustiti vas na stadion jedino bit če detaljnih pregleda zbog pirotehnike i sličnih stvari a onaj ko neče imati karte u organiziranoj grupi najverovatnije če ostati u Hrvatskoj, jer ga neče pustiti ni preko granice....

Cini mi se da oni ne shvataju, pa cu svim janeyima koji se jave sa pricom o kartama lijepiti jedan te isti post. Ovaj dole navedeni post sam sinoc napisao @iskratel, a evo ga i za @Tomaz

Citam postove na ovom forumu, ima svega. Ali moram jedno da kazem lijepo od tebe sto nas upozoravas da ne moze biti drugacije nego sto si napisao. Hvala ti. Ti si svoje napisao, mi smo bosanci takvi da nekad idemo i glavom kroz zid,ali fkt, malo ljudi se moze pohvaliti da je razbio zid glavom, ali taj sam, pukla je i malo glava ali zida vise nema. To znaju ljudi koji me poznaju. Sad lijepo ako imas nesto da napises o igri i slicnim stvarima napisi, ali o kartama nemoj vise Boga ti. Mi cemo doci, popusicemo foru, odgledati tekmu pored stadiona i vratiti se kuci. Necemo kupiti kartu, necemo uci na stadion, gledamo tekmu na tv pored stadiona i tacka. Medjutim ove zadnje recenice vaze za tvoje ubjedjivanje, ali opet naglasavam da smo mi bosanci, a vi slovenci ili si mozda i ti bosanac samo se furas na nekog slovenca. Da li je tebe mozda jasan termin "POLITIKA", e to je ono sto Zahovic i kompanija pokusavaju da upotrijebe u fudbalu. Znaci upotrebljavaju termin personalizacija na kartama, naravno da ce to uraditi da bi "otjerali" manijake, tj. da bi ih uplasili da ne dodju, jer su ono svjesni da bi bilo vise manijaka nego vialoa, to je cinjenica. Druga stvar neko pracenje po pripreminim utakmicama iz "kukuruza", to je jos jedan vid te "politike" da bi opet uplasili nekoga, kao mi smo neko. Ne kazem ja da ste los tim, ali de malo ohanite. Ne bi me cudilo da si pokupio koju pinku od ljudi iz Maribora i dosao ovdje da opstruises, a sto se tice opstrukcije ucite od tate OSIMA, on ce vam to pokazati u srijedu i 7 dana kasnije. Ne izlazi u javnost sa izjavama kojekakvim. Znaci sto se tice karata mi cemo doci da gledamo tekmu pored stadiona i tu se sva prica zavrsava, nama dovoljno. LP

P.S. Izvinjavam se svim navijacima Zelje, sto ponovo pisem jedan te isti post, ali izgleda da ne moyes ljudima da dogovoris neke stvari, a ono vec danima pisu jedno te isto.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jul 2012, 13:35

Lako prihajamo.Nerovoza ubi.Nisam persolizovan da se druzim sa slovencima :lol: Sto kaze u Djekini otac Radosavu u dva navrata sam im se grdno zamjerio ne spominji ni da se znamo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jul 2012, 13:41

Ja ne mogu da vjerujem je Slovencima putovanje za Sarajevo zajdeno sa ulaznicom samo 20 € tj. 40 KM. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 16 jul 2012, 13:41

slika
🔵⚪

Tomaz
Kontakt:

Post Postao/la Tomaz » 16 jul 2012, 13:50

tm8782 je napisao/la:
Tomaz je napisao/la:

Zaradi povečanega zanimanja, ki je vladalo v petek in v soboto, je s ponedeljkom odprto dodatno prodajno mesto: vstopnice za tekmo NK Maribor - FK Željezničar (Ljudski vrt, sreda, 20.00) lahko ob Vijol'čni bajti kupite tudi pri stadionu - na južni ploščadi, na blagajni A, ki bo odprta med 10. in 17. uro. Po nižji ceni so na voljo le še dva dni!

Cini mi se da oni ne shvataju, pa cu svim janeyima koji se jave sa pricom o kartama lijepiti jedan te isti post. Ovaj dole navedeni post sam sinoc napisao @iskratel, a evo ga i za @Tomaz

P.S. Izvinjavam se svim navijacima Zelje, sto ponovo pisem jedan te isti post, ali izgleda da ne moyes ljudima da dogovoris neke stvari, a ono vec danima pisu jedno te isto.

Ok neču sad da udjem u neku diskusiju, jer namjera moja je samo da vama prosledjim neke informacije i da vidim kakva je klima prije utakmice na vašoj strani i nisam došao da polemiziram jer ionako znam da nečemo nikamo doči.. Ali to je poanta fudbala, dakle da se ljudi, upozanju, zezaju, upoznavaju nove krajeve, da se druže, kibicaju ... a neki ste napaljeni ko da če biti smak sveta... Ti si postavio pitanje gore a ja sam ti odgovorio i to je to... Ako sam te pogrešno svatio izvini onda..jbg... ;) Pisemo se opet posle utakmice tada če biti puno toga jasnije jer vidim bilo što da napišem danas ili sutra ne odgovara vam jer je nervoza pred utakmico svaki dan veča... sretan vam put do Maribora :)

redbull
Kontakt:

Post Postao/la redbull » 16 jul 2012, 13:57

Svaka cast ovima sa FACE TV-a,obezbjedili su prijenos Zeljine utakmice a dan poslije prenose i Sarajevo.... 8-) a slika je 8-) HD

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 jul 2012, 14:02

Nikad nisam vidio ovako dobronamjerne i prijateljski nastrojene protivnicke navijace koji ovako fino porucuju da nemamo razloga dolaziti na gostovanje... :D
Aferim!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 jul 2012, 14:02

Ok neču sad da udjem u neku diskusiju, jer namjera moja je samo da vama prosledjim neke informacije i da vidim kakva je klima prije utakmice na vašoj strani i nisam došao da polemiziram jer ionako znam da nečemo nikamo doči.. Ali to je poanta fudbala, dakle da se ljudi, upozanju, zezaju, upoznavaju nove krajeve, da se druže, kibicaju ... a neki ste napaljeni ko da če biti smak sveta... Ti si postavio pitanje gore a ja sam ti odgovorio i to je to... Ako sam te pogrešno svatio izvini onda..jbg... ;) Pisemo se opet posle utakmice tada če biti puno toga jasnije jer vidim bilo što da napišem danas ili sutra ne odgovara vam jer je nervoza pred utakmico svaki dan veča... sretan vam put do Maribora :)[/quote]

Hajd nakon 7 dana si shvatio da treba da pricamo o fudbalu, a ne o kartama. Treme nema jos uvijek, samo vidim da neko drugi ima treme od invazije strufova :D :D :D Pisemo poslije srijede...

P.S. Ne kontam ovu zadnju boldiranu rijec ali nebtino, necemo sad o njoj :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 16 jul 2012, 14:25

Ma daj ljudi, ako nista, koju Slovenku po-- i kuci :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 jul 2012, 14:41

treba uvest personalizaciju na forumu

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 16 jul 2012, 14:45

Tomaz je napisao/la:

Janez,hoce li biti karata na crno,ono kupim ja po malo vecoj cijeni i onda upisem ime npr.janez drnovsek ili jure zdovc ili mogu li kupiti personalizovane karte,ono ti uradio personalizaciju,ja kupim ti uzmes procenat i zadovoljen...
Molim odgovor jer se spremam put Maribora.

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 16 jul 2012, 14:50

Tomaz je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Tomaz je napisao/la: Cini mi se da oni ne shvataju, pa cu svim janeyima koji se jave sa pricom o kartama lijepiti jedan te isti post. Ovaj dole navedeni post sam sinoc napisao @iskratel, a evo ga i za @Tomaz

Ok neču sad da udjem u neku diskusiju, jer namjera moja je samo da vama prosledjim neke informacije i da vidim kakva je klima prije utakmice na vašoj strani i nisam došao da polemiziram jer ionako znam da nečemo nikamo doči.. Ali to je poanta fudbala, dakle da se ljudi, upozanju, zezaju, upoznavaju nove krajeve, da se druže, kibicaju ... a neki ste napaljeni ko da če biti smak sveta... Ti si postavio pitanje gore a ja sam ti odgovorio i to je to... Ako sam te pogrešno svatio izvini onda..jbg... ;) Pisemo se opet posle utakmice tada če biti puno toga jasnije jer vidim bilo što da napišem danas ili sutra ne odgovara vam jer je nervoza pred utakmico svaki dan veča... sretan vam put do Maribora :)
Ni ne ulazi u diskusiju.
Da bosanci znaju sta je zakon, propis, pravilo... nebi bili gdje jesu, nego bi bili u EU.
Kod nas je sve onako kako mi mislimo da bi trebalo da bude, samo nas vazda neko "zajebe". Tako da... ne vrijedi.

Najjaci smo u prici, ali u rezultatima smo **** velika... iznimka je nas trener Osim, koji je eto onako slucajno, porijeklom Slovenac... pa covjek manje prica, vise radi. To je jedina moja nada pred ovu utakmicu, inace... mislim da nebi imali sanse.

Pozdrav

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 jul 2012, 14:54

masinovodja je napisao/la: Ni ne ulazi u diskusiju.
Da bosanci znaju sta je zakon, propis, pravilo... nebi bili gdje jesu, nego bi bili u EU.
Kod nas je sve onako kako mi mislimo da bi trebalo da bude, samo nas vazda neko "zajebe".
Tako da... ne vrijedi.

Najjaci smo u prici, ali u rezultatima smo **** velika... iznimka je nas trener Osim, koji je eto onako slucajno, porijeklom Slovenac... pa covjek manje prica, vise radi. To je jedina moja nada pred ovu utakmicu, inace... mislim da nebi imali sanse.

Pozdrav
Ovo ti pasa sve u svoje ime govori
FKŽ !

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 16 jul 2012, 14:58

TeaM87 je napisao/la:
masinovodja je napisao/la: Ni ne ulazi u diskusiju.
Kod nas je sve onako kako mi mislimo da bi trebalo da bude, samo nas vazda neko "zajebe".
Tako da... ne vrijedi.

Pozdrav
Ovo ti pasa sve u svoje ime govori
A u cije govorim? Tvoje?
Cinjenice govore vise nego ja...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jul 2012, 14:59

Čovječe, iskreno ne mogu da vjerujem koliko postova je napisano o kartama i toj personalizaciji..sve se ponavlja, sve je isto...Nikakva konkretna diskusija o igračima, igri, taktici, bilo što što bi bilo zanimljivo....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 jul 2012, 15:15

ma kakve viole da pa mi smo Manijaci ne bojimo se nekakvih ljubičastih
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 jul 2012, 15:33

Vedad87 je napisao/la:Čovječe, iskreno ne mogu da vjerujem koliko postova je napisano o kartama i toj personalizaciji..sve se ponavlja, sve je isto...Nikakva konkretna diskusija o igračima, igri, taktici, bilo što što bi bilo zanimljivo....
I ja to bas govorim, katastrofa vise, muka mi i od karata i od price o slovencima. Nista pametno i konkretno :?
Volim te Zeljo!!!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 16 jul 2012, 15:33

Tomaz je napisao/la:Kako kod sa kartama ili bez sa pasosima ili bez ;) dobrodosli ste svi Mariboru na stadionu ili u kaficima. Postujejemo mi one koje sa srcem vole svoj klub i pomazu mu sa svojom podrskom na utakmicama i redko se prave sranja normalnim navijacima. Sto se ekipe MB tice istrcat ce skoro isti tim kao protiv Gorice preko juce. Bit ce najverovatnije dve izmene sto znaci da na klupi ostaje Lesjak umjesto njega upada Mertelj i najverovatnije umjesto Mezge upada Ibraimi. Ma da je Mezga bio najbolji u Gorici pa verovatno se razmislja i o opciji, da on pocne. Jedina razlika koju ocekujemo je to, da je protiv Gorice sve bilo na oko 50% a u sredu sve mora da bude na 100% i jos vise.
Sto se tice stadiona ne brinite bit ce puno, mozda ce na kraju ostati koja neprodata karta zbog toga jer je u ovo doba pola Maribora na godisnjem odmoru ali kod nas je uvjek tako, da se stadion puni poslednja dva, tri dane ispred utakmice. Eto nadam se dobroj atmosferi, dobroj utakmici i optimisti smo. Svaka pobjeda bez primljenog gola je super u ovim utakmicma na ispadanje.lp
Sad nista nije problem, ni sigurnost ni personalizacija karata ni nista drugo, čak će ostati i višak karata za Manijake kako kažes :mrgreen: :lol: provaljen sistem prodaje karata tako da kazem, pa odmah i opravdanja za malu posjetu na stadionu tipa "godisnji odmori" :mrgreen: mimo 600.karata Manijaci su se "dočepali" jos 200-300 karata upravo radi drugacijeg nacina kupovine karata zboh straha od male posjete :mrgreen: ispadose Slovenci gluplji od Bosanaca :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 19 gostiju.