FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 16 jul 2012, 10:38

ove slovenacke igre tako lice na njih :) S.packi maximalno
oduvijek su bili nula kao narod
ocekujem prolaz želje i jedno 25 000 eura kazne za njih zbog raznih neregularnosti

ajde željooo zabij goooooooo

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 jul 2012, 11:00

Za samo 20 eura u Dolinu ćupova
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, borit će se sa Mariborom za treće pretkolo Lige prvaka.

Prvi susret na rasporedu je u srijedu, 18. jula, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Grbavici.

Zanimljivo, navijači Vijoličastih će za samo 20 eura moći posjetiti Grbavicu, a u cijenu je uključen transport i ulaznica za utakmicu. Oficijelna stranica Maribora pokrenula je kampanju u kojoj najavljuju invaziju svojih navijača na revanš susret drugog pretkola Lige prvaka.

Također, može se očekivati veliki broj domaćih navijača u prvom susretu u Mariboru, jer je navodno većina karata već razgrabljena od strane navijača Vijoličastih.
Eto oni prave neku invaziju, a neće ih doći ni 200 ,, joj što ne mogu sranja :?

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 16 jul 2012, 11:06

AboveTheLaw je napisao/la:Za samo 20 eura u Dolinu ćupova
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, borit će se sa Mariborom za treće pretkolo Lige prvaka.

Prvi susret na rasporedu je u srijedu, 18. jula, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Grbavici.

Zanimljivo, navijači Vijoličastih će za samo 20 eura moći posjetiti Grbavicu, a u cijenu je uključen transport i ulaznica za utakmicu. Oficijelna stranica Maribora pokrenula je kampanju u kojoj najavljuju invaziju svojih navijača na revanš susret drugog pretkola Lige prvaka.

Također, može se očekivati veliki broj domaćih navijača u prvom susretu u Mariboru, jer je navodno većina karata već razgrabljena od strane navijača Vijoličastih.
jel me neko zaBeJava il se igra na Grbavici? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jul 2012, 11:06

Koji je ovo portal ili novine, ziv bio? Oni jos uvijek ne znaju da Željo ne moze igrati evropske utakmice na Grbavici ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 16 jul 2012, 11:07

Sta to znaci nece ih biti na kosevu???? :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 jul 2012, 11:14

Ma ovo je sa onog sport centar, zeznuli se ljudi haha :lol:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 16 jul 2012, 11:17

Pa što odma ne kažeš da je sa borovine, propade mi pola minute života čitajući ove gluposti, a mogao sam raditi nešto puno korisnije, recimo buljiti u zid.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 jul 2012, 11:18

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa što odma ne kažeš da je sa borovine, propade mi pola minute života čitajući ove gluposti, a mogao sam raditi nešto puno korisnije, recimo buljiti u zid.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 16 jul 2012, 11:19

Moj tip
1
Boris Planinc
Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov kvalifikacije
Pred dvema ali tremi desetletji bi bil Željezničar velik favorit proti Mariboru, toda medtem se je marsikaj obrnilo. Vijoličasti so postali "resen" klub, ki je v Evropi že mešal štrene tudi precej bogatejšim, "Željo" pa v sesuti BiH nikakor ne more na zeleno vejo. Njegovo največje ime sedi na klopi, čeprav ne gre za Ivico Osima, temveč njegovega manj uspešnega sina Amarja, prvi zvezdnik pa je Zajko Zeba, ki je nekoč prav v Mariboru že "dobil nogo".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovi Slovenci stvarno umislili da su neko i nesto!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 16 jul 2012, 11:38

Znal neko kad se emituje na Face TV intervju sa brkom? Ako je bio vec jel ko gledo?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 jul 2012, 11:47

iskratel je napisao/la:
HTC je napisao/la:Etien Velikonja -> Cardiff City
Nejc Potokar -> SV Ruden
Agim Ibraimi -> PSG
Ovo sa nekim Rudenom je samo fora (nadam se :D ), a oko Ibraimija su samo tek počeli pregovori.

E i da :lol: , onaj koji kupuje karte treba i lične karte onih za koje kupuje, znači za sebe i za onu dvojicu.
Janez, jeli se ovo prodaje jos karata za gostujuce ili za domace navijace ?

Zaradi povečanega zanimanja, ki je vladalo v petek in v soboto, je s ponedeljkom odprto dodatno prodajno mesto: vstopnice za tekmo NK Maribor - FK Željezničar (Ljudski vrt, sreda, 20.00) lahko ob Vijol'čni bajti kupite tudi pri stadionu - na južni ploščadi, na blagajni A, ki bo odprta med 10. in 17. uro. Po nižji ceni so na voljo le še dva dni!
FKŽ !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 jul 2012, 11:58

[youtube][/youtube]

Ovo izgleda dosta dobro i profesionalno. 8-)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 jul 2012, 11:59

Na fejsbuk grupi bh super sport pozivaju zeljine navijace da se druze u grupama i da paze u koje ulice ulaze viole se spremaju da ih napadaju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jul 2012, 12:07

damirfile je napisao/la:Na fejsbuk grupi bh super sport pozivaju zeljine navijace da se druze u grupama i da paze u koje ulice ulaze viole se spremaju da ih napadaju.
Navijaci da napadnu navijace e to je nesto novo :mrgreen:

valja docekat' utorak,oduzilo se nesto bas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jul 2012, 12:13

damirfile je napisao/la:Na fejsbuk grupi bh super sport pozivaju zeljine navijace da se druze u grupama i da paze u koje ulice ulaze viole se spremaju da ih napadaju.
Uvijek mozemo pobjec preko granicu tu je na metar,dva sa svih strana ;)
Željeznicar za život cijeli !

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 16 jul 2012, 12:22

Uvijek mozemo pobjec preko granicu tu je na metar,dva sa svih strana ;)[/quote]

Nece oni valjda oceve i rodjake dirat!!

Tomaz
Kontakt:

Post Postao/la Tomaz » 16 jul 2012, 12:27

TeaM87 je napisao/la:[]

Zaradi povečanega zanimanja, ki je vladalo v petek in v soboto, je s ponedeljkom odprto dodatno prodajno mesto: vstopnice za tekmo NK Maribor - FK Željezničar (Ljudski vrt, sreda, 20.00) lahko ob Vijol'čni bajti kupite tudi pri stadionu - na južni ploščadi, na blagajni A, ki bo odprta med 10. in 17. uro. Po nižji ceni so na voljo le še dva dni!
Posle ovolikih diskusija jos jedan put ;) Vi ste svoje karte mogli kupiti u Sarajevu ovo je otvoreno dodatno prodajno mjesto za domače navijače jer kao što sam prije napisao navika je ljudi da kupuju karte dva dana prije utakmice pa se več u subutu čekalo po jedan sat za karte a danas je još veča gužva, pošto to u klubu znaju onda obično otvore dodatno prodajno mjesto. Na tom mjestu možeš da kupiš karte sa slovenačkim pasošom najviše za tri osobe. Za sve osobe ti treba sa sobom zvanični dokumenat i onda ti prodavačica izpuni kartu sa prezimenima koja su upisana na dokumentima. Ja imam godinšnju kartu pa kupujem karte več 20 godina i došao sam po dve karte i nije htela da mi proda drugu kartu jer nisam imao sa sobom kopije ili originala dokumenta od žene. I još jedan put kako god se vama smešno čuje personalizacija ova **** znači baš to, da ti čovjek na ulazu pogleda dokumenat i kartu i ako je isto onda možeš da udješ. Možda če se neko provuči na neko tudje ime ali večina takvih ako če jih biti če ostati pred stadionom. Isto tako vam savjetujem, da dodjete na stadion malo prije jer zbog personalizacije može se gladko dogoditi da udjes tek kada je vec pola sata utakmice prošlo....To pričam za one na zapadu i koji dodjete sa kolima, a vi koji dodjete organizovano sa busevima nemate se koga bojati ;) jer čete imati pratnju od granice pa do stadiona i natrag... ;) za vas neče biti ni personalizacije tako striktne, jer če vas dovesti pred ulaz i pustiti vas na stadion jedino bit če detaljnih pregleda zbog pirotehnike i sličnih stvari a onaj ko neče imati karte u organiziranoj grupi najverovatnije če ostati u Hrvatskoj, jer ga neče pustiti ni preko granice....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jul 2012, 12:45

Tomaz je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:[]

Posle ovolikih diskusija jos jedan put ;) Vi ste svoje karte mogli kupiti u Sarajevu ovo je otvoreno dodatno prodajno mjesto za domače navijače jer kao što sam prije napisao navika je ljudi da kupuju karte dva dana prije utakmice pa se več u subutu čekalo po jedan sat za karte a danas je još veča gužva, pošto to u klubu znaju onda obično otvore dodatno prodajno mjesto. Na tom mjestu možeš da kupiš karte sa slovenačkim pasošom najviše za tri osobe. Za sve osobe ti treba sa sobom zvanični dokumenat i onda ti prodavačica izpuni kartu sa prezimenima koja su upisana na dokumentima. Ja imam godinšnju kartu pa kupujem karte več 20 godina i došao sam po dve karte i nije htela da mi proda drugu kartu jer nisam imao sa sobom kopije ili originala dokumenta od žene. I još jedan put kako god se vama smešno čuje personalizacija ova **** znači baš to, da ti čovjek na ulazu pogleda dokumenat i kartu i ako je isto onda možeš da udješ. Možda če se neko provuči na neko tudje ime ali večina takvih ako če jih biti če ostati pred stadionom. Isto tako vam savjetujem, da dodjete na stadion malo prije jer zbog personalizacije može se gladko dogoditi da udjes tek kada je vec pola sata utakmice prošlo....To pričam za one na zapadu i koji dodjete sa kolima, a vi koji dodjete organizovano sa busevima nemate se koga bojati ;) jer čete imati pratnju od granice pa do stadiona i natrag... ;) za vas neče biti ni personalizacije tako striktne, jer če vas dovesti pred ulaz i pustiti vas na stadion jedino bit če detaljnih pregleda zbog pirotehnike i sličnih stvari a onaj ko neče imati karte u organiziranoj grupi najverovatnije če ostati u Hrvatskoj, jer ga neče pustiti ni preko granice....
ziv bio znas li ista drugo pisati osm i kartama i personalizaciji jel igrate fudbal ili peronalizirate.Navijaca i govana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jul 2012, 12:54

pile87 je napisao/la:ziv bio znas li ista drugo pisati osm i kartama i personalizaciji jel igrate fudbal ili peronalizirate.Navijaca i govana.
Ih, kakav si ti. Covjek dodje da se druzi a ti ga napadas. FUJ!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jul 2012, 12:57

hoće li i nama prodavačica ispunjavati? 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.