Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
koliko ti je ovo sigurno ??Viper je napisao/la:Malmo - GAIS tacno 3 gola ili 2/1
ma ovo je samo feeling, mislim ovo 2/1 je samo sumnja a tacno 3 gola je vrlo moguce po meni...arelinho je napisao/la:koliko ti je ovo sigurno ??Viper je napisao/la:Malmo - GAIS tacno 3 gola ili 2/1
malmo i young ok, ali ja bih wohlen oba daju i olympiacos 1 izbjegao na vece uloge. Mozda ti je bolje pokusat na Njemačku U20 košarka staviti pik, Akranes - Selfoss oba daju gol ili Stjarnan - Breidablik 3+ pa ti proberi. Pozzarelinho je napisao/la:mozel mi neko reci dal da stavim veci ulog na ovo ??
malmo 1
wohlen oba daju
olympiacos 1
d.young tenis 1
kvota 6,27 ??
kontam da stavim malmo tacan rezultat 2:1 sta mislis _?? i da dodam uz to jos nesto ??Viper je napisao/la:ma ovo je samo feeling, mislim ovo 2/1 je samo sumnja a tacno 3 gola je vrlo moguce po meni...arelinho je napisao/la:koliko ti je ovo sigurno ??Viper je napisao/la:Malmo - GAIS tacno 3 gola ili 2/1
ee i ja sam o tome razmisljao, ali to ne bi trebalo na prevelik ulogarelinho je napisao/la:kontam da stavim malmo tacan rezultat 2:1 sta mislis _?? i da dodam uz to jos nesto ??Viper je napisao/la:ma ovo je samo feeling, mislim ovo 2/1 je samo sumnja a tacno 3 gola je vrlo moguce po meni...arelinho je napisao/la: koliko ti je ovo sigurno ??
kontam da stavim malmo tacan rezultat 2:1 sta mislis _?? i da dodam uz to jos nesto ??[/quote]arelinho je napisao/la:ma ovo je samo feeling, mislim ovo 2/1 je samo sumnja a tacno 3 gola je vrlo moguce po meni...
anonimni je napisao/la:Un.de Chile-La Serena 1
Makedoija-Nizozemska (muška košarka do 20 g.) 1
FF Malmo-GAIS 1
sretno svima !
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.