Eto novih slika,a tribina je od pocetka terena,pa ured do kraja

I kada gledas sliku idi desni klik pa view image

Nije u duzini cijelog terena. Jedno 15-ak metara je manja.NeRi_K je napisao/la:Ova zadnja slika me malo boli, posto teren nije obiljezen, pa me zanima da li je ova nova tribina u duzini citavog terena ili?
A jbg ukrali nam prskaliceBenjo_AFC86 je napisao/la:a teren je katastrofa jbt![]()
Prvo poluvrijeme 2:0, a onda su priliku dobili mladji igraci..Gusar1995 je napisao/la:znas li kako se rezultat kretao
ahm, vidim i ovaj mali cehajic se vratio ... imal price o novim pojacanjimaL' Imperator je napisao/la:Prvo poluvrijeme 2:0, a onda su priliku dobili mladji igraci..Gusar1995 je napisao/la:znas li kako se rezultat kretao
Ove sezone pravimo ekipu za neke naredne. Tu je dosta mladih igraca i sredina tabele ce nam biti uspjeh!Benjo_AFC86 je napisao/la:Imaju li vaši iz uprave ambicija za PL?mislim većih nego proteklih sezona.. kad najavite, onda potrošite pare a ne uđete
ovo je po meni dobra stvar...bolje nego da placamo strancima ii opet sredina...ili gornji dio..nikad vrh xDL' Imperator je napisao/la:Ove sezone pravimo ekipu za neke naredne. Tu je dosta mladih igraca i sredina tabele ce nam biti uspjeh!Benjo_AFC86 je napisao/la:Imaju li vaši iz uprave ambicija za PL?mislim većih nego proteklih sezona.. kad najavite, onda potrošite pare a ne uđete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.