ANTIFA ! je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ANTIFA ! je napisao/la:![]()
fakat ovaj Sirigu baš nije sigura, a sve klubove koje sam nekad simpatisao su kupili neki bogataši, PSG sam dosta pratio prije nekih 15 godina (Weah, Rai, Ginola), pa sam gotivio Chelsea ( sa Zolom), evo sad kupiše i Nottinghem, ostao još Atletico, ako i njega kupe ond a se navijači Slobode i Sarajevo mogu nadati nekim šeicima jer njih simpatišem u BiHharry_90 je napisao/la:Ma hajd njihova stvar,samo ne kontam kako zacas okrenu pricu..evo i Nottingham Forrest dobio nove vlasnike,ako se pokazu kako treba eto i njima novih navijaca![]()
Barem meni PSG-u treba jedan kvalitetan golman jer mi Sirigu nesto klima nije mi bas to to...
Izgleda da bi uskoro trebalo sve biti gotovo vezano za Ibrahimovica i da bi on treba potpisati ugovor sa PSG !
Trebo bi jedan desni i ljevi bek.Maxwell i Jallet mi neuljevaju previse sigurnosti u odbraniharry_90 je napisao/la:Sad je najbitnije da pokupe kakvog dobrog golmanaostalo je barem meni sve na mjestuu..
Sta bih dao da vidim Pauletu u ovoj ekipi
Ja sam mislio da je Rusija u Europi ?Švedski napadač bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović postaće najplaćeniji fudbaler u Evropi ove sedmice. Naime, ove sedmice se očekuje da Ibrahimović stavi potpis na ugovor sa francuskom ekipom Paris St. Germaina, koji ovom igraču nudi 14,5 miliona eura godišnje.
S ovom platom Ibrahimović će postati najplaćeniji fudbaler Evrope, ispred Lea Messija i Cristiana Ronalda.
Najplaćeniji fudbaler svijeta je Samuel Eto'o koji u Anžiju ima godišnju platu u visini od 20 miliona eura, dok Didier Drogba ima 15 miliona.
na radost 6 milijardi ljudiharishp je napisao/la:I opet izleti kakav levat i osvoji titulu ispred PSG.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.