Ako se uspije naci kakav stream i pogledat ce se...Yuto je napisao/la: P.S. Jel danas papci gledate tekmu ? U 5 je opet, a igramo protiv Kopera.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Hvala neo ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ebote Google translate vidis li da ispade da ima 30 g0d...neo je napisao/la:http://translate.google.com/#auto|en|Lu ... o%2030!%22
Broj Juventusovih Scudetta? Slazem se sa predsjednikovim rijecima da imamo 30...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Huska je napisao/la:Ako se uspije naci kakav stream i pogledat ce se...Yuto je napisao/la: P.S. Jel danas papci gledate tekmu ? U 5 je opet, a igramo protiv Kopera.
Bit ce sigurno. Bilo je i za zadnju utakmicu.
http://flysport.eu/live-football/inter- ... koper.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Skonto samHypnose je napisao/la:Ebote Google translate vidis li da ispade da ima 30 g0d...neo je napisao/la:http://translate.google.com/#auto|en|Lu ... o%2030!%22
Broj Juventusovih Scudetta? Slazem se sa predsjednikovim rijecima da imamo 30...
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Inter: 21 Handanovic; 29 Bianchetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 15 Mbaye; 4 Zanetti, 14 Guarin; 55 Nagatomo, 8 Palacio, 9 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 13 Maicon, 24 Garritano, 27 Longo, 28 Livaja, 34 Benassi, 35 Del Piero, 36 Pasa.
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Ovaj link vam radi. http://flysport.eu/live-football/inter- ... koper.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A disposizione: 12 Castellazzi, 13 Maicon, 24 Garritano, 27 Longo, 28 Livaja, 34 Benassi, 35 Del Piero, 36 Pasa.
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Ovaj link vam radi. http://flysport.eu/live-football/inter- ... koper.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Jest ga Strama izmijesao 
Al' pazi ovo:
Pitanje:"Lucio,da li ti je Mourinho pozeleo srecu u novoj avanturi?"
Lucio:"Ne."
Jose Mourinho je rekao: "Ја sаm vrsta osobe koja je,mozda previse posvecena svom timu,pa kao bivsi trener ne mogu pozeleti dobro igracu koji igra za rivala,pogotovo ne Juve-u koji je tuzio moj INTER!!!"
JOSE UNO DI NOI!!!
Al' pazi ovo:
Pitanje:"Lucio,da li ti je Mourinho pozeleo srecu u novoj avanturi?"
Lucio:"Ne."
Jose Mourinho je rekao: "Ја sаm vrsta osobe koja je,mozda previse posvecena svom timu,pa kao bivsi trener ne mogu pozeleti dobro igracu koji igra za rivala,pogotovo ne Juve-u koji je tuzio moj INTER!!!"
JOSE UNO DI NOI!!!

Kralj....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kada zavrsi posao u Spaniji vratiti ce se on u Inter, najbolji trener svih vremena(meni licno mozda i najdrazi
)
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nista posebno prvo poluvrijeme, pogrijesio je Strama sto je stavio Yuta, nikakve koristi od njega naprijed, sad nek' ubaci Livaju, Longa ili Garritana umjesto njega i idemo dalje...
Guarin mi izgleda skroz "neodredjeno" na terenu, kao da nema striktno svoj posao, vec onako luta, trebao bi ga Strama vise ukljuciti u organizovanje napada, da to ne rade Samuel i Ranocchia, e zbog ovoga nam je potreban Poli, koji zna uzeti loptu i iznijeti...
Guarin mi izgleda skroz "neodredjeno" na terenu, kao da nema striktno svoj posao, vec onako luta, trebao bi ga Strama vise ukljuciti u organizovanje napada, da to ne rade Samuel i Ranocchia, e zbog ovoga nam je potreban Poli, koji zna uzeti loptu i iznijeti...
Sta rec vise za ovog momka ? Kakva golcina, kakvi driblinzi...

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Coutinho
da se opet ponovim, nas najbolji igrac u narednoj sezoni sigurno, Strama ga obozava, al ljepta je gledati ovaj Inter pred kraj, gdje su Zanetti, Maicon i Castellazzi samo preko 30, a sljedeci Ranocchia sa 24, a ostali najvise 21 godina
Najjace je bilo kada u kontru krenuse Longo, Coutinho, Livaja i sa njima Zanetti
Garritano ce da bude igracina, on Livaja, Longo i Coutinho bi mogli biti odlican napad, imaju ono nesto sva cetvorica...M'Baye odlican kada se vratio na lijevu stranu...
Najjace je bilo kada u kontru krenuse Longo, Coutinho, Livaja i sa njima Zanetti
Garritano ce da bude igracina, on Livaja, Longo i Coutinho bi mogli biti odlican napad, imaju ono nesto sva cetvorica...M'Baye odlican kada se vratio na lijevu stranu...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Jbg. meni link zapinjo pa nisam mogo gledat. Imal dje skraceno?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ebenti jarca, jos sam trca sa plaze da gledam utakmicu i zakasnim -.-' jesam konjina.
Vidim Cou dao golcinu, hoce momak
Vidim Cou dao golcinu, hoce momak
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Evo golovi samo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
svi dosadasnjim potezi uprave po meni su perfektni, vezano za lucia,forlana,JC, kupovine isto. znam da skeptici ne misle tako, inter je veliki i bit ce ako Bog da dok je MM na celu. ja apsolutno bez imalo sumnje ocekujem napad na scudeto.boli me kada citam da inter nije na nivou juve ili milan, pa inter je zadnjih 10 god najuspjesniji klub. zapelo zadnje 2 god, odapece, a da se desi da bude i jos gore inter je na vrhu zbog mase navijaca poput mene koji ostaju vjerni
Bravo Coutinho majstore, kakav gol, tako je i Ronaldinho u mladjim danima
Ne Lucas Nè Paulinho , tutti Pazzi Per PHILIPPE COUTINHO !

Ne Lucas Nè Paulinho , tutti Pazzi Per PHILIPPE COUTINHO !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
redovno citam sta pisete, yuto jako dobro pise, upucen momak heh, puma, trito, neroaz, huska, samo tipkajte jer vecinu informacija od vas i dobivam. drago mi je zbog strame da je na 3 god potpisao, mislim da ce pokrenuti sve na bolje, a cou mi je bilo zao sto nije imao vise prilike za igru, sad bi se to trebalo promijeniti GRANDE INTER
Zanimljivo je sto ovog momka svi vole/obozavaju, jos dok smo ga kupili prije 2-3 godine i dok je igrao u Vasco de Gami, svi su ga redovno pratili, a pogtovo kako je stigao kod nas. Jos nisam sreo ni jednog Interistu da je protiv njega i slicno, vec svi samo njega hvale.Puma je napisao/la: Ne Lucas Nè Paulinho , tutti Pazzi Per PHILIPPE COUTINHO !![]()
Al' stvarno malo baca na Ronaldinha, ima taj neki zanimljiv stil igre, nije dosadan kao vecina, vec mu je i obican potez atraktivan. Toliko smo patili za pravom "desetkom", a sada tu imamo Sneijdera, Coutinha, pa i Rickya, a ne treba zaboraviti ni Bessu.
Al' vidi se da Strama uziva u njegovim igrama, imam osjecaj da je Coutinho na posebnom tretmanu kod njega...
Ma to je to. Malo su zasrali sa Poliem, al ako sad dovedu Fernanda kako se spominje i to im se da halalit.farisija je napisao/la:svi dosadasnjim potezi uprave po meni su perfektni, vezano za lucia,forlana,JC, kupovine isto. znam da skeptici ne misle tako, inter je veliki i bit ce ako Bog da dok je MM na celu. ja apsolutno bez imalo sumnje ocekujem napad na scudeto.boli me kada citam da inter nije na nivou juve ili milan, pa inter je zadnjih 10 god najuspjesniji klub. zapelo zadnje 2 god, odapece, a da se desi da bude i jos gore inter je na vrhu zbog mase navijaca poput mene koji ostaju vjerni
Ne znam kako vi gledate na ove pripreme do sad al mene je najvise odusevio Mbaye. Momak je prava zvijer a jos nema ni 18 godina. Igra sve pozicije u odbrani i svugdje se super snalazi. Volio bih kad bi Strama imo muda pa da proba s njim na pocetku sezone na lijevoj strani.
Kralj. Ovaj momak da je doso u Barcu umjesto u Inter sad bi se o njemu govorilo kao o najboljem mladom igracu na svijetu. Al Strama ga voli tako da sam siguran da je ovo njegova sezona. Malo me brine kako ce to izgledat skupa sa Sneijderom jer Cou kad nema lopti i nije bas mnogo koristan, a i on i Wes je puno drze.Puma je napisao/la:
Ne Lucas Nè Paulinho , tutti Pazzi Per PHILIPPE COUTINHO !![]()
P.S. Samo da ne dovedu Destra, opasno mi ide na neku stvar sva frka oko njega, a nije toliko dobar.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.