FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma znas kako ce se svi nabrijat kad im dolazi sloboda nosite to breme favorita i svi ce htjeti da vam skinu skalp tako da je uvijek protiv nabrijanog domacina tesko igrati jos kad je taj domacin sa istog kantona onda je to jos veci belaj 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- slani grad
- Kontakt:
sve ti znas...znaci,nabrijanost je preduslov pobjede...mudro....nek se nabrijavaju i izbrijavaju do sudnjeg dana...Sloboda ako odradi dobre pripreme i potpise par kvalitetnih pojacanja nema se tu sta puno mudrovati...bodovi ce se uzet....astra1922 je napisao/la:ma znas kako ce se svi nabrijat kad im dolazi sloboda nosite to breme favorita i svi ce htjeti da vam skinu skalp tako da je uvijek protiv nabrijanog domacina tesko igrati jos kad je taj domacin sa istog kantona onda je to jos veci belaj
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
oke velesiloslani grad je napisao/la:sve ti znas...znaci,nabrijanost je preduslov pobjede...mudro....nek se nabrijavaju i izbrijavaju do sudnjeg dana...Sloboda ako odradi dobre pripreme i potpise par kvalitetnih pojacanja nema se tu sta puno mudrovati...bodovi ce se uzet....astra1922 je napisao/la:ma znas kako ce se svi nabrijat kad im dolazi sloboda nosite to breme favorita i svi ce htjeti da vam skinu skalp tako da je uvijek protiv nabrijanog domacina tesko igrati jos kad je taj domacin sa istog kantona onda je to jos veci belaj

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa za ovu ligu i jesmo velesila, nema tu nikakvog foliranja to je realnost...astra1922 je napisao/la:oke velesiloslani grad je napisao/la:sve ti znas...znaci,nabrijanost je preduslov pobjede...mudro....nek se nabrijavaju i izbrijavaju do sudnjeg dana...Sloboda ako odradi dobre pripreme i potpise par kvalitetnih pojacanja nema se tu sta puno mudrovati...bodovi ce se uzet....astra1922 je napisao/la:ma znas kako ce se svi nabrijat kad im dolazi sloboda nosite to breme favorita i svi ce htjeti da vam skinu skalp tako da je uvijek protiv nabrijanog domacina tesko igrati jos kad je taj domacin sa istog kantona onda je to jos veci belaj
vjerujem da po imenu jeste velesila u ovoj ligi takoder i u premijer ligi ste za mnoge velesila nego ja vas samo upozoravam jel znam kako je igrati prvu ligu vi je nikada dosad niste igrali.u prvoj ligi je sudenje i sad kao u premijer ligi prije 5 godina i mnogima nece biti briga sto im vi dolazite polomice vas na terenu i to bez javnih opomena i lagano ce vam oteti utakmicu a zalit se nemate kome .zato kazem bolje sa ljudima lijepo jer kad bi sa kantona od nase tri ekipe dobili 18 bodova onda bi premijer liga bila pravo blizu.a ako se budete nadali da cete vi to igrom dobiti mislim da vam se lose pise.nazalost takva nam liga 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čujem da vam je dosao Adnan Džihan i Radnika (Donji Vakuf) stoper?????
-
- Kontakt:
Doći će nama svako drugi samo neće naše dijete.Neka Mehmedović mali u Mramoru čeka,ili Kešetović u Ingramu.Djeca "88 godište odlično igraju ,a mi ćemo dovoditi opet neke druge.SRAMOTA
Sta ce nama jos jedan stoper uopste? Doduse, mozda moze posluzit za klupe 

-
- Moderator
- Kontakt:
Sami sebe lažete ako mislite da ćete se prošetat kroz liguastra1922 je napisao/la:SiggySinatra je napisao/la:sta to ih ne mozemo pobjedit?astra1922 je napisao/la: pa sta ti je smijesno ako se a njima ne dogovorite da vam puste u lukavcu gracanici i banovicima necete ni uci u premijer ligu

slažem se upotpunostiastra1922 je napisao/la:vjerujem da po imenu jeste velesila u ovoj ligi takoder i u premijer ligi ste za mnoge velesila nego ja vas samo upozoravam jel znam kako je igrati prvu ligu vi je nikada dosad niste igrali.u prvoj ligi je sudenje i sad kao u premijer ligi prije 5 godina i mnogima nece biti briga sto im vi dolazite polomice vas na terenu i to bez javnih opomena i lagano ce vam oteti utakmicu a zalit se nemate kome .zato kazem bolje sa ljudima lijepo jer kad bi sa kantona od nase tri ekipe dobili 18 bodova onda bi premijer liga bila pravo blizu.a ako se budete nadali da cete vi to igrom dobiti mislim da vam se lose pise.nazalost takva nam liga

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa mi uopšte nismo ozbiljna ekipa. Svake godine ispočetka sastavljamo ekipu, svake godine mjenjamo po dva tri trenera, svake godine igraći nemaju plate niti ikakve normalne uslove. mi nemamo pojma šta znači biti ozbiljna ekipa. i ja čisto sumnjam da ćemo uopšte se vratiti ove godine u premijer ligu. Vidjećemo kad krene ova prva liga kakvo će rasulo bit. Možda će igraći štrajkati što nemaju plate. Možda Ibraković da ostavku ili ga otjeraju nakon dva tri poraza. Možda će fukare praviti probleme jer se ne slažu sa Mesketom. Uglavnom od imena se ne živi.
Ja upravo došao u Tuzlu i svratim do Interexa (u Slav.) kad ispred Meske sjedi i galami
Priča otprilike: "Kažem ja njima skupite pare", "Treba nam 100.000 KM"...
Uglavnom o Slobodi je riječ. Još su tamo ako nekog zanima

Priča otprilike: "Kažem ja njima skupite pare", "Treba nam 100.000 KM"...
Uglavnom o Slobodi je riječ. Još su tamo ako nekog zanima

- delpiero20
- Kontakt:
Nema sanse da se mi vratimo u Premier ligu za godinu dana...to mozemo sanjati
Kad su nam igraci losi, na celu nam klosari..jedino je Ibrakovic solidan i provjeren donekle trener, a ovo ostalo nista nije kako treba...
Kad su nam igraci losi, na celu nam klosari..jedino je Ibrakovic solidan i provjeren donekle trener, a ovo ostalo nista nije kako treba...
Uopste igraci nisu toliko losi koliko ih vi predstavljate, a treninzi su najbolji od kad ja pratim Slobodu, svi igraci koji su tu su fizicki spremni vrhunski.
Mesic juce 5 golova na treningu, kazu da se bas vidi klasa.
Mesic juce 5 golova na treningu, kazu da se bas vidi klasa.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne znam sta da mislim o nasim sansama naredne sezone..kad pogledam ovaj nas tim shvatim koliko je tu limitiranih igraca koji su zalutali u fudbal, a opet kad covjek obrati paznju na ostale klubove u toj ligi i pogleda tim sa kojim se Gradina prosetala ligom, pa to nije puno jace od Slobode...
ako Sloboda bez 4-5 PRAVIH pojacanja bude uopce konkurent za povratak u Premijer ligu ili izbori ulazak u istu, koliko ce mi bit drago toliko cu se i demoralisat jer tek onda ce bit jasno na kakvom DNU je nas fudbal...ako ovi igraci budu u stanju dominirat u bilo kojem takmicenju bez pravih pojacanja onda bolje zakonom zabranit bavljenje fudbalom u BiH.
isto tako u ovim saban ligama koliko moras imat dobre igrace toliko je bitna i organizacija te lobiranje za posteno sudjenje vani, lobiranje da ti ko nogu ne slomi itd itd, a kod nas je organizacija i uticaj NULA.
@prethodni post hehehe ma ako oni nisu losi onda nek nam je Bog na pomoci generalno
...Mesic, Okanovic, Nikolic i jedan ili dva defanzivca i onda mozemo pricat o tome da cemo se prosetati ligom..a to stoji da u ovoj sabaniji 4-5 PROVJERENIH igraca tipa Mesic pravi strasnu razliku, ni Gradina ih nije imala vise od 4-5
ako Sloboda bez 4-5 PRAVIH pojacanja bude uopce konkurent za povratak u Premijer ligu ili izbori ulazak u istu, koliko ce mi bit drago toliko cu se i demoralisat jer tek onda ce bit jasno na kakvom DNU je nas fudbal...ako ovi igraci budu u stanju dominirat u bilo kojem takmicenju bez pravih pojacanja onda bolje zakonom zabranit bavljenje fudbalom u BiH.
isto tako u ovim saban ligama koliko moras imat dobre igrace toliko je bitna i organizacija te lobiranje za posteno sudjenje vani, lobiranje da ti ko nogu ne slomi itd itd, a kod nas je organizacija i uticaj NULA.
@prethodni post hehehe ma ako oni nisu losi onda nek nam je Bog na pomoci generalno

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Danas bio sastanka sa ministricom i premijerom i kazu cilj je vracanje Slobode ove sezone u premijer ligu,kazu sad je najvaznije organozovati tim i pripreme i da vlada nije odustala od Slobode i da ce pomoc valjda sta bude od toga
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=48115" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=48115" onclick="window.open(this.href);return false;
danas odrzan sastanak i sa nacelnikom Tuzle koji je spreman pomoci Slobodi !!
vise na tip . ba
vise na tip . ba
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Malo se digli pred izbore 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a ovaj put nije na vidovitom?harry_90 je napisao/la:danas odrzan sastanak i sa nacelnikom Tuzle koji je spreman pomoci Slobodi !!
vise na tip . ba

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pare su dobrodosle bez obzira ko ih daje , sad je najvaznije dovesti kvalitetna pojacanja i uzeti ovu ligu 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ekspedicija tuzlanske Slobode jutros je otputovala na Zlatibor, gdje će momčad trenera Abdulaha Ibrakovića obaviti pripreme za narednu sezonu. Od novih zvučnih pojačanja koja su bila najavljena na put su krenuli Staniša Nikolić i Muhamed Omić.
Spisak:
Divković i Ribić (golmani), Omić, Šišić, S.Musić, M. Musić, Nezić, Salihović, Jusufović, Mujkanović, Pejić, Nikolić, Jahić, Pršeš, Rahmanović, Gojković, Smajlović, Pavlović, Mahmutović, Kitić, Memišević, Terzić, Šmigalović i Muminhodžić.
-Nadam se da će nam se na Zlatiboru priključiti i napadač Mirza Mešić, te da ćemo kompletirati momčad kako bi se što bolje uigrali za narednu sezonu-rekao je trener Abdulah Ibraković.
Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba, fudbaleri tuzlanske Slobode na Zlatiboru će biti bez medicinske službe Samida Sabitovića i Emila Šepića koji su odbili krenuti na put, jer im novo klupsko rukovodstvo, baš kao igračkom kadru i stručnom štabu nije obezbijedilo platu.
Spisak:
Divković i Ribić (golmani), Omić, Šišić, S.Musić, M. Musić, Nezić, Salihović, Jusufović, Mujkanović, Pejić, Nikolić, Jahić, Pršeš, Rahmanović, Gojković, Smajlović, Pavlović, Mahmutović, Kitić, Memišević, Terzić, Šmigalović i Muminhodžić.
-Nadam se da će nam se na Zlatiboru priključiti i napadač Mirza Mešić, te da ćemo kompletirati momčad kako bi se što bolje uigrali za narednu sezonu-rekao je trener Abdulah Ibraković.
Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba, fudbaleri tuzlanske Slobode na Zlatiboru će biti bez medicinske službe Samida Sabitovića i Emila Šepića koji su odbili krenuti na put, jer im novo klupsko rukovodstvo, baš kao igračkom kadru i stručnom štabu nije obezbijedilo platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.