A gdje je Sanel sada ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Nije, on je igrao za nas već sezonu i pol, ali više nije član . Ovo je Emir Alić, bio sa 18 godina u Želji, al nije se naigraoadmir_ze1982 je napisao/la:Ovaj odbrambeni igrac Alic , je li Sanel ?
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- admir_ze1982
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ordagić, da.. to nam je najtalentovaniji igrač, 93 godište, završio sad sa juniorima. Eto nisi ga jedini primjetio heh, svi pričamo o njemu, momak razvaljujeZmajjj je napisao/la:Čestitke Gradini na pobjedi imate odličnu ekipu sa Smajlovićem, Hamzom, Husićem... Tosunović i Džafić kad se spreme neće vas niko moć dobit....juče mi se najviše svidio onaj mali u vezi mislim da se zove Ordić ...al vi uvijek imate talente koji igraju po PL...

-----
A Sanel Alić vjeruj da ne znam gdje je , on mi reče da se okrenuo faxu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma Husara će to uzet pod svoje...svaka čast mali je talent par sezona odigra za Gradinu skupi koji nastup u mladoj reprezentaciji i eto transvera vani...tako se radi...Benjo_AFC86 je napisao/la:Ordagić, da.. to nam je najtalentovaniji igrač, 93 godište, završio sad sa juniorima. Eto nisi ga jedini primjetio heh, svi pričamo o njemu, momak razvaljujeZmajjj je napisao/la:Čestitke Gradini na pobjedi imate odličnu ekipu sa Smajlovićem, Hamzom, Husićem... Tosunović i Džafić kad se spreme neće vas niko moć dobit....juče mi se najviše svidio onaj mali u vezi mislim da se zove Ordić ...al vi uvijek imate talente koji igraju po PL...
-----
A Sanel Alić vjeruj da ne znam gdje je , on mi reče da se okrenuo faxuali nešto mu ne vjerujem
ko radi u gradini sa mlađim kategorijama pioniri,kadeti,juniori.pozdrav iz gradačca i čestitke na pobjedi.puno sreće u prvenstvu
-
- Moderator
- Kontakt:
Nermin Dzanic juniore vodi..KONJANIK je napisao/la:ko radi u gradini sa mlađim kategorijama pioniri,kadeti,juniori.pozdrav iz gradačca i čestitke na pobjedi.puno sreće u prvenstvu
A govorili su da će Vehbija Husic preuzeti omladinski pogon, sad ne znam tacno kakvo je stanje

Turba, igrač.. vodi predpionire cini mi se.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Čestitke na ulasku u PL. 
Slabo znam išta o vašem klubu,pa me zanima kolikog vam je kapaciteta stadion, najbolji igrači su? Jeste li kakvih pojačanja doveli? Imate li sponzora,tj. keša za opstanka? Pitam jer su mnogi klubovi ranije koji su ulazili odma ispadali zbog nemaštine para.

Slabo znam išta o vašem klubu,pa me zanima kolikog vam je kapaciteta stadion, najbolji igrači su? Jeste li kakvih pojačanja doveli? Imate li sponzora,tj. keša za opstanka? Pitam jer su mnogi klubovi ranije koji su ulazili odma ispadali zbog nemaštine para.
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
-
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno nemamo uslova na stadionu za igranje PL tako da je u Gradačcu prijavljen.
A evo nekih igrača: Damir Smajlović, Damir Tosunović, Edin Husić, Adin Džafić, Ermin Huseinbašić, Amir Hamzić, Turbić, Zoletić......
to su oni koje bi trebao znati, igrali u PL većina .. još da se ekipa uigra.
A nećemo ispasti ne brini
A evo nekih igrača: Damir Smajlović, Damir Tosunović, Edin Husić, Adin Džafić, Ermin Huseinbašić, Amir Hamzić, Turbić, Zoletić......

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zaboravio si mikelinija.Benjo_AFC86 je napisao/la:Trenutno nemamo uslova na stadionu za igranje PL tako da je u Gradačcu prijavljen.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
cestitke na osvojenom turniru 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako je zavrsilo, i znas li ko je dao golove, ako ih je bilo u regularnom dijelu ?astra1922 je napisao/la:cestitke na osvojenom turniru
neznam vodili ste do deset minuta prije kraja sa 2-0
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Gradiina se pravo pojačala, uzeše turnir
svaka čast .

- gradinaARNEL
- Kontakt:
et tolko smo se pojacali da smo uz vas glavni favoriti za titulu pa bar kupaAboveTheLaw je napisao/la:Gradiina se pravo pojačala, uzeše turnirsvaka čast .
jer nebih sad pricao o ligi ima vremena
ako nista barem smo jaci od borca heheh
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradini pripao turnir
Nakon što su jučer na turniru u Doboj Istoku savladali Zvijezdu sa 2:0, fudbaleri Gradine iz Srebrenika su danas upisali novu pobjedu.
U finalnoj utakmici turnira, novi član Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao je u još jednom komšijskom duelu ekipu Bratstva iz Gračanice sa 2:1. Sve do finiša susreta Gradina je imala vodstvo od 2:0, no Gračanlije su uspjele stići do počasnog gola na ovom susretu.
Osvajanjem turnira u Doboj Istoku, ekipa iz Srebrenika je pokazala kako u Premiejr ligu ulazi sa velikim ambicijama, te da sasvim sigurno neće biti samo prolaznici kroz društvo najboljih.
Napomenimo da je Bratstvo igralo u prvom sastavu dok je Gradina nastupila bez D. Smajlovića, M. Smajlovića, Huseinbašića, Turbića, Tosunovića, Hamzića, Zoletića, Opeta, Bekija, Savića, Zukića. Najstariji igrač Džafa a ostalo igrači ispod 21 godine!
Nakon što su jučer na turniru u Doboj Istoku savladali Zvijezdu sa 2:0, fudbaleri Gradine iz Srebrenika su danas upisali novu pobjedu.
U finalnoj utakmici turnira, novi član Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao je u još jednom komšijskom duelu ekipu Bratstva iz Gračanice sa 2:1. Sve do finiša susreta Gradina je imala vodstvo od 2:0, no Gračanlije su uspjele stići do počasnog gola na ovom susretu.
Osvajanjem turnira u Doboj Istoku, ekipa iz Srebrenika je pokazala kako u Premiejr ligu ulazi sa velikim ambicijama, te da sasvim sigurno neće biti samo prolaznici kroz društvo najboljih.
Napomenimo da je Bratstvo igralo u prvom sastavu dok je Gradina nastupila bez D. Smajlovića, M. Smajlovića, Huseinbašića, Turbića, Tosunovića, Hamzića, Zoletića, Opeta, Bekija, Savića, Zukića. Najstariji igrač Džafa a ostalo igrači ispod 21 godine!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Jači od Borca? Kakvu titulu? kup?gradinaARNEL je napisao/la:et tolko smo se pojacali da smo uz vas glavni favoriti za titulu pa bar kupaAboveTheLaw je napisao/la:Gradiina se pravo pojačala, uzeše turnirsvaka čast .
jer nebih sad pricao o ligi ima vremena
ako nista barem smo jaci od borca heheh
Budi realan, nemoj posle da te ljudi citiraju. Nezahvalno i nerealno je o tome pričati. To je zaključak na osnovu jedne utakmice, pobjede nad Zvijezdom 2-0.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradina - Bratstvo Gračanica
Srijeda (sutra), 18:00h
Gradski stadion Srebrenik
Srijeda (sutra), 18:00h
Gradski stadion Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako je Šako dao gol u 60 minuti kako ti izračuna da je ostalo 10 minuta do kraja ?astra1922 je napisao/la:neznam vodili ste do deset minuta prije kraja sa 2-0
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Marokanac je napisao/la:Ako je Šako dao gol u 60 minuti kako ti izračuna da je ostalo 10 minuta do kraja ?astra1922 je napisao/la:neznam vodili ste do deset minuta prije kraja sa 2-0

-
- Kontakt:
Cao komsije,ovo danasnje izdanje gradine sto sam ja gledo jadna vam majka u premier ligi,vrati vama bratstvo dugove heheh ,vidim igrali ste sa 1 postavom i imali ste jedan sut u go ja mislim neprimjetni smajlovic,iskreno zadnja linija vam je katastrofa nije sto navijam za bratstvo ali zadnja linija bratstva je duplo bolja od vase,imate smajlovica,turbica,dzafica,hamzica itd a jad i bijeda dobro ste i prosli danas,ovako da je muslimovic postavio kad se igralo u gracanici primili bi 5 komada ali sve u svemu vratili smo vam,i puno vam srece zelim.
vruce haMarokanac je napisao/la:Ako je Šako dao gol u 60 minuti kako ti izračuna da je ostalo 10 minuta do kraja ?astra1922 je napisao/la:neznam vodili ste do deset minuta prije kraja sa 2-0

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.