Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

delpiero20
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la delpiero20 » 13 jul 2012, 22:43

kokuz je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Mirzinog dresa jos nema u ponudi, uglavnom nema nikakvog dresa u ponudi jos jer ce tek biti u prodaji od septembra :)

Trenutno imaju samo T-shirts i te stvari sa Brooklyn simbolima i T-shirts dobrodoslice Johnsonu i Williamsu kao dvije najvece zvijezde tj prave samo to sto im je isplatljivo...

Uglavom za par mjeseci ce biti svega pa onda pogledaj koliki bi ti shiping izasao kada bi uzimao za BIH ako zivis u BIH. :) Za moj standard su dresovi poskupi posto shiping za nesto sto kosa 40 eura izadje 60 eura i onda ti sve to dodje vise od 100 eura. Ali ako si s parama onda nakupuj svega i izace ti i pristojan shiping, ali ako kupujes samo dres onda ti izadje malo previse za jedan dres da placas shiping koji je dva puta skuplji od dresa
slika
Sta ne kontas? :)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 13 jul 2012, 22:48

delpiero20 je napisao/la:
ma skonto sam sve, al si bio uvio rečenice ko sarmu... :lol:

znači #33 mu broj, i zna li neko hoće onako izgledati dresovi (ono sa crnim prugama) ili?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 13 jul 2012, 23:08

kokuz je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:
ma skonto sam sve, al si bio uvio rečenice ko sarmu... :lol:

znači #33 mu broj, i zna li neko hoće onako izgledati dresovi (ono sa crnim prugama) ili?
:lol: :lol:

Dresovi mozda nesto ovako:

slika
slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 jul 2012, 14:11

Unknown Genius je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
brzitesanj je napisao/la:Sretno u najboljoj košarkaškoj ligi svjeta ti si pravi igrač za tu ligu.
"Sva djeca sanjaju o dolasku u NBA. Moj san se ostvario.", rekao je naš reprezentativac.
E sad kada ti se san ostvarijo uživaj u njemu.Još jednom SRETNO 8-)
dje si ti zavrsio skolu ? :lol:
Gdje si ti? Ni tebi bosanski i informatika izgleda nisu jača strana.
evo me kuci, gdje si ti ? u cetvrtom pao iz bosanskog, a informatika u drugom jedva dvojka...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jul 2012, 17:15

Nema vise strucnjaka koji rekose, da mirza ne moze u nba :lol: Pa cak se i usudise reci, da su srbijanske 4 bolje od mirze :mrgreen: :mrgreen: Gdje su ti strucnjaci?Lijepo je voljeti kosarku ,a jos bolje je imati malo i znanja!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2012, 18:17

Nenade neno#4 prozvan si :mrgreen: :mrgreen: , vidim i na drugim forumima te spominju za isto, zar te stvarno ljudi smatraju takim stručnjakom :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Čestitke Mirzi :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jul 2012, 19:26

Dok psi laju, karavani prolaze.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 15 jul 2012, 14:14

http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... etsa/84049" onclick="window.open(this.href);return false;

alal vera šinko - ja mislim da je ovo startna petorka na mala vrata.... 8-)

bogam' ce se morat sjedit do kasno u noc gledat NBA :mrgreen:

jos dzekson u milan da ode eh :mrgreen:

slika
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jul 2012, 15:30

Ne vjerujem da ce Mirza igrati u petorci,Netsi blizu potpisa sa Humprisom,a imaju i Reggie Evansa koji im je potreban da bi krpio rupu u skoku koju ostavlja Brook Lopez...Ja bi volio da igra sto vise al bojim se da ce se morat dokazivati u ono malo minuta i suteva sto dobije a mislim da mu to nece bas odgovarati...Jedino da ne potpise Humpries
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 15 jul 2012, 16:23

Slatinash_7 je napisao/la:Ne vjerujem da ce Mirza igrati u petorci,Netsi blizu potpisa sa Humprisom,a imaju i Reggie Evansa koji im je potreban da bi krpio rupu u skoku koju ostavlja Brook Lopez...Ja bi volio da igra sto vise al bojim se da ce se morat dokazivati u ono malo minuta i suteva sto dobije a mislim da mu to nece bas odgovarati...Jedino da ne potpise Humpries
P ni Humphries ni Lopez a pogotovo Evans nemogu sutnuti loptu dalje od 2 metra od kosa, znaci samo reket, a o Mirzinoj igri izvana ne treba pricati...I sami su rekli u Netsima da im teba neko ko ce razvuci reket, tako da sam ubjedjen da ce igrat u prvoj

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 15 jul 2012, 16:30

ja se nadam da ce Dzerzi netsi imati dostojnog nasljednika Drale Petrovica u Teletovicu....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jul 2012, 17:11

armin dju je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Ne vjerujem da ce Mirza igrati u petorci,Netsi blizu potpisa sa Humprisom,a imaju i Reggie Evansa koji im je potreban da bi krpio rupu u skoku koju ostavlja Brook Lopez...Ja bi volio da igra sto vise al bojim se da ce se morat dokazivati u ono malo minuta i suteva sto dobije a mislim da mu to nece bas odgovarati...Jedino da ne potpise Humpries
P ni Humphries ni Lopez a pogotovo Evans nemogu sutnuti loptu dalje od 2 metra od kosa, znaci samo reket, a o Mirzinoj igri izvana ne treba pricati...I sami su rekli u Netsima da im teba neko ko ce razvuci reket, tako da sam ubjedjen da ce igrat u prvoj
Pa nije fazon u sutanju,kad imaju Derrona i Joea da sutnu jedno 30 lopti po tekmi i Lopez,Gerald i Humpries jos jedno 25,nema suteva dovoljno da bi Mirza bio neki faktor..Njima trebaju skokovi jer im je glavni centar na prosjeku od nekih 5-6 sto je jako malo...Jedina nada po meni za Mirzu je Gerald koji bi pokrio njega i Lopeza..Vidjet cemo na sta ce to sve da lici,nadam se da ce biti minuta i suteva za Mirzu al sa ovako koncipiranom ekipom bojim se da od toga nema nista...
Slatina Bog i batina

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2012, 17:34

pa et onda nema druge ... neka popravi skok igru i onda je sigurno u prvih 5 ...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jul 2012, 17:38

thulkazal je napisao/la:pa et onda nema druge ... neka popravi skok igru i onda je sigurno u prvih 5 ...
Pa tako nekako,ustvari bas tako,mora se popeti na nekih 8-10 skokova da bi igrao u petorci...Mislim da nema sanse da prvih 10 tekmi zaigra u prvih 10 a onda je sve moguce,zavisi od razvitka Brook Lopeza,igara Humpriesa i Evansa..Moguce da ce Mirza biti u nekoj niskoj petorci zaduzen za razvlacenje reketa,a da ga tu na skoku pokriva Wallace...Ima dosta kombinacija,ja mu zelim sve najbolje i da bude vrijedan ustajanja citave nacije u 3 ujutro :D
Slatina Bog i batina

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 jul 2012, 11:38

legenda reala je napisao/la:Nenade neno#4 prozvan si :mrgreen: :mrgreen: , vidim i na drugim forumima te spominju za isto, zar te stvarno ljudi smatraju takim stručnjakom :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Čestitke Mirzi :P

Niti je prozvan ,niti strucnjak :lol:Jos je on mlad,rano je sa 22,3 da bude strucnjak! ....Ima ovdje dosta strucnjaka,ali bice bolje!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 17 jul 2012, 01:00

Imam osjećaj da će na highlights-ima biti dosta Mirzinih zakucavanja ove sezone :mrgreen:

[youtube][/youtube]

8-)
FORZA MARŠAL !!!

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 17 jul 2012, 14:02

EVO NOVI VIDEO !!!!!
[youtube][/youtube]

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 17 jul 2012, 16:09

[youtube][/youtube] :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 17 jul 2012, 21:07

zizu1991 je napisao/la:
Gledao sam ima pola sata taj link što si stavio, nisam znao da je u Mirzi 115 kg :o zaista zapanjujući podatak, meni, koji inače i ne pratim košarku, osim reprezentacije
>

Em jaci, em brzi od Humphriesa, znaci nema opasnosti sto je osto :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2012, 21:27

The Nets didn't disclose terms, but a **** close to the situation told ESPN.com's Marc Stein that Humphries agreed to a two-year, $24 million contract. His return should complete the revamped Nets' starting five for the 2012-13 season, joining point guard Deron Williams, shooting guard Joe Johnson, small forward Gerald Wallace and center Brook Lopez.
12 miliona dolara godišnje za Kardashiana. :roll: Ipak će Telka, što je možda i bolja opcija, krenuti sa statusom šestog igrača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.