Pa dobro, euforija brzo ponese,a još brže splasne,jednostavno takva je sredina,međutim o posjeti su dosta kumovali i termini.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne kazem ja da nije realno ovo sto ste postigli, i napredak je apsolutno vidljiv i ja vam zaista cestitam, imate osnove i mogucnosti da postanete stabilan i jak klub kad dvorana bude gotova i Mostar stane iza KK Zrinjsog, medjutim ocekivanja vas samih i pritisci (kako uprave, funkcionera, samih navijaca) su vam nerealni bili, po meni najjasnije ocitovano u utakmicama protiv Širokog. Pogledaj malo posjetu vasih kad su se bas nalozili protiv nas na Pecari i u Mostaru, pa onda pogledaj unazad par kola kad ste izgubili ambicije za bilo kakav veci rezultat, tj. ulazak u play-off, koliko vas je bilo u dvorani, jednoznamenkasta cifra? Jebga stari, kao sto rekoh, ne ide to preko noci.
Dosta često su se košarkaške utakmice igrale u isto vrijeme kada i nogometne,iako je UPŠOZ trubio da se o tome vodi malo više računa.
Mi smo takva sredina da ako netko prati Zrinjski onda ga prati u svim sportovima ( mislim na ove glavne sportove ),normalno je da na nogometu bude najviše gledatelja,ali ti garantujem da 90 % gledatelja koji dolaze u dvoranu dolaze i na stadion,a ako je utakmica u isto vrijeme onda se opet većina odluči za nogomet.
Al hajde iskorak je vidljiv,normalno je da ne možemo parirat Širokom,Bosni i igosima,prije svega zbog renomea,uvijeta i financija koji su za Zrinjsi skromni.Ali se možemo nostit sa Slobodom i Borcem,a dogodine aBd u play off.