FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neno » 14 jul 2012, 22:53

iskratel je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi :shock:

Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.
Čuj njega. Vidi ovaj postor gdje su smiješteni navijači i kaže da ovakvog lošeg stadiona nema u PL. :lol:
A onda kada pogledaš glavnu tribinu i sve što nudi i travnjak, onda se zamisli čovječe. Kod vas 3/4 stadiona ni nema krova, polovica stadiona bez stolica, katastrofalne slačionice etc.
**** majku pa ti janez ko da si prespavo period 1992-1995 znas li ti kakvi smo mi izasli iz toga usranog rata i kakve infrastrukture i vi slovenci se nasli da nam pricate o uslovima :oops:
VOLIM TE ZELJO

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 jul 2012, 23:05

Jbg stari,mi precesto koristimo rat kao izgovor za svoju nesposobnost i lopovluk.
Pa i Slovenski stadioni su bili njesra do prije par godina al su njihova drzava i klubovi nasli interes da isfinansiraju izgradnju par lijepih stadiona.
Ko je nama branio da,recimo,bolje sredimo kosevo? Nego niko ne da pare ni za one stolice...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 14 jul 2012, 23:05

neno je napisao/la:
iskratel je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi :shock:

Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.
Čuj njega. Vidi ovaj postor gdje su smiješteni navijači i kaže da ovakvog lošeg stadiona nema u PL. :lol:
A onda kada pogledaš glavnu tribinu i sve što nudi i travnjak, onda se zamisli čovječe. Kod vas 3/4 stadiona ni nema krova, polovica stadiona bez stolica, katastrofalne slačionice etc.
**** majku pa ti janez ko da si prespavo period 1992-1995 znas li ti kakvi smo mi izasli iz toga usranog rata i kakve infrastrukture i vi slovenci se nasli da nam pricate o uslovima :oops:
Janezi vidjecete vi decka s brojem 10 na ledjima , on se nije kalio ni u kakvim kampovima gdje valencia odsjeda nego je sa sljake i betona :twisted:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jul 2012, 23:08

neroazzuro je napisao/la:Jbg stari,mi precesto koristimo rat kao izgovor za svoju nesposobnost i lopovluk.
Pa i Slovenski stadioni su bili njesra do prije par godina al su njihova drzava i klubovi nasli interes da isfinansiraju izgradnju par lijepih stadiona.
Ko je nama branio da,recimo,bolje sredimo kosevo? Nego niko ne da pare ni za one stolice...
I oni su se pofino zavalili ;) Pogotovo sa Stožicama.
DRUG NEBI TI PUNCA

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 14 jul 2012, 23:37

da je nama osim dosao ranije,mozda bi i mi bili na razini maribora jer kada se sjetim onog perioda sa demirom hoticem i simom krunicem,kada su nam igraci odlazili za 2 corbe graha i jos smo se uvalili u velike dugove pocevsi od toga sto su igracima po 3 mjeseca(i vise) kasnile plate itd.

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 14 jul 2012, 23:43

ZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !! :D 8-)
koliko si siguran :)??

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 jul 2012, 23:44

neroazzuro je napisao/la:Jbg stari,mi precesto koristimo rat kao izgovor za svoju nesposobnost i lopovluk.
Mi da imamo toliku želju za stadionom, stadion bi vec davno ispunjavao evropske standarde, tako da sve dok navijaci ne reaguju, kao i za reflektore, nemojte se nadati stadionu !

p.s Upratih Maribor danas, nisu toliko loši, moramo se pripaziti.
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 15 jul 2012, 00:14

Curva_SUD je napisao/la: Mi da imamo toliku želju za stadionom, stadion bi vec davno ispunjavao evropske standarde, tako da sve dok navijaci ne reaguju, kao i za reflektore, nemojte se nadati stadionu !

p.s Upratih Maribor danas, nisu toliko loši, moramo se pripaziti.
Sa ovim se slazem u potpunosti, i bas sam htio da napisem neki dan nesto slicno. Kako sam nesto gledao za ove dresove, pa preko FK Rada dodjem do OFK Beograda, ne znam ni sam kako, i vidim im na stranici slijedece: Peticija za očuvanje Omladinskog stadiona! (ko zeli moze vise procitati na ovom blogu: sacuvajmoomladinskistadion.****), ljudi pokrenuli pravo dobru akciju, i pitao sam se da li i mi mozemo da uradimo nesto slicno, krajnje je vrijeme, stadion nam propada, ako se nastavi ovako ni od onog sjevera nece biti nista... Ubrzo ce svakako izbori pa treba i to iskoristiti!
Komentari tipa: stadion kakav god da je nas je, on je nasa svetinja i meni se kao takav svidja itd., su besmisleni i smijesni!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 jul 2012, 00:22

[youtube][/youtube]
FKŽ !

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 15 jul 2012, 01:56

Dodje vam levat p... Slovenačka navadi vas na debilsku temu i vi se odmah upalite, čemu potreba da mu odgovorite? vidite da veze nema sa nekim stvarima, ista priča ko i jucer :? :?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 jul 2012, 02:53

ZlatnaDolina je napisao/la:Dodje vam levat p... Slovenačka navadi vas na debilsku temu i vi se odmah upalite, čemu potreba da mu odgovorite? vidite da veze nema sa nekim stvarima, ista priča ko i jucer :? :?
Ne znam sta je problem da napadas momka ba,doso fino rekao ono sto je istina.To je da je Slovenija kao i sve zemlje u okruzenju pojam za nasu drzavu kako drzavu tako i savez.I samo zbog toga a i zbog ljubavi silne volio bi da Zeljo pokaze onaj bosanski inat i talenat koji nazalost evropski narod pored svih svojih predispozicija nema vec mi primitivci sa balkana.
svoj ti pos'o !

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 15 jul 2012, 03:09

Grbavica moj zivot je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Dodje vam levat p... Slovenačka navadi vas na debilsku temu i vi se odmah upalite, čemu potreba da mu odgovorite? vidite da veze nema sa nekim stvarima, ista priča ko i jucer :? :?
Ne znam sta je problem da napadas momka ba,doso fino rekao ono sto je istina.To je da je Slovenija kao i sve zemlje u okruzenju pojam za nasu drzavu kako drzavu tako i savez.I samo zbog toga a i zbog ljubavi silne volio bi da Zeljo pokaze onaj bosanski inat i talenat koji nazalost evropski narod pored svih svojih predispozicija nema vec mi primitivci sa balkana.
Kakve veze ima njegova priča sa temom ?? kakve veze ima njegovo izlaganje? apsolutno nikakve sa Željom, dodje ovdje sa grbom Maribora i s... uokolo, prosipa praznu pamet i nista vise i raja se onda upale odg. na njegov post, raspravljaju, podivljaju jedni na druge i ode sve u k..., zadnjih desetak stranica sve ista priča e to je problem ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 15 jul 2012, 10:02

E vidiš, tu si u krivu. Sam nikad nisam ništa započeo. Sve što napišem, je konstruktivna replika na one, koji napišu netočne podace i to je sve. Ako se onda započne priča oko toga, pa šta sad. Nije, da je bezvezna ili, da nema baš malo veze za Željezničarom. A šta bi ti, kako da tebi izgleda? Svaki post, kada nije neka dobra debata izgleda ovako: razbit čemo Janeze, Janezi nemaju pojma o fudbalu, Janezi su lopovi, Janezi su ovo, ono, Jadne su viole, jadni su fuzbaleri Maribora, jadan im je stadion, jadna im je zemlja, ebem im pasoše etc. E pa izvoli. Ko ti brani.
Ja se neču puštat u takve "diskusije".

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 jul 2012, 10:32

TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo još jedan jak, naježio sam se

[youtube][/youtube]

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 15 jul 2012, 10:40

pinki je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo još jedan jak, naježio sam se

[youtube][/youtube]
Mirso2009 najbolje klipove pravi respect za momka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 15 jul 2012, 10:47

ima li trening na grbavici danas?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 15 jul 2012, 11:04

kad je zadnji trening na Grbavici pred odlazak u Maribor moglo bi se organizovati kako navijanje kao podrska pred put?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 jul 2012, 11:42

malo dopinga :twisted:

[youtube][/youtube]

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2012, 11:43

corleone87 je napisao/la:kad je zadnji trening na Grbavici pred odlazak u Maribor moglo bi se organizovati kako navijanje kao podrska pred put?
Trening je vjerovatno (ako je planirano) danas, jer sutra putu za Sloveniju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 15 jul 2012, 11:46

Elegant je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:kad je zadnji trening na Grbavici pred odlazak u Maribor moglo bi se organizovati kako navijanje kao podrska pred put?
Trening je vjerovatno (ako je planirano) danas, jer sutra putu za Sloveniju.
U koliko sati? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, TheTruth34 i 12 gostiju.