FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

abuzenze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la abuzenze » 14 jul 2012, 19:11

ouu tavares fuli prazan go sa 3 metra :D

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 jul 2012, 19:17

Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 jul 2012, 19:21

Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 14 jul 2012, 19:24

damirfile je napisao/la:Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.
ma kulturno ljudi iskoristili sve svoje prilike

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 14 jul 2012, 19:26

ima li iko poslati pjesmu seje bajraktarevica ti si zeljo sampion tako nesto pored tebe svi su drugi kao igracke itd

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 jul 2012, 19:26

ZELJO MOJA je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.
ma kulturno ljudi iskoristili sve svoje prilike
Al imam osjecaj da je nasa Kozara za ovu Goricu Arsenal

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 14 jul 2012, 19:27

"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !! :D 8-)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 14 jul 2012, 19:31

ZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !! :D 8-)
Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartu

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 14 jul 2012, 19:33

ZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !! :D 8-)
Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartu
:lol: :lol: :mrgreen: pa bolan vidi kako je napisano "jedini", bože bože :D hocu reci da ce i Đura biti na stadionu ;)
1921'
UEFA = MAFIJA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jul 2012, 19:37

ZlatnaDolina je napisao/la:
:lol: :lol: :mrgreen: pa bolan vidi kako je napisano "jedini", bože bože :D hocu reci da ce i Đura biti na stadionu ;)
E ja prvi put cujem za tog 'Djura'... :roll: :roll:

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 14 jul 2012, 19:38

:lol: :lol: :mrgreen: pa bolan vidi kako je napisano "jedini", bože bože :D hocu reci da ce i Đuro biti na stadionu ;)
1921'
UEFA = MAFIJA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jul 2012, 19:40

ZELJO MOJA je napisao/la: Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartu
:lol: :lol: :mrgreen: pa bolan vidi kako je napisano "jedini", bože bože :D hocu reci da ce i Đuro biti na stadionu ;)
;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jul 2012, 19:44

Pa receno je da ce na stadionu biti pored onih 600 iz BiH, biti jos 1000 navijaca Zelje koji imaju slovencko drzavljanstvo. Tj. oni koji zive i rade u Sloveniji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jul 2012, 20:05

branko đurić jedan je od nas :!:

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 14 jul 2012, 20:05

propuh je napisao/la:Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Znači uslov za tebe je samo kapacitet. Nama doduše ne trebaju stadioni velikog kapaciteta.
Stožice-16.000, Celje 13.000 i Maribor 13.000 i onda manji stadioni. Ali to so stadioni koji so visoko po UEFA kriterijama i na samo dva od tih ne možeš igrati Evropske utakmice. A Aluminij je tek ove godine sstigao u 1.ligu in u drugoj ligi nije bio potreban dobar stadion, ali su se dogovorili sa NZS, da če ga napravit, jer i mi imamo uslove kako i šta. A ovo što ima Aluminij, nema niko u Sloveniji (imamo puno odličnih trening kampova), a kamoli u vašoj BiH. To je baš trening kamp. Koji nije prosječan, nego odličan i ovdje dolaze ekipe poput Valencije.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 14 jul 2012, 20:30

iskratel je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Znači uslov za tebe je samo kapacitet. Nama doduše ne trebaju stadioni velikog kapaciteta.
šta će vam veliki stadioni, kad ne dozvoljavate građanima susjednih država da gledaju, pa ljudi moraju s balkona posmatrat :) (vaših nema da napune ni te stožice)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 jul 2012, 20:51

Ja mislim da je tema FK Željezničar , a ne infrastruktura klubova iz Slovenije. Ovdje ces procitati sve , samo ne nesto sto je vezano za FK Željezničar.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 14 jul 2012, 21:32

Joj raja nisam ovdje bio od zavrsetka sezone i duple. Sta ima sta se desava oko kluba, jel zadovoljava onaj japanac i kakav je. Ima li kakvih napadaca, suska li se sta?

Mogli bi neki u Banovice ako nastave sa arhitekturom stadiona ;)

Z E LJ E Z N I C A R ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 jul 2012, 22:43

@iskratel odlično pričaš bosanski za jednog Slovenca. Nego da te pitam za cijene hrane i pića u Mariboru?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2012, 22:52

iskratel je napisao/la:
Stožice-16.000, Celje 13.000 i Maribor 13.000 i onda manji stadioni. Ali to so stadioni koji so visoko po UEFA kriterijama i na samo dva od tih ne možeš igrati Evropske utakmice. A Aluminij je tek ove godine sstigao u 1.ligu in u drugoj ligi nije bio potreban dobar stadion, ali su se dogovorili sa NZS, da če ga napravit, jer i mi imamo uslove kako i šta. A ovo što ima Aluminij, nema niko u Sloveniji (imamo puno odličnih trening kampova), a kamoli u vašoj BiH. To je baš trening kamp. Koji nije prosječan, nego odličan i ovdje dolaze ekipe poput Valencije.

imate sve sem mu.. i talenta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.