FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ouu tavares fuli prazan go sa 3 metra 

Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma kulturno ljudi iskoristili sve svoje prilikedamirfile je napisao/la:Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.
ima li iko poslati pjesmu seje bajraktarevica ti si zeljo sampion tako nesto pored tebe svi su drugi kao igracke itd
Al imam osjecaj da je nasa Kozara za ovu Goricu ArsenalZELJO MOJA je napisao/la:ma kulturno ljudi iskoristili sve svoje prilikedamirfile je napisao/la:Maribor sa pola snage dobivca goricu,imam osjecaj da igraju nekako opusteno kao da se cuvaju.
- ZlatnaDolina
"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !!

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartuZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !!![]()
- ZlatnaDolina
ZELJO MOJA je napisao/la:Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartuZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !!![]()

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ja prvi put cujem za tog 'Djura'...ZlatnaDolina je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartuZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !!![]()
![]()
![]()
pa bolan vidi kako je napisano "jedini", bože bože
hocu reci da ce i Đura biti na stadionu

- ZlatnaDolina
ZlatnaDolina je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartuZlatnaDolina je napisao/la:"Jedini" Manijak koji je kupio karte sa Slovenačkim pasošem je Branko Đurić, i on će biti jedan od par stotina Manijaka u Mariboru !!![]()
![]()
![]()
hocu reci da ce i Đuro biti na stadionu
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
ZlatnaDolina je napisao/la:ZlatnaDolina je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la: Grijesis drug ja znam sigurno za jos 6 manijaka sa slovenskim pasosom sto su kupili kartu![]()
![]()
hocu reci da ce i Đuro biti na stadionu

Pa receno je da ce na stadionu biti pored onih 600 iz BiH, biti jos 1000 navijaca Zelje koji imaju slovencko drzavljanstvo. Tj. oni koji zive i rade u Sloveniji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
branko đurić jedan je od nas 

Znači uslov za tebe je samo kapacitet. Nama doduše ne trebaju stadioni velikog kapaciteta.propuh je napisao/la:Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Stožice-16.000, Celje 13.000 i Maribor 13.000 i onda manji stadioni. Ali to so stadioni koji so visoko po UEFA kriterijama i na samo dva od tih ne možeš igrati Evropske utakmice. A Aluminij je tek ove godine sstigao u 1.ligu in u drugoj ligi nije bio potreban dobar stadion, ali su se dogovorili sa NZS, da če ga napravit, jer i mi imamo uslove kako i šta. A ovo što ima Aluminij, nema niko u Sloveniji (imamo puno odličnih trening kampova), a kamoli u vašoj BiH. To je baš trening kamp. Koji nije prosječan, nego odličan i ovdje dolaze ekipe poput Valencije.
- Amoxicillin
- Kontakt:
šta će vam veliki stadioni, kad ne dozvoljavate građanima susjednih država da gledaju, pa ljudi moraju s balkona posmatratiskratel je napisao/la:Znači uslov za tebe je samo kapacitet. Nama doduše ne trebaju stadioni velikog kapaciteta.propuh je napisao/la:Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ja mislim da je tema FK Željezničar , a ne infrastruktura klubova iz Slovenije. Ovdje ces procitati sve , samo ne nesto sto je vezano za FK Željezničar.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Joj raja nisam ovdje bio od zavrsetka sezone i duple. Sta ima sta se desava oko kluba, jel zadovoljava onaj japanac i kakav je. Ima li kakvih napadaca, suska li se sta?
Mogli bi neki u Banovice ako nastave sa arhitekturom stadiona
Z E LJ E Z N I C A R ! ! !
Mogli bi neki u Banovice ako nastave sa arhitekturom stadiona

Z E LJ E Z N I C A R ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....
@iskratel odlično pričaš bosanski za jednog Slovenca. Nego da te pitam za cijene hrane i pića u Mariboru?
iskratel je napisao/la:Znači uslov za tebe je samo kapacitet. Nama doduše ne trebaju stadioni velikog kapaciteta.propuh je napisao/la:Ma o cemu pricate sto se tice tribina nista nisu bolji od nasih manjih stadiona izostavimo li stadione u Ljubljani i Mariboru, niti jedan drugi nema vise od 5000 stolica uz to da stadion Aluminija je kao prosjecan trening kamp. S tim da su im travnjaci kud i kamo bolji od nasih ledina.
Stožice-16.000, Celje 13.000 i Maribor 13.000 i onda manji stadioni. Ali to so stadioni koji so visoko po UEFA kriterijama i na samo dva od tih ne možeš igrati Evropske utakmice. A Aluminij je tek ove godine sstigao u 1.ligu in u drugoj ligi nije bio potreban dobar stadion, ali su se dogovorili sa NZS, da če ga napravit, jer i mi imamo uslove kako i šta. A ovo što ima Aluminij, nema niko u Sloveniji (imamo puno odličnih trening kampova), a kamoli u vašoj BiH. To je baš trening kamp. Koji nije prosječan, nego odličan i ovdje dolaze ekipe poput Valencije.
imate sve sem mu.. i talenta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.