HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bekicamir
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 16:19

" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 16:38

slika

:D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 17:12

Po meni je ovo najbolji sastav..

slika

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 14 jul 2012, 18:08

starmo94 je napisao/la:Po meni je ovo najbolji sastav..

slika
Tako je !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 18:58

Jeste,ali nekako mi je Stojkic previse slab kao lijevi bek i mnogo smo golova primili prosle godine po njegovoj strani doduse tu mu je i Dzidic pomagao ,najbolje bi bilo dovesti jos jednog desnog krilnog igraca a da Zurzinov i Lazar prave tandem po lijevoj strani,Pero kao odlicna zamjena!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 19:17

slika

Najjaci sut u Cukarickom imao! :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 19:41

" onclick="window.open(this.href);return false;

Anicic protiv Borca!
Kazu momak malo tezak karakter,hoce samo redovnu plaću da bude sretan! :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 20:17

Jos treba naglasiti da je Anicic odlican izvodjac slobodnjaka, prosle sezone je tako zabio 3 gola, a mi od Make nismo imali pravog izvodjaca..

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 20:24

HŠK Zrinjski-NK Gošk 1:0

Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Mile Pehar u prvom dijelu. U drugom dijelu ona stručna stožera su izvršila mnoštvo zamjena, ali rezultat se nije mijenjao.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 15 jul 2012, 15:42

starmo94 je napisao/la:HŠK Zrinjski-NK Gošk 1:0

Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Mile Pehar u prvom dijelu. U drugom dijelu ona stručna stožera su izvršila mnoštvo zamjena, ali rezultat se nije mijenjao.
Jel se ekipa vratila u Mostar?Kad je slijedeća tekma i gdje?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jul 2012, 16:20

Stanje sto se tice odnos uprava-udruga-navijaci se popravlja iz dana u dan,dogovorene su bivse cijene ulaznica em ljepsem spolu i penzionerima te takodjer djeci slobodan ulaz na stadion HSK Zrinjskog,od pojacanja tu su provjereni igraci kao sto su Stepanovic jedan od boljih defanzivnih veznih u ligi te Anicic Igor momak koji ima precizan i silovit sut sto nam je nedostajalo lani za prekid igru,takodjer je vracen Markovic koji je ostavio bolji utisak u Zrinjskom nego Popovic,sto se tice odlazaka napustili su nas Dzidic Damir,mozda i najslabija karika u odbrani Zrinjskog lani,postigao je nege zgoditke ali je i grijesio kao pocetnik,te vec navedeni Popovic koji nije nista posebno niti odigrao u godinu i pol dana!
Za sada su na okupu igraci pod ugovorom i ako netko ode to ce biti za neku odstetu!
Muminovic za sada odlican na pripremama i mozda se nametne za prvih 11.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 15 jul 2012, 16:36

acovic1 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:HŠK Zrinjski-NK Gošk 1:0

Jel se ekipa vratila u Mostar?Kad je slijedeća tekma i gdje?
Jesu, vratili su se u Mostar, a najvjerojatnije opet u utorak idu na Kupres. Iduca provjera je protiv Olimpica 21.7 u Mostaru...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 15 jul 2012, 18:37

bekicamir je napisao/la:Stanje sto se tice odnos uprava-udruga-navijaci se popravlja iz dana u dan,dogovorene su bivse cijene ulaznica em ljepsem spolu i penzionerima te takodjer djeci slobodan ulaz na stadion HSK Zrinjskog,od pojacanja tu su provjereni igraci kao sto su Stepanovic jedan od boljih defanzivnih veznih u ligi te Anicic Igor momak koji ima precizan i silovit sut sto nam je nedostajalo lani za prekid igru,takodjer je vracen Markovic koji je ostavio bolji utisak u Zrinjskom nego Popovic,sto se tice odlazaka napustili su nas Dzidic Damir,mozda i najslabija karika u odbrani Zrinjskog lani,postigao je nege zgoditke ali je i grijesio kao pocetnik,te vec navedeni Popovic koji nije nista posebno niti odigrao u godinu i pol dana!
Za sada su na okupu igraci pod ugovorom i ako netko ode to ce biti za neku odstetu!
Muminovic za sada odlican na pripremama i mozda se nametne za prvih 11.
Čovjek se preziva Šćepanović a ne Stepanović, a drugo lik nije zadnji vezni ( u Sarajevu je to igrao silom prilika zadnju sezonu), nego ofanzivni vezni/krilo, a da si prije 3-4 godine rekao jedan od najbolji tada bi se složio, ovako je već dosta islužen iako nije toliko star

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jul 2012, 19:48

Stepanovic ,kakav Šćepanovic tako bas zvuci istocnjacki :lol: ,moj laupsus,ispricavam se!
Pa lani je igrao u Sarajevu tu poziciju veoma dobro tako da ce u nas vjerovatno igrati u paru sa Milicevicem u vezi,sada dali je defanzivni ili ofanzivni to je na treneru da odluci,29 godina igrac ne moze biti istrosen pogotovo ne u Perica(trenera Zrinjskog) kojeg u Mostaru zovu Magath! :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2012, 20:29

Da je igrao veoma dobro prošle sezone ne bi pozdravljali njegov odlazak :D
Jedino ako baš nemate riješenje za tu poziciju pa da je on popuni, al Bogami puno je korisniji Vučina bliže golu ko polušpica.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 15 jul 2012, 20:58

bekicamir je napisao/la:Stepanovic ,kakav Šćepanovic tako bas zvuci istocnjacki :lol: ,moj laupsus,ispricavam se!
Pa lani je igrao u Sarajevu tu poziciju veoma dobro tako da ce u nas vjerovatno igrati u paru sa Milicevicem u vezi,sada dali je defanzivni ili ofanzivni to je na treneru da odluci,29 godina igrac ne moze biti istrosen pogotovo ne u Perica(trenera Zrinjskog) kojeg u Mostaru zovu Magath! :D
ma nije baš igrao dobro, pratio sam Sarajevo,a ta mu pozicija defanzivnog i ne leži, jer je lik u Slaviji i na početku u Sarajevu igrao krilo/polušpica što mu je i prirodna pozicija, a kad kažem islužen ne mislim to samo radi godina, nego lik je često povrijeđen a kad dolaziš u 30- te povrede su učestalije tako da ne znam koliko vam može pomoći ali opet ko zna, bolje da ste tražili nekog playmekera, jer vam taj profil fali a profil Vučine već imate u ekipi

P.S. nego Bekiću priča se da te Molde zove na probu?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jul 2012, 21:25

travnicanin je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Stepanovic ,kakav Šćepanovic tako bas zvuci istocnjacki :lol: ,moj laupsus,ispricavam se!
ma nije baš igrao dobro, pratio sam Sarajevo,a ta mu pozicija defanzivnog i ne leži, jer je lik u Slaviji i na početku u Sarajevu igrao krilo/polušpica što mu je i prirodna pozicija, a kad kažem islužen ne mislim to samo radi godina, nego lik je često povrijeđen a kad dolaziš u 30- te povrede su učestalije tako da ne znam koliko vam može pomoći ali opet ko zna, bolje da ste tražili nekog playmekera, jer vam taj profil fali a profil Vučine već imate u ekipi

P.S. nego Bekiću priča se da te Molde zove na probu?
Nisam je Amer bekic vec amir,to je jedan drugi lik sto sam ga davno upoznao,trebao doci u Zrinjski kao junior,nalili se ko deve u jednom nocnom klubu za Novu ,simpatican lik,zavrsio u njemackoj ovog proljeca ! :D
Molde i Amer,prvi put cujem!? :?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jul 2012, 21:55

Modric sutra ili prekosutra potpisuje za Real Madrid,Zrinjskom pripada negdje oko 400 000KM!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 15 jul 2012, 21:57

Nisam je Amer bekic vec amir,to je jedan drugi lik sto sam ga davno upoznao,trebao doci u Zrinjski kao junior,nalili se ko deve u jednom nocnom klubu za Novu ,simpatican lik,zavrsio u njemackoj ovog proljeca ! :D
Molde i Amer,prvi put cujem!? :?[/quote]

negdje sam to pročitao, i to čak njegova izjava, da su se javili u klubu i da ga zovu na par dana na probu. A vama bi najbolje bilo da vam se Gagac vrati, od kad je otišao, ni on ni vi nemate rezultate

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 15 jul 2012, 22:06

bekicamir je napisao/la:Modric sutra ili prekosutra potpisuje za Real Madrid,Zrinjskom pripada negdje oko 400 000KM!
Prema nekim engleskim novinama 99% je završen Modrićev transfer u Madrid ali Bekiću mislim da je cifra malo manja , dabogda bilo i više od 400 000 :D :D :D :D D ali kao i uvijek novinari malo preuveličavaju cifre oko transfera pa tako i oko Lukinog u Real.Koliko god bude dobro će doći.Koliko znam još uvijek dobijamo rate od transfera u Totenham.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.