Pa sad, i tacno i netacnovedofeelgood je napisao/la:Smanjene cijene karti![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Michael Gooner
@MickTheGooner
Arsenal have contacted Paolo Henrique Ganso's representatives about a move from Santos. The attacking midfielder is valued at £17m. (Mail)

BREAKING: Arsenal's Japanese starlet Ryo Miyaichi is set to make his season long loan move to Norwich City official on Monday. #AFC #NCFC
Neka ide u Norwich, napredovat će bolje tamo.
Arsenal have contacted Paolo Henrique Ganso's representatives about a move from Santos. The attacking midfielder is valued at £17m. (Mail)
BREAKING: Arsenal's Japanese starlet Ryo Miyaichi is set to make his season long loan move to Norwich City official on Monday. #AFC #NCFC
Neka ide u Norwich, napredovat će bolje tamo.
Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
Arsenal sprema ponudu za Gansa !frankqqqqq je napisao/la:Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
http://pre.mie.rship.hr/index.php?optio ... le&id=1815" onclick="window.open(this.href);return false;
ps. samo bez ovih tacki
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
http://t.co/avzytAi1" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko sam ja uspio skontat cijene jesu smanjene, i to mozda bas kako nama odgovara... ko hoce da gleda A kategoriju JBG sta cu mu ja... ja bi vise ovu low cost varijantu... za nekih 500 stoja mislim da bi se moglo na 2 dana do londona aaaa???
))
bit ce to tu negdje, od zadnjih 6 godina, arsenal 4 godina ostavlja cijene karata na nekom starom nivou jbg, tako da i nije toliko lose, s obzirom da se povecavaju troskovi svake godine... al eto..
koliko sam ja uspio skontat cijene jesu smanjene, i to mozda bas kako nama odgovara... ko hoce da gleda A kategoriju JBG sta cu mu ja... ja bi vise ovu low cost varijantu... za nekih 500 stoja mislim da bi se moglo na 2 dana do londona aaaa???
bit ce to tu negdje, od zadnjih 6 godina, arsenal 4 godina ostavlja cijene karata na nekom starom nivou jbg, tako da i nije toliko lose, s obzirom da se povecavaju troskovi svake godine... al eto..
Arsenal, Profa i Titi zakletva...
i da zaboravih, nadam se da se ne ljutite, Afobe ce izgleda na posudbu u Birmingem, Doumbia iz Renna je odbio Arsenal zbog WBA (hahahhahahahhahha), a ganso izjavio da vise ne zeli da igra za santos..
ako neko ima kakav stream sa ovog kupa danas, dajte da pogledamo kako cemo nastupiti na prvoj tekmi...
))
ako neko ima kakav stream sa ovog kupa danas, dajte da pogledamo kako cemo nastupiti na prvoj tekmi...
Arsenal, Profa i Titi zakletva...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma igraju ovi mladi sve, prvi tim je u Aziji 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
gol Lansburya,nema streama za ovu utakmicu
gol Lansburya,nema streama za ovu utakmicu
Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:

Wenger i Bould
Sead Hajrovic je na klupi i igrat ce 45 min protiv Southamptona
Rođen s tobom da budem
Pozdrav Gooneri !
evo sad pocinje ova druga tekma sa Southamptonom. Hajrovic je na klupi ali mi je pravo drago da je tu. Mogo bi on ove godine i odigrati koju u Capital One Cup-u.
Evo lineups;
Arsenal: Mannone, Meade, Santos, Eastmond, Lansbury, Ebecilio, Djourou (c), Coquelin, Gervinho, Aneke, Bartley.
Subs: Martinez, Eisfeld, Angha, Olsson, Hajrovic.
evo sad pocinje ova druga tekma sa Southamptonom. Hajrovic je na klupi ali mi je pravo drago da je tu. Mogo bi on ove godine i odigrati koju u Capital One Cup-u.
Evo lineups;
Arsenal: Mannone, Meade, Santos, Eastmond, Lansbury, Ebecilio, Djourou (c), Coquelin, Gervinho, Aneke, Bartley.
RSL & Arsenal
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 15 jul 2012, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
pozz raja, dugo mene nije bilo ovdje . Pokvario mi se je*eni komp xD .
Jel moze neko da me uputi sta sve ima novo u vezi transfera , cujem nesto i ben arfa i onaj ganso .. ?
Jel moze neko da me uputi sta sve ima novo u vezi transfera , cujem nesto i ben arfa i onaj ganso .. ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
jao Djourou kapitenHammoRSL je napisao/la:Pozdrav Gooneri !
Evo lineups;
Mislim da mu je ovo vrhunac karijere
Walk on, with hope in your hearts.
- Marsal
- Kontakt:
Evo priča se po Twitteru da je Liverpool kupio Walcotta.
Bude li to istina pratim najveći PARTY ikada što ova kokoš odlazi. Svi navijači Arsenala su pozvani, ali i Liverpoola. Mi ćemo derat po pivama a njima cu uzet heroina da se bodu u venu kad skontaju kakvog su kloca kupili.
Molim te Bože da ima istine u ovome i da Lolcott konačno ode.
Bude li to istina pratim najveći PARTY ikada što ova kokoš odlazi. Svi navijači Arsenala su pozvani, ali i Liverpoola. Mi ćemo derat po pivama a njima cu uzet heroina da se bodu u venu kad skontaju kakvog su kloca kupili.
Molim te Bože da ima istine u ovome i da Lolcott konačno ode.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
gdje živiš da ti se pridružim ?
šalu na stranu, nek' ide vala, dosta je bio kod nas 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne brini dje ba, poslaću limuzinu po tebe smo nek ide Walcott.anonimni je napisao/la:gdje živiš da ti se pridružim ?šalu na stranu, nek' ide vala, dosta je bio kod nas
Zamisli prodamo ga i dovedemo Dempseya
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Američki Fox sports je objavio da je pao dogovor između Liverpoola i Fulhama o 11 miliona eura za Dembseya. Twitter kaže da je za 9 miliona Liverpool doveo Walcotta.Marsal je napisao/la:Ma ne brini dje ba, poslaću limuzinu po tebe smo nek ide Walcott.anonimni je napisao/la:gdje živiš da ti se pridružim ?šalu na stranu, nek' ide vala, dosta je bio kod nas
Zamisli prodamo ga i dovedemo Dempseya![]()
![]()
, pa to bi bio predobar deal. Ufff kako bi to valjalo, konačno bi imali pravo krilo a Theo svu svoju nemoć nek pokazuje na drugom stadionu, dosta je ljudima na Emirejtsu vadio ganglije.
Tako da ... su to sve samo piče.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Blizi se najvece pojacanje sigurno u ovom prelaznom roku a to je odlazak Lollcota koji prizeljkujem godinama i da se konacno rijesimo tog flopa i dovedemo normalno krilo mada sada postoji i mogucnost da Arshavin ostane ?!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ganso will sign a four year deal with Arsenal London worth £80k a week. The player is delighted.
Ganso is fully focused in the Olympics and will sign with Arsenal only after the London 2012. Fee, terms agreed.
via@ArnaldoFLance
Amin Bože da je istina 
Ganso is fully focused in the Olympics and will sign with Arsenal only after the London 2012. Fee, terms agreed.
via@ArnaldoFLance
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.